Человек не терпит насилия!

полковник Христенко О.М. командир 128 омбр

Хлопці,як Вам наш вуйко Дрогобицький?

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

507 ответов

  1. Шкода, що ця тема перетворилася на лайно! У мене складається враження, що тут пишуть не військовослужбовці, а погані учні школи для дітей з вадами розвитку (в жодному випадку не хочу образити дітей з вадами розвитку). Плітки, образи, мати… А колись була претензія на конструктив, гумор, дискусію. Прочитала останні дві сторніки й гидко стало. Люди, схаменіться!

  2. Шановний, Олеже Миколайович, а чому Ви сховалися від занять в Житомирі? Часом не тому що потрібно виступати перед НГШ та керівним складом частин? Мабуть Вашого “звертаю увагу на акцентовану увагу, бо це буде проблема” не вистачає щоб висловити свої думки, і чи зрозуміють Ваші думки нормальні люди. Як ховатися від зборів то Мукачівський шпиталь вже компетентний, навіть не потрібно їхати до Львова. А тепер згадайте всі Ваші висловлювання коли інші офіцери хворіють, Ваші резолюції на їхніх заявах на відпустку та порівняйте зі свою “ХВОРОБОЮ”. Ви звичайний боягуз! Сміливі Ви лише перед підлеглими.

  3. христенко це повний ЛОХ він ставить сибе више за всіх любить принижувати людей. Якби офицери встали против нього то йогоб може и знялиб с посади!!!!!

  4. Могу всех обрадовать,уважаемые друзья,осталось не долго(до осени)потерпеть и всеми нами “Уважаемый” Христенко покинет эту бригаду!!!!!!!! –Либо на заслуженный отдых,либо туда ,куда заслужил!

  5. христенко-це сволоч, яких істория 128 бригади ще не знала.він докомандувався до того, що ніхто про нього не може сказати хорошого, крім тих кого він притягнув з собою(стукачів). він боїться всього, та ще дрище так, що воняє вже не тільки в штабі, а й корпусі, в сухопутці. Коли бачу твоє фото олеже, то плююю на нього… Дослужився ти до великої зневаги з боку офіцерів 128 бригади. Мені дуже шкода втрачених життів за час командування цього виродка , а саме більше за тих двох офіцерів з 15 огпб та 36 омб, яких він довів до краю… воно взагалі не осознає, що це на його совісті.
    Його шифрування в бригаді, вже набридли всім. Дружина служить в штабі, ходить по штабу та все винюхує дєрьмо, а потім дома вливає це дєрьмо в його шизофренічний мозок. На ранок разом їдуть до штабу з кумом водійом. Дружину висадить за 100 метрів до штабу, тіпа не разом, сам зайде в штаб, а через 3 хв, заходить його покинутая. І ніякої корупції не має, що служать в одній частині. До речі, олеже скільки ти будеш,ще кататись на бобику за державний бензин в своє Берегово, а це не малі кошти. Ти навчився красти чужими руками,ти кращий командир 13 АК. Чув, що тебе до державної нагороди представили, засранця. Так ти олеже до НГШ злякався їхати на нараду, ліг в шпиталь, бо без бумажки ти сказати нічого не вмієш, зато в штабі на смердячих своїх нарадах залякувати нас не перестаєш. чекай скоро тобі почнем в обличчя плювати. Ти ще не всіх залякав.

  6. За які такі “подвиги” наш “шановний” представлений до нагороди. Часом не за відсутність мозку та свою мерзотність. Знаєте, а корупції у нас справді немає. Шановна пані Людмила пішла на заслужений відпочинок, але й досі працює в частині Мабуть не вистачає “шановному” стукачів. Іноді стає жаль його “колишню” від довгого перебування в туалеті випаде кишка. Олежику, як хвороба? НГШ вилікував за мить. Та й поїхав ти, мабуть, за власні кошти в Житомир.

  7. В нашій бригаді є офіцер який нібито прийшов з ,,граждаки,,-будте зним обережні-він пройшов 4-річну ,,школу,, СБУ та володіє гіпнозом!Вже половина штабу бригади робить так як він їм сказав!Він керує декількома підрозділами впливаючи на рішення їх командирів!Поступово всі підрозділи виконують його задачі не підозрюючи того!Саме головне що реально його діяльність ніхто не помічає!Проаналізуйте останні Ваші рішення та ви зрозумієте хто це!

  8. Здраствуйте! моё ДМБ-2011г вот весной звонил ротному он говорил что 36бат розформирувале, ето правда??? да а на щёт Христенка я не в курсе я в 3-й роте был и постояно в видряджени на МДП… ответьте пожалуста кому не трудно про бат…

  9. Самый лутший офицер ето Чуйко С. за ним и в огонь и в воду….. Я служил у него в роте,в 2010-2011гг, да чё хотел сказать про Федорчука, что он нехорошо поступает з солдатами, старшина если ты щас ето читаеш то знай те солдатские обиды каторые ты зделал НЕКОГДА НЕ ЗАБУДУТСЯ запомни ето!!! даже могу назвать фамилию солдата которого ты постояно обижал за мой период службы ето солдат Процик с Уманя иле района непомню! а есле тебе интересно моя фамилия то я могу её сказать ты только напишы ниже етого комента…

  10. поясніть мені будь ласка, за що комбрига нагородили 29.08. орденом Д.Галицького? Там у них наверху башню зовсім зірвало? деградація ЗС повна, я так думаю…

  11. Христенко-козел,тебе награда руки не обжигает??????? Как ты только сука по ночам спишь? Награду–—за офицеров,которых довел до самоубийства….Похвально!!! Куда Вы смотрите начальники,его наказать надо и не награждать…..Дай Господи ему столько здоровья,сколько он людям сделал дерьма.

  12. А з якого переляку контрактники замість бойової підготовки переобладнують казарму під гуртожиток? І хто надав Христенко повноважень продляти для,так званих,строітелів робочий день до 19:00 ?

  13. 1715,з такого ж як РЕБовцi кiлька рокiв тому Церкву в росвигово ремонтували,В екологонатуралiстичному центрi дiлянки перекопували й вольери цементували,в ремонтному депо електрички фарбували…

  14. Уважаемые офицеры! хотел спросить что з 36-м Батом он есть живой?? да ещо один вопрос, какая зарплата у контрактника щас? ( есле не секрет )

  15. Моісейко договорився,допогрожувався. Людські прокльони не пройдуть даром це тільки початок.Не зумів награбастати грошей на солдатський звільненнях та “лівих відпустках” для срочників, тупих як валянок, а він їм відпустку по заохоченню на п”ять діб. Живий приклад салдат Ласло, який з подачі адютанта Моісейка ст.пр-к Мартинюка поіхав у відпустку по заохоченню, а тепер уважно вдумайтесь:”за високі показники в бойовій та гуманітарній…”. А солдат на українській слово “мама” не може сказати!!! Де прокуратура де ВСП, де всі дивляться. Де прокуратура дивиться на те що він заставляє за власні кошти робити ремонт , де дивиться ВСП що він на шикуваннях принижує офіцерів , прапорщиків на очах у нас солдат. Брудною лайкою, криками, погрозами. Тепер він там де заслуговує , на лікарняному ліжку, людські прокльони даром не пройдуть!!!

  16. Почему ж эти людские проклены,Христенко не берут?. Господи дай ему по заслугам и его -покинутой-..Еще не до конца здесь нажился,хочет еще продлить службу в бригаде.Документы уже легли на подпись Министра.,–-Помилуй нас Господи от этого придурка……Дай ему пенсию,пусть лечиться!!!

  17. А документы на пенсию или на продление службы. Слышал, Олежка снова заболел. Какие-то странные болезни, как только пахнет жаренным и существует шанс получить взбучку, так сразу болезнь. А как служить в бригаде так полностью здоров.
    А почему дело по Петрюку спустили на тормозах, неужели нет доказательств? И отношение ему разрешили взять в Крым, правильно, пусть там по нему возбуждают дело. Ведь Олежке это не нужно, он его отмазывает, спасает своего стукача.

  18. Всё перечисленное говорит о том, что Христенко не офицер, а сволочь, которая чуть-что сразу в кусты. Кстати с Петрюка за решение вопроса о не возбуждении уголовного производства этот военный деятель срубил 5 тысяч зелени и всех имел в виду. Но Петрюк то лох в принципе, тут без вопросов. Удивляет отношение Христенка к своим подчинённым. Офицера на должность соответствующую званию — плати, на контракт — плати, со срочников за обыкновенное увольнение — тоже самое. В общем мелкий взяточник ваш командир (если его возможно так назвать), подхалим и лжец, который продаст за доллары всё что угодно и Родину и мать родную. Вот как-то так.

  19. Колхоз Іванович ти на построениях говориш штоби твои на машинах ни ходили на роботу а ім всьо похуй вони як ходили так і ходять на дорогих машинах. А ти як був пиздюком так ним і лишився.

  20. Христенко–—козлина вонючая!!!!!!Ты лучше за сынком свом присмотри,а то за чужими заботами,свою профукаешь и сопьеться окончательно тупенький Христенко!!! Каков сам –такого и наследника сотворил. Фу……….

  21. Деньги нужны–за должность платить(кто просто так будет таких лохов держать),поэтому и дерет с кого только можно…..Плати-плати ..не долго тебе осталось!!! Еще около года собирай денежки,они тебе пригодяться!!!

  22. Моісейко ситуація у стране и так критическая не нагнітай іі и ти. Прошу тебе ни отправляй ти БАТИ на киів на мирних демонстрантів тем болем БАТИ не заводяться бо ти з них усно покрав та пропив морда ти єврейська. За сисе ти получиш от комбрига подяку. І по ділам тобі.

  23. Колхоз Иванович коли подаєш команду на прапор треба говорить рівняння праворуч а не ліворуч як ти звик говорить. Ти вже 30 років у армії а елементарного не знаєш. Треніруйся сіно, солома,сіно, солома якшо по нормальному не доходить

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ