Человек не терпит насилия!

Спільники УБОЗівці-газолінщики накрали в Полтавській ОВА державних тендерів на 353.25 млн грн

imgonline com ua 2to1 2b9z2m3jp87xmbФірма «стартап» за рік умудряється навигравати тендерів майже на 300 000 000 грн. Своєї техніки і працівників не має. Можуть втекти в любий момент.

Все з-за того, що юрист департаменту ОВА Антон Бакулін  разом з засновником  «Укрбудпроектсіті» Миколою Горпинченко, як описано у вироку Диканьського суду № 1606/1199/2012 «…на території Зіньківського та Диканського районів Полтавської області підсудний ОСОБА_13 , займаючи посаду оперативного уповноваженого в ОВС УБОЗ УМВС України в Полтавській області, зловживаючи службовим становищем, з метою одержання неправомірної вигоди для себе та інших осіб, використовуючи службове становище всупереч інтересам служби, в порушення вимог ст. 2 Закону України «Про міліцію» щодо виявлення і розкриття злочинів, боротьюі із організованою злочинністю та корупцією на території Полтавської області, діючи всупереч інтересам служби, створив оранізовану злочинну групу, до складу якої були залучені підсудний ОСОБА_14 — колишній співробітник УБОЗ УМВС України в Полтавській області…»

Голова Полтавської ОВА Філіп Пронін анонсував кадрові зміни, але як кажуть «слаб человек». Могли і його мотивувати нічого не міняти.

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ