Человек не терпит насилия!

Продаж землі в Україні

Найцінніше,що залишилось в громадян України, можливо буде купувати вільно і будь-кому. Найбільші Чорноземи в світі можуть скоро бути виставлені на аукціон. Мараторій(до 2013 року) поки ще діє, але чи на довго? У звязку з наступаючою продовольчою кризою,яка охопить ввесь світ(населення Землі збільшується, Китай та ін азійські країни можуть дозволити вже собі не тільки “тарелку плова” ) проблема досить болюча та невідкладна. По деяким даним, Україна могла б забезпечити велику частину Європи, та ін частин світу, продукцією аграрного сектора(при нормальній політиці) і за рахунок цього ВВП наповнювався без інших галузей нар господарства(металургія,хімія та ін.),при цьому первищував сучасний ВВП в двічі. Отже , маеже як у Шекспіра:” Быть или не быть…”, а у нас :”Продавати чи не продавати?”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

211 ответов

  1. хахаха,гляньте какой даун,выпускник национального донецкого бурсака…у вас там весь такой выпуск?специально выращивают клонов для митингов партии регионов?

    или ты просто решил нагадить в ветку эту

  2. Кто даун? Все президенты и депутаты заявляют, что Украине нужны инвестиции и продают, продают, продают все, что приносит прибыль. Объединили все телефонные предприятия в единый “Укртелеком” и продали, объединили всю нефтегазовую промышленность в единый НАК “Нефтегаз” — ищут покупателя. Недалек тот день, когда олигархи объединят все украинские сх угодья в государственное предприятияе НАК АПК Украины и будут искать покупателя. Землю Украины продадут несколько олигархов.

  3. кому как..если это олигархи пишут тута или их шестёрки,то для них да,продавать это смысл жизни,а вот для народа этой страны очнь херова жить на земле по конституции являясь хозяином земли,а в реале являясь ничем,хуже тараканов,мля..эх обидно,и за державу,такую мощную,былую,что любая блядь или еврейская или без роду и племени трусилась при упоминании имени этой державы,а счас шо,любая блядь может откусить себе ломтик от пирога.

  4. Доброго дня,пане Работяга!Уті-путі- хтось хоче муті))”Навпаки бажаю українським селянам працювати на СВОЇЙ землі,обробляти її, вирощувати на ній зернові,овочеві культури, фрукти . Вирощувати кіз ,корів,кролів ,займатись свинарством,птахівництвом та ін . При цьому жити вільно ,заможно,щасливо, мати конкурентну заробітну плату, мати належні умови праці,підтримку(дотації, страхування від посухи ,неврожаю) і розуміння держави-бути повноцінними господарями у своєму домі, на своїй землі!” — це моя частинка тексту з одного із постів. Я проти стагнації.Я за реформи. як можна бути за стагнацію,якщо стагнація це простіше кажучи — предсмертний стан? ” невозможно СВОЮ землю взять у СЕБЯ в аренду “- то у Вас вся с.г. земля у вашому і сусідньому селі належить Вам(некажучи вже і про сусідні райони і області)??”За селян вирішувати питання землі не має морального права ніхто. Тому я за референдум.” Це також з мого попереднього поста. Як варіант ,можна було референдум і лише серед власників паїв,але я схиляюсь до того ,щоб проводити серед усіх громадян України. Чому Ви не хочете референдум,а хочете,щоб ВРУ приняла ,а ПУ підписав закон,щодо продажу землі. Це Ви так за громаду? То хто з нас поставив на шляху отой камінь? Я за децентралізацію влади-можливо навіть і за виборність посад начальника РУ МВС, прокуратури,гол лікаря- з чіткою системою відкликання,якщо не справляється з своїми обов”язками. Пане Работяга,я уточню свої питання:що Вам заважає працювати на землі,взявши в оренду на 40 років? Що полегшить Вам працю на землі, після вільного продажу с.г. землі в сучасній Україні?

    А нарахунок мирних комуністів тарасенків-то тут ми,надіюсь, один одного зрозуміли)))

  5. Во-первых, никакие новые законы о продаже сх угодий я не хочу, я Вам нормальным языком обясняю, што МОРАТОРИЙ на продажу земли нада убрать, а новых законов и даром не нада, как и референдума. Тыж, рэбэ, не предлагаеш ввести мораторий на продажу промышленных предприятий и проведение референдума всенародного, шоб решыть как быть с промышленностью. Типа, промышленность — олигархам и инвесторам, а по сх угодьям желаешь Всеукраинский референдум.
    И какие же вапросы будут заданы на твойом референдуме?

    А нащот договора аренды на 49 или 40 лет повторяю свою ПРОСЬБУ. Выложы проект ТВОЕГО договора об аренде сх угодий на 40 лет (ежли на 49 лет не получилось). З большым интересом и тщательнейшым образом изучу проект твоего договора об аренде сх земли.

  6. Работяге.Хто ,на Вашу думку, повинен мораторій прибрати?Я вважаю, що промисловість не є СТРАТЕГІЧНА ціль для України. А для України СТРАТЕГІЧНА ціль — АПК , у майбутній світовій економіці місце і роль Украъни бачу, як аграрної держави з високорозвиненим сільським господарством,де основу ВВП буде складати АПК, а не машинобудування з хімічною промисловістю. Це ж навіть не Укрзалізниця,яка поки ще непродана. Я невперше звертаю Вашу увагу, що основна із причин ,полягає в тому,що немає віри в цілковите виконання Законів,рівноправність перед Законом, контролем за використанням за призначенням с.г. земель, тим більше після продажу. Чому Ви нехочете дати відповідь на ключові питання: що Вам заважає працювати на землі,взявши в оренду на 40 років? Що полегшить Вам працю на землі, після вільного продажу с.г. землі в сучасній Україні?.

  7. Земля это не то по чему мы ходим,а то что дает продовольствие.Никто не будет поддерживать плодородие на условиях аренды.Собственник будет рационально использовать продуктивность земли и сможет ее заложить для получения кредитов.Если он не сможет работать на земле то он ее продать более эффективному пользователю!

  8. Никто не будет поддерживать плодородие? Да — если никто н ебудет это плодородие контролировать и расстреливать за его ухудшение… А вот продавать можно лишь то что тебе принадлежит… А земля не может принадлежать никому — потому что она от Бога… И она вечна. А мы нет. Как вообще можно себе представить продажу Земли? То есть — Вам за некие условные символы вырежут как из арбуза пирамидку с площадью основания в несколько га? Продаётся отнюдь не сама земля — а право её использоввания… И право это в любом случае ограничевается — НЕТ НИГДЕ НИКАКОЙ АБСОЛЮТНОЙ СОБСТВЕННОСТИ НА ЗЕМЛЮ! Право войны — выше, право использования недр — выше.. Право государственной застройки — выше…. и т.д. ит.д…. А раз право ограничивается по любому — то какая нах разница — ограничивается право собственности или условия аренды? Скажи? Какая нах разница чем торговать — правом аренды или правом использования? И то и другое — это закон! А закон — это не ПРАВО! Так что продажа и покупка земли — Разводняк на бало! афёра и преступление перед народом .. я уж не говорю перед Богом…
    Никогда не было на нашей земле такого блядства и верю — не будет … Казаки делили землю по жребию — каждый год… Русские в общинах — так же… Земли помещиков и дворян — это земли Государя жалованные им вотчины… Мог и забрать нах — за хамство всякое… А Государь — помазанник Бога на земле — то есть правовая связь — так сказать управитель Божьей собственностью по доверенности… А эти уебанцы — по какому праву будут продавать землю?? И ещё более тупые уебанцы будут её покупать… Как только право придёт в норму — они её тут же потеряют… Как потеряли помещики и дворяне в 1917 году…а потом кулаки в 30 годы.. Не учит ничему история?? Так Бог не фраер — научит ещё раз… И потом — вот вы купили землю — хорошо! А значит ли это что можно её на глубину допустим 5 метров сгрести в вагоны и отправить в Китай? Ой дума шо нет.. А какой же вы тогда собственник? Даже на якобы своей земле при любой попытке что то построить — ад пройдёте пока разрешат — думаете случайно
    ?? Так о чём вообще базар? НЕТ НИКАКОЙ СОБСТВЕННОСТИ на ЗЕМЛЮ СУЩЕСТВЕННО ЗНАЧИМО В ПРАВОВОМ СМЫСЛЕ ОТЛИЧАЮЩЕЙСЯ ОТ АРЕНДЫ!!!! всё остальное — афра и преступление

  9. Рэбэ Порох, я ж тибе уже третий раз отвечаю, шо в упор не бачу договор аренды, который являетца ключовым пытанням. Изложы ключовэ пытання и я тибе дам конкретный ответ. Изложы отут договор аренды и я тибе скажу возможно заключение такого договора или невозможно. Сейчас мне заважае невозможность заключения договора аренды земельной дилянкы сх назначения.

  10. Що ,пане Работяга,тобі заважає орендувати паї?

    ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ ПО ЗЕМЕЛЬНИХ РЕСУРСАХ
    Н А К А З
    N 5 від 17.01.2000 Зареєстровано в Міністерстві м.Київ юстиції України 23 лютого 2000 року vd20000117 vn5 за N 101/4322
    Про затвердження форми Типового договору оренди земельної частки (паю)
    ( Із змінами, внесеними згідно з Наказами Держкомзему N 166 ( z0959-01 ) від 24.09.2001 N 25 ( z0252-02 ) від 26.02.2002 )
    На виконання Указу Президента України від 3 грудня 1999 р. N 1529/99 “Про невідкладні заходи щодо прискорення реформування аграрного сектора економіки” та згідно з дорученням Кабінету Міністрів від 08.12.99 N 26601/1 та доручення Кабінету Міністрів України від 13.01.2000 N 26601/1 Н А К А З У Ю:
    1. Затвердити форму Типового договору оренди земельної частки (паю), що додається.
    2. Зазначену форму Типового договору довести до відома і керівництва в роботі Уряду Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських, районних державних адміністрацій, Республіканського комітету Автономної Республіки Крим по земельних ресурсах, обласних, Київського і Севастопольського міських управлінь земельних ресурсів.
    3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника голови Комітету Кулініча В.В.
    Голова Комітету А.С.Даниленко
    Затверджено Наказ Держкомзему України 17 січня 2000 р. N 5
    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 23 лютого 2000 року за N 101/4322
    Типовий договір оренди земельної частки (паю)
    “____” __________ 20__ р. село, селище, місто ________________
    _____________________________ району
    ____________________________________ (Автономна Республіка Крим, область)
    Цей Договір поширюється на підприємства, установи, організації, які використовують землю для сільськогосподарських потреб, та громадян — власників сертифікатів на право на земельну частку (пай).
    Договір укладено між власником(-ами) земельної(-их) частки(-ок) (паю)(-їв) ___________________________________________ (П.І.Б. фізичної особи, адреса, серія і номер сертифіката
    __________________________________________________________________ на право на земельну частку (пай), ким виданий, дата видачі)
    _________________________________________________________________, який надалі іменується “Орендодавець” і діє відповідно до чинного законодавства України, з одного боку, і __________________________ (назва юридичної особи —
    __________________________________________________________________ недержавного сільськогосподарського підприємства, іншого агроформування, яке діє на підставі
    __________________________________________________________________ статуту (положення, установчого документа) її місцезнаходження, П.І.Б. уповноваженої особи,
    _________________________________________________________________, П.І.Б. фізичної особи, адреса, паспортні дані)
    з другого боку, що надалі іменується “Орендар”. Орендодавець та Орендар надалі іменуються разом “Сторони”, а кожний окремо — “Сторона”.
    Сторони уклали цей Договір про таке:
    1. Предмет Договору
    Орендодавець передає, а Орендар приймає в оренду земельну(-і) частку(-и) (пай)(-ї) розміром ______ умовних кадастрових гектарів, вартістю __________ гривень, яка розміщена в межах земельної ділянки, виділеної в натурі єдиним масивом (кадастровий план додається)
    __________________________________________________________________ (вказати кадастрову та інші характеристики земельної ділянки)

    2. Умови Договору
    2.1. Мета використання земельної частки (паю)
    Земельна частка (пай) передається в оренду для сільськогосподарських потреб.
    2.2. Орендна плата
    За користування вказаною в Договорі земельною(-ими) часткою(-ами) Орендар сплачує Орендодавцю щороку орендну плату (в розрахунку на одну земельну частку) у розмірі ____________________
    __________________________________________________________ ________ (вказується розмір грошової плати в гривнях, натуральної —
    __________________________________________________________________ кількість продукції, відробіткової — послуги, роботи орендодавцю)
    Розмір орендної плати визначається за домовленістю між Сторонами, але не може бути меншим від розміру, встановленого чинним законодавством.
    Форми орендної плати за оренду однієї земельної частки (паю) на 1 рік, які встановлюються за домовленістю Сторін, наведені в додатку до Договору.
    Орендар сплачує орендну плату протягом терміну дії Договору не пізніш як у термін від _____________ до _____________ кожного року. (число, місяць) (число, місяць)
    Розмір платежів за окремими формами оплати щороку погоджується між Сторонами шляхом унесення змін або доповнень до цього Договору (додаток).
    Орендна плата, враховуючи невиплачену, підлягає індексації на дату її виплати відповідно до рівня інфляції національної валюти України.
    Орендар, за погодженням з Орендодавцем, може перенести термін виплати орендної плати.
    ( Абзац восьмий пункту 2.2 вилучено на підставі Наказу Держкомзему N 25 ( z0252-02 ) від 26.02.2002 )
    2.3. Термін дії Договору
    Договір складено Сторонами терміном на _____ роки(-ів).
    Початок дії Договору _______ 20__ р., закінчення ____ 20__ р.
    Договір може бути припинений у будь-який час за взаємної згоди Сторін.
    Сторони не мають права відмовитись від виконання умов цього Договору в односторонньому порядку.
    За Орендодавцем зберігаються всі права розпорядження земельною часткою (паєм).
    В разі переходу права власності до інших осіб Договір оренди зберігає чинність для нового власника.
    У разі виділення земельної ділянки на основі земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) зобов’язання сторін припиняються відповідно до чинного законодавства. ( Пункт 2.3 доповнено абзацом згідно з Наказом Держкомзему N 166 ( z0959-01 ) від 24.09.2001 )
    3. Права та обов’язки Сторін
    Сторони зобов’язуються:
    Орендодавець:
    ( Абзац третій розділу 3 вилучено на підставі Наказу Держкомзему N 166 ( z0959-01 ) від 24.09.2001 )
    не втручатися у виробничу діяльність Орендаря і не створювати йому будь-яких перешкод при виконанні умов цього Договору;
    не вносити зміни в Договір без згоди Орендаря.
    Орендар:
    протягом дії Договору не змінювати цільове призначення земельної частки (паю), визначене в пункті 2.1;
    не допускати погіршення екологічного стану й родючості земельної ділянки;
    відповідати і платити за всі витрати, пов’язані з використанням ним земельної ділянки;
    своєчасно сплачувати орендну плату, визначену у Договорі;
    після закінчення терміну Договору оренди повернути Орендодавцю орендовані землі в стані, придатному для використання за цільовим призначенням;
    за несвоєчасну сплату орендної плати — сплачувати пеню у розмірі 0,2 відсотка від суми недоїмки за кожний день прострочення;
    здійснювати комплекс заходів щодо охорони орендованих земель згідно з чинним законодавством.
    Сторони мають право:
    у разі закінчення дії Договору до закінчення польових робіт термін оренди земельної частки (паю) продовжити до повного завершення збирання врожаю;
    вносити зміни та доповнення у Договір за згодою обох Сторін у письмовій формі.
    Інші умови

    Відповідальність Сторін
    Сторони несуть відповідальність за невиконання умов цього Договору.
    Сторони не несуть відповідальності, якщо неможливо виконати умови цього Договору внаслідок дії непереборної сили.
    4. Прикінцеві положення
    В інших випадках, які не передбачені цим Договором, сторони керуються чинним законодавством України.
    Спори, в разі відсутності взаємної згоди Сторін, щодо зміни умов цього Договору, його дострокового розірвання на вимогу однієї зі Сторін розглядаються судом у встановленому законодавством порядку.
    Договір укладено в двох примірниках, один з яких перебуває в Орендодавця, другий — в Орендаря і кожен з них має однакову юридичну силу.
    Договір набуває чинності з моменту його реєстрації в
    _____________________ сільській (селищній, міській) раді.
    Орендодавець Орендар
    _______________________________ _______________________________ (П.І.Б., адреса) (адреса, розрахунковий рахунок)
    _______________________________ _______________________________ (паспортні дані) (ідентифікаційний номер)
    _______________________________ _______________________________ (ідентифікаційний номер) (контактний телефон)
    _______________________________ (контактний телефон)
    _______________________________ _______________________________ (підпис) (підпис)
    “_____” _____________ 20 ___ р. “_____” _____________ 20 ___ р.
    Договір зареєстрований у книзі записів реєстрації договорів оренди земельних часток (паїв) ____________ ради за N ____________
    _______________ ______________ ________________________ (дата) (підпис) (П.І.Б. посадової особи)
    М.П.
    Начальник Управління формування земельних відносин Г.О.Волошин

    Додаток до Договору оренди земельної частки (паю) від ________________

    | | Щорічний розмір | Період |
    | Форми орендної плати | платежів на | виплати |
    | | _______ рік | |
    |––––––––––––+–––––—+–––|
    |1. Грошова (у гривнях) | | |
    |––––––––––––+–––––—+–––|
    |––— –––––––––-+–––––—+–––|
    |2. Натуральна | | |
    |––––––––––––+–––––—+–––|
    |––— –––––––––-+–––––—+–––|
    |3. Відробіткова | | |
    |––––––––––––+–––––—+–––|
    |––— –––––––––-+–––––—+–––|
    |––––––— –––––-+–––––—+–––|
    |––––––––––— –-+–––––—+–––|
    |––––––––––––+––- –––-+–––|
    |––––––––––––+–––––—+- ––—|
    |––––––––––––+–––––—+–––|
    | ––––––––––––+–––––—+–––|

    Орендодавець Орендар
    _______________________________ _______________________________ (П.І.Б., адреса) (адреса, розрахунковий рахунок)
    _______________________________ _______________________________ (паспортні дані) (ідентифікаційний номер)
    _______________________________ _______________________________ (ідентифікаційний номер) (контактний телефон)
    _______________________________ (контактний телефон)
    _______________________________ _______________________________ (підпис) (підпис)
    “_____” ______________ 20 __ р. “_____” ______________ 20 __ р.
    Начальник Управління формування земельних відносин Г.О.Волошин

  11. Форумчег Порох, прошу пардону, у меня в голове не укладывается как можно орендовать земельный ПАЙ. Присланный Вами проект договора бессмысленен абсолютно. Мне нужна грядка, которая находится на земле реальной — на участке земли. На участок земли должен быть госдокумент — Государственный акт на земельный участок. Должны быть установлены межевые знаки.
    Порох, уясни, что земельный пай — это условная средняя часть некоей сельскохозяйственной общинной или общинной производственной структуры, определённая в условных кадастровых единицах. Физического местонахождения земельного пая на планете Земля нет. Земельный пай — это право когда-нибудь получить в собственность земельный участок. С сертификатом на земельный пай на сегодняшний день можно пойти в сельсовет или в туалет, потомушто на реализацыю сертификата на земельный пай вашими единомышленниками наложен мораторий. Землеустроителю земельный пай до лампады, он проверяет межевые знаки земельного участка, а у владельца земельного пая земельного участка нету.

    Порох, а может Вы искренне не понимаете, что в сертификате на земельный пай не указан земельный участок?
    Я Вам обясняю, что мне нужен участок земли, чтоб выращивать сх продукты.

  12. Работяге.1. Викладіть свій проект договору — від того і будем танцювати. 2. Наскільки мені відомо,люди яких Ви підтримуєте, хочуть продавати ПРаВО НА КОРИСТУВАННЯ ЗЕМЛЕЮ.3. Що будем робити ,як Цалік захоче перевести свою власність на історичну Батьківщину, під Тель-Авів 500 тон землі з України? ТОму що йому там вигідніше буде займатись сіл.госп-м., а улі людей можна ,а землю ні ?

  13. Людей тоже нельзя….. або то людей а не физичных особ…или особей… А людиною — надо ещё стать.
    И кстати — очень хотелось бы знать каким документом обозначено владение собственностью для физ лиц в Украине? на будь шо… в том числе и землю..

  14. Пане Работяга, Ви хочете Державний акт, який видано у встановленому порядку а не сертифікат ,який дає право на земельну частку (пай),але не вправі розпоряджатися земельною ділянкою? Я Вас правильно зрозумів?
    Для Осторожский. Читайте вище.

  15. Форумчегъ Порох, ты в натурре, тока не обижайся, я тебе один умный вещ скажу. Попробуй проверять твои слова, каторые ты излагаеш. Ну ты шо разсуждаеш, шо студент по фамилии Конторович в Кировоградском пэдинституте 60-ых годов прошлого века. тебе шо, тяжело проверить шо такое земельный пай и узнать из Закона об аренде земли, шо предметом оренды есть тока ДИЛЯНКА? Ты не понимаеш, шо должны быть МЕЖЕВЫЕ ЗНАКИ ? Ты не в курсе за Госак на земэльну дилянку? Ты предлагаеш без госакта вирТтуальные договора подписывать, без привязки к конкретным грядкам? Ты же сам видиш, што брать в аренду землю на сегодняшний день по-человечески невозможно. У тебя нет варианта взять землю в аренду, шоб реально работать. Или ты предлагаеш брать землю в аренду и шматовать землю пока Диким Полем не станет?

    Ты вообще понимаеш шо такое с/х угодья? Шо такое грядка? Как оно всё жывёт? Как его можно использовать? Ты ж даже не христианин, не мусульманин а про сх Малороссии, Крыма и Украины рассуждаеш. Порох, тебя ж нихто и никогда не учил сх работе, признайся.

    Порох, на сёдня большынство земель с/х угодий на Украине (за Крым не знаю) не представляют с/х ценности ни для одной нации кроме украинцев. Владение с/х угодяьми нужно тока украинцам, вот потому им всякие жидки, типа Юли Багини, Вити Янукевича, Пэти Симоненко и тэдэ стремятца отнять у украинского крестьянина сх угодья. Патамушта идёт геноцыд. И тут Вы, Поррох, весь такой на украинском рассуждаете: отгонать крестьян от земли — и все дела. Никаким китайцам, малайцам, индусам, даже бедуинами пигмеям сХ угодья Украины и даром НЕ НАДА. Порох, почитай внимательно шо я тебе докладую или ты в натурре жыдок, патамушта я тибе гаварю, шо украинского крестянина душат, а ты мне пишеш, шо крестянина нада душыть, а то он на английской королеве жэнитца.Отакая тибе аналогия, тока вникни в тэзисы камментария. Земля Украины больна, крестяне больны, а их душат больше, чем Сталин з Гитлером вместе взятые, и ты Порох душытелям поддакуеш.
    Шо конкретно неясно? Взять земельную делянку в обработку с использованием законодательства нереально, нет законного варианта РАБОТЫ чесно по совести перед Богом и людьми.

  16. Работяга, остается одно — если земельный пай это часть конкретного участка, значит надо сконцентрировать у себя в портфеле (скупить) как можно больше этих самых пайев. Это же прототип ваучера (приватизационный чек).

  17. А прикинь Пан Роботяга, сколько ЧУВСТВ посещает человека, который по неопытности пересек кордон — и увидел… Кажне село освещено,, як Хрещатик… У селян — хати, як на лівому березі Дніпра (коли по Южному мосту в метро їхати, то видно)… Незнаю, шо сказать “культурно” — тільки емоції…

  18. Коли вже подавляться?! Заводи прихватизували, санаторії приватизували, кредити порозштовхували по кишенях. Ще хочуть і землю забрати в народу, а потім і повітря!

  19. Только чего то все эти закордонники — все у нас заливают бензин в любые ёмкости и скупают всё что видят.. из продуктов… (недавно наблюдал в Ужгороде..) И клянут свой Евросоюз на чём свет стоит… Вспоминают как им здорово жилось при советах… Та ещё видим очень много довольных в рядах бьющихся с полицией в Греции, Испании и прочих странах… Крайне довольных нашествием черномазых французов… Отуреченный Берлин, Лондон — где англичан станет к 2015 году меньшинство… То ли ещё будет… Посидят и они без света, газа на пайках и с винтовочками..

  20. Щас вапрос не за Лондон, Париж и чорнокожых людей. Щас у меня вапрос простой: с какой цэлю главари Хох_ляндийи всячески препятствуют и не дают людЯм обрабатувать украинскую землю и выращивать хавчик? Зачем Пэте Симоненко, Юле Тимошенко, форумчегу Пороху, Вите Янукевичу и др. надо, шоб украинский крестьянин не имел возможности работать на с/х угодьях?

  21. Как это зачем?? Имже надо любой ценой интегрироваться на Запад.. любой! А та ма дураков нет… Хотите в Евросоюз? не вопрос… начали с сахарной промышленности — 30 процентов потребления производите сами — 70 ппокупайте у нас! И где наши заводы? все пошли на порезку.. Мясо теперь унас чьё? — Польское! рыба? опять хе с миру по нитке… Та то ли ещё будет! Соглашение с ВТО — к 2013 годк все ограничения на импорт снять!… А вот тогда и писец всем аграриям! А нашим — до сраци кари очи — тех кто производит то что идёт на экспорт — оне прокормят… А все остальные сдохните..

  22. Пр. пардону, панэ Острожский, значит, Вы убеждены, шо Йуля, Йануковоч, Сионенко Пэтя и ребе Порох являютца жыдками и действуют в интересах владельцев шахт и меткомбинатов? Значитца, по-Вашему, цель жидков — уничтожыть украинских крестян и увеличить количество космополитичных пролетариев-люмпенов?

  23. Не совсем так…. уменьшить количество и тех и других… причём желательно безплатно и их же руками… Так ещё Маргарет Тетчер сказала — на территории СССР экономически оправдано их проживание 15 миллионов людей… Так вот интересно какова в этих 15 — украинская квота… Да кстати помятуя о визитах в Китай… Не удивлюсь если есть мнение заменить вообще хохлов на азиатов… По крайней мере на вьтнамском опыте — Харьковская община 87 000 из них уже 43 000 с гражданством ..Стоит сегодня гражданство для них — 3000 долларов с рыла… Недавно был в глубинке области — зарисовка с натры.. Река Северный Донець, лес — красотища…. Село хат так со стопятьдесят….. Ни магазина… ни поссовета — развалились, власть разбежалась… В лице власти вечно пьяный лесник — запрещает пилить дрова — надо покупать у него.. Основное занятие — рабство! Да! в полном смысле — за кусок хлеба и бутылку водки — обработка земли на хозяев! Таких два клана — вьтнамский и цыганский — без прикола! Опахала, пяткичесальщики, хуесосльщицы… Телесныен наказания… чуть что в морду…Специально отобранные бабы рожают как на конвеере ублюдков — полувьтнамцев… А школа!! просто нема о чём говорить… Так вот — это модель нашего будущего! И оне хотят землю продавать? Вот этим косым и цыганью??

  24. Я про украинских крестян спрашиваю, а мне про цыган з Дикого Поля Острожский отвечает. Я ж не за те терриконы говорю, шо татаре, цыгане и остальной жыдовский интернацыонал называет рабочим классом конкретного Донбасса. НАщот Донбасса нинада ля-ля, там всё аучком, шахтьоры за Янукевича, донецкие расказуют , шо они даже бандеровцев кормят (особенно Тягнибока).

    А я спрашую за крестьян Подолья, Волыни, Галычины. Я спрашую с какой целью донецкие Янукевич и Симоненко, вместе с примкнувшей до них хохлятой Йулей , парализовали работу крестян на с/х угодьях?

  25. То не Донецк то Харьков… а про украинских крестьян я уже сказал — чем их меньше — тем им лучше

  26. Гм.., цікаво бачу уїк-енд пройшов. Пане Работяго, Ви собі протирічете.1. Визнаєте, що пай-умовна грядка,а Вам потрібна конкретна. Щоб конкретизувати грядку потрібно прийняти Закон про кадастр с.г. земель. АЛЕ ВИ ПРОТИ прийому нових Законів-протиріччя.2.Ви за громаду,щоб громада вирішувала сама питання щодо с.г. угідь. Але не хочете ,що був референдум, щоб люди висловили думку щодо свого майбутнього-протиріччя.
    Пане Работяга, є вантажний поїзд(локомотив і вагони ). Він рухається із певною швидкістю,часом і назад і вперед , у різних напрямах із зупинками на вузлових станціях. Змінюється і час від часу і кінцева станція- хаотичний рух. Але є важлива деталь-потяг(поїзд),на даний момент рухається по ЄДИНИМ ПРАВИЛАМ, хоч і у вагонах знаходиться починаючи від зернових, вугілля і закінчуючи танками. Декілька вагонів неможуть рухатись окремо у своєму напрямку-не передбачено ПРАВИЛАМИ на даний момент. Слід також відзначити,що поїзд має ,як зношений(не відповідаючи сучасним умовам ринкової економіки) локомотив ,так і вагони. На цей потяг діють як природні Закони(дощ,град,вітер), так і людський фактор(машиністи , працівники вузлових станцій та інші , які маловідомі особи). Головне ,щоб під цими всіма силами,потяг не зійшов з колій-постраждають невинні люди. Цей потяг потрбує не планового ремонту,а капітального,щоб несталось горе…

  27. На діяльність Ахметова і Новінського МОРАТОРІЙ на відчудження сільгосподарських угіддь не розповсюджується.

    Найбільший холдинг України СКМ і його партнер у гірничо-металургійному бізнесі “Смарт-Холдинг” створили на базі сільськогосподарських активів Маріупольського металургійного комбінату ім.Ілліча сільськогосподарський холдинг HarvEast із земельним банком понад 200 тис. гектарів.

    Про це повідомляє агентство “Інтерфакс-Україна” із посиланням на прес-службу СКМ.

    “Ми віримо в потенціал українського сільського господарства і розглядаємо цей напрям бізнесу в якості стратегічного для СКМ. Ми готові інвестувати в його довгострокове зростання і системно працювати над створенням сильної, ефективної, конкурентоспроможної аграрної компанії”, — цитуються в повідомленні слова генерального директора СКМ Олега Попова.

    “Рішення про інвестування в сільське господарство відповідає стратегії розвитку СКМ, одним із стратегічних фокусів Групи залишається диверсифікація та збільшення частки непромислових бізнесів в нашому портфелі”, — додав він.

    За словами генерального директора “Смарт-холдингу” Олексія Пертіна, Україна традиційно сприймається в світі як країна з хорошим потенціалом розвитку аграрної індустрії, що підтверджує досвід розвитку сільськогосподарського бізнесу ”Смарта”.

    “Упевнений, що злиття активів дозволить підвищити ефективність і капіталізацію об’єднаного аграрного бізнесу”, — заявив Пертін.

    СКМ є мажоритаріям нового агрохолдингу, однак більш детальна інформація про розподіл часток партнерів не розголошується.

    В управління холдингу HarvEast будуть передані сільськогосподарські активи ММК ім. Ілліча: оброблювані землі загальною площею понад 200 тис. га; велика рогата худоба (понад 36 тис. голів), свинарські ферми (понад 60 тис. голів); птахофабрики (понад 270 тис. голів) та інші профільні активи (виробництво комбікормів, насінне рослинництво).

    Географічно перераховані активи розташовані переважно в Донецькій області, а також у Запорізькій, Черкаській, Житомирській областях та в Криму.

    Вони включають дочірні підприємства (ДП) “Ілліч-Агро Донбас”, “Ілліч-Агро Запоріжжя”, “Ілліч-Агро Умань”, “Ілліч-Агро Крим”, ВАТ “Бахчовик” і “Транспортник” (рослинництво і тваринництво), ДП “Ілліч-Рибалка” (розведення риби) і ВАТ “Приазов’я” (семеноводчесство).

  28. Пане Тарас Мирний,а уявіть ,як би ситуація розвивалась без мораторію… Уявили? Ось.. А пан Работяга всерівно за вільний продаж.

  29. Мораторієм олігархи не дають селянам на землі працювати, бо мораторієм зупинили виділення земельних ділянок і розпорядження ними. У селянина є пай, але виділити в натурі земельну ділянку неможливо, бо мораторій. Незрозуміло що Порох селянам пропонує, бо вони не можуть працювати “на паях” і “у кадастрах”. Кадастр селянам не потрібен, вони вирішують земельні питання усередині сільської громади, кадастр не регулює питання розподілу та розпорядження земельними ділянками, кадастр регулює функціонування інформаційної бази про об’єкти і суб’єкти земельних правовідносин.
    Кадастр повинен лише фіксувати рішення громад, тим більше, що новий законопроект про земельний кадастр № 8077 не визначає порядок ведення земельного кадастру. Бляді, що засіли у Верховній Раді, заборонили людям працювати на землі, прикриваючись їхньою нездатністю встановити порядок функціонування інформаційної бази (кадастру). Зі слів Пороха вбачається, що він не розуміє що таке кадастр, але чомусь йому до вподоби неможливість обробітку землі селянами.
    На наших очах 200 тисяч гектарів загарбала іноземна фірма, а український селянин не має змоги отримати право роботи навіть на 2-х гектарах. Австрійська фірма у “Межигір’ї” не зважаючи на мораторій теж не мала проблем з землею. Мораторій накладено, щоб інофірми могли привласнити право на землю і зробити селян кріпаками, або знищити українське селянство, про що прямо пише Острожський.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ