Человек не терпит насилия!

Черниговская Академия ДПТС

Что-то давненько мы не обсуждали деятельность “славной” Академии. Там что-все нормально? Название поменяли, а люди все те-же! Прошла вступительная. Пишите, сколько кто платил за поступление! Сколько стоит должность зав. кафедры, нач. факультета и простого препода?

Оцените материал:
54321
(Всего 8, Балл 4.38 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

529 ответов

  1. Вот это я понимаю коллектив ахахаххахахаа
    Урод на уроду. А в глаза все такие порядочные. Рыгать от вас тянет.

    1. Я не вонючка
      А то что у меня воняет со рта так это плод моей работы с моим любимым Тогочинским
      Лешка я буду скучать

  2. Починаємо їсти один одного? Це добре, ви ніколи не вирізнялися шляхетністю. Незгодні з рішенням міністра? Прапор в руки і в народне господарство. Якщо ви дійсно фахівці своєї справи, знайдете собі роботу. Проте, великі сумніви щодо цього. Більшість ледарі та пристосуванці.

  3. За які заслуги ТОГАЧУ дали звання Героя України ????????????? він воюва? Чи може був на передовій??? вислужився перед мером за рахунок курсантів і молодець,. так само і шеремета. а як люди рятуючи своє життя виїхали за межі України , так швидко віх позвільняв.
    накрав грошей і все , йому більше не треба, козел рідкісний

  4. зливко готовься, тебе ВАФЛИСТУ будет скоро такой пиздец, что все заработанные не честным «трудом» бабки придётся пустить на откуп))
    Генеральная битва еще впереди…
    Готовься сучёнок! И то не будешь готов, расплата скоро

  5. Слава тримайся, ці підари будуть бити тебе з різних сторін. Головне думай кого підпускаєш до себе. Знай, хто зрадив один раз, зрадить в вдруге.

  6. Шеремета ты тоже готовься. Для начала перечитай свою кандидатскую, которую тебе чебоненко писал. Будешь падаль сдавать экзамен.

  7. Всі уже наговорилися опустили голови і далі чекаємо коли всіх позвільняє Петровська з Гриченюком,а може давайте всі швиденько напишемо колективну скаргу з підписами всіх працівників на висоцьку і чмоню молюську і відправимо в офіс президента.

    1. Давай, валяй. Тільки, що ти там напишеш? Як успішно протягом шести років дерибанили кошти з грошового забезпечення, харчування курсантів, ремонтів і т.д? А потім все це якось припинилось і ти тепер дуже протів цього? Не забудь написати, як ти щомісячно заносив кошти із власної премії. Як тогочинський набирав на роботу мертвих душ, фахівців яких ніхто не бачив, але їм справно платили заробітну плату. Не стидайся, пиши все, в ОП оцінять.

      1. Халімон, ти ніяк не заспокоїшся. На тобі немає вже клейма де ставити. Ти напиши як ти корупцією займався, як тебе пендалями виганяли з роботи. Яке ти шизанутий маєш право називати «Департаментом».

        1. Їбанат, а що з цього не правда? Абсолютно все що написав «департамент» абсолютна правда! Чи ви пси забулися, як премію нараховували більшу і різницю віддавали? А як набирав на роботу за гроші? Смердюхи ви паскудні! Йобна гниль!

  8. Любий люде спокійніше, все правда. Але ж як в тому фільми «Весілля в Малинівці»… знову влада міняється… одні грабували, а тепер будуть інші грабувати… суть таж сама.

  9. Пашка, Велігорський, ти теж готуйся на вихід. Нам в команді такі слизькі не потрібні! Якось вже без тебе справимося. Ахахахахахахахаахахахахахахахахахахахахахахахахахаахахахаха

  10. Майборода тогача подстилка если ты думаешь что мы забыли про тебя то ты готовь чемодан в первую очередь.

    1. роботу шукаю, кому я тепер потрібен з купленою дисертацією по психології. Тогочинський сказав, що забере капітаном, а я ж полківник.

      1. що ж ти так?? ти ж «бойовий офіцер» — що трохи обісцявся коли вперше та єдиний раз їздив з хлопаками на бойовий вихід то хуйня… у тебе ж і значок є (то що на смоктав то фігня)…
        та ти повір в інтим послуг ти будеш профі!!
        …мінет від Сквідварда) …скажи звучить?? ))

  11. Хлопці я прийняв рішення залишатись в Академії тому що для мене цей навчальний заклад як рідний дім,всіх хлопаків поздоровляю з днем закоханих,я обіцяю що буду тепер чесним і порядним полковником.

  12. Сегодня моя любимая шефиня расказала, что Хмельницкую филию пиписька малюська хочет продать. Так что ждем начала деребана. В Хмельницке все животы разрывают от того как малюська под шлагбаумом два часа простоял чтобы попасть у филию

  13. Давно її потрібно продати, не доцільно використовувати кошти держбюджету на цю функцію,а не там ,де вони потрібні.

  14. Ну как вам новая шефиня поставила всем премию и зарплату в академии на уровне 2020 года, вот так она плевала на всех своих подопечных ,а теперь подумайте кто был лучший руководитель шефиня или Тогочинский Алексей Михайлович который все делал как для академии так и для сотрудников.

  15. Как больно наблюдать за уничтожением Академии. Руководство-животные уйдите, не слушайте всяких Корупционеров гречянюков. Тюрьма за всеми вами плачет

      1. Скоро дізнаємост хто правий, а хто ні. Процес запущений. А на рахунок корита, спитай у Греченюка, нехай розкаже як скидався персонал ДКВС та зеки на подарунки його старого. Стидоба

  16. Ви тоже вкурсі про план перевороту Шеремети і Вороніної? Ці двоє зараз тісно працюють з ВБ. Готують скинути в першу чергу нову кадровичку і зливка. Далі буде

  17. уїбуть її по дорослому — і тоді ніхто незахоче в академію лізти.
    а ця мала ректорша сама нічого не варта

    1. а ти що просто гандон??)
      яка сука різниця звідки хто є — одні вже дорозділялись, що русский мір прийшов
      ти мабуть теж з шамруком і чебоненком та олійником ховався коли місто в облозі було??

      1. Читаю я всю цю єрєсь, яку пишуть тут на форумі і розумію що людям просто зайнятися нічим!!!

  18. ну як вам інтерв’ю Тогочинського на ютюбплатформі «десна»???
    …така інформація, що ставить під питанння хто є хто Гречанюк та Висоцька… такі висловлювання
    таке інтерв’ю може стати підставою для роботи служби Божої в цьому напрямку

  19. Як був тупаком так і залишився. Бе, ме. Єдине його хоббі це трахати все, що шевелиться. Богачову ублажав весь мінюст сміється. Тепер поїде в Звягіль там знайте нову ВПЖ.

  20. ваше бла бла …а то что гречанюк перед высоцкой бегает — и не дай Боже, что б кто то кроме него что то иное в уши внес.
    за соболева «начальника фсина на окупированой територии» забыли — дружаня гречанюка??

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ