Человек не терпит насилия!

На Волині відбулася неочікувана зустріч, здатна допомогти підняти бізнес-активність прикордонного регіону

13-15 грудня область відвідав Куварзін Олексій Сергійович, колишній керівник Києво-Святошинської ОДПІ. На теренах ресторанно-готельного комплексу «Срібні Лелеки», що в Луцьку, О.Куварзін за короткий час перебування провів кілька десятків зустрічей з місцевими бізнесменами, що спеціалізуються на імпорті товарів та сировини.
За інформацією учасників цієї події, пан Олексій запропонував централізувати операції з накопичення та торгівлі податковим кредитом та кешем під своїм керівництвом.
Зазначимо, що ця особа має неабиякий досвід роботи з кришування конвертаційних центрів, які належать його куму конвертатору Назарію Бонко. Ініціатор цього неофіційного «бізнес-форуму»  повідомив місцевим підприємцям, що має можливості аби  забезпечити стабільну роботу через власні фірми-транзитери для «малювання» податкового кредиту в Дніпропетровській області, ГУ ДПС, якої він має очолить вже у найближчий період. Також дуже наполегливо пропонував міняти до Нового Року адресу на Дніпропетровську область для переєстрації підприємств та здійснення ним повного циклу «обслуговування».
Дуже цікава сміливість і впевненість в своїх силах пана Олексія.  Однак, виникає сумнів, що він зможе знайти час сумістити тяжку роботу керівника ГУ ДПС у Дніпропетррвській області з амбіційними планами торгівлі податковим кредитом та кешем.
Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

6 ответов

  1. Хто там казав, що зелена влада та їх ставленики чесні, то дивіться — вони насправді відверті та цинічні махінатори, які відроджують мутні схеми, що були за часів януковича.

  2. За цимы всимы куварзинымы тырчать вушка арахамий-ермакив, яки збырають «даныну» для клоуна

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ