Человек не терпит насилия!

Зарплата в СБУ

Уважаемые коллеги! Прошу поделиться информацией о том, когда будет вовремя платиться зарплата, отпускные и командировочные! Почему не было повышения в этом году? Когда вернут долги за участие в АТО?

Оцените материал:
54321
(Всего 55, Балл 4.33 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

9 251 ответ

  1. Так підняття було з січня чи як?і в березні отримаємо вже підвищену зп?і буде перерахунок з січня ?
    Ну серйозно, сума там то не велика, але питання цікавить

    1. Навіщо ти постійно одне і те ж питання задаєш?
      Тобі відповідають, а ти знов одне й те саме, ти бот чи придурок?

  2. Доброго дня,просто всі пишуть по різному,а в основному підмахуюють,а конкретно ніхто нічого не каже і не пише

    1. Тому що ніхто конкретно нічого не знає!!!!!!тут пишуть тільки кожен свої думки або що колись чув на курилці……так що працюйте колеги краще, а не фігнею перемайтесь

    2. Ваня ти дурень?
      Ти чекаєш перевіреної інформації про ситуацію в спецслужбі на форумі, де навіть реєструвати аккаунт не потрібно?
      Щоб спокійно спати, я краще буду вважати, що ти не співробітник спецслужби, а малолітній дебіл з кацапії, який дурню несе.

      1. Доброго вечора,перестаньте знущатись з людей😂ну хочуть знати чи буде підняття,нічого страшного,проте мушу сказати що навіть я незнаю і неможу з впевненістю сказати чи щось буде,зараз справді дуже складна ситуація в державі,і поки нам платять досить нормальну заробітню плату,треба дивитись щоб нам щось неврізали ще,хоча думаю наразі докінця року ми будем отримувати те що у нас є,і за це дякую.
        Як буде якась конкретика,напишу,а поки що чекаєм наступного ГЗ.

    1. А чого ви критикитуєте всіх і матляєтесь,ну написала людина свої роздуми,і шо,ви дома себе з жінками теж так ведете,офіцери,може є якась етика.
      Хочу вас розчарувати,нам сказали що покищо ніякого підняття не буде,нема грошей,можливо буде якась інформація у травні,а покищо отримуєм зарплатту.

      1. Хіба він звернувся до всіх, ти сліпий або прикидаєшся?
        Або ти телепат, який через монітор бачить, хто жінка, а хто ні?
        Мабуть ти той дебіл, що під різними псевдонімами виступає, то ти жінка, то провокатор, то ще хтось…

    1. Так десять чи п’ятнадцять відсотків, і відсотків від чого, того що було до премії чи після, а то нічого не зрозуміло.

        1. Не зрозуміло, підняття буде, але не для всіх, або буде для всіх, але не тільки підняття?

  3. Колеги, яке підняття, скільки вам вже можна повторювати, на саме Г/З не відомо чи вистачить коштів, тому що ми в повній задниці, а вам ще подавай підняття…якщо відверто, почитавши тут різні коментарі, мені не віриться, що таку несинітницю пишуть співробітники спецслужби, на перший погляд базар-вокзал. Вибачте нічого особистого .Всім миру! 🇺🇦🫡

    1. Зі спецслужб в країні вже зробили базар-вокзал. СБУ наче ще тримається. Ви попитайте у знайомих із інших структур куди все котиться. ТУПІЗМ та недолугість керівництва всіх рівнів. Совковщина-воєнщина головного мозку. Йде розвал зсередини.

  4. А скажіть, будь-ласка, чи є ще десь по управліннях, оцінка співробітника по тому, як довго він сидить на роботі ? Чи як рано приходить?

    1. Якщо Ви писали просто на матеріалу,то будете чекати,а ті хто йдуть у відпустку,в тому місяці ж отримують в зарплатту.

  5. Я так розумію якщо підняли з 1 січня мінімальні пенсії, зарплати, прожитковий мінімум,то ми до нього прив’язані,і нам повинні накинути ті 10% що і всім бюджетникам?

  6. Ви ще про підвищення зарплати говорите? Половина сидить в глибокому тилу, деякі важче ручки та бумажки нічого не піднімають, а деякі на каліткі стоять і отримують 30-ку за 400 км від фронту. Великі «спецпризначеннці», трохи збавте оберти і перед тим як жалітися що вам не підняли зарплату в умовних Черкасах, подумайте як хлопцям на нулі

        1. Не тільки підвищувати ГЗ, але й видати кожному по два-три кріпака, щоб тримали ручку, оберігали очі та куштували першими алкоголь, бо московіти можуть спробувати підсипати отруту у віскарик оперативним співробітникам.

  7. Прочитавши чат просто охуїв! Куча трутнів пиляючих бюджет! Переатистація потрібна 100%. СБУ це опора держави а тут блядь сторожа,водії ,связюки, … чекають грошей щоб в долари перевести. За що? Нах.й в окопи,відпрацьовуйте пагони і гроші які у вас вбухали!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ