Человек не терпит насилия!

Зарплата в СБУ

Уважаемые коллеги! Прошу поделиться информацией о том, когда будет вовремя платиться зарплата, отпускные и командировочные! Почему не было повышения в этом году? Когда вернут долги за участие в АТО?

Оцените материал:
54321
(Всего 55, Балл 4.33 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

9 269 ответов

  1. Яка реформа,про що взагалі може йти мова! Перед війною її не могли роками зробити,кричали про скорочення чисельності,а тепер під час війни тим паче нікого не скоротять,або максимум скоротять тих кого набрали з тро та тп,та пенсіонерів!

  2. Добрий вечір,то буде на цьому тижні гроші,чи вже після 10 числа чекати,і чи вже є якась інформація по підняттю,питання до Тор,бо він тут один адекватний. Дякую

    1. Тобто ти сам про себе кажеш, що ти неадекватний,якщо я тут єдиний адекватний. Адекватному з неадекватним нема про що розмовляти.

      1. Добрий вечір,можливо він мав на увазі що тільки Ви подаєте достовірну інформацію,і нікого не ображаєте,і непідколюєте,якщо є запитання по грошах.

        1. А можливо він мав на увазі, що ти такий же неадекватний, як він. Тому мені, єдиному адекватному, з вами нема про що розмовляти.

  3. І що?) всі Бігуса глянули ? Сьогодні під підпис будемо ознайомлюватися, що ютуб не можна дивитись…

  4. Доброго дня,ГЗ нам як платили так і будуть платити,а от підняття під питанням,скоріш за все його з березня перенесуть на травень,а не виключено що і на вересень,поки що так,такшо поацюєм

      1. Щоб орієнтуватись чи чекати на цьому тижні чи ні?
        Тут завжди задають такі питання,вот і цікавлюсь

        1. Для орієнтиру, в цьому році нічого не буде.
          Тут завжди так відповідають.
          Легше стало, виросло трохи?

    1. При наборі кома («,»), крапка з комою («;»), двокрапка («:»), крапка («.»), знак оклику («!»), знак питання («?») і три крапки («…») ці спеціальні символи не відділяються пропуском від попереднього слова, але відділяються пропуском від наступного слова.

      Ти змінюєш аккаунти, але помилки в тебе однакові.
      Ще раз повідомляю, в цьому прці нічого не буде, в тебе вже не виросте.

  5. Вітаю, шановні колеги, гроши зайшли в деякі Управління,тому очікуйте до кінця тижня нарахування г/з, якщо фв спрацювали швидко, як наші, то отримаєте вже сьогодні!

      1. Кома («,»), крапка з комою («;»), двокрапка («:»), крапка («.»), знак оклику («!»), знак питання («?») і три крапки («…») ці спеціальні символи не відділяються пропуском від попереднього слова, але відділяються пропуском від наступного слова.

    1. А хіба вам не казали, коли новорічну премію давали, що дають на Новий рік, але це вам до Дня Служби?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ