Человек не терпит насилия!

А еще — мы летаем в космос!

6826


 


 



Только что мы получили весьма интересное сообщение от нашего сотрудника. Печатаем его в “сыром” виде, комментарии оставив на будущее.
Мною була отримана інформація щодо використання бюджетних коштів на фінансування передвиборчої компанії В.Януковича, шляхом направлення їх на банківські  рахунки “Укроборонсервіс” — генеральний директор А.Шарапов, “Укрспецекспорт” -генеральний директор В.Шмаров, “Укрінмаш” — директор П.Стичишин та послідуючим укладання цими підприємствами, через страхові компанії “Лема” м. Харків — президент  С.Чернишов та “Кредо-Класік” м. Київ — президент І.Черкаський, водночас заступник керівника Державного управління справами Адміністрації Президента України,  за відомо невигідних для держави угод страхування і в подальшому направленням коштів зазначених страхових угод на власні потреби, у тім числі на проведення Головою Харківської облдержадміністрації Е.Кушнарьовим публічних заходів направлених на зміну території або державного кордону України в порушення порядку встановленого Конституцією України.


     Загальна сума перерахованих бюджетних коштів і в наступному направлених на укладання страхових угод становить по страховій компанії “Кредо-Класік” — 120 міл. дол. США та 250 міл. грв. по страховій компанії ” Лема”.


      Особливо викликає занепокоєння угода укладена між страховою компанією “Лема” та Національним космічним агентством України, що в повній мірі відноситься до питань національної безпеки України, за якою 24.12.2004 року наступив страховий випадок при запуску РН “Циклон 3” зі супутником 2 “Січ-1М”.Не дивлячись на це, і те, що на забезпечення цієї страхової угоди було витрачено бюджетні кошти, страхова компанія відмовилась виплатити НКАУ страхову премію в розмірі передбаченому вищезазначеною угодою.


     На підставі викладеного, вважаю необхідним:


1. Провести перевірку та дати правову оцінку діям керівників “Укроборонсервіс”- генеральний директор А.Шарапов, “Укрспецекспорт” — генеральний директор В.Шмаров, “Укрінмаш” — директор П.Стичишин, які мають ознаки посадового злочину та по її результатам прийняти рішення згідно чинного законодавства.


2. Провести перевірку діяльності страхових компаній “Лема” м. Харків — президент С.Чернишов (м. Харків, вул. Коломенська 3, т.8-057-759-12-99) та “Кредо-Класік” м. Київ — президент І.Черкаський, водночас заступник керівника Державного     управління справами Адміністрації Президента України (м. Київ, вул.. Рейтерська 37, т.230-99-30), та за її результатами прийняти рішення згідно чинного законодавства.


3. 3.Провести розслідування щодо фінансування Головою Харківської обладміністрації Е.Кушнарьовим через страхову компанію “Лема” публічних заходів направлених на зміну території або державного кордону України в порушення порядку встановленого Конституцією України. та за його результатами прийняти рішення згідно чинного законодавства.


4. Провести перевірку на предмет законності участі державного службовця І.Черкаського, заступник керівника Державного управління справами Адміністрації Президента України у підприємницькій діяльності та за її результатами прийняти рішення згідно чинного законодавства.


5. Провести перевірку реалізації укладеної угоди між страховою компанією “Лема” та НКАУ та за її результатами прийняти рішення згідно чинного законодавства.



 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ