Человек не терпит насилия!

НОВИЙ НАЧАЛЬНИК ДСНС ЧЕРНІВЦІВ ПАРПАУЦ В.Д. ХАБАРНИК

Професійний шлях даішника Парпауца В.Д. та кар’єра, яку замовчує автобіографічна довідка нового керівника Державної служби надзвичайних ситуацій в Чернівецькій області. Та що отримали рятувальники Буковини.
Начальник Управління ДСНС України у Чернівецькій області

Народився 10 жовтня 1965 року у селі Несвоя Новоселицького району Чернівецької області.(національність-молдован).
Закінчив Національну академію внутрішніх справ України за спеціальністю (1999, правознавство).
1983- 1985 – строкова служба в Збройних силах
1986-2005 – перебував на керівних посадах в органах внутрішніх справ та податковій міліції(опис службової діяльності нижче по тексту).
2005-2014 – начальник сектору з питань запобігання та виявлення корупції Управління ДСНС України у Чернівецькій області
Вересень 2014 – призначений начальником Управління ДСНС України у Чернівецькій області

Нещодавно призначений керівник ДСНС в Чернівецькій області Парпауц В.Д. розпочинав свій трудовий шлях з роботи в органах внутрішніх справ у медветвирезнику. Там він заробляв тим, що чистив кишені «клієнтів» зазначеної установи. Так він дослужився до посади оперативного чергово УМВС. Маючи вільний час між чергуваннями, Парпауц В.Д. почав займатися бізнесом під час служби. Він виїжджав за кордон без всілякого на то дозволу керівництва, за що і був звільнений зі служби.
Завдяки знайомству з начальником районного відділу міліції
м. Заліщики Тернопільської області Барчуком О.О. (регіонал, голова райдержаміністрації Заліщиків до революціі), та достатній сумі коштів, які він встиг «заробити», Парпауц В.Д. поновився на службі в органах внутрішніх справ в Заліщицькому райвідділі на посаді в державтоінспекції. Проживаючи в Чернівцях щодня їздив на службу в Заліщики на 5-ти кубовому форді, примушуючи підлеглих постійно його заправляти бензином. Колишні підлеглі Парпауца В.Д. досі пам’ятають об’єм бензобаку його авто.
Також значні кошти в цей час Парпауц В.Д. заробив на продажі краденого цукру із заводу «Хрещатик». Від криміналу зміг відкупитися. Після призначення Барчука О.О. на посаду начальника ДАІ Тернопільської області Парпауц В.Д. очолив відділ кадрів обласного ДАІ. Ця посада дозволила вдруге уникнути Парпауцу В.Д. кримінальної відповідальності, за те що він на автомобілі в нетверезому стані на смерть збив людину в
с.м.т. Лужани Чернівецькій області. Коли керівництво УМВС в Тернопільській області дізналося про масштаб хабарів, які брав
Парпауц В.Д., його вдруге звільнили з міліції.
Після своєї безславної кар’єри в міліції Парпауц В.Д. пішов шукати щастя в податкову міліцію яку на той час очолював все той же славетний регіонал Барчук О.О. Але не судилося, його із відти дуже скоро звільнили.
Через свого покровителя Барчука О.О., у якого виявилися впливові друзі в Міністерстві надзвичайних ситуацій, МВС. Парпауца В.Д. призначають на посаду, пов’язану з боротьбою з корупцією (ото було сміху!). Діючи за принципом: якщо не можеш подолати корупцію, то її треба очолити, Парпауц В.Д. розвернув «бурну»діяльність в цьому напрямку. Так за своє погодження про прийом на роботу, призначення на вищі посади та присвоєння чергових звань вимагав гроші з працівників. Свіжий приклад: за прийом на роботу диспетчер Присакар Р.В. змушена була заплатити хабар в сумі 2000 доларів. Хабарі передавалися через водія Парпауца. Підлеглим цього горе-начальника приходилося ще гірше. За свої місця в секторі запобігання корупції Дячук С. та Лупинський Я.І. заплатили Парпауцу по 4000 доларів. Але це їм не допомогло, вони були змушені звільнити свої місця для нового працівника та отримання чергового хабара.
В липні 2012 року Парпауц В.Д. знову на своєму автомобілі збиває 11-тирічного хлопчика, який залишився інвалідом. http://bukinfo.com.ua/show/news?lid=26470
Новоспечений начальник ДСНС проживає вже з третьою дружиною в триповерховому «палаці» за адресою м. Чернівці, вул. Маршала Рибалки, буд №45, та має автомобіль ауді А6.
Свою діяльність на посаді начальника УДСНС Парпауц розпочав з того, що зібрав всіх заступників і наказав написати їм рапорта на звільнення з посад, а він нібито потім подумає, як далі бути. Так за ще не вакантну посаду першого заступника Парпауц В.Д. запросив 50000 доларів від свого близького соратника Козмича М.М. Той в свою чергу кинув клич по начальниках райвідділів ДСНС області щодо збору даної суми.
Також втілюється в життя корупційні схеми щодо отримання відкатів від страхової компанії “Уніполіс” та приватних ліцензійних фірм, на які працює вся інспекція УДСНС під керівництвом Михайлюка С.М., який особисто вимагає кошти від ліцензіатів за виконня робіт противопожежного призначення та сплачують від 15 до 20 відсотків готівкою від вартості робіт. В кінці місяця Михайлюк С.М. відвозить “мзду” в Київ директору Департаменту Максименко О.В. по таксі 5000 доларів та 1тону бензину щомісячно(в талонах).
Працівники, ветерани ДСНС області та підприємці краю вкрай не задоволені прийнятим рішенням керівництва УДСНС України щодо призначення на відповідальну посаду головного рятувальника Буковини Парпауца В.Д(таке враження що ніхто не дивився на корупційний послужний список горе-керівника або навмисно приховується його особова справа), який не має профільної освіти, жодного дня не працював по фаху рятувальника і його головною метою завжди було особисте збагачення за рахунок хабарів. Революція в Чернівецькій державній службі ДСНС буде продовжуватись до тих пір поки не буде призначено патріота Буковини професіонала рятувальної справи.
Таких керівників – на смітник революції!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

8 ответов

  1. Парпауц-друг Барчука, цього ублюдка мєнтовського! І після цього голова ОДА Чернівців Ванзуряк вітає його з днем МЧС!!! Тоді хто такий Ванзуряк, як не регіонівський приспішник!

  2. А в мусорник его не пробовали…….отдайте его правосекам-пусть зделают тоже что и с начальником чопской таможни…….

  3. Выходит Максименко не плохо зарабатывает, если посчитать, что все замы по надзору двадцати пяти областных ГУ (У) возят ежемесячно по 1 тоне бензина и 5 тыс. $. За четыре месяца работы директор имеет 255=125 тыс.$4=500 тыс.$ (6,5 млн.грн) + 100 тон бензина (1,5 млн.грн), и это еще без учета основной работы с лицензиатами и бизнесом. Теперь видно для кого революция прошла не безрезультатно. За что боролись…За покращення.

  4. як він може після такого бути керівником, він не має ніякого права займати таку посаду
    невже служба рятувальників настільки ГНИЛА……. коли це вже закінчиться …… напевне коли будуть вішати на гіляці
    Слава Україні!!!!!!!!!

  5. ну чому без спеціальної освіти — вже майже місяць студент ЛДУБЖД! Моторний парубок — тут взяв, туди віддав!Хабарники вони кмітливі -і я не я, і хата не моя!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ