Человек не терпит насилия!

УМВД Волынской области: будет ли порядок с приходом Александра Терещука или почему нет местного начальника 17 лет!!!!!!

Месяц уже в должности Александр Терещук, а изменений пока нет. Качественных. Например, начальник УБОП (варяг з Черновцов) Горбатюк по кличке Горбатый плевать хотел на нового руководителя. С его слов, что троих на Волине пережил переживу и четвертого…. А начальник города Луцка как же попал- пришел 2 месяца назад с помощью Щура и все…куда ж бежать (его и не жалко крысеныш еще тот). Говорят в Ковеле новый начальник, волынский.. Может был бы местный руководитель не допустил бы варяг? А сколько ж их уже? И сколько еще будет? НАДО ДЕРЖАТЬСЯ!!!!!!!!!!!!!!!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

93 ответа

  1. Я переконаний що повинні працювати тільки професійні керівники, освідчені та виховані, і таких дуже мало.. А те що Терещук не місцевий, так у Львові, в Тернополі, в Полтаві, в Кіровограді, в Рівному зараз так не місцеві…. Згоден, що це може бути ситуативно, а у нас на Волині з …..з 1996 року, коли пішов Бородчук! Єдина область яка не може виховати достойного начальника протягом уже дійсно 17 років… Автоматично відчуваємо неприємні відчуття за всіх нас, можна сказати якусь второсортність. Якщо не має достойних з тих які працюють на Волині, тоді точно ж є ті волиняни які працюють у інших областях, в Києві. По людські хочеться волинського….

  2. У Ковелі Оксентюк Анатолій, родом із Шацька працював там начальником , працював в Убозі. Досвід звичайно є, хоча рівень інтелекту нижче середнього, глибоке село….

  3. Спілкувався із Щадило, рівень досить не поганий, компетентних в економічних питаннях, враження позитивне, мабуть, при дивляться до особового складу…

  4. И играет мышцой у ларьков шелупонь : и поют петухи про тбрму : А воры законные : да на страну ихнесколько- люди очень скромные и на правду резкие : А правда вещь хорошая- да только позабытая -вдребезги разбитая : ( Розембаум ) Вот так ребьята бабло решило и сгубило как бывшее традиции так и на корнью проффесионалов осталтсь одни декарации как в милиции так и в преступном сообществе : Я то за свою жизнь и службу хоть стоящих уважаемых ЛЮДЕЙ видел многие уже ушли в мир инной как с однной сторонны закона так и сдругой и мне собственно на старости лет несдыдно будет стоять возле врат светого Петра думаю зачнуться холодные голодные и недоспанные ночи и потраченное здоровье а Вам всем могу только посочуствовать как всегда выбор за каждым в отдельности

  5. Давно не пишуть проххвесора Поліщука Володьку. Файний хлоп, тілько троха вальтанутий, та нічого. Йому це личить. А ще троха шепелявий. Та й то нічого, йому йде. Та й безграмотний. І дурнесенький. За то бухає файно. Ну справжній полковник ( куплений). А так нічого, нічого…………нічого хорошого!

  6. Пазін паставил всех участковіх па області на касу. І Мєдвєдя схавал- паетаму і такой толстий. ))

  7. Як там Горбатий в убозі, вещі не збирає??? Ніколи не думав що прийде Чернівєцка братва дєньгі косить.

  8. Хлопці, є ж ще багато нормальних. Невже ми, здорові, розумні, правильні мужики будем терпіти …волочних …ідарасиків Горбатого Серуньку і його гоп-компанію!!! Треба гондурасиків виводити на чисту воду!

  9. Відповідь по суті теми-питання: НЕ БУДЕ! Таке ж безпутне як і решта. Понтів київських повно, а суті — на 2коп. Та і кум його — профі своє лише на карман пользує…гидко це все…на вила таких треба…місцевих за рубль — в тюрьму,а а самі “косарики” не гребують…урюки гнилі

  10. мвс самокритичен ето радует но насколько? Видь понтовой деятельности в отчете мвс нет или уже такая графа заимелась?

  11. Якого начальника не призначай,позитиву в роботі не буде.Щоб були позитивні зміни потрібен стимул для людини,а зараз який стимул-ніякого,тільки гірше,ніякого просвіту,а ще гірше ,призначають нових начальничків,які ,щоб показати ,що щось вміють,починають по новому місти,пихаючи палки в колеса,вже більш-менш налагодженій системі в роботі того ж самого Луцького МВ,який виконує всю брудну роботу у місті.

  12. ну шо, дочекались нового начальника луцька?
    давно знав, що бнонівець це не лінія роботи, а спосіб мислення))))

  13. ТЕРЕЩУК ЦЕ ПРАВИЛЬНИЙ ЧОЛОВІК. ЛЮБИТЬ РОБОТУ,СВОЮ СІМЬЮ ТА НІДЕ НЕ ЗАСВІЧЕНИЙ. ТОВАРИШУЄ ПО-ПАРТНЕРСЬКИ З АДМІНРЕСУРСОМ. ТА Й ГРОШИКИ ПЕВНО ЛЮБИТЬ, ХОЧ-НЕ ХОЧ, А В СТОЛИЦЮ ТРЕБА ПОСТІЙНО ДОПОВІДАТИ, ВСЕ ТАКИ НЕ ТАК-ТО І ЛЕГКО БУТИ КЕРІВНИКОМ. ПОСТАВЛЕНІ НИМ КЕРІВНИКИ ВІДЗЕРКАЛЮЮТЬ ТЕПЕРІШНЮ ПОЛІТИКУ КАДРОВИХ ПРИЗНАЧЕНЬ, ЩО ПРАКТИКУЄТЬСЯ В ДЕРЖАВІ І ВОЛИНЬ НЕ Є ВИНЯТОК. ХТОСЬ КОЛИШНІЙ ХАБАРНИК, ХТОСЬ КОЛИШНІЙ АЛКАГОЛІК, ХТОСЬ КОЛИШНІЙ КРАЩИЙ МІЛІЦІОНЕР КРАЮ, ХТОСЬ КОЛИСЬ НІГТІ ПОЛІРУВАВ, ХТОСЬ….- ЦЕ ВСЕ ЖИВІ ЛЮДИ І МАЮТЬ ПРАВО БУТИ ОБРАНИМИ. ТОМУ НІЧОГО І НІКОГО СУДИТИ НЕ ПОТРІБНО. ЖИТТЯ РОЗСТАВИТЬ ВСЕ І УСІХ ПО МІСЦЯХ. А ТЕРЕЩУК НЕХАЙ КЕРУЄ І ПРОЯВЛЯЄ СЕБЕ. ПІДТРИМУЮ ЙОГО, БО НЕ НАРОДИЛАСЬ ЩЕ ТАКА ЛЮДИНА, ЩОБ УСІМ БЕЗ ВИНЯТКУ ВОНА ДОГОДИЛА!!!

  14. Якщо начальником міліції призначити гоміка — Шелєпіна Сергія, то він всю міліцію перетворить в шайку гомосєків. При Шелєпіні нікого міліціонери ловити не будуть, а стануть займатися лише п’яними гомосексуальними оргіями. Шелєпін себе показав на посаді начальника медвитверезника: всіх затриманих Шелєпін сам роздягав, все цінне “конфісковував”, одяг після прання здавав в комісійний, затриманих бив як з переляку, а на отриманий “бариш” влаштовував пяні гомосексуальні ігри.
    Хто працював із Шелєпіним ще й зараз при згадці його прізвища з огидою спльовують і відходять проригатись. І цьому підару ще й погони “полковніка міліції” якийсь придурок — продав.

  15. Вся Волинська міліція дивується з того за скільки тисяч долларів систематичних хабарів потрійного інваліда Пазина Тараса тримають на службі в міліції. Він же ходити пішки не може ледь-ледь — вага 162 кг. Ожиріння 4 ступеня, цукровий діабет, цироз печінки, простатит, артрит і т.д. Юридичної освіти немає (вища від Луцького політєха), безграмотний, пише як “курка лапою”, в законодавстві — повний ноль. Міліціонери фізкультуру повинні здавати щороку, а це мурло — Пазин Тарас під час перевірок або таблєткі п’є, або горілку квасить. Його підлеглі вже втомились відкачувати свого шефа. Видно Терещук добрі гроші від Пазина бере, що його тримає на міліцейському утриманні.

  16. В ЛЮБОМЛІ,ЩО МЕДОМ НАМАЗАНО?-КУПА ІНФОРМАЦІЇ, ЩО ВСЯК ХРЯК, ЩО СЮДИ ПРИМАЗАВСЯ НА СЛУЖБУ В рв умвс ЧИ ПРОКУРАТРУ, сбу ПЛАТИТЬ ШАЛЕНІ БАБКИ, А РОБОТИ -НУЛЬ, ОДНІ ПОНТИ І КАСА НА УМІ!. дсбез — ВИКУВАВ дУБІЯ м.м,ХОДИЛО ЧМО ДІЛЬНИЧИМ В ПОЧАПАХ,,А ВКУРИВ СЛУЖБУ- ПОЧАВ МАШИНИ ГНАТИ З лИТВИ, КРИШУВАТИ СПИТРОВОЗІВ І КОНТРАБАНДИСТІВ-ПІШОВ ВГОРУ,У ЗВ”ЯЗЦІ З СОКОЛЮКОМ О.М ГНАЛИ КАСУ НА ЛУЦЬК І ДАЛІ, КУПИВ СОБІ ДИПЛОМА, ЩЕ БІЛЬШІ ПОСАДИ, А ДЕ ТОДІ БУЛА ВБ-ПЕТРОВИЧ В.М. ТІЛЬКИ ХОДИВ І ДУМАВ ЯК ТО З КОГО КАСУ ПОІМЕТЬ?ТРОЦЬ- РУКИ В КРОВІ!- НА АВТО З ШТРАФМАЙДАНЧИКА РАЗОМ З мУЧАКОМ ,САВОШОМ ВЛІПИВСЯ ЛОБ В ЛОБ ,ЗАГИНУЛИ ЛЮДИ, БУВ П”ЯНИЙ,ПЕРЕПИСАЛИ ВЕСЬ ЖУРНАЛ РЕЄСТРАЦІЇ В ЛІКАРНІ,ПОВІСИЛИ НА сАВОША, БО ДУМАЛИ, ЩО ЗАГНЕТЬСЯ.тАК ЦЕ Ж БИДЛО пОЧАПІВСЬКО-ФУТБОЛЬНЕ! пОСАДУ ЗДАВ ЙОМУ КОЛИШНІЙ НАЧ.вкр мОРОЗ-ЗА КОБИЛУ ,ЯКУ БАТЬКО тРОЦЯ ПРЕЗЕНТУВАВ ЙОМУ ВЗАМІН НА ПРОТЕКЦІЮ.аКАДЕМІК СОКОЛЮК ЯК СТАВ НАЧАЛЬНИКОМ, ТО ЗЛОЧИННИЙ ЕЛЕМЕНТ, КОНТРАБАНДИСТИ НОГОЮ ДВЕРІ ВІДКРИВАЛИ ДО ВІДДІЛУ,А ХТО НЕ В ЙОГО КОМАНДІ- ВИЖИВАВ ВСЯКИМИ СПОСОБАМИ.сКОЛОТИВ ДО 500 ТИС дОЛ, КУПИВ ПОСАДУ В умвс І ВЖЕ БУВ БИ В ЧЕРНІГОВІ НАЧАЛЬНИКОМ,ТІЛЬКИ ЩОСЬ ТАМ НЕ СКЛЕЇЛОСЬ ПО ЧАСУ-3 ДНІ ЗАПІЗНИВСЯ! чИ ЗБЕРІГ ЗА СОБОЮ КВАРТИРУ В лУЦЬКУ, ДЕ ПРИПИСАВ КУПУ РОДИЧІВ?,БО В лЮБЮОМЛІ ПАЛАЦ МАЛОЗАСЕЛЕНИЙ.пО СЦЕНАРІЮ ОСТАПОВИЧА БРАЛИ БАБЛО ЗА ВЛАШТУВАННЯ НА СЛУЖБУ.мАЙОР ПЕТЯ-ПАСПОРТИСТ ЧОГО ВАРТИЙ!а ЗАРАЗ ПРИЙШЛИ ВИОВАНЦІ ЦИХ ГЕРОЇВ, А ВОНИ Ж ПРАЦЮВАТИ НЕ БУДУТЬ- ДАВАЙ ВЛАДУ І ГРОШІ- ОСЬ ЩО ВОНИ ХОЧУТЬ .джУРА-САМУРАЙ, НАВРЯД ГРОШІ ВІДІБ”Є,ЧАСИ МІНЯЮТЬСЯ,ЯКЩО ВЖЕ ПРИЇХАВ ДЖИПОМ ЗА 100 ТИС ДОЛ,ТО РОБОТИ НЕ БУДЕ,

  17. Начальникові ВВБ у Волинській області
    Водьку С.С.
    Вважаємо своїм обов’язком повідомити Вас про те, що в цей тяжкій час для країни окремі посадові особи з числа теперішнього керівництва УДАІ УМВС України у Волинській області (вихідці з Львівщини) під чіткіми вказівками ГайовогоВ.С створюють своїм підлеглим нестерпні умови, в яких неможливо працювати. Постійно вимагаються гроші за призначення працівників ДАІ на певні посади. При чому професійні якості співробітників взагалі не враховуються, а тільки їх платоспроможність. Виконуючий обов’язки начальника УДАІ УМВС Михайло Ділай та його підлеглий Долінко В.Ф шляхом залякувань та погроз звільнення з посад постійно намагаються здійснювати побори з підлеглих.
    Ділай поставив вахтером на в’їзді до території УДАІ свого сина, який є працівником офіцерського складу ДАІ ВЗС. Це дає йому можливість не приймати участь у відпрацюваннях та інших заходах та дозволяє йому систематично їздити додому на Львівщину на свята та по інших особистих чи бізнесових справах. Невже це передбачено функціональними обов’язками офіцера ДАІ? Всі паливно-мастильні матеріали, які виділяє держава Ділай ділить зі своїм «львівським колегою» — командиром роти ДПС Пилип’яком С. Цей в.о керівник ДАІ змушує своїх підлеглих та на всіх членів їх сімей купувати квитки на концерти львівських артистів, що виступають у Луцьку, незалежно від уподобань працівників. Ділай та його посіпака Долінко змушують керівників підрозділів РЕВ підписувати звернення до різних державних та громадських органів, у т.ч. МВС України з проханнями призначити близького товариша супер корупціонера Гайового В.М начальником УДАІ Волині Панасюка Ю.Д.
    Просимо Вас розібратися зі зловживаннями «львівських» керівників ДАІ Волині тому, що у підрозділі служить більшість порядних, чесних та відданих присязі працівників.
    З повагою,
    небайдужі працівники ДАІ Волинської області. 21.04.2014

  18. Панасюка Ю.Д не можна ставити ні в якому разі.По перше ця людина робила повернення крадених автомобілів через вже покійного кримінального авторитета Юріна І.В. повертав машину сусідці по підїзду.Займався кришуванням контрабанди через пп Устилуг через рішалу Левчука(в народі Чіля ).В даний момент супроводжує контрабанду з екс підлеглим Остапюком яку з мп Нововолинськ випускає його син.

  19. Начальникові ВВБ у Волинській області
    Водьку С.С.

    Вважаємо своїм обов’язком повідомити Вас про те, що в цей тяжкій час для країни окремі посадові особи з числа теперішнього керівництва УДАІ УМВС України у Волинській області (вихідці з Львівщини) під чіткіми вказівками ГайовогоВ.С створюють своїм підлеглим нестерпні умови, в яких неможливо працювати. Постійно вимагаються гроші за призначення працівників ДАІ на певні посади. При чому професійні якості співробітників взагалі не враховуються, а тільки їх платоспроможність. Виконуючий обов’язки начальника УДАІ УМВС Михайло Ділай та його підлеглий Долінко В.Ф шляхом залякувань та погроз звільнення з посад постійно намагаються здійснювати побори з підлеглих.
    Ділай поставив вахтером на в’їзді до території УДАІ свого сина, який є працівником офіцерського складу ДАІ ВЗС. Це дає йому можливість не приймати участь у відпрацюваннях та інших заходах та дозволяє йому систематично їздити додому на Львівщину на свята та по інших особистих чи бізнесових справах. Невже це передбачено функціональними обов’язками офіцера ДАІ? Всі паливно-мастильні матеріали, які виділяє держава Ділай ділить зі своїм «львівським колегою» — командиром роти ДПС Пилип’яком С. Цей в.о керівник ДАІ змушує своїх підлеглих та на всіх членів їх сімей купувати квитки на концерти львівських артистів, що виступають у Луцьку, незалежно від уподобань працівників. Ділай та його посіпака Долінко змушують керівників підрозділів РЕВ підписувати звернення до різних державних та громадських органів, у т.ч. МВС України з проханнями призначити близького товариша супер корупціонера Гайового В.М начальником УДАІ Волині Панасюка Ю.Д.
    Просимо Вас розібратися зі зловживаннями «львівських» керівників ДАІ Волині тому, що у підрозділі служить більшість порядних, чесних та відданих присязі працівників.

    З повагою,
    небайдужі працівники ДАІ Волинської області.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ