Человек не терпит насилия!

Петр Саганюк — король контрабанды

Петр Саганюк — король контрабанды

Жителі Володимира–Волинського вже давно прозвали свого мера «князь», а ще вони говорять що, жодне відповідальне призначення у місті не відбувається без згоди Петра Даниловича.

З одного боку в цьому нічого страшного не вбачається, якщо б воно працювало на благо, однак виявляється в цьому інший мотив. Так, відомо, що Саганюк створив та керує групою, яка займається контрабандою цигарок і незаконно видобутого бурштину, а також відмиванням доходів одержаних злочинним шляхом на території Волинської області вже досить тривалий термін.

Зокрема, відомо, що під «прикритям» Саганюка контрабандою цигарок білоруського виробництва і бурштину до Європи займаються його сини – Руслан та Сергій Саганюки , а також Валентин Борбелюк і Руслан Мороз. Ці особи мають «дах», який складається з посадовців прокуратури та Управління служби безпеки України у Волинській області, які мають свої частки від «бізнесу» за неперешкоджання. Крім того, контрабандні білоруські цигарки реалізовуються на території Волинської області через магазини, кафе, кіоски, бари міста Володимир – Волинського. Широкого розголосу набуло розслідування, проведене журналістами телеканалу ZIK: zik.ua/ua/news/2014/06/03/volodymyrvolynskyy__ray_dlya_kontrabandy_pid_dahom_u_m ilitsii__rozsliduvannya_494336 У країни Європи контрабандні цигарки та бурштин переправляються рейсовими пасажирськими автобусами, а також автомобільним транспортом, що перевозить великогабаритні вантажі. Пересічному громадянину важко уявити масштаби такої діяльності, якщо взяти до уваги, що щодня від м. Володимир – Волинський до Польщі відправляється близько 10 автобусів, через пункт пропуску вдень проходить близько 100 вантажівок, а це мільйони гривень.

В свою чергу із Польщі контрабандним шляхом на територію Володимира–Волинського завозяться високоліквідні товари, які реалізовуються споживачам на території Володимир–Волинського та інших регіонів через експедиційні компанії «Делівері» ТОВ «Ін–Тайм». Також свою «частку» від незаконної діяльності отримують депутати Волинської обласної ради Олег Борбелюк, який є братом Валентина Борбелюка та Валентин Кошельник , оскільки прикривають таку діяльність на обласному рівні, а також надають в розпорядження контрабандистам належні їм приміщення для зберігання продукції та вантажний транспорт. За вилучені від реалізації контрабандної продукції грошові кошти групою було відкрито та забезпечується функціонування ресторанів «Пузата хата», «Дружба», а також кафе «Фортеця», розміщених у Володимирі–Волинському.

Мабуть одному Богу відомо, скільки коштів у вигляді сплати податків на платежів при видобуванні корисних копалин та торгівлі підакцизними товарами замість Державного бюджету України потрапили в кишені наших можновладців та підконтрольних їм осіб. Нещодавно правоохоронці при реалізації матеріалів щодо діяльності організованої злочинної групи було проведено 11 обшуків на території Володимир–Волинського району, в ході якого вилучено понад 6 кг. золота, значну кількість готівки, а також предметів контрабанди, а також цигарок на суму понад 6 млн. грн. Однак, висвітлення в засобах масової інформації дана інформація не знайшла. Все вказує на те, що зараз учасниками організованої злочинної групи вживаються всі можливі заходи з метою уникнення від настання відповідальності та якнайшвидшого відновлення їх протиправної діяльності.

А ось схемка, на якій я показав що й до чого в “сім’ї” Саганюка. Далі буде…

Одним з основних кроків на шляху подолання корупції було прийнято Закон України «Про очищення влади», завдяки якому від державної служби було б усунуто всіх осіб, що займали високі посади в правоохоронних органах, органах державної влади та місцевого самоврядування, прокуратурі та суді при режимі «Януковича», або працювали над збагаченням так званої «сім’ї». Однак на ділі вказаний закон фактично себе не виправдав. Безпосередньо перед самим його прийняттям у Верховній Раді України із його тексту, виключили одну з норм щодо відсторонення від влади колишніх перших осіб обкомів і райкомів комсомолу, залишивши лише норму щодо керівників ЦК ВЛКСМ і компартійців на місцях, які сьогодні вже давно на пенсії. Виключення із тексту закону вищенаведеної норми дозволило діючому міському голові Володимира– Волинського Петру Саганюку залишитися на посаді, яку від обіймає із 1998 року. Жителі Володимира–Волинського вже давно прозвали свого мера «князь», а ще вони говорять що, жодне відповідальне призначення у місті не відбувається без згоди Петра Даниловича. З одного боку в цьому нічого страшного не вбачається, якщо б воно працювало на благо, однак виявляється в цьому інший мотив. Так, відомо, що Саганюк створив та керує групою, яка займається контрабандою цигарок і незаконно видобутого бурштину, а також відмиванням доходів одержаних злочинним шляхом на території Волинської області вже досить тривалий термін. Зокрема, відомо, що під «прикритям» Саганюка контрабандою цигарок білоруського виробництва і бурштину до Європи займаються його сини – Руслан та Сергій Саганюки , а також Валентин Борбелюк і Руслан Мороз.

Ці особи мають «дах», який складається з посадовців прокуратури та Управління служби безпеки України у Волинській області, які мають свої частки від «бізнесу» за неперешкоджання. Крім того, контрабандні білоруські цигарки реалізовуються на території Волинської області через магазини, кафе, кіоски, бари міста Володимир – Волинського. Широкого розголосу набуло розслідування, проведене журналістами телеканалу ZIK: zik.ua/ua/news/2014/06/03/volodymyrvolynskyy__ray_dlya_kontrabandy_pid_dahom_u_m ilitsii__rozsliduvannya_494336 У країни Європи контрабандні цигарки та бурштин переправляються рейсовими пасажирськими автобусами, а також автомобільним транспортом, що перевозить великогабаритні вантажі. Пересічному громадянину важко уявити масштаби такої діяльності, якщо взяти до уваги, що щодня від м. Володимир – Волинський до Польщі відправляється близько 10 автобусів, через пункт пропуску вдень проходить близько 100 вантажівок, а це мільйони гривень.

В свою чергу із Польщі контрабандним шляхом на територію Володимира–Волинського завозяться високоліквідні товари, які реалізовуються споживачам на території Володимир–Волинського та інших регіонів через експедиційні компанії «Делівері» ТОВ «Ін–Тайм». Також свою «частку» від незаконної діяльності отримують депутати Волинської обласної ради Олег Борбелюк, який є братом Валентина Борбелюка та Валентин Кошельник , оскільки прикривають таку діяльність на обласному рівні, а також надають в розпорядження контрабандистам належні їм приміщення для зберігання продукції та вантажний транспорт. За вилучені від реалізації контрабандної продукції грошові кошти групою було відкрито та забезпечується функціонування ресторанів «Пузата хата», «Дружба», а також кафе «Фортеця», розміщених у Володимирі–Волинському. Мабуть одному Богу відомо, скільки коштів у вигляді сплати податків на платежів при видобуванні корисних копалин та торгівлі підакцизними товарами замість Державного бюджету України потрапили в кишені наших можновладців та підконтрольних їм осіб. Нещодавно правоохоронці при реалізації матеріалів щодо діяльності організованої злочинної групи було проведено 11 обшуків на території Володимир–Волинського району, в ході якого вилучено понад 6 кг. золота, значну кількість готівки, а також предметів контрабанди, а також цигарок на суму понад 6 млн. грн. Однак, висвітлення в засобах масової інформації дана інформація не знайшла. Все вказує на те, що зараз учасниками організованої злочинної групи вживаються всі можливі заходи з метою уникнення від настання відповідальності та якнайшвидшого відновлення їх протиправної діяльності.

ОРД

В тему:

Саганюк – князь Володимирський?

Саганюк – князь Володимирський?

   
 
У радянські часи ходив такий анекдот. Коли чиновника, якого мали призначити на вищу посаду, запитали, чи відхилявся він від лінії партії, той, не змигнувши оком, відповів: «Відхилявся, але разом з лінією».
Річ у тім, що кожен прихід нового вождя супроводжувався кампанією боротьби з наслідками попередника. Те, що ще вчора вважали геніальним починанням, сьогодні всі рішуче засуджували. Як, наприклад, рішення Хрущова збільшувати посівні площі кукурудзи. І хто найрізкіше відмежовувався від «гіркої спадщини минулого», того й висували на керівні посади. Але це не означало, що не знімуть з роботи. Тому хитріші придумали інший спосіб залишитися біля владного корита. З партійної вони йшли на господарську роботу, де менше відповідальності, воліли пересидіти, перечекати, коли все закінчиться, а тоді вже, в унісон з іншими, твердили, що вони давно думали так, як найкращі представники партії комуністів.
Саганюк – князь Володимирський? У радянські часи ходив такий анекдот. Коли чиновника, якого мали призначити на вищу посаду, запитали, чи відхилявся він від лінії партії, той, не змигнувши оком, відповів: «Відхилявся, але разом з лінією».
Ці уроки добре засвоїв тоді ще молодий перший секретар Волинського обкому комсомолу Петро Саганюк, який у 1986-му, в розпал горбачовськомї «перебудови», втік із партійної роботи на посаду директора Володимир-Волинського лісгоспзагу. А коли побачив, що «перебудова» – це лише чергова зміна вивісок, погодився із пропозицією партійних товаришів очолити Володимир-Волинський міськвиконком. Адже саме від «партійних товаришів» тоді залежало, чи займеш ти виборну посаду. Як, зрештою, і тепер. Тільки тоді була одна партія, а тепер їх он скільки. Але Саганюка це не бентежить. Він то знає, яка партія в певний конкретний момент «правильна», а яка – шкідлива для суспільства. Це й допомагає йому п’яту каденцію очолювати місцеву владу в древньому Володимирі. І не просто управляти містом, а правити всім і вся. Кажуть, жодне більш-менш відповідальне призначення у місті не відбувається без «височайшого соізволєнія» Петра Даниловича. Замість того, щоб розвивати місто, облагороджувати його, створювати умови для залучення інвестицій, припливу туристів, він тільки тим і зайнятий, щоб скрізь розставити своїх людей, які й на виборах результат потрібний забезпечать, і в часи смути підтримають.
Подейкують, є у Даниловича улюблене заняття. Після ситного обіду з дрімотою він відкриває сейф і розглядає, ні, не гроші (вони в нього сховані не в сейфі), а квитки різних партій, у яких перебував: КПРС, СДПУ (о), Демсоюз, «Батьківщина», «Сильна Україна» Тігіпка… Друзі пропонували йому «зробити» ще й партквиток «Правого сектору», але він, поблажливо усміхнувшись», промовив приблизно таке: «Застарий я вже. Он сина беріть».
Не вірите? Тоді читайте.
Як пише сайт «Наші гроші», у березні 2014 року, коли «Правий сектор» з Луцька приїхав у Володимир, щоб змусити мера піти у відставку, на його захист стали спортсмени боксерського клубу «Любарт», засновниками якого є син Петра Саганюка Руслан, а також Олександр Боярин, Володимир Подзізей і Сергій Тимощук. 
А далі – найцікавіше. Сергій Тимощук є чоловіком сестри Романа Давідова, якого, як координатора «Правого сектору», офіційно представив мер Петро Саганюк, після чого «Правий сектор» стали вважати майже особистою охороною міського голови.
У 2004-му, коли місцевий депутат Віра Чайковська збирала людей на Майдан, Петро Саганюк втік поправляти здоров’я в Моршин. А коли побачив, що революція перемагає, швиденько приїхав і начепив помаранчевий шалик.
Приблизно так само він чинив і під час Революції гідності. До того він, як тільки міг, ганьбив тодішню опозицію: керівників місцевого БЮТу Євгена Кирильчука і Анатолія Грицюка, які, власне, й прийняли його у партію «Батьківщина», де він перебував майже три роки. Коли Юлія Тимошенко програла у 2010-му президентські вибори, Саганюк поспішно обзавівся членським квитком партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна», з яким і пішов на чергові місцеві вибори. 
«Розумієте, хотілось чогось нового. Я рахую, що Сергій Тігіпко – сильна, грамотна людина», – сказав Петро Саганюк в інтерв’ю журналістові 29 березня 2012 року, про яке він сьогодні волів би вже не згадувати. А тоді він відкрито казав, що підтримуватиме на парламентських виборах одіозного представника Партії регіонів, місцевого князька Сергія Ковальчука, співав оди своєму поплічнику, комуністові Адаму Мартинюку.
Через місяць, 26 квітня 2012 року, Петро Саганюк заявив ще й таке: «Відомо, що один із лідерів нинішньої опозиції був причетним до банкрутства підприємства (мається на увазі Володимир-Волинський цукровий завод – авт.)». Данилович добре знав, що побратим Арсенія Яценюка Іванчук раніше справді був власником цього заводу, але за нього підприємство працювало, а коли його викупив нардеп від Партії регіонів Валерій Калестин, тоді й почалася історія з його штучним банкрутством. Але такі заяви Петра Саганюка повністю вписуються в його улюблену концепцію «відхилятися від лінії партії разом з лінією».
Коли у вересні 2013 року із відповіді на звернення депутата Волинської обласної ради від партії «Свобода» Святослава Боруцького стало відомо, що син Саганюка Руслан з порушенням закону розширив у Володимирі кафе «Пузата хата», власником якого він є, Данилович не придумав нічого іншого, крім як помститися ініціаторові звернення, місцевому «свободівцю», депутату міськради Сергієві Кобі. На підставі анонімного (!) листа мешканців вулиці Туполєва, в якому йшлося, нібито на спорудженні будинку навпроти крадуть електрику, міський голова нацькував на підприємство «свободівця» аж чотири інстанції, у тому числі електриків, комісію міської ради з питань діяльності ЖКГ, управління житлово-комунального господарства міської ради та комунальне підприємство «Полігон». Ніяких порушень на об’єкті нерухомості у використанні електроенергії ці органи, звісно, не знайшли, зате Саганюк показав усім, хто в місті господар.
Який він господар, свідчить хоча б той факт, що за час його правління у Володимирі-Волинському перестали існувати 18 підприємств. Тепер пан міський голова  говорить, що це добре, бо, мовляв, тут хороша екологія і ніхто не забруднює довкілля. Краще хай приїздять туристи. Тільки щось їх напливу в місто ми не спостерігаємо. Бо куди їм їхати, якщо замість облаштування території, створення привабливої інфраструктури Саганюк зайнятий розбудовою кафе свого сина та ще реконструкцією вулиці Шевченка на так званий бульвар? Але  чи  не виявився грандіозний прожект звичайним відмиванням грошей? Тепер Саганюк каже, що в тому, що його не завершили, винна держава, яка повністю не розрахувалася з підрядником. А хіба не він переконував городян, що держава за часів Януковича, як ніколи, дбає про людей?
Тепер уже він готовий переконувати, що найкраще працює владна команда Петра Порошенка і Арсенія Яценюка, ба більше, сам патякає, що потрібно провести люстрацію. Бо добре знає, що його друзі-комсомольці, які у Верховній Раді VІІ скликання ухвалювали Закон «Про очищення влади», виключили з його новел відсторонення від влади колишніх перших осіб обкомів і райкомів комсомолу, залишивши лише норму щодо керівників ЦК ВЛКСМ і компартійців на місцях, які сьогодні вже давно на пенсії.
Петро Саганюк навіть каже, що вже не буде більше балотуватися на міського голову, притім додає, що не бачить собі спадкоємця. Він і далі живе ідеологемами радянських часів і думає, що, розділяючи й владарюючи у місті, зможе далі правити ним, посадивши у своє крісло маріонетку. А тим часом древній Володимир давно чекає нових підходів в управлінні містом, яке, зважаючи на його історичне минуле і дуже вдале географічне розташування, має всі шанси стати одним із кращих не тільки на Волині. Тільки буде це лише при одній умові: коли Саганюк і Ко перестануть випивати з міста останні соки.
P.S.Про інші не менш цікаві факти, — вже у наступних публікаціях.
Василь ОНИЩЕНКО, “Волинська правда
Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

27 ответов

  1. А чого Ви хтіли, думали на майдані всих поназначають премєр- міністрами, хто крав той і краде, причому такої вакханалії навіть при Ющенку не було, жиди геть розуму позбулися, по року не призначають керівникув, міліцію перейменовують в поліцію, антирорупційне бюро возглавив адвокат, КПК України взагалі звів до мінімума можливості оперативни працівників, податкова міліція через невнесення змун до закону про ОРД не може займатись оперативно- розшуковою діяльністю, хіба цього не бачить Премєр, ні він це бачить, але нічого не робить, він робить реформи, вірніше антиреформи, які вже довели держву до ручки, ще трохо і взагалі буде гамбець, так, що можна зрозуміти цього мера, хапає що може і тікать за кордок, бідло залишиться, а вони втічуть, от такі в нас гарні справи

  2. Таких як Саган треба до тюрми, до тюрми таких! В каталашку! Бандюкам, все розібрав, землі наші народні пороздавав. На підставних осіб. А синочок то Русланчик бандюган, ще той мордоворот. Контрабандіст і наркоман, курить кажуть траву, погань така

  3. Послушайте, этот Саганюк, я так понимаю, правит вами лет 20. Комуняка ещё тот, старый пердунец. Так что нельзя его на вече в воскресенье — а потом с Ляшком на вилы???? Ляшко позовите в мерию — тот всех вынесет!!!!

  4. Почему молчит местная Свобода, Правый сектор, автомайдан, самооборона?????? Вдумайтесь!!!!!!!!оборотень 20 лет!!!!! 20 лет!!!! !рулит ворует обворовывают простых людей!!!!!!! Где правда???? Почему не на пенсионе???? Или что сразу такого в тюрягу хотите????? Вставайте люди!!!! Проводите митинги!!!!! Бойкотируйте!!!!! Вы же не серая масса, вы люди которые сбросили друга Саганюка Януковича!!!!! Так давайте на 11 утра в воскресенье митинг!!!!! Вопрос один: Сананюка на увольнение и возбудить уголовное дело по проверке деятельности!!!!! Все на 11 утра 31 мая!!!!!

  5. Правильно. У понеділок всі на народне віче Володимир-Волинського на 11 годину. Мер повинен відзвітувати!!!! Повинен сказати де землі людські!!! Як підтримував Ковальчука регіонала!!!!

  6. Хіба так можна, один син відомий конрабандист, другий відомий таможеннікік. Всі злочинні схеми на контролі. Саганюк брат Януковича! Точно Сім’я 2

  7. Ми то прості громадяни — ми прийдемо на 11 в неділю!!! Подивимось на реальну протидію Саганюку. А він підставних то приведе, ой приведе

  8. А я за Петра Данілича — крутий дядько, все йому поіфгу, всі ваші прохання, вимоги — йому до ср..ки. В нього грошей — мішками вивозив, коли думав що додому прийдуть в лютому минулого року!!!! Та і молодець, всіх майданутих треба посилати….. А дурачків свободівців — взагалі вигнати

  9. А я за Петра Данілича — крутий дядько, все йому поіфгу, всі ваші прохання, вимоги — йому до ср..ки. В нього грошей — мішками вивозив, коли думав що додому прийдуть в лютому минулого року!!!! Та і молодець, всіх майданутих треба посилати….. А дурачків свободівців — взагалі вигнати

  10. Ребятки мои, да вы хоть знаете сколько бизнеса у Саганюков, сколько недвижимости! Например, 3 квартиры в Луцке, 4 квартиры в Владимире плюс три дома. 14 земельных участков на родных и близких!!! Дом в Испании, больше ездит Русланчик отдыхать, но иногда Володька с таможенниками на своем самолете! 2 магазины в Польше, один склад в Польше туда товар доставляют. Два ресторана, один это Пузата хата!!!! Понятно почему такое название дал Русланчик? Правильно, в честь батюшки своего, Петра!!! Дальше, 11 автобусов, 4 грузовика, 2 трактора и экскаватор.. 8 легковых авто: 2 лексуса, 3 мерседеса и ещё мелочь. На депозите в Привате 800 000 $, 4000000 гривень. И это только то, что как то известно с ближних источников!!!! А сколько всего что не знаем! Вот семейка то семейка! Корейко отдыхает…

  11. Що ж за життя то таке, збираюсь на роботу в міську раду, і це ж знову ту пику бачити!?!?!? Боже, як же він надоїв не тільки мені, але всім людям! Воно же думаю що міська рада міськвиконком то його особисте, його всі забаганки і виконувати повинні. Во це точно Узурпатор. Все. Звільнюсь більше не можу на те бидлятство дивитися. На Майдан і то втіха р-н їздив бо не пускав людей навпаки. Виводив нас в прикладному порядку на мітинги в його підтримку. Во Саганюччя, во Хамелеон. — зараз же бреше що був з людьми!!! Брехун. Просто знову перекрасився Він регіонал і підтримував Януковича. Завжди. І тепер тихенько. Все не можу. Йду звільнюсь і облогу собі душу і життя. Слава Україні

  12. Сьогодні Саган їде до Гунчика дало вдатись, що його козла, мочать! А Гунчик поки стоїть в стороні, його без резона за козла впрягатись, а то ще самому можна під роздачу попасти! Саган один останкться з місцевою братвою — і їм пісец, пісець повний і дуже скоро

  13. А Русланчик Саганчик уже почав і свою Слов’янську хату в парку добудовувати…… Наголості людської передала немае

  14. Такі доволі “цікаві”, м*яко кажучи, тут коментарі.
    Автомобілі і будинок в Іспанії це ще куди не йшло, а от літак… Шановні, це смішно. А особистою ракетою в космос Саганюки не літають, ні?
    Володимир, як і будь-яке прикордонне місто Заходу, це дрібна контрабанда. Якщо є попит, то є і пропозиція. Якби всього, нелегально ввезеного, ніхто не купував, то сенсу це ввозити теж не було б.
    Мушу сказати, український бізнес, на сьогоднішній день, просто не дає і мізерного шансу будь-кому чесно і легально, а головне успішно, займатись підприємницькою діяльністю.
    Ми хочемо змін???
    То може вистачить цих клоунад з Ляшком і вилами, а давайте, шановні, трохи попрацюємо?!
    Автору цієї статті хотілось би сказати, що Колумбом він не став і Америку він не відкрив.

  15. Вікторія. на рахунок літака це все реальність… ще забули про готель в Рівному, ресторан біля Буковеля, фабрика пластикових вікон у львові.

  16. Яка маячня!!Ніколи в таке неповірю!Все життя живу в цьому чистенькому місті!!!Пів Володимира живе майже за рахунок Польщі,возять сигарети…То що цих людей теж садити,бо вони займаються контрабандою???Що ви самі зробили для міста,на себе подивіться спочатку,чи ви вмієте тільки когось обгадити,неправдивою,перебільшеною інформацією яку тут пишете!!!Тут пишуть ті люди,які самі ой як хочуть до влади і на місце мера,щоб добратися до “корита”разом зі своїми дружбанами!Ото тут хтось добрий фантазер)))Літаки,ресторани,готелі і все інше…аж смішно…якби Саганюк таке мав,тоб все місто вже давним-давно знало…І взагалі,від кого не чула з ким не говорила на рахунок мера,ніхто нічого поганого не казав,навпаки допоміг багатьом!!!Звичайно,для всіх добрим не будеш!!!Я за справедливість,а не за неправдиву інформацію яку ви тут пишите!Всім не вгодиш,Перш ніж когось обсирати подивіться на себе…Слава Україні!!!!

  17. Саганюк таких хєров’й???!А що зробили для міста Коба?Який зараз хату будує,де гроші заробив???А Карпюк на свому чорному коні,багато для міста зробив?Чи Грек,який тільки вміє багато говорити а толку ???був на віче і не раз слухав що вони говорять і інші їхні спільники!Тільки вміють людей закликати проти Саганюка того.а самі шо?Краще б зайнялися чимось нормальним!Себе ніхто не баче Нікого не захищаю та це що тут пишуть то в ніякі рамки не входить От хтось сильно хоче на місце князя!Краще б по скорше війна закінчилася,скільки людей гине.мій син там зараз.Нікого не захищаю просто молюся і хочу миру і справедливості Слава Україні

  18. Ото оббрехують нашого мера,поряднішоі людини в нашому древньому місті не знайти!!! То свобода лізе до корита перед виборами!!! Тримайтесь Петро Данилович все місто за Вас!!!! А тих брехунів треба вивести на чисту воду,люди вдячні Вам за Вашу роботу і добре відношення до людей!!! Ви дуже багато зробили для міста,дороги освітлення,комунальна служба працюе відмінно. Ідіть ще раз на Мера і народ Вас підтримае!!!!!

  19. Згіден з вами Марія.Пишуть всяку брехню а що самі ?тільки і чекають щоб впригнути на його крісло,і своїх людей повпихати на високі посади!!!Я думаю також що без свободи тут ніяк,вони тільки чекають і стараються і пишуть всяку попридуману собою інформіцію щоб Сагана поскоріше з мере “виштовхнути”і самим на кріселко вскочити.Але нічого у них на мою думку невийде,норм.той дядько Саганюк і багато кому поміг!І розумні люди в те що тут пишуть погане про “князя”неповірять,тому,що розуміють скоро вибори.і пишуть тут таке нафантазоване і брехливе тільки ті,які самі пищать і рвуться всіма методами на місце Сагана!Наприклад я іншої кандидатури поки що на місце мера окрім Саганюка не бачу…Хто?Юнак який насилував колись дівчат,чи може Коба,чи Карпюк чи Хто???Ні і ще раз ні,тільки не вони і не їхні дружки,бо буде місту точно повний гаплик і це “м’ягко сказано

  20. Марія мабуть родичка чи подружка Саганюка, а якщо і ні, це я допускаю, просто недалекоглядна, заблудша душа! Нічого ж страшного не мае в цьому, але треба їй дещо нагадати! Ітак: Саганюк біля корита 20 років і що? Видимість робить — трошки ремонти “по-совецкі” трошки піару — і ВСЕ. Дороги? Роблять лівими руками! 10 років розказуе за освітлення! Одне і теж розказуе! Але головне, тим часом як прості люди його слухають він вирішує свої проблеми, а зараз тим більше, розуміючи, що скоро казки не пройдуть — і люди не виберуть! Якщо бути до кінця чесним- важко зараз сказати за наступника, але впевнена у одного — інший буде відкритіший, буде з людьми радитись і для них працювати! Далі, Саганюк пристосуванець, є такі люди — пристосуванці! За ради посади готовий робити все, що інший і не зробить! Вчора був у комуняках, потім цілувався з регіонами, а коли Революція 2005 і о , Чудо — з шарфіком! Аж смішно! Але і це не все! Звичайно, пішов у Батьківщину- зрозуміло, що зрадив!!! Прийшли знову регіони — він до них, до Тігібка!!! Чи забули вже ми як Папа вихвалявся по приїзду в монастир Януковича як той хвалив його!!! Чи дозволив би нормальний мер повісити плакат на підтримку злочинного режиму Януковича Ковальчуку??? Звісно, ні, та якби Ковальчук був не його друг!! Один із самих близьких!!! Другий близький друг — Борбилюк регіонал в облраді!!! Так про що ж ми говорим???? І це не все!!! Після революції гідності Саганюк……..ні, не пішов у відставку, ні — вдесяте перекрасився!!!! На таке чесно і гидко дивитись!!! Далі був би мужиком — йди ти на пенсію 65 років!!!! Так Ніж залишився на сміх людям!!! Боже, яка ж жадібність то велика!!! Скільки ж ще для щастя СІМ’Ї то треба!!!!!!!

  21. До речі, це не все ще. А подивіться люди добрі на методи роботи Саганюка!!! Зверніть особливу увагу на один, але самий цікавий, самий визначальний момент : він майстерно маніпулює людьми, він розтавляє людей до різних політичних таборів!!! Як говорять, кладе яйця у різні кошички!!! самооборона — є там свої, правий сектор- і там свої також!!! А Фронт змін? Так ж туди Кошелька відправив! В регіонах був Борбелюк — зараз до ближче до Фірташа його поставив, до роботадавців!!!! То такий Хитрий в нас наш мер!!! А люди що — не бачать цього?????? Не бачать що це схеми бути біля корита???

  22. Согласен с Простой Людыной данилыч уже достал своей видимой заботой, типа для людей всё! Брехло. Мочить таких надо…

  23. Ото вже почалося!!! Але ж до виборів — то ли есче будет! Кеннеді не Саганюк замочив? Сомалійськими піратами не він часом керує? Люди, схаменіться! не ідеальний він, але й не так вже поливайте. Бо робите це примітивно, банально й смішно…

  24. Боже які люди жахливі,таке пишуть.Самі нічого хорошого з користю для міста не зробили,зате поливати когось брудом в них найкраще хоббі.На себе подивіться,перш ніж когось “обгадити брехнею”Прийди і Саганюку це в очі скажи,а то вміють тут тільки маячню всяку писати!!!Люди будьте добрішими.

  25. Знаю точно зі слів мого рідного брата, який працює водіем мікроавтобуса, що багато разів поїздки у Київ на антимайдан організовував Руслан Саганюк на прізвізько Салтисон. Він (Салтисон) і платив, і визначав старших в автобусах. Я брата запитував, а чого мовчиш то? Сказав, що боїться. Але боїться не за себе, а за своїх діточок! Це ж банда! Не зупиняться ні перед чим і перед ким!

  26. Сказав новості, понятно шо Салтісон все рулив. В нього водітель Саша, так той раз 5 возив антимайдан. Так шо Руслік в темі регіонів стопудово

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ