Человек не терпит насилия!

У Львові студенти страйкуватимуть проти Януковича

11 травня, у вівторок, у Львові з 11 до 13 години відбуватиметься перший попереджувальний страйк студентських страйкомів. Про це 7 травня під час прес-конференції повідомила координатор ініціативної групи зі створення страйкомів Ольга Сало.

О.Сало заявила: «Ми опинилися в ситуації, коли, без перебільшень, настав час стати захист нашої незалежності. Вести звичний спосіб життя, спостерігаючи за крахом нашого майбутнього ми просто не маємо права».

За її словами, головна мета утворення страйккомів та акцій, які вони мають намір проводити – зміна керівництва держави: Президента, Верховної Ради України.

Член ініціативної групи зі створення страйкомів Ірина Чулівська повідомила, що у вівторок під час страйку студенти не байдикуватимуть, а готуватимуть матеріали і атрибути для наступних акцій. Зокрема члени страйкому географічного та історичного факультетів Львівського національного університету імені Івана Франка організовуватимуть «страйковий оркестр», студенти Львівської національної академії мистецтв малюватимуть листівки з закликами створювати страйкоми до студентів інших міст України.

http://zaxid.net/newsua/2010/5/7/152810/

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

5 ответов

  1. Пора пора уже всем подниматся против этой незаконно избранной власти!!!!!

  2. Оце так молодці! Такі національно свідомі молодята! Нам тільки страйкувати! Тільки пограти в оркестрі та лістівочки національно свідомі надрукувати! А где ж Вы были когда померанцевый гад Украину просерал! Попробуйте просто жить и работать, а не в революцию играть!

  3. Оце так молодці! Такі національно свідомі молодята! Нам тільки страйкувати! Тільки пограти в оркестрі та лістівочки національно свідомі надрукувати! А где ж Вы были когда померанцевый гад Украину просерал! Попробуйте просто жить и работать, а не в революцию играть!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ