Человек не терпит насилия!

Атаманюк Ю.А. — класный чувак или как?

Хто шо думает про мега…. ЮРУ

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

98 ответов

  1. 111 — помогать по ходу надо тебе, с такой ненавистью к людям как минимум отправляют к психиатру, а лучше сразу в дурку…

  2. Для УПМ Киева — Я тебя не просил мне помогать. А помочь можешь своему “Богу” в лице А., но смотри при этом не залезь в “халепу”, потому что именно ты а не он, из нее и не вылезешь и будешь потом кусать свои локти.

  3. По поводу куда лезть разберусь сам, а то что ветка создана для того что бы услышать разные мнения- поэтому пишу как знаю и считаю. Называлась бы “Давайте обольем грязью…” я бы сюда и не заходил.

  4. Сказал комерсам занести 1 млн. $ за решение вопроса и ни копейки меньше.Так дальше и держит свое слово.

  5. Что за бред! Ты давал или тебе такое называли, сам бы продался за 100$, но о других пишешь. Да, вопросы закручивать он и намного больше может, но не в ту сторону что ты пишеш.

  6. А ещё ночью он пьёт кровь младенцев…
    Да, за столько годов службы никто ничего конкретного написать так и не смог, кроме того что нести всякую ахинею. Поработайте и вы, именно поработайте как он а не проспите- о вас ещё и не такое напишут, зависники.

  7. Не ругайтесь между собой а вернитесь к теме обсуждения великого генерала Атаманюка или просто класного чувака.

  8. Чего вы сюда ещё Хорошковского приплели? Исходя из ваших мыслей- пересажали бы всех, тогда бы может и вас кто-то заметил. Но смотрите что бы и вас туда же не загребло, не бось сами же менты, только никакие, что ума хватает ничего не делать, а только сидеть и писать у себя на кухне кто где будет.

  9. Згідно Указа Президента України №815/2011 в порядку переатестування спеціальне звання генерал -майор податкової міліції присвоїти державному раднику податкової служби 111 рангу Атаманюку Ю.А. Виникає питання щодо співідношення між рангами державних службовців та спеціальними званянями на час присвоєння спеціального звання генерал — майор податкової міліції Атаманюку Ю.А. Якщо поглянути у часі так постанова КМУ №680 яка затверджує порядок в цьому, війшла 25 липня 2012 року. А в 2011 році на підставі яких законодавчих актів проводилось вищезазначене переатестування Атаманюка Ю.А.

  10. Их должны знать в лицо. Уже знаем что с нарушением всех законов и постановлений кабмина (в часности сроков прохождения службы в звании подполковника, в том числе и досрочно) он получил полковника. Это факт. Была вроде и взятка в Дарнице но потом отмазка или откуп. Также пишут что он гей? Но тот кто это пишет не указал фамилии его партнеров.

  11. Если вы не знаете звание генерала присваевается указом президента- вряд ли он с ним это порешал. А для тех кто ищет себе партнёров….- не тот сайт, поищите в другом месте.

  12. Знаю Атаманюка ще з старшого лейтенанта міліції, коли він ще був начальником УПМ Калинівської МДПІ Вінницької області (начальник МДПІ — Щукін О.І.) Грамотний, розумний, професійна хватка просто залізна, але любив гроші і славу.

  13. 24.03.2013 22:35 008
    Щодо Головача та інших керівників податкової міліцї: 07.02.2006 року ДПА України затверджено наказ ДПА України № 59 ” Кодекс професійної етики працівника державної податкової служби України”. Там є розділ 11.Морально — етичні принципи професійної діяльності 1. Працівник зобов’язаний служити Українському народові, демонструючи етичну поведінку, усвідомлюючи, що державна служба передбачає: відданість Українському народу, зобов’язання діяти в інтересах держави та відстоювати національні інтереси, утверджуючи базові суспільні цінності; свідоме підпорядкування власних інтересів суспільним вимогам та інтересам і державним пріоритетам; професійне, сумлінне виконання службових обов’язків згідно з Конституцією України ( 254к/96-ВР ), законами України, іншими нормативно-правовими актами.
    2. Працівник повинен усвідомлювати, що державна посада є виявом довіри народу. Проходження державної служби в органах державної податкової служби несумісне з корумпованістю і хабарництвом.

    А тепер скажить хто із керівників дотримується ціх принципів, я думаю ніхто.

    Наприклад, прициповість генрала Шейбута. На цьому форумі вже нераз зазначалось про “генерала” Атаманюка, а саме про інформацію щодо хабаря коли Атаманюк очолюва Дарницькій ВПМ. “Генерал” Атаманюк був звільнений з податковї міліцї,/щодо порушення кримінальної справи і хто проводив слідство невідомо/. На ті часи всі матеріали були в генерала Шейбута і Він звільнив Атаманюка зі служби.
    Через два місяця як цівільна особа Атаманюк був призначений радником начальника УПМ ДПА України в м.Кмєві Дієсперова.
    А потім його підвищення і саме головне як “Він” поновився в податковій міліц залишається загадкою. Щодо пинциповості — 2010 рік начальником податкової міліцї України стає генерал Шейбут, а в цей час Атамаюк вже працює заступником начальника податкової міліції України і на мій погляд якщо генерал Шейбут / чесно я йог поважав до цьог часу/ мав принциповість Він повинен був очистити податкову міліцію від Атаманюка.Запитання — чому Він цього не зробив?

  14. Знаю, что будучи нач. ГОНМ ГНИ Дарницкого района Атаманюк наехал на Печерскую фирму торгующую химией. На складе в Броворах нашли товара больше чем на 1млн., что хранился без лицензии. Тогда Атаман начал торговаться за хабар. Договорились, что изымут на 40тыс.грн. и 50к — ему на карман. Все бы ничего, только продать изъятый товар Атаманюк никому не смог и опять наехал на эту фирму с требованием купить его назад. После чего, директор Печерской фирмы обратился к нач. своей безопасности (бывшему полковнику УБОПа) и том напряг бывших своих коллег. Тогда Атаманюка записали и сняли на видео. Вот такой б..ля генерал.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ