Человек не терпит насилия!

Ще одне вбивство в райвіддлку зійде з рук перевертням в погонах?!


 Сьогодні рівно 4 місяці як з Вишгородського РУГУ МВС бесслідно зник батько трьох дітей, водій маршрутки Володимир на прізвисько “Маня”.
Друзі Володимира, які знають його з часів служби в спецназі ГРУ, стверджують, що він — гарний сім”янин, ніколи би не покинув жінку і дітей без допомоги, якби був живий! Принаймні би зателефонував, сказав, що живий-здоровий.
Тому версію начальника райвідділу Леоніда Паланичка та інших міліціейських керівників (які підписали документи) про те, що Володимир М. “втік з райвідділку”, і начебто поїхав на заробітки до Італії-Португалії — не витримує жодної критики!

По-перше, якщо дати запит до Державної Прикордонної Служби, Ви побачите, що державний кордон він не перетинав. Не впевнений, чи був в нього закордонний паспорт взагалі. Цілком можливо, що йому б і візу не відкрили до Європи тощо…

Поїхав до Росії на заробітки, покинувши трьох неповнолітніх дітей напризволяще, яких він дійсно дуже сильно любив, і навіть не повідомив жінку при цьому? Володя — гарний сім”янин, ніколи би в житті не покинув жінку і дітей без допомоги, якби був живий!

По-друге, якщо дійсно була спроба втечі — чому не оголосили терміновий розшук?!

Чому не передали по міліцейській райдіостанції, що в Вишгородському РВ — “ЧП” — втеча затриманого! Чому немає документів та об”єктивних даних про те, що Манченка було оголошено в розшук одразу? Відповідь є очевидною. Маня нікуди не втікав! 

Не втікав і навіть теоретично не міг втікти з райвідділу хоча б тому, що в момент затримання перебував у середній стадії алкогольного сп”яніння — про що  свідчить медична довідка з Вишгородської ЦРЛ. В такому стані людина неспроможна далеко втекти. Якщо б спроба втечі і була — його б все одно затримали. Тому версія міліціянтів про втечу Мані через вікно з актового залу — не витримує жодної критики!

Пів-Вишгорода знає (включаючи весь Вишгородський райвідділ міліції), що Маню вбили та прикопали в лісі!
Очевидці, бояться свідчити… бо ніхто не може гарантувати їм безпеку. Програми захисту свідків в цій країні фактично немає через брак коштів в бюджеті. А ті свідки, хто нею користується, часто-густо не доживають до суду (ніхто не може гарантувати витік інформації)…
Проте є напряме підтвердження, що Маню вбили: всі співробітники міліції, причетні до скандалу зі зникненням Мані — вже переведені із Вишгородського РВ Київської обл. в інші підрозділи на інші посади — в ДАІ і тд і тп. Тепер, напевно, вишгородські перевертні в погонах  будуть “ділитись досвідом” зі своїми колегами з інших підрозділів МВС?

Міністр МВС Анатолій Могильов так і не дотримав свого слова розібратися в 15 днів.
пане Міністр, давні римляні казали, що нерозслідувані і непокарані злочини породжують іще більше злодіяння!
Чекаємо на продовження цієї історії? Далі буде…

P.S.Ще одне вбивство перевертням в погонах зійде з рук (на цей раз із Вишгородського Гуантанамо-бей)?!

Фото: picasaweb.google.com/oleg.veremeenko/VyshgorodManchenkoVolodia#5541102243128484034
Ось відео ТСН: tsn.ua/ukrayina/pid-kiyevom-cholovik-potrapiv-do-miliciyi-i-bezslidno-znik.html 

P.P.S. Ось документи, які проливають світло на причини зникнення Володимира (дивіться лінк будь-ласка. Це документи-листи написані Володєю власноручно):  

[info]avvocato_oleg19 ноября, 7:15
Антимент

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. Кому судьба человека или его детей нужна. Начальник Вышгородского РВ ИМЕЕТ три квартиры в Пуще строит дом и в Вышгородском р-н дом около десятка гаражей в г.Вышгород.Создал садовое т-во и получили 60га. земли часть уже продана.И это все совместно с прокурором тоисть им некогда заниматься пропажей человека им нужно решать свои денежные вопросы.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…

МВД нашло нарушения в части, где служил убийца Рябчук. Енин...

Комиссия МВД обнаружила в воинской части в Днепре, где нацгвардеец Артемий Рябчук устроил стрельбу, нарушения порядка и организации службы, что…

МВД проведет учения по защите административных зданий от захвата

Министерстве внутренних дел (МВД) Украины планируют проведение учений на востоке и центральных областях Украины. Также будут проведены отработки с Вооруженными…
НОВОСТИ