Человек не терпит насилия!

Ветка о КНЦ

Эта ветка для постов о КНЦ?

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

97 ответов

  1. У Криму російські окупанти захопили відділ прикордонслужби :

    У Криму російські окупанти захопили відділ прикордонслужби і вигнали жінок і дітей з квартир на вулицю 8 марта 2014

    В міжнародний жіночий день агресивні російські військовослужбовці штурмом захопили відділ прикордонної служби «Щолкіно» та погрожуючи вигнали сім`ї прикордонників на вулицю.Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби. Озброєні російські спецпризначенці увірвались до прикордонного підрозділу сьогодні вночі. “Під час нападу агресори побили старшого зміни прикордонних нарядів, який здійснював чергування та намагався чинити опір, та захопили кімнату зберігання зброї. Продовжуючи безчинства, нападники увірвались і до квартир, де проживають сім’ї прикордонників. Вони відібрали мобільні телефони у начальника відділу прикордонної служби, його дружини та інших офіцерів. Погрожуючи зброєю вони наказали всім зібрати речі та покинути територію відділу”, — йдеться у повідомленні. Наразі підрозділ захоплений російськими військовими. Як повідомлялось, раніше російські військові у Криму вже вдавалися до мародерства і викрадали майно в заблокованих штабах прикордонників. Нагадаємо, станом на 7 березня російські окупанти заблокували 11 підрозділів прикордонслужби України в Криму

  2. Пан Мошора!!! А хто нам дасть пояснення персоналу КНЦ по застосуванню зброї, як реально діяти при нападі та захопленні КНЦ, зброї, боєприпасів, та війського містечка КНЦ??? Пане Мошора!!! А які ви приймайте кардинальні рішення, щоб захистити персонал та мешканців містечка КНЦ??? Чи ви чекаєте поки бездарний голово вам підкаже, даремно від них чекати допомоги!!!

  3. УВАГА РОЗШУК !!! Генерал армії України Микола Литвин — голова Державної прикордонної служби України. Саме він винен в тому, що Янукович, Пшонка, Захарченко та інші злочинці виїхали за кордон. Саме він винен в тому, що до України могли вільно приїхали тисячі російських бойовиків до Харкова, Донецька, Луганська. Саме він винен в тому, що не була перекрита поромна переправа в Керчі, через яку до Криму приїхали тисячі Кубанських козаків та військових російських збройних сил та сотні одиниць військової техніки. Військовий гарнізон в Бресті протримався майже три місяці. Прикордонники Миколи Литвина на переправі 20 хвилин не протрималися. Про цю людину чомусь усі керівники України «ЗАБУЛИ». В ЗМІ виступає або помічник Литвина, або його перший заступник генерал Павло Шишорін. То куди подівся цілий генерал армії Микола Литвин??? Чому його до цього часу не звільнили та не передали до військової прокуратури??? В яку шпарину заліз цей «тарган» і на що він сподівається ???

  4. Шановний пане міністр внутрішніх справ АВАКОВ А., та голово ДПСУ ЛИТВИН М.М.!!! Прохання відреагувати на жорстоке вбивство в військовому прикордонному містечку Великі Мости (командир п/п-к Мошора). 26 березня 2014 року на очах у двох десятків дітей військовослужбовців Цімерман Юрій (житель військового містечка) жорстоко та цінічно вбив собаку. В містечку лунав сташниий крик — діти плачучи благали вбивцю зупинитись, собака стікаючи кров”ю, вив та стогнав від несомовитої болі, та даремно… Цімерман перебивши собаці хребет, продовжував жорстоко, хладнокровно вбивати її, лупцював палецею по голові. Просимо притягнути до відповідальності за жорстоке поводження та вбивство собаки — цю огидну, жорстоку людину, яка втратила людську гідність та совість. Чекаємо Вашої пане міністр МВС Аваков та керівництва ДПСУ реакції.

  5. А что Великих Мостах живут одни живодеры и убийцы животных??? Такое складывается впечатление что в КНЦ служат одни живодеры, поскольку там постоянно убивают бедных животных, а самое главное что никогда виновные в содеянном преступлении не наказывается.(наверное этот “промысел” у погранцов-мостенцив хорошо поощряется).

  6. А с чего вы взяли что все живодеры??? Совсем нет, очень много жителей городка, особенно наши дети любят животных, собак, кошек. По одному убийце-живодеру не судите о всех. То что Орищин систематически жестоко травит собак мы знаем, а вот Цимерман Юра нас очень удивил — жесточайшим убийством ни в чем не винной собаки, любимицы наших детишек… Нет прощения таких нечеловечным поступкам!!! “В чужом подъезде глубокой ночью спала чужая собака. Бывает. Не обижайте такую собаку”.

    Гавриил Николаевич Троепольский
    “Белый Бим Черное Ухо”

  7. Так, сам командир дає вказівку нашим доблесним коновалам-ветеринарам КНЦ на знищення собак та котів в військовому містечку. А ці добо.би коновали шо Орищин, шо Чопик роблять свою чорну cправу… подонки!

  8. Да, люстрируйте уже этого пидара-ветеринара Орищина, он давно уже зажрался, за ним шлейф подлого, вороватого, лицемерного приспособленца тянется еще с начала его службы на подхозе!

  9. Удивлятся не приходится, ведь Орищин — один из самых ярких персонажей великомостовской подлости, жестокости, алчности, корыстолюбия, лицемерия, подхалимства, жополизания, мерзопакосности и многих других злодеяний… У Юры как и у Янека есть неумеренная склонность к получению материальных благ за чужой счет.

  10. Согласен, с тобой — Орищин — еще тот мерзопакостный типок, действительно он очень корыстолюбивый, лицемерный, алчный, жополиз хороший по отношению к выщестоящим начальникам, и особенно к …Мошоре. Свой кусок оторвет всегда, в любой ситуации и под любым предлогом. И не подавится. А разве таких как он у нас мало вокруг…

  11. Продаються щенята німецької вівчарки.
    Батьки , вихованці службового загону.
    За детальною інформацією, звертайтесь в приват.

  12. Порядочные погранцы болше всех возмущаются, а пидоры из КНЦ молчат и в дырочку сопят. Молчит АДПСУ, и ЗХРУ, им не чего сказать. Видать хорошо обработали их. Да , ожидать тяжело, а тем что у границ, им не позавидуеш. Но когда проблема общая надо и быть сплочённей, а не отсиживаться, пока под ними пень не загориться. Пока наша верхушка это полный отстой. Чёрт бы побрал всех уродов политиков, Литвинов и т.п. они ищут только свою выгоду. Братишки-погранцы, неужели и мы будем такиими же?

  13. Может Вы т.Ярош , найдете те рычаги, которыми можна разоблачить, ротировать, посадить эту БАНДУ В ДПСУ!!! Вот эту ниже написанную статью никто к сведению так и не взял — итог Лантвойт в тяжелейшее для страны время, когда люди по 5 грн собирают для армии, эта сука откаты по 350 000 грн в свой карман берет! Т.Ярош хоть Вы примймите меры… Контразведчику

    “Сливаю: Лантвойт: получает откаты за приобретение техники в ДПСУ также регулярные взятки с зампотехов напрямов. Лещинский: откаты за продовольствие, квартиры по сумашедшим ценам, решение квартирных вопросов, комунальные платежи. Рыньков: крыша контробандных потоков, нелегальной миграции, Коваль: поступление в академию, ротация, Литвин: организатор всего этого беспрдела. Начальники региональных управлений, Командиры всех частей и их замы Список можно перечислять до бесконечности. Давай контразведчик работай а мы посмотрим какой ты бравый боец. а то привыкли контрактника за 10 баксом по стенке размазывать. 19.03.2009”

  14. Прощай, бывший заступнык Головы Олежа Лантвойт! Нам будет не хватать твоих дешевых понтов и надутой морды… Или останешься… директором департамента?..

    УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 297/2014 Про звільнення О.Лантвойта з посади заступника Голови Державної прикордонної служби України — директора Департаменту озброєння

    Звільнити ЛАНТВОЙТА Олега Борисовича з посади заступника Голови Державної прикордонної служби України — директора Департаменту озброєння.

    Виконуючий обов’язки Президента України, Голова Верховної Ради України Олександр ТУРЧИНОВ

    22 травня 2014 року

  15. героические будни сепаратистов

    Как не крути, но сепаратизм Донбасса рождает бандитизм. Вот еще одно достижения так званой народной республики — захват женщины в Горловке и требование выкупа (http://www.unian.net/politics/921144-v-gorlovke-neizvestnyie-pohitili-doch-bizn esmena-trebovali-vyikup-i-adresa-sostoyatelnyih-gorojan-smi.html). А зачем нужны были вагоны бандитам, которые выкрали в Луганской области (http://www.unian.net/politics/921148-terroristyi-zahvatili-teplovoz-i-tri-vagon a-v-luganskoy-oblasti.html), металла им не хватает, что ли? И хватило совести у бандитов разворовать молитвенную палатку в Донецке (http://censor.net.ua/news/286658/voorujennye_terroristy_razgromili_molitvennuyu _palatku_v_donetske_ugrojali_vseh_rasstrelyat), что ж в России церкви в прошлом столетии большевики также разворовывали. Предатели Украины. Те, кто сейчас наиболее кричат о прекращении антитеррористической операции, предлагают сесть за стол с сепаратистами есть предатели Украины и пособниками бандитов. Как можно договариваться с бандитами, которые убивают людей, запугивают населения, поджигают учреждения, занимаются мародерством. Наиболее кричат о остановлении АТО партия регионов, коммунисты так званые городские и областные советы Донецка и Луганска, видать понимают, что рыло в пушку и народ Донбасса им не простит этого. Нельзя останавливать АТО ни в коем случае, не опомнившегося врага страны нужно изолировать как можно скорее, не дать ему возможность перегруппировываться. Они уже пищат в Словянске как зверье дикое без чести и совести. Предлагаю на этой ветке освещать бандитские выходки сепаратистов, чтобы их так званная русская весна показала свой истинный адский фашистско-бандитский цвет. Не простим им зверски убитого депутата в Донбассе, запугивание и избиение шахтеров, ограбление автосалонов, запугивание людей. Бандиты должныв получить заслуженное наказание и предстать перед судом людским и Божим.

  16. Я, батько офіцера-прикордонника, який знаходиться у зоні АТО хочу почути відповіді на деякі питання минулого та сьогодення.

    Чому і за які заслуги перед Україною теперішній голова (Микола Литвин) ДПСУ за кілька років у мирний час отримав звання генерала армії? Рідко хто з генералів отримував зазначене звання під час Другої світової війни. Чому мій Дід Микола отримав лише єдине звання — молодшого лейтенанта (за 4 роки війни) і загинув у 1944 році у Молдавії?

    Чому генерал, який брав хабара чи особа, яка йому давала сьогодні не в місцях позбавлення волі? Чому даний генерал, який два слова до купи не може зв’язати, зненацька став радником міністра оборони?

    Чому генерал Західного регіонального управління, якого один із прикордонників при відправленні в зону АТО попросив забезпечити кількома парами носків відповів: «Я подивлюсь як ти у мене далі будеш служити»?

    Чому генерали рахують ДПСУ – «своєю службою»?

    Чому генерали їздять на автомобілях за кількасот тисяч зелених в той час коли бойова техніка по кілька років бензину і не нюхала?

    Чому генерали під час АТО не керують своїми військами безпосередньо з місць боїв? Чому полковники, які мали їхати в зону АТО «похворіли»?

    Чому полковники та генерали, які під час різного роду виборів б’ють себе в регальовані груди – що вони бойові генерали, а по суті…?

    Чому і за що начальники фінансових служб отримують премії зверх 20 тисяч грн., а «пересічним» прикордонникам в кращому випадку 500-700 грн?

    Чому прикордонники протягом останніх десяти років (до березня поточного року) заступали на охорону Державного кордону без бойової зброї?

    Чому і де ділись КСП, таємні схованки і чому вони відповідно не обладнані?

    Чому відсутні на кордоні інженерні (оборонні) споруди?

    Чому на східному кордоні (і не тільки) відсутні навіть елементарні прикордонні стовпи з написами «Україна»?

    Чому через кордон літали і літають з контрабандою цигарок і т.п. планери і чому боїмось відкрити в їх бік хоча б попереджувальні постріли? А з чого?

    Чому в нарядів відсутні сигнальні та освітлювальні набої, сигнальні міни і чому вони відсутні у прикордонників в зоні АТО?

    Чому мисливці в прикордонній зоні стріляють по прикордонниках із вогнепальної зброї?

    Чому генерали ходять не у формі, отриманій зі звичайних речових складів…?

    Чому курсанти та офіцери ходять у камуфляжах пошитих із незрозумілого походження тканини, в якій влітку парить, а взимку холодно?

    Чому після 2-4 разового прання, видані камуфляжі втрачають свій вигляд і якість?

    Чому прикордонники ходять як папуги — з шевронами та нашивками, зміст яких змінюється двічі на рік та купуються за власні гроші, і чи потрібна їх така кількість і зміст на одній курточці чи сорочці?

    Чому, хто і за які гроші займається дизайном форми для прикордонників та його пошивом?

    Чому, для чого і який ід… придумав камуфльований шеврон «Прапор України»- це просто наруга над Державним символом?

    Чому, хто і з якого г….. шиє взуття для прикордонників (берці) і чому, походивши у цьому взутті один день, — потім тиждень відмиваєш від чорної смоли ноги і чому через два-три тижні взуття починає розвалюватись?

    Чому курсанти та офіцери купують за власні гроші більш якісніші камуфляжі та взуття інших виробників (в т. ч. інших держав)?

    Чому сьогодні хлопці- прикордонники та інші військові перебувають у степовій зоні в камуфляжах зеленого кольору?

    Чому у прикордонників відсутні маскувальні сітки, палатки, спальні мішки, коврики……

    Чому вони це все купували за свої гроші перед відправкою в зону АТО? Дещо, правда, отримували від спонсорів.

    Чому під час проведення АТО особовий склад ДПСУ заставляють виписувати журнал та газету ДПСУ і куди йдуть гроші і за що (за який зміст?)

    Чому в глянцевій періодиці ДПСУ відверта бр…. та позують напівголі співачки і т.п. ?

    Чому в журналі та газеті відсутній обмін досвідом між КПП, заставами та рядовими прикордонниками в плані розбудови та покращення умов служби в ДПСУ?

    Чому відсутня критика «пересічними» прикордонниками……, адже основними спонсорами даної періодики саме вони і є?

    Чому в тій же періодиці присутні гарні фото техніки (снігоходи, квадроцикли, мотоцикли, всюдиходи, БТР і т.п), а вона не є діючою?

    Для показухи керівництву і для фото у журнали – паливо, акумулятори, запчастини… беруться у суміжних служб або ж у цивільних. Чому б не розповсюджувати періодику ДПСУ через газетні кіоски щоб побачити дійсність щодо її потрібності в такому вигляді взагалі?

    Чому паливно-мастильні матеріали їдуть на місця базування частин через Київ і довозять тільки половину отриманого?

    Чому засоби зв’язку постійно не укомплектовані та застарілі, великогабаритні?

    Чому тепловізорів обмаль і вони застарілі, масивні?

    Чому і для чого прикордонна техніка, що на місцях, що в зоні АТО розфарбована в кольори, які видно неозброєним оком за кілька кілометрів?

    Чому, для чого і до якого часу прикордонники мають купувати за власні гроші різного роду (нікому не потрібні) відзнаки типу – за 5, 10, 15, 20рр служби?

    Чому прийнято нагороджувати тільки тих хто поранений чи, Боже борони, вбитий. Адже біля них були і є ще живі?

    Чому за чотири місяці бойових дій відсутні індивідуальні пакети (аптечки) із знеболюючими та протишоковими засобами ?

    Чому із зони АТО збираєте інформацію про наявність зброї, а не про її потребу?

    Чому, хто і для чого придумав у підрозділах на кордоні замість бойової підготовки гуманітарну?

    Чому курсанти академії не можуть у вільний час займатись у спорткомплексі?

    Чому і для чого кожного дня курсантам підмітати внутрішню територію та прилеглу (замість сну та самопідготовки)?

    Чому і для чого проводиться фарбування території, внутрішніх приміщень академії, КПП та застав перед приїздом керівництва?

    Чому і для чого під непотрібних генералів відкривають нові факультети та посади?

    Чому і для чого влаштовувати у вихідні дні масові забіги?

    Чому, для кого і для чого будуєте Храми на території навчальних закладів та військових об’єктів? Адже вони не захищають українців від російського сатани. А в тім – де синагоги, костели, мечеті..?

    Чому, коли я телефонував на телефон довіри ДПСУ 10 і 12 березня поточного року із запитанням — чому і за що наших синів-прикордонників у нашому Українському Криму зелені падли ставлять на коліна, йде відкрите військове вторгнення на Нашу Землю, мене просили не панікувати, ніякого вторгнення і війни немає, а голова знаходиться на лікарняному?

    Чому «голова» під час безперешкодного проникнення зелених чоловічків протягом двох тижнів знаходився на лікарняному — йому що – нову голову пришивали?

    Чи він просто після втечі золотого батона пакував свої речі?

    Чому протягом двох перших тижнів березня «голова» жодного разу не виступив із зверненням щодо підтримки підлеглих на південному Кримському напрямку) кордоні?

    Чому і хто, здавши без бою на кордоні Наш Крим дозволив «без паніки», як мені говорили, зайти клятому ворогові на Херсонщину, Донеччину та Луганщину?

    Чому за чотири останніх місяці не зруйновані нашими прикордонниками КПП на автодорогах з РФ та підступи до них, а продовжуються побори та відправка «зелені» керівництву ДПСУ?

    Чому у Миколаївському «воєнкоматі» ще по сьогодні просять 600-1000 зелених за «втрачену» особову справу?

    Чому, коли я звертався 16.07. за різними телефонами (від приймальної «голови», заступників і до телефону довіри ДПСУ) про допомогу прикордонникам і не тільки…в конкретній ділянці кордону, мені порадили звернутись до керівництва збройних сил?

    Чому, телефонуючи на телефони-факси приймальних керівництва ДПСУ (бо на інших телефонах не піднімали трубку) йшов виклик, трубку ніхто не піднімав, але гроші знімались…?

    Чому телефон довіри ДПСУ платний…адже він може бути останньою соломинкою для спасіння ?

    Чому, хлопці-прикордонники, перебуваючи в певному місці АТО, як з’ясовується, можуть бути (відряджені) в той же час в іншому зовсім місці, за яке не потрібно буде потім платити надбавки, пільги і т.п. (тільки не потрібно зважувати на таємницю)?

    Чому прикордонники, які сьогодні беруть безпосередню участь у боях отримуватимуть грошове забезпечення втричі менше за військових?

    Чому, хто та з якої причини не прийняв відставку такої важливої «голови»?

    Чому і за що протягом кількох останніх тижнів прикордонники та й інші військові підрозділи знаходяться між двома рядами ворожих «Градів» та артилерії?

    Чому, український «голова» не може домовитись з путінським «головою»…про кількагодинне перемир’я для того щоб зібрати поранених та вбитих?

    Навіть під час ВВВ була негласна домовленість між воюючими сторонами.

    Чому і де знаходяться інженерні війська з технікою для риття окопів і т.п.?

    Чому і де знаходяться ракетні війська?

    Чому контрактники-місячники направлені на південний кордон без засобів захисту?

    Чому за чотири місяці війни немає узгодженості дій між силовиками?

    Чому сьогодні прикордонна служба просить фінансової допомоги від цивільних, а на КПП продовжують щоденно брати і відправляють десятками тисяч «мзди» генералам у Київ?

    Коли вас всіх від тієї зелені повивертає?

    Чому, за які заслуги і яку пенсію буде отримувати «генерал армії» коли я пішов на пенсію у чині підполковника і отримую пенсію у розмірі 1 503 гривні?

    Чому і яке ще звання чи нагороди отримає «голова» за те, що відправив не підготовлених підлеглих не охороняти, а обороняти кордон Нашої Держави?

    Чому і за що хлопчина-радист третю добу просить допомоги на одній із переправ…?

    Генеральство, направте своїх синів і дочок у зону АТО, може попри ваших залишаться живими ще і сотні наших дітей?

    P.S.( Частина І — питання сформульовані хлопцями-прикордонниками та військовими, які на даний момент сидять в окопах )

  17. Батько, хай хлопці ваши разом з донецькими ( якщо дійсно мені дончанці зможете повірити, що звичайні хлопці донецькі з іншого боку, які в тапках за палицям воювали, доки підмога не прийшла с Росії) йдуть на Київ, вимітають всю погань з нашої України, беруть керування державою до своїх рук. Бо це ніколи не скінчиться. Гинуть люди на Донбасі, моя мала Батьківщина гине та стоне від україньскої армії, так само як і голодні хлопці в армії під гнилим керівництом з іншого боку, які вже не розуміют для чого все це, з ким воювати? Політики косять бабло, а ми пересічні українці клянемо один одного. Так не повинно бути. Це все наші люди, наші сини.

  18. Все на майдан. Крым проскакали. Донбас с Луганском проскакали. Скоро неньку целиком проскачем. Млять когда про завтра думать начнем?

  19. Все на майдан. Крым проскакали. Донбас с Луганском проскакали. Скоро неньку целиком проскачем. Млять когда про завтра думать начнем?

  20. пан Мошора дайте пояснення вбивства порядної людини, водія автопарку із КНЦ (фамілію не вказую)на території військового містечка. Хто і за що вбили взірцевого сімянина та чудового працівника??? Кажуть в цьому вбивстві замішані контрактник ст.пр-к К……юк, та інші… службовці КНЦ. Дайте будь-ласка пояснення пан Мошора.

  21. Так что там случилось в В.Мостах, как мог утонуть взрослый человек в этом полу высохшем озерце в военном городке???

  22. У нас як завжди все скривають, поперекручують і правди ніхто не дізнається… В загибелі водія винні ті хто з ним був, про них відомо і слідчим. Усі вони давали дивні покази, які дуже різнилися між собою. Однозначно шо тут не трагічний випадок! Що скривають його колеги які були з ним в останні хвилини життя поки що не відомі. Кому вигідно скривать цей злочин? Думаю шо істину ми таки дізнаємось. Вічна пам”ять, хай земля йому буде пухом.

  23. Смерть водія автопарку прикордонної частини м. Великі Мости на совісті “колег”-контрактників які проводили з ним “дозвілля”… Правоохоронці чомусь не зацікавленні в розкритті цього злочину, або навпаки їх уже заохотили зацікавлені особи (вбивці)…

  24. Поскольку основными принципами деятельности Государственной пограничной службы Украины являются: законность, уважение и соблюдение прав и свобод человека и гражданина, открытость для демократического гражданского контроля, убедительно просим руководство ДЛСУ и лично Председателя Государственной пограничной службы Украины генерал–лейтенанта НАЗАРЕНКО Виктора Александровича провести люстрацию руководства в кинологическом навчальном центре г.Великие Мосты. Профспилка КНЦ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ