Человек не терпит насилия!

зарплата главного защитника милиционеров Онищука А.С.

Геннадій Москаль: “Профспілки – школа капіталізму, або скільки отримує рядовий міліціонер, а скільки – профспілковий бос”

– Згідно з рішенням пленуму ради Профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України, місячний посадовий оклад голови ради профспілки п.Онищука А.С становить 4.255 грн., – повідомляє народний депутат Геннадій Москаль. – Крім цього йому встановлено надбавку “за високі досягнення праці” в розмірі 50%, тобто 2.127,5 грн. До якої встановлено ще одну надбавку “за стаж у профспілкових організаціях” – 50% від посадового окладу, тобто ще 2.127,5 грн. Крім того, голові ради профспілки встановлено надбавку в розмірі 20% посадового окладу за нагородження відзнакою Профспілки атестованих працівників ОВС “За заслуги”. Це ще 851 грн. Нарешті, розмір щомісячної премії Онищуку А.С. встановлюється в розмірі 100% від посадового окладу, тобто ще 4.255 грн. Разом виходить 13 тисяч 616 гривень. Для порівняння – це більше, ніж зарплата міністра МВС.
При тому, що рядові міліціонери ледь отримують 1500 грн., живуть у злиднях, не мають грошей ні на харчі, ні на одяг, ні на оренду житла. А профспілкові боси жирують, бо профспілки МВС в умовах сьогоднішнього часу стали школою капіталізму.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

50 ответов

  1. Москаль програв усі суди профспілці, а тому поливає брудом Онищука. Ландик напевно добре платить нардепу, або просто вік бере своє. Кожен знає, що розум в малої дитини і в старого однаковий. Все просто і зрозуміло.

  2. Да на хер он кому нужен этот профсоюз? Сколько оперов он защитил? Кому из оперов, УИМ и следаков он выделил бесплатные (льготные) путевки? Его босы “работают” только на себя красивых и умных. Это очередная кормушка. Поинтересуйтесь, что из себя представляют профсоюзные руководители и сколько они прорабатали в следственно — оперативных подразделениях МВД и сразу все станет ясно….

  3. Нова формула для деяких так званих «народних обранців». Брехня, велика брехня і брехня г.Москаля, на якій він їхав по інерції. Усе викладене Москалем по відношенню до профспілки атестованих працівників не відповідає дійсності. Причиною цьому є позов у суді до Москаля. За базар доведеться відповісти!

  4. Онищук был начальником в г.Ровно — выгнали.

    Подделал документы о создании ментовского профсоюза в Ровенском МВД и его “подобрал Кабанченко у свой профсоюз, своим замом сделал.

    Когда Луценку нужна была поддержка при первом сроке в МВД — негодяй пригодился: чуток подсуетился и “подсидел” своего спасителя кабанченка. По команде Луценко собрали създ и онищук “победил” — его избрали, а Луценки виразили поддержку.

    Правда Толя ее в протокол не записал, потому, что луценка на следущий день сняли.

    Цушко побыл недолго. Вернулся Луцик и Толя стал готовиться к выборам. Разогнал руками генералов неугодных председателей обласних организаций, даже протокол съезда подделал и выгнал без пенсии свого спасителя Кабанченка. Лично ездил на МВДешной машине, агитировал как велел Луценко.

    Но победил другой ПРезидент. Толик быстро пристроился к Харе и тот заступился за него у Могильева. Хотя Онищука и отстраняли, и переизбрали, но Минюст переизбрание почему-то не легализует, хотя Онищук-2 и не В Минюсте. Пришелся Толя ко двору новой власти. Живет припеваючи на ментовских взносах и прикармливает кадровиков. Законов в МВС нет. Их заменяет воля начальников, а они почти все нуждаются в поддержке онищукового профсоюза. Он на ментовские взносы содержит целый аппарат прихвостней — бывших кадровиков. Даже “ворует” офицеров (харьковский пример), переводит в свой штат, хотя они и не были в профсоюзе.

    И кто его так любит?

  5. Так это все на ветке “при чем тут профсоюз” написано, почитай Земеля.

    Поэтому ничего нового ты не поведал. А менты дураки, что платят ему взносы.

    За что, кого он защитил?

  6. Что-то больно знакомый голос у этого Земели. Я уже неоднократно убеждался, что тот кто заявляет о большом работнике Кабанченко, такой же бездельник. Кабанченка на любой должности был – отстой. Пусть мне наведут пример его героичной работы по защите милиционеров. Как бы там ни было, а сейчас профсоюз милиции знают везде. Может не все получается, но помощь реальная для ребят есть. Земеля, может ты лучше вспомнил бы о своих коллегах-горемыках, которые сидят в киевском СИЗО и ждут суда и тебя. А на нем и о тебе вспомнят «не злим тихим словом».

  7. Все пацаны и щенки по сравнению с Онищуком!

    Он не только “ворует” офицеров у МВД и фальсифицируя протоколы сьездов.

    На ментовские профсоюзные взносы этот фальсификатор и мошенник создал целый аппарат и содержит его.

    После последнего “воровства” офицера из УВД Харьковской области Онищук замахнулся на целое ведоство — Департамент исполнения наказаний. Мошенники из аппарата Онищука, паразитирующие на ментовские взносы, нарушая профсоюзное законодательчтво, втянув в свою аферу представителей руководства ДДУ ПВП, сегодня “сверху в низ” создают якобы профсоюз этого ведомства, а фактически банальную “пирамидку” по ограблению личного состава под видом членских профсоюзных взносов.

    И кажется — НЕТ такой силы, которая остановит негодяя. Хотя …

  8. МЕНТу: не скажите, Rабанченко многим помог. Меня, например, 10 лет в капитанах держали, хотя и должность позволяла. Обратился в профсоюз и Григорий Владимирович все исправил.

    Спасибо ему всегда!

    На пенсию уйти старшим офицером-майором приятней, чем вечным капитаном.

  9. Выясняется очень интерессная ситуация!

    Оказывается Онищук пользуется в своем профсоюзе “липовой” печатью!

    Знает ли об этом нардеп Москаль, МВД и прокуратура?

  10. Дуже приємно, що такий поважний народний депутат України опікується скромною персоною Голови професійної спілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України щодо його заробітної плати, але викладена Вами інформація в мережі Інтернет не відповідає дійсності.
    Це у Вашому стилі розповсюджувати неправдиву інформацію і за це не нести відповідальності та намагатися сховатись за депутатською недоторканністю. Переконані в тому, що найближчим часом Верховна Рада України скасує інститут депутатської недоторканності, що надасть можливість депутатам відчувати себе звичайним пересічним громадянином та в повній мірі відповідати за свої слова.

  11. 15 червня 2012 року Шевченківський райсуд м.Чернівці відмовив ПАП ОВС України (Онищуку А.С.) у задоволенні позову до Г.Москаля та “5 каналу” про спростування недостовірної інформації (захист честі та ділової репутації) та моральну шкоду в суммі 50 тис. гривнів.

    19 липня 2012 року колегія Чернівецького апеляційного суду, розглянувши справу за позовом профспілки до Г.Москаля та “5 каналу2 за апеляцією Онищука на рішення Шевченківського райсуду ухвалила: апеляцію відхилити, рішення Шевченківського райсуду про відмову у задоволенні позову — залишити без змін.

    Пропіаритися негіднику не вдалося.

  12. Як не прикро, проте:

    29 листопада 2011 року відбувся Установчий з’їзд Об’єднання всеукраїнських профспілок «Єдність», до складу якого увійшли: Професійна спілка атестованих працівників органів внутрішніх справ України, Профспілка персоналу пенітенціарної системи України, Незалежна галузева професійна спілка енергетиків України та Професійна спілка працівників морського транспорту України.

    Цю “Єдність” очолив негідник Онищук. Чи давали обласні організації міліцейської профспілки свою згоду на таке об’єднання?

    Цікаво, чи знали енергетики та моряки під яке “що” вони пішлі? Тепер цьому негіднику будуть платити ще більшу зарплату і зонівські менти і трударі-енергетики з моряками.

    Отак треба вміти жити! Тут і до парламенту не далеко.

  13. Ці всі висловлювання – просто заздрість, тому що Ви нічого не робите, лише займаєтесь перепискою і «поливанням бруду» в соціальних мережах, а Профспілка атестованих працівників органів внутрішніх справ це потужна організація до якої Ви останні роки не маєте ніякого відношення і яка реально допомагає людям, захищає їх права та інтереси.
    Тому мені не цікаво мати справу з профспілковими імпотентами в особі Кабанченка, Піки і їм подібних.

  14. Рада ПАП ОВС України

    З а п и т
    про стан та витрати членських внесків.

    У відповідності до положень Закону України про профспілки та Статуту ПАП ОВС України члени профспілки мають право отримувати вичерпну інформацію про роботу Профспілки у т.ч. про надходження і витрати профспілкових внесків.

    На підставі наведеного та Законодавства України про профспілки, про публічну інформацію прошу у 5-денний термін надати повну інформацію про надходження та витрати членських внесків за період з 2000 року (від дня легалізації) по теперішній час на всіх профспілкових рахунках, що підтвердити банківськими довідками про рух коштів.

    Голова комітету ПАП ОВС Миколаївської області В.М.Піка

  15. Справедливому Анатолію Матвійовичу !

    Мені є чим займатися тому гадити навіть в “сети” це неправильно.

    Анатоліє Семеновичу, я радий за Вас, Вашу зарплату і пенсію. Я все зробив, і навіть більше, щоб Ви їх отримували, також намагався все зробити і для Вас, Володимире Матвійовичу.

    Архіви не горять, а тепер по суті, я чекаю вибачень рівно 72 години…

    Поки що, з повагою.

    p.s.вибачень чекаю і від Ваших клонів чи ботів, чи як Ви їх там називаєте.

  16. “…також намагався все зробити і для Вас, Володимире Матвійовичу” и, что?

    Намагалка сломалася, уважаемый Г.В.?

    Мы не ошиблись? Во имя торжества справедливости и Закона не Вас ли избрали головою Рады профсоюза, что Вы так усердно, возможно даже сказать — с величайшей скромностью умалчиваете во всех инстанциях?

  17. Не слышу грохота организованной ненависти. И, что это ваш профсоюз в лице одной Николевской пики трепыхается? Смех один.

  18. Васюку.П.Г, Онищуку А.С. Піка В.М. Яворському В.А. та іншим “почесним” Членам Ради ПАП ОВС України.

    ПРОШУ ВАС САМОСТІЙНО ,НЕВІДКЛАДНО ТА В ПОВНОМУ ОБСЯЗІ ОПРИЛЮДНИТИ ІНФОРМАЦІЮ ПРО НАДХОДЖЕННЯ ЧЛЕНСЬКИХ ВНЕСКІВ ДО РАДИ ПРОФСПІЛКИ ТА ЇХ ВИКОРИСТАННЯ В ПЕРІОД ХОЧА Б З 1997 ПО 2007 РІК.
    ВІДКЛИКАТИ ТА СПРОСТУВАТИ НЕДОСТОВІРНУ ТА НАКЛЕПНИЦЬКУ ІНФОРМАЦІЮ ВІДНОСНО МЕНЕ ТА ІНШИХ ЧЛЕНІВ ПРОФСПІЛКИ, НАДІСЛАНУ ДО РІЗНОМАНІТНИХ ОРГАНІВ, ТА НЕ ВИКОРИСТОВУВАТИ В ПОДАЛЬШОМУ АТРИБУТИКУ ПРОФСПІЛКИ АТЕСТОВАНИХ ПРАЦІВНИКІВ ДО ЯКОЇ БАГАТО ХТО З ВАС НЕ МАЄ ЖОДНОГО ВІДНОШЕННЯ.
    ХТО ЦЕ ЗРОБИТЬ ТОМУ АМНІСТІЯ ТА ПОМИЛУВАННЯ. КОЛИ НІ ТО ЗВИНЯЙТЕ, Я ДО ВАС ВІДНОСИВСЯ ЯК ДО ЛЮДЕЙ.

    ПОРІГ ТЕРПИМОСТІ Є У КОЖНОГО.

    З ПОВАГОЮ,

    Г.КАБАНЧЕНКО

  19. Я в суди вже подавав та вимагав спростувати всякі недостовірні інформації.

    Подавайте і ви, шановні.

    Чи не краще ще раз на Мінют подати, можливо виграєте?

  20. Вульмишановний пане хі-хі.

    Відставити хіхоньки ви ж як мінімум міліціонер, а він має видавати трохи інші звуки( бугага або хоча ха-ха-ха), тому трохи почекайте і все прийде в норму, а Мінюст чи точніше Держрєстр нікуди не дінется, і виправить помилку яка вкралася ( букву “к” можна замінити) в легалізаційні документи.

    Перемога буде за нами, а ворогів у нас немає, є лишень “ПОПУТНИКИ”, з якими нам вже мабуть не по дорозі.

  21. “.. попутники…”

    Ви кого маєте на увазі та коли “все буде добре”? Після чийого інфаркту або інсульту?

    Проте, дурні скінчилися. Люди не бачать свого лідера.

    Де він ховається?

  22. Обратите внимание на активность этой ветки и предыдущих о военно-ментовских профсоюзах — ноль интереса.

    Погонные человеки пишут о чем угодно и сколько угодно, а столь актуальная тема: общественные органы, как механизмы защиты интересов подневольного в погонах от возможного и действительного произвола родных начальников, а в их лице от родного государства — никаких волнений и напряжения мозгов.

    Ярчайшее свидетельство непонимания или неспособности обьединения ради защиты своих интересов?

  23. Скоро в ментовском профсоюзе будет громкий-громкий скандал типа в ФПУ.
    Но обсасывать будут погромче. Менты все-таки!
    Кадровики уже почувствовали, что нужно от Онищука отдалиться, хотя он и не скупиться.

  24. Працюючи головним фахівцем в апараті Ради ПАП ОВС України з 02.2009 до 04.2012 можу авторитетно заявити, що це повна брехня відносно Анатолія Семеновича, керівника та людини, яка змогла сплотити біля себе профактив. Він не мав такої зарплати, відповідних надбавок (так, згідно Положення про оплату праці штатним працівникам ПАП передбачено надбавку за профспілковий стаж, за вищу профвідзнаку “За заслугу” разом зі своїм заступником Шевченком він не отримував, хоча вона у таких відсотках передбачена). При КАБАНЩИНІ не було дійсного стану справ, тільки одна “маячня” по коридорах міністерства, з порушенням Статутних вимог президії та пленуми не проводилися, не передали у 2006 році будь-яку статистику відносто профруху в колективах ОВС. При нас запрацював сайт Профспілки, появилися перші соціальні проекти з ТОВ “ГЮНСЕЛ” (тільки 810 посвідчень отримали члени сімей загиблих працівників міліції, з них за 3 роки майже 160 вихованців юридичного ліцею ім. Ярослава Кондратьєва при НАВС, при виконанні службових обовязків з правом безкоштовно для проїзду автобусами на шляхах держави), іншими підприємствами та фінансовими установами, вперше у 2009 році розроблено профвідзнаки та нагороджено тих, хто проявляє активність та сприяє профспілковій роботі. Багато чого є ще позитивного та далеко неформального в роботі. Нам було передано хромаючи на дві ноги у 2006-му майже 21 тисяча. Станом на 1 квітня 2012 року в лавах Профспілки майже 64 тис. членів, а це 44 відсотка від фактичної чисельності особого складу в країні. Інформація Москаля — всі знаемо, реакція на його безгрунтовні заяви про відсутність профспілкового руху в ОВС, а він в свій час час керував міліцєю Криму, де була Профспілка. З повагою, Геннадій гончаренко, 12 жовтня 2012 року.

  25. Працівникам підрозділів «Беркут» в областях України

    Шановні колеги!

    Звертається до вас особовий склад роти «Беркут» УМВС України в Сумській області з проханням допомогти та зрозуміти нашу ситуацію, котра склалася в нашій області. Під загрозою звільнення опинився весь сержантський склад, котрий повстав проти корупції.

    Сьогодні така складна ситуація склалася у нас, а в майбутньому може статися в любому підрозділі нашої країни, адже корумпованому керівництву не потрібні ті співробітники, які можуть сказати «Ні» корупції та сказати своє слово.

    Нам потрібно якось захистити себе та разом створити громадські органи захисту своїх колег. Тому частина наших колег (20 осіб) прийняли рішення вийти з організації ПАП ОВС України, яка не вирішує наші соціально-правові проблеми, а занята виключно збором профспілкових внесків, які тратяться невідомо ким і на що. Ми створили свою окрему та незалежну профспілкову організацію. Пропонуємо і вам зробити подібне та створити всеукраїнську профспілкову організацію «БЕРКУТ» для захисту своїх законних трудових та моральних інтересів. Всі свої пропозиції скидайте на електронну адресу: [email protected] , а листи відправляти на адресу: м. Суми, вул. Леваневського 22 кв.89

  26. № 344-a від 26.09. 2012.

    До Ради ПАП ОВС України

    Повторно: з а п и т
    про стан та витрати членських внесків.

    У відповідності до положень Законів України про профспілки, про інформацію та звернення громадян, Статуту ПАП ОВС України Вам було надіслано запит (наш № 344 від 02.08. 2012.) надати вичерпну інформацію про роботу Профспілки у т.ч. про надходження і витрати профспілкових внесків. Будь-якої відповіді до сьогодні не надійшло, що крім порушень зазначеного законодавства не красить ділову репутацію профспілки.
    Звертаю Вашу увагу на системні, протягом значного часу порушення законодавства України, прав та гарантій діяльності обласних організацій у т.ч. Миколаївської обласної організації та їх профактиву, що у разі не припинення матиме надто негативні наслідки..
    На підставі наведеного та Законодавства України про профспілки, про публічну інформацію вимагаю у найкоротший термін виконати всі вимоги нашої профспілки та надати повну інформацію про надходження та витрати членських внесків за період з 2000 року (від дня легалізації) по теперішній час на всіх профспілкових рахунках, що підтвердити банківськими довідками про рух коштів.
    Додаток: виписка з ЄДР серії ААВ № 731674 про повноваження
    керівника профспілки.

    Голова комітету ПАП ОВС
    Миколаївської області В.М.Піка

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ