Человек не терпит насилия!

А.Гриценко — реальний чи технічний кандидат

Серед осіб, які заявили про наміри боротись за пост глави держави, А.Гриценко останнім часом трохи випав з пполя зору мас-медіа. Відсутня інформація про будь-які політичні і організаційні акції. Ким же є Гриценко — реальним кандидатом, який в результаті участі у президентських перегонах прагне розкрутити власний політичний проект, чи технічний кадидат, який топче помаранчеве електоральне поле і прилеглі території, з тим, щоб перед другим туром голоси його виборців спрацювали на користь більш удачливого конкурента-партнера. Якщо так, то кого? Чи може в нього є якісь реальні шанси? І що можливо чекати від нього у разі такої гіпотетичної, але перемоги. Як він себе зарекомендував, як управлінець, на посаді члена уряду? Посвячені, знавці і просто вільні аналітики, просвітіть сірого.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

134 ответа

  1. Недзельский! Тебя не надо обижать, ты и так уже обиженый. А обиженым я ничего доказывать ни про Гриценка, ни про кого либо другого не собираюсь по двум причинам. 1. Как гласит народная мудрость: метать бисер перед свиньей — дело неблагодарное. 2. Весь форум уже знает какой больной П.Д.Недзельский, и терпят тебя только потому, что кому-то же надо исполнять роль убогого — у тебя клево получается.

  2. “Тающий-читающий”, з кожним постом в тобі тає людське, ти втрачаєш лице. Ще раз наголошую, твій пост — рефлексія до того ж ображеної особи. Образа аж переливається через край в твоєму пості і це видно не озброєним оком всім формучанам. Замість контраргументів, яких в тебе немає, ти вдався до примітивних лайок і образ на мою адресу. Зрозумій, є таке філософське поняття, як ІСТИНА. І вона не залежить від того, хто її декларує. Тобто, якщо на небі є сонце, то ця ОБ”ЄКТИВНА РЕАЛЬНІСТЬ не залежить від того, хто її констатує, тобто каже ІСТИНУ: народний депутат, привокзальний бомж, Міністр Оборони, домогосподпрка чи папа Римський. Тому, коли полковник Недзельський, яким би він для тебе не був поганим, каже об”єктивні, аргументовані речі, суть яких в тому, що Гриценко — нікчемний кандидат в Президенти, то з ними треба або погоджуватися, або приводити свої контраргументи. Як казав філософ Вольтер:”Мені глибоко неприємні ваші погляди, але я готовий віддати своє життя, щоб ви могли їх вільно висловлювати”. А ти, “читающий-считающий”, вчиняєш всупереч цього принципу, придуманому не мною, а кращими представниками людства за всю його історію. Замість контраргументів, вдаєшся до образ. Запевняю тебе, що в очі ти мені такого ніколи б не сказав. Бо розумів би, що в наступну секунду проковтнеш свої вибиті зуби. А так в інеті ти дєрьмовий герой. Такий же дєрьмовий, як і твій Гриценко кандидат в Президенти. Ха-ха-ха!!!

  3. Дуже важко зрозуміти сенс його білборду “Єдиний непрохідний”. Наскільки мені відомо, психотехнології пропонують уникати слів з “не-“, оскільки це діє на підсвідомість, як негативна установка. Чому така депресивна передвиборна агітація? Не думаю, щоб політтезнологи Гриценка цього не розуміли.

  4. Я тільки за Гриценко, більше нема за кого. Юля, Яник, Ющик — все фуфло.
    Це єдина (нажаль) нормальна людина.
    Особисто відкрив очі десь 20 людям і далі буду агітувати за нього…

  5. давно спостерігаю за Гриценком, говорить він правильно, але дуже сумніваюсь, що він може щось зробити, враження, як від птаха-говоруна. Результати його міністрування в МОУ — негативні, колективом керувати не вміє, внутрішнього стержня не має, хочете мати продовження американського проекту, тільки на значно нижчому рівні? Впевнений в прояві професійної хвороби — “професійна деформація”, для аналітика це надто небезпечно, якщо людина отримає владу і не буде до неї готова…

  6. Почитав сусідню гілочку і дійшов до припущення — його електоральне поле не співпадає ні з чиїм іншим. Набере він свої 2-3 відсотки голосів у першому турі, а в другому продасть їх Юлі за обіцянку призначення Міністром оборони. І цим самим здасть свій електорат, який обурений нехлюйським ставленням торгашів при владі до проблем армії. Так що припущення щодо його “технічності” з самого початку виборчої кампанії зовсім небезпідставне.

  7. 1717! Ознакомьтесь пож. с сайтом Гриценка.http://www.grytsenko.com.ua/
    Там не только обещания на случай “прохода”, но и уже конкретно предпринятые действия.
    Чтобы так нагло “разводить”, как вы предполагаете — нужно быть совсем отмороженым.
    Вряд-ли Гриценко позволит себе ложь, за которую можно получить многомиллионное презрение.
    Действительно, имеются у него “темные пятна”. Но насколько он замешан в чем нехорошем — одни догадки и предположения.
    А больше ведь не за кого голосовать. Так что если не он, тогда против всех.

  8. гриценко коррупционер — коррумпированный цик отказался рассматривать жалобу о его коррупции — сейчас подал в генпрокуратуру. в воровской власти напишу. меньший от янук и юли но из того же болота.

  9. Це трагікомедія, але постать ГРИЦЕНКА якнайкраще підходить під образ “голубого воришки Альхена” з безсмертного твору Ільфа і Петрова “12 стільців”. Щоб читачі могли в цьому переконатися, подаю для Вашої уваги дещо перероблений фрагмент твору Ільфа і Петрова про “голубого воришку Альхена — Анатольхена Гриценкхена”:

    “Завхоз (МИНИСТР ОБОРОНЫ ГРИЦЕНКО) 2-го дома Старсобеса был застенчивый ворюга. Все существо его протестовало против краж, но не красть он не мог. Он крал, и ему было стыдно. Крал он постоянно, постоянно стыдился, и поэтому его хорошо бритые щечки всегда горели румянцем смущения, стыдливости, застенчивости и конфуза. Завхоза звали Александром Яковлевичем (АНАТОЛИЕМ ГРИЦЕНКО), а жену его-Александрой Яковлевной (ЮЛИЕЙ МОСТОВОЙ). Он называл ее Сашхен (ЮЛЬХЕН), она звала его Альхен (АНАТОЛЬХЕН). Свет не видывал еще такого ГОЛУБОГО ВОРИШКИ, как Александр Яковлевич (АНАТОЛИЙ ГРИЦЕНКО).
    Он был не только завхозом (МИНИСТРОМ ОБОРОНЫ), но и вообще заведующим (ЗАВЕДУЮЩИМ ВОРЮГАМИ, такими как КРЕДИСОВ и ему подобные). Прежнего (и последующего ЕХАНУРОВА) за (КОРРУПЦИЮ) грубое обращение с воспитанницами (ВОЕННОСЛУЖАЩИМИ, ДЛЯ КОТОРЫХ ЗАКУПАЛ КОЛБАСУ ПО БАСНОСЛОВНЫМ ЦЕНАМ) сняли с работы и назначили капельмейстером симфонического оркестра (ЗАМ.СЕКРЕТАРЯ СНБО). Альхен (АНАТОЛЬХЕН ГРИЦЕНХЕН) ничем не напоминал своего невоспитанного начальника. В порядке уплотненного рабочего дня он принял на себя управление домом и с пенсионерками (СТАРЫМИ ГЕНЕРАЛАМИ МО УКРАИНЫ, КОТОРЫХ УЖЕ БОЛЬШЕ, ЧЕМ В ЛЮБОЙ ДРУГОЙ АРМИИ МИРА)) обращался отменно вежливо (ОСКОРБИЛ ЖЕНЩИНУ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА КИРИЧЕНКО, коллегу МИНИСТРА МВС ЦУШКО, ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА МЕДВЕДЬКО) проводя в доме (ВС УКРАИНЫ) важные реформы и нововведения (КОТОРЫЕ СПЕЦИАЛИСТЫ В ОБЛАСТИ ВОЕННОГО СТРОИТЕЛЬСТВА ОЦЕНИЛИ КАК ПРОЯВЛЕНИЯ ПСИХИЧЕСКОГО ЗАБОЛЕВАНИЯ — ПАРАНОИ)

  10. Монолог артиста. Столько желчи и паталогической ненависти от пана полковника в сторону одного из кандидатов наводит на мысль, шо Гриценко таки добре насолил полковнику. Почему бы не сказать пару слов о Мойше Бродском, братце кролике, Инне Германовне или, на худой конец, о Васе Протывсих. Лично для меня фигура Гриценка не представляет интереса, но раз идет такой разговор, если полковник так его пиарит, стоит подумать.

  11. Ха-ха! “Случайный” неслучайний, артистом варто назвати тебе, бо твій пост — це “погана міна при поганій грі”? або дешева спроба замаскуватися під байдужого до Гриценка. Нхто тобі не повірив, що ти не є прихильником Гриценка. Аж вуха стирчать! Ти на 100% правий, коли пишеш:” Гриценко таки добре насолил полковнику”.
    Не просто “насолил”, а намагався буквально знищити. За що Гриценкe обов”язково доведеться відповісти — “за базар”. Нагадаю, що мені довелося бути керівником у виборчому штабі Ющенка по роботі з силовими структурами :СБУ,МВС,ЗСУ в Київській обл. Як угорілий мотався по області, агітував за це “чудо” — Ющенка. Гриценка в упор не бачив на жодній акції. Бо він паталогічний боягуз. Саме тому, коли Грицика Ющ призначив Міністром Оборони, мене це надзвичайно здивувало, бо це небрите опудало нічим себе не проявило під час “Помаранчивої революції” і абсолютно не користувалося повагою у військових. Випадкова людинка.Це я казав в очі Гриценку, що поки ми робили “Помаранчеву революцію”, Гриценко сидів в закутку з авіа-квитком в США, до своїх справжніх господарів. Також мною були повторені слова генпрокурора Медведька, сказані публічно, по ТБ:”На місці Гриценка справжні офіцери стріляються!”. Знаючи, що це опудало не вміє користуватися зброєю, запропонував свої послуги, обіцяв не промахнутися. Ха-ха-ха! Навіть запропонував зекономити на патроні, вирішити проблему одним ударом кулака, бо маю невеличке відношення до боксу. З Толею сталася справжня істерика-срачка. Ха-ха-ха! Єдине, з чим погоджуюся у Гриценка, що він є “ворог їхньої ДЕРЖАВИ”. Зверніть увагу на політологічну помилку, не “їхньої ВЛАДИ”, а всієї ДЕРЖАВИ. Що правда, то правда. Гриценка треба віддати під суд по ст.111 Кримінального Кодексу України “Державна зрада”. Тому актуальним залишається мій вірш, присвячений цьому опудалу на ім”я Гриценко.

    ГРИЦЕНКО ПРЕЗИДЕНТ?

    Сия невыбритая мразь

    Над армией так поглумилась!

    После себя оставив грязь

    Такую, что нам и не снилось!

    Случайной выскочки порок

    Нам разгребать теперь годами.

    Но подлецу урок не впрок.

    И вот опять он перед нами!

    Он Президент и Бонапарт,

    Вольтер, Спиноза и Конфуций.

    И то не шутка и не ”жарт”!

    Наш Толя самый-самый лучший!

    Фонтан амбиций, чванства море!

    Но хаму не дано понять,

    Что в этом философском споре

    Его удел лишь НЕ МЕШАТЬ!

    Оратор он велеречивый,

    Но ложь сквозит в его речах

    И что-то в облике фальшивом

    Судить заставит по делах.

    А добрых дел как кот наплакал,

    Что мышку съел, но не покакал.

    Вот и Гриценко — полный НОЛЬ !!!

    В орла рядится эта МОЛЬ !!!

    Ведомый паранои болью,

    Он ослепленный новой ролью.

    И для него большая честь

    БЫТЬ ПРЕЗИДЕНТОМ ……. ПАЛАТЫ НОМЕР ШЕСТЬ!!!

    До речі, щоб бути об”єктивним, таким же гротескним кандидатом в Президенти “намалювався” інший параноїк від силових структур — генерал Скіпальський, якому офіцери жартома дали дещо грубувате, але влучне прізвисько ”СЦИПАЛЬСЬКИЙ”.

    ГЕНЕРАЛ СКИПАЛЬСКИЙ АНГЕЛ-ХРАНИТЕЛЬ ЮЩЕНКО?

    И диоксином отравлЁнный,

    С прыщавой рожей набекрень,

    Ющ новой шизой окрылённый,

    Вновь нам долдонет ту же хрень:

    Что он Мессия и Христос,

    И лишь при нем нам станет лучше.

    А что Скипальский всунул нос

    И что-то плямкает о путче?

    Так это старческий маразм

    И климакс жанра с диареей.

    Последний, так сказать, оргазм,

    НАРОД С КОТОРОГО ХРЕНЕЕТ !!!!!!

    Ха-ха-ха!!! Навіки ваш, “помаранчевий муТАК” полковник Недзельський

  12. полковник Недзельський ! — срочно к психиатру, потом в процедурный кабинет на клизму, у тебя кроме дерьма ничего уже не осталось. Сплошной бред умалишенного.

  13. Ха-ха-ха! У тебе, “случайный”? справжня істерика. Це від недостачі аргументів, як наслідок низького рівня IQ. Але ти не переживай. Люди без рук, без ніг народжуються. А в тебе IQ на рівні плінтуса. І психіка в тебе реактивна. За відсутністю контраргументів, починаєш лаятися. Вірна ознака психопатії. Тільки ти “не буйний”, а от Гриценко — “буйний хворий”. Як співав Володимир Висоцький:”К сожаленью буйных мало, вот и нету вожака”. Але таким , як ти, психам пощастило! Толя Гриценко псих буйний. Психіка в нього реактивна, легко збуджувана, з заниженим порогом фрустрації і чіткими симптомами параної. Навіть його дружина зазначила в своєму інтерв”ю, що вважає Толю “ГЕНІЄМ”. І якщо про таке каже дружина Толі Гриценка, то це вірна ознака параної, яка у Гриценка проявляється у хворобливій манії величі. Так що “Гриценко — президент” — це діагноз психіатра, а не політика.

    ГРИЦЕНКО ПРЕЗИДЕНТ?

    В иЮЛЕ МОСТОВАЯ жаром

    Дышала финской бани сухим паром.

    У психов параною обострила,

    В мгновенье мозг Гриценка вскипятила.

    Виденьями его заполонила,

    Быть Президентом вдохновила……

    Минули лето, осень и зима настала.

    А Толю параноя все не отпускала.

    На “подвиги” его она толкала,

    Быть Президентом искушала.

    Но мордой хряпнула о МОСТОВУЮ,

    Булыжник продавив на роже.

    А Толя жизнь сменить такую

    Не собирается, похоже.

    Такая есть средь нас порода.

    Он — ВРАГ ДЕРЖАВЫ и ……. НАРОДА!!!!!

    …………………………………………..

    В “палате №6”, у входа

    Ждет койка Толю, знатного УРОДА ….

  14. У попередньому повідомленні під моїм ніком вийшов інший дописувач, але це змісту не міняє. Пане полковнику, ваше оточення у т. ч близьке, має інше бачення українських реалій. Дослухайтесь хочаб до їх.І досить дублювати бруд. Якщо ви офіцер, краще застреліться, або проспіться. Хай щастить

  15. “Кировец”, твій нік розвеселив мене до сліз. Шукав в ньому якийсь потайний зміст. Чому “кировец”, а не “магаданец”? Прочитав його сзаду наперед, получилося “Це ворик”, тобто “Это воришка”. Дуже дотепний в тебе нік. Головне, що дуже точний по відношенню до Гриценка. Пам”ятаєш, як Генеральний Прокурор Медведько. щодо вкрадених в Міністерстві оборони ШЕСТИ МІЛЬЯРДІВ гривень, порадив Гриценку:”На місці Гриценка справжні офіцери стріляються!” А це вже для пана “Случайного”. Бо проспатися я не зможу по одній причині — абсолютно не вживаю алкоголю, навіть пива чи сухого вина.Тому і проспатися не зможу, п”яним не буваю. А щодо твоєї, “случайний”, поради затрелитися, то дивись вище. Саме це порадив Генпрокурор Медведько Гриценку. До сих пір падлюка стріляється. Ніяк не може застрелитися. Мені навіть довелося запропонувати Гриценку свої послуги. Так він чомусь образився на мене…. Дивний чоловік цей Гриценко. Я ж з щирим серцем хотів допомогти йому! А може Гриценко хоче зробити харакірі? Оце клас!!! Я б йому і тут допоміг би! Кишки були б аж на люстрі. Ха-ха-ха!!!

    Гриценківський нічний кошмар, полквоник Нехаракірський

  16. Если и были сомнения, за кого голосовать, то благодаря “полковнику Недзельскому” я окончательное решение приняла.
    P.S.“Ежели похвалит вас дурак —
    Стало быть, не всё у вас в порядке.
    Дураки живут не просто так,
    А вскрывают наши недостатки.”

  17. И чо вы так не любите беднягу Гриценко? Нормальный махровий хабарник. Если за кого и голосовать, то за меня!

  18. І чого це Вам, пані “Елена”, не спиться зранку у вихідний день? Ладно у мене за десятирячча військової служби і занять спортом виробилася звичка робити зарядку і бігати кроси.Оце збираюся окунутися на Дєсьонку, а тут Ваш пост “обдав холодним душем”. Чого Ви лізете в чоловічі розборки? Хіба що чоловіком Гриценка можна вважати при дуже великому припущенні. Бо пам”ятаємо, як Гриценко образив жінку — народного депутата Кіріченко з Партії Регіонів. Жалко, що тоді поряд не було Шуфрича — справжнього мужика. Тоді у Толі точно була б пика синя від синців.

    Зато інша жінка — дружина Гриценка Мостовая вважає його генієм. І переконайте нас, що це не параноя.А може це садо-мазохія? Може і дружину Гриценко також лайками і матюками криє, а їй подобається? Ну, тоді очікукємо чергових “винаходів” пані Мостової щодо її “геніального” чоловіка.Наприклад, ГРИЦЕНКО — СТАТЕВИЙ ГІГАНТ! А що, прикольно і мрійницям-домогосподаркам сподобається. Наприклад Вам, пані “Елена”. Чи не так? Ха-ха-ха!

    Щодо моїх оцінок Гриценка, так вони базуються на конкртених фактах і документах. Крім того, пам”ятайте мудрий вислів філософа:”Якщо вас ніхто не критикує, то у вас немає друзів”. Так що це я — “справжній друг” цього морального урода і хапуги Гриценка. А Ви, пані “Елена”, зі своїм слащавим постом скоріше нагадуєте персонаж з байки Крилова:”Кукушка хвалит Петуха за то, что хвалит он Кукушку”. Кукуйте далі, пані “Елена”. Цікаво, скільки років президентства Ви накукували Гриценку? Мовчите? То-то і воно, що ноль років. Пролетить на виборах Ваш “Петух”- Гриценко. Що поробиш:”Рожденный ползать летать не может”.

    Мадам (мадмуазель?), цілую ручки. Маю честь. Не геніальний полковник Недзельський.Ха-ха!

  19. Полковнику “не дуже” — так перекладаеться ваш нік, не треба ображати жінок — хлопотно єто. Краще зверніться до нестора, може він за окрему плату зламає щелепу Гриценку, як це він уміє робити жінкам. Але, попереджаю, будьте обережні, бо інколи за послуги пан нестор бере натурою.

  20. “Случайный”, твій останній пост — це звичайнісінька рефлексія, переходяща в конвульсію. Слабо. Навіть не цікаво тебе “розмазувати по асфальту”. Але мушу, бо нормальні люди читають. На відміну від паталогічного хама Гриценка, я жінок не ображав і не ображаю. Тобі, “случайний”, очевидно, не притаманне відчуття різниці між гуморм, іронією, сарказмом і “чорним” армійським гумором.Мабуть виховання не те. Ти не вчився а ні в пажеському корпусі, а ні в юнкерському училищу, не був кадетом чи курсантом. Тобто, навіть радянського військового училища не закінчував. Так що свої висновки про те, що хтось когось там образив, залиш при собі.

    Щодо твоїх, “случайний”, рекомендацій:” Краще зверніться до Нестора, може він за окрему плату зламає щелепу Гриценку, як це він уміє робити жінкам.”, то зазначу, що в питанні комусь зламати щелепу Нестор Шуфрич, при всій його бойовитості, для мене не авторитет. Скоріше я йому можу преподати уроки боксу чи рукопашного бою. А твоє, “случайний”, попередження щодо плати натурою мене не турбує, навіть смішить. І на завершення, “случайний”, прочитай ще раз мій вірш-оду Гриценку — кандидату в Президенти. Там є строчки і про тебе, ”случайний”:

    СлучайнЫй выскочки порок

    Нам разгребать теперь годами.

    Но пдлецу урок не впрок

    И вот опять он перед нами.

    Впевнений, ця мельтешня Гриценка перед нашими очима скоро закінчиться, він “кане в лєту”. Проте зважаючи на його хворобу — параною, не виключаю, що Толя удавиться від злості після безславного програшу виборів. Повторюся, застрелитися Гриценко, як радив йому Генпрокурор Медведько, не зможе. Зброєю користуватися не вміє та і паталогічний боягуз. Скоріше за все Толя повіситься в громадському туалеті на зливному бачку? А ти як думаєш, “случайний”? Ха-ха-ха!

  21. Здорово, Петр Денисович! Может обьяснишь, почему на меня вчера твой дружище Работяга накинулся с обвинениями в том, что я тебя подстрекаю? Хоть ясность внеси, в чем и когда я тебя подстрекал?

  22. С каких это пор есаул к полковнику прилюдно на “Ты” обращается?
    Есаул, ты косиш под тупого уже внагляк, делаеш вид што не понимаеш. В общем, прозьбы ты проигнорирувал, так што меняй ник, чувачок.

    Панэ полковнык Недзельский, предлагаю Вам подать этому Есаулу команду “Смирно”, всё равно у него коня нету, патамушта если бы у него был конь, то, как минимум, конь бы от такого Есаула сбежал, а может быть даже и помер.

  23. И ты, Работяга, хоть и умудренный опытом по жизни. КГБ, как-никак, но в людях вообще не разбираешься! Просто если бы ты знал меня или общался в жизни, то такие посты глупые в мой адрес ты не писал бы!

  24. Esaulу. Ваша благородь, а не будете ли Вы так великодушно добры прояснить: из каковских Вы будете и почему это если бы Работяга Вас знал, “то такие посты… не писал бы”? Уж очень Вы заинтриговали.

  25. “Полковнику” Недзельскому в ваших словах не просматривается здравый смысл — одна желчь!!! Такие люди как вы в ней же и захлебываются сами. Судя по всему Гриценко вас лично обидел.

  26. Светлана, но какое Ваше дело до ваенных разборок? Полковник Недзельский с полковником Гриценко как-то смогут определитца и без бабского участия. Да-да, Вы ведьоте себя как баба — вололс долог, а ум короток. Попробуйте зайти в любую воинскую часть и начать там разсуждения на плацу или в классе службы. Ума хватает так не делать? Вот и на форуме не надо. Полковник Недзельский обяснил свой личняк, так нафига, спрашуетца его подначивать?

    Некрасиво, пани Светлана. От!

  27. Уважаемый Работяга, вы так разговариваете с старшим офицером женского пола, и всю эту кухню (и на плацу в том числе) я знаю изнутри. А что касается полковника Недзельского, если он действительно полковник, то лексика должна быть соответственна!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ