Человек не терпит насилия!

ФОРУМ ПЕНСІОНЕРІВ ТА ВЕТЕРАНІВ МВС

Довайте обсуждать как заставить Кабмин выполнить норми Законов о повышении пенсии в связи созданием Нацыональной полиции.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

637 ответов

  1. 21-21:

    Да все гораздо проще. Зачем все усложнять? Просто поднимут пенсионный возраст М и Ж до 65 лет, и вопрос решится сам собой. Тогда, учитывая продолжительность жизни украинцев (60 лет), пенсионный вопрос, решится сам собой.

    А то что здесь косточки перетирают, это все уже мишура, или мышиная возня.

    ПС: Тогда надо убрать социальный налог, отчисления в ПФ, все равно никто не сможет ими воспользоваться? Хотя не уберут, будет как с комуналкой — скрытое налогооблажение народа.

  2. ХОТЯ НЕТ, ВАША МАМА ПОЛУЧАЕТ НЕ СОЦИАЛЬНУЮ ПЕНСИЮ,А 950 ГРН, ВАМ НАДО ПРОСТО СДЕЛАТЬ ПЕРЕРАСЧЁТ, В ПФ ВИДИМО НЕ УЧТЁН СТРАХОВОЙТРУДОВОЙ СТАЖ 1999-201415, НУ БУМАЖКИ ПРЕДОСТАВИТЬ ПРО ЕСВ И ПР. МОЯ МАТЬ ТОЖЕ ПРО…ЛА ПЕРИОД ОТ НАЗНАЧЕНИЯ ПЕНСИИ ДО УХОДА С РАБОТЫ. ЛЕТ ТАК ВОСЕМЬ 2000-2007 И ПОЛУЧАЛА ГДЕ-ТО МИНИМАЛКУ, НУ В ИТОГЕ НЕСКОЛЬКО СОТЕН В МСЦ И ВЫПЛАТУ РАЗНИЦЫ ЗА ПОСЛЕДНИЙ ГОД ПОЛУЧИЛА

  3. В Украине:

    Население: 40 млн

    из них 30 млн избирателей

    из них 17 млн работающих

    и 13 млн пенсионеров

    10 млн до 18 лет — которые не голосуют, т.к. им до 18 лет.

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    Поколение — 1: Те 10 млн которым до 18 лет переженятся друг на друге, и образуют (в лучшем случае) 5 миллионов семей. В каждой семье будет 1 ребенок. И того 5 миллионов детей.

    .

    Поколение — 2: Они тоже переженятся друг на друге, и создадут уже 2,5 мил семей, и нарожают уже 2,5 милл детей (это внуки по отношению к поколению — 1 (их 10 миллионов).

    .

    Поколение -3: Те в свою очередь повзраслев переженятся и образуют 1,25 мил семей, в каждой семье по 1 ребенку и будет их 1,25 миллиона.

    .

    Таким образом я показал сокращения населения в геометрической прогрессии на примере 3-х поколений. Каждое следующее поколение, будет давать меньше потомства, чем предыдущее.

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    А теперь вопрос, от куда браться пенсиям, если молодежи будет настолько мало, что она не сможет прокормить своих дедов (т.е. 1 поколение)? Дело даже не в экономике, дело в демографии.

  4. Игорю. В Пенсионный Фонд или УТиЗН надо не ХОДИТЬ, а официально написать обращение, с приложением копий документов, обращение сделай в 2-х экземплярах и сдай в канцелярию, где первому присвоят вх.номер, а на втором его продублируют и поставят штамп. Обращение можно написать от себя лично в интересах своей матери. Тогда это
    А атору не то Айяяй или иа-ай от 19.43. я посоветовал бы внимательно прочитать мой пост и когда я начинал свое “мы служили” в 1981 году, то не было ни льготной выслуги, а было только 25 календарных лет! не было ветеранских льгот вообще т.к. не было такого понятия, ни 45 дней отпуска, не платитили рядовому начсоставу за спецзвание ничего т.е. до мл. лейтенанта, пайковые были 16.50, форму давали. Но кто хотел больше получать, тот служил и одновременно учился и подымался по карьерной лестнице, а теперь весь этот немалый труд в ж..у… т.к. оказалось, что все нищие и сержант и майор как и полковник, но одному можно еще хоть субсидию оформить, а другим –уй т.к. пенсия чуть выше и пока есть те пресловутые ветеранские куцые льготы, от которых скоро вообще ничего не останется т.к. пацаны пообещали даже льготный проезд в элетричках и троллейбусах отобрать в этом году.. КАРОЧЕ, всем терпения и выдержки т.к. все прошло, пройдет и этот… хаос.

  5. Ретельно читаю, Вікторе Вікторовичу, чи Вікторе Васильовичу Ваші коментарі, в яких Ви ігітуєте за те як потрібно було жити 30-ть років назад і тому потрібно зараз сидіти тихо, тим хто не послухався Ваших порад. Я з повагою відношусь до людей, які як можуть ведуть боротьбу з новою системою, яка створюється зараз. Але вона будується на фундаменті старої системи! А при старій системі не всім вдалось стати генералами так, як і на підприємствах не всім вдалось стати директорами. А в міліцію підбирали кращих, які були на той час в суспільстві, по направленнях. Отже, маємо історичні факти, які не мають зворотнього процесу в такому вигляді. Тому, Ваші висновки “потрібно було вчитись” є нікчемними. Якщо, Ви боретесь таким чином з системою, то Ваші намагання є зайвою витратою часу.

  6. Добавлю, що на цій сторінці, я так і не виявив цього ініціатора із Житомира, що виграв суди по перерахунку пенсійного забезпечення. Не знаю чому людина зашифровалась і не ділиться досвідом. Здогадуюсь, що хоче заробити на “штамповці” позовних.

  7. Ви теж не зрозуміли Пенсіонере, що я нікого не агітую проти петицій, акцій, позовів і ще чогось, то особиста справа кожного пенсіонера, який це підтримує, чи виходить на той мітинг. Я тільки висловив свю думку з того, що навіть зараз немає соціальної справедливості між самими венпенсами чи громадянами, які не носили погони, коли пенсії вирівнють т.з. субсидіями за рахунок других громадян, які платять ці кляті ком.услуги без субсидій. Тим самим вбивають мотивацію отримувати більше, чи працювати довше, щоб жити краще у старості, отримуючи більшу пенсію. Навіщо напрягатись, коли можна зараз цього не робити і гарно себе почувати потім, розраховуючи на підтримку держави? А при чому тут моє мислення 30-ти річної давнини? Хто відміняв взаємозалежність від того яку людина має відповідну освіту , таку вона повинна мати і карьеру по службі, навіть у МВС? Наслідки ми бачимо кожний день, бо в МВС керують вчителя, та будівельники, інші поважні професіонали з 3- ма місяцами курсів. Я вважаю, що повинна бути достойна пенсія усім громадянам, на яку можна жити і платити по рахунках і має бути нульовий варіант з усіма привілеями, пільгами і субсідіями, без винятку і обману. Бажаю всім і собі теж,дожити до цього часу.

  8. Шановні пенсіонери. Сьогодні отримав відповідь з Департаменту з фінансово-облікової політики МВС України, на соє звернення щодо перерахунку пенсії з урахуванням ст. 62 ЗУ « Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби….», ( далі Закон ) ЗУ від 23.12.2015 р. № 900 Постанови КМУ № 45 від 13.02.2008 р., Постанови від 11.11.2015 р. № 988. Із відповіді Департаменту випливає, (дослівно) « що з зазначених законів і постанов не можна розглядати як акт, яким було змінено розмір і види грошового забезпечення для поліцейських ( як цього вимагає положення статті 63 Закону ), оскільки цім нормативно-правовим актом види і розмір грошового забезпечення поліцейських було встановлено вперше в іс торії української держави. До цього такої категорії працюючих узагалі не існувало. Аналіз вищевикладеного свідчить, що на сьогодні для здійснення перерахунку пенсій пенсіонерам з числа колишніх осіб рядового і нач. складу ОВС, які отримують пенсію на підставі Закону, немає достатніх підстав. Додатково інформуємо, що таку ж позицію стосовно перерахунку пенсій колишнім працівникам ОВС висловлено Міністерством соціальної політики України у листі від 17 .06.2016 року № 8889/14-16/5.» Підпис директор Департаменту ФОП МВС України С.М. Шевнін.
    Таку відповідь отримав від нашого «ріднесенького» міністерства. А ви кажете «Україна це правова держава» її треба захищати. А як вона захищає пенсіонерів, які її захищали ? Мені особисто соромно за таке владу – вона банкрот, яка не платить за своїми векселям. При уряді Азарова також тяжко було з грошима, але в 2012 р. поетапно в три рази повишали пенсії. Однім словом ми попалі. Не з тим урядом, не в той час ми доживаємо свій вік.

  9. Вибочайте. Чисто механична помилка. Не стаття 62, а стаття 63 Закону України ” Про пенсійне забезпечення…”

  10. На сайтах є зразки адмінпозовів, але вони недосконалі. Якщо проаналізувати рішення судів (поки що) адміністративних, апеляційних та районних, можна самостійно підготовити адміністративний позов, або вдатися за допомогою до знайомих юристів. Проблема в даний час в тому: хто має бути відповідачем. Є заяви до МВС, ліквідаційних комісій УМВС в областях та органів пенсійного фонду. Органи МВС, в основному, апелюють на те, що Закон № 900 не має зворотньої дії на постанову КМ 988 і немає підстав для перерахунку пенсій, але є рішення судів, які трактують зовсім протилежне. Пенсійні служби говорять про те, що їм не поступали відповідні докумети від органів Міноборони, МВС, Мінінфраструктури, СБУ, Служба зовнішньої розвідки, ДПС, Управління державної охорони, Адміністрація Держспецзв’язку, Адміністрація Держприкордонслужби, ДПтС, ДСНС про перерахунок пенсій, посилаючись на постанову КМ № 45. Заслуговує обговорення питання позову до Пенсійного фонду на підставі ч.1 та ч.2 ст 63 Закону “Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб” де сказано, що: “Перерахунок раніше призначених пенсій військовослужбовцям, особам, які мають право на пенсію за цим Законом та членам їх сімей у зв’язку із введенням в дію цього Закону провадиться за документами, що є у пенсійній справі, а також додатковими документами, поданими пенсіонерами на час перерахунку.
    Якщо пенсіонер згодом подасть додаткові документи, які дають право на подальше підвищення пенсії, то пенсія перераховується за нормами цього Закону. При цьому перерахунок провадиться за минулий час, але не більш як за 12 місяців з дня подання додаткових документів і не раніше, ніж з дня введення в дію цього Закону”, тобто в даному випадку не потрібно ніяких докуметів, які відповідні органи МО,МВС та інші повинні направляти в ПФ для перерахунку пенсій. Пенсія,по логіці, повинна перераховуватись у зв”язку із додатковими документами поданими пенсіонерами.Такими документами можуть бути довідки надані органами УМВС чи ГУНП в областях, та постанова КМ № 988.

  11. В постанові КМ чітко виписаний “Порядок” П.2 абз.2 “Пенсійний фонд України повідомляє у п’ятиденний строк з моменту надходження інформації від державних органів своїм головним управлінням в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві та Севастополі (далі — головні управління Пенсійного фонду України) про підстави для проведення перерахунку пенсій та
    про необхідність підготовки списків осіб, пенсії яких підлягають
    перерахунку (далі — списки).” А далі після списків ідуть довідки…
    І тут сам себе не перескочиш. Відмашку цьому “Порядку” дає МВС! Ось на нього і потрібно “котити бочку”.

  12. Для інформації: витяги із рішення Житомирського ОАС //reyestr.court.gov.ua/Review/61521708)

    “Суд вважає безпідставними доводи представників Відповідача і Третьої особи про те, що Закон України від 23.12.2015 р. N900-VIII набув чинності після прийняття постанови Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2015 р. N 988, а тому не має зворотної дії в часі. Представниками Відповідача та Третьої особи трактування поняття “зворотна дія нормативно-правового акта у часі” є помилковим та безпідставно довільним…….
    Тобто, на день набрання чинності Законом N900-VIII постанова Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2015 р. N 988 діяла і є чинною на день розгляду справи по суті, так як вказана постанова не вичерпала свою дію.

  13. Вот Аваков заявил, что денежное довольствие криминального блока полиции с 1 октября увеличится вдвое.Наверное и оклады увеличатся. По логике-должны и пенсии автоматом увеличиться. Или как?…

  14. 29.вересня 2016 року в приміщені в вінниці в приміщені умвс пройшов форум ветеранів та пенсіонерів мвс україни .найголовніше питання яке там піднімалось це ЗАКОН САВЧЕНКО .ось що найбільше турбує ветеранські організації.ганьба таким ветеранам та пенсіонерам .вони не відстоюють інтереси пенсіонерів мвс.

  15. У тебя монополия на имя? Сначала научись водку пить так, чтобы на работе был как “стёклышко” и не хныкал здесь, что мне делать. Опездол!

  16. 2.02.2016 8:44 курсант

    бодрящие старички или кому за 50 : сильно неволнуйтесь на сходке решили что скоро у нас свои ВРОТЕНБЕРГИ появятся- обдирать будут уже из дач и огородов а на своем транспорте да еще сдачи-накладно будет появлятся. (скоро услышите их фамилии-многие вовремья непосаженые или с погашеной судимостью- прекращеными уголовными делами- состоящие в разных ОПГ -засветятся фейсом на телеекранах часть будет одета в вышеванки ) Вы многих узнаете.

  17. Колеги, досить хірнею страдати на форумі.Якщо когось не цікавить питання перерахунку пенсій, то залишіть форум і краще заливайтесь алкоголем, а не трольте тих, кому це питання цікаве. Для тих, хто бажає конструктиву та збирає потрібну інформацію надаю повідомлення от getikalex із форуму “police-ua.com”

    Хочу довести до вашого відома про стан справ на сьогодні, які виникли після подій 21.09.2016 року по факту зустрічі пенсіонерів ОВС з керівництвом Головного управління Національної поліції в Полтавській області. 27.09.2016 року за ініціативою голови ліквідаційної комісії членів ініциативної групи пенсіонерів ОВС було запрошено на перемовини. В процесі перемовин було досягнуто, що ліквідаційна комісія на всі інформаційні запити, які надійшли раніше і в подальшому будуть надходити, готова надавати листи-відповідь із зазначенням посад та посадових окладів, спеціального звання та окладу, а також процентна надбавка за вислугу років. Також були надані зразки відповіді. Сьогодні, 29.09.2016 року під час судового засідання (пенсіонер проти ГУ НП в Полтавській області) представник відповідача надав відповідь, яка була заявлена під час перемовин. В суді позивачем було порушено клопотання про винесення Ухвали про закриття провадження відповідно до статті 113 КАС України за примиренням сторін. Після цього наш пенсіонер прибув до ініціативної групи, де йому невідкладно було складено заяву до ГУ Пенсійного фонду України в Полтавській області про перерахунок пенсії відповідно до листа ліквідаційної комісії. Лист-відповідь ліквідаційної комісії дивіться на https://www.facebook.com/groups/veteranmvs/ від
    Irina Bax

  18. У попередньому коментарі Ви шановний не надали відповіді по суті. Думаю, Ви не читали мого запитання до Вас.
    Про ліквідаційну комісію.
    Це в Полтавській області комісія прийшла до такого висновку. А в інших областях навіть не думають “паритись”.
    Це не добре, на мою думку, виносити судові рішення рішення по кожному пенсіонеру України. Це метод судової тяганини. Суди повинні своїм рішенням зобов’язати МВС визнавши його бездіяльність, усунути недоліки по перерахунку пенсій.

  19. Мій коментар за 28.09.16
    “Пенсіонер
    Добавлю, що на цій сторінці, я так і не виявив цього ініціатора із Житомира, що виграв суди по перерахунку пенсійного забезпечення. Не знаю чому людина зашифровалась і не ділиться досвідом. Здогадуюсь, що хоче заробити на “штамповці” позовних.”

    А ось комерційна пропозиція:
    “Дмитро Чернеш
    14 год.

    Увага! Шановні пенсіонери МВС! Зараз отримуєте пенсії у значно меншому розмірі, ніж передбачено законодавством. У судовому порядку Вам може бути здійснено перерахунок пенсії з урахуванням видів грошового забезпечення, щомісячних додаткових видів грошового забезпечення(надбавок, доплат, підвищень) та премій у розмірах, встановлених законодавством для поліцейських, після чого щомісячний розмір пенсії підвищується орієнтовно у двічі.
    Вартість:
    — консультації та складання запиту – 50 гривень;
    — оформлення позовної заяви – ще 450 гривень;
    — повний супровід у суді – ще 200 гривень.
    Всього – 700 гривень, Інгулецький район – 750 гривень, Тернівський – 800, Широківський – 850, Софіївський – 900. Орієнтовний період отримання Вами вказаних коштів у повному обсязі -1 рік. Акція діє до 01.12.2016 року.”132

  20. Шановні пенсіонери МВС, доброго ранку усім. Зверніть увагу, на те що МОЖЛИВИЙ перерахунок, а може і ні, тобто гарантувати результат може тільки Пан Бог, а такі пацани від МВС, які стали адвокатами, нічого не гарантують крім законного відьому у вас грошей. Такі обіцянки я 100 відсотково назвав би -шахрайскими і якщо такий адвокат обіцяє усьо порішати у суді, то тікайте від нього до людини, яка надасть вам лише правову допомогу в суді, а там як буде…. чи виграєте, чи програєте. З повагою.

  21. ПЕНСІОНЕРУ. У Ваших попередніх дописах я не побачив якихось запитань до себе. Якщо є, то дайте,будь ласка, посилання на сторінку. ДО ВСІХ. В моїй інформації від 29.09.2016 12:24 ХМВ є посилання на рішення Житомирського ОАС /reyestr.court.gov.ua/Review/61521708) по позову до Міністерства внутрішніх справ України, ліквідаційної комісії УМВС України в Житомирській області, голови ліквідаційної комісії УМВС України в Житомирській області, Третя особа: Головне управління Пенсійного фонду України в Житомирській області, про визнання протиправною бездіяльність, зобов’язання вчинити дії. Рішення суду: “Позов задовольнити частково, визнати протиправну бездіяльність Міністерства внутрішніх справ України щодо неповідомлення до Пенсійного фонду України про підстави перерахунку пенсії ОСОБА_1 з 01.01.2016 року. Зобов’язати Міністерство внутрішніх справ України надіслати до Пенсійного фонду України інформацію про наявність підстав для перерахунку пенсії ОСОБА_1 з 01.01.2016 року.” Почекаємо на апеляцію. Хочу ще проінформувати, що прокурорські пенсіонери в Івано-Франківській обл. за рішеннями судів добились перерахунку пенсій і вже є виконавчі провадження. Під лежачий камінь вода (гроші) не тече (течуть). А тому люба конструктивна інформація може бути використана для захисту своїх прав. А як сильно пенсіонери хочуть добитись справедливості, то це видно з результатів голосування за петицію №22/028903-еп від 14.09.2016 р. “Про перерахунок пенсій пенсіонерам МВС України”- 53 голоси. Що, кожен чекає Миколая, що прийде та покладе під подушку. Не буде цього поки самі не доб”ємось. А пустої “болтовні” на форумі більше 90 процентів.

  22. Нет единства и сплоченности пенсионеров силовиков за отстаивание своих прав по перерасчету пенсий! Поэтому они и ложат на нас всех, а повышают себе любимым — депутатам, судьям, госслужащим.

  23. Мы забыли что мы офицеры — носили погоны как бы люди нас уважали да я никому плохого не сделал — да сейчас трудно но я воспитывался при союзе честным добросовестным милиционером жаль что все изменилось и нас не понимают

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ