Человек не терпит насилия!

СБ України. Служба.

Шановні громадяни. Підскажіть будь ласка, як можна влаштуватися у СБУ. Куди іти з документами? Наскільки реально влізти “без блату”(принципово). Які вимоги (офіційні і неофіційні). І як, нарешті, служба? (в плані “шо вкрасти” — не цікавить, іду боротися за державу, це не фарс). Цікавить: відділи по боротьбі зі злочинами проти держави, відділи по боротьбі з корупцією.

За освітою юрист, знання іноземних мов, лейтенант запасу (воєнка), спортпідготовка, тільки от зір поганий, блін 🙁 мінус 1.

Ще поки є час. Що ще потрібно покращити?

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

122 ответа

  1. И Вам хватает прокормиться самому и прокормить свою семью на 1000 нривень в месяц, не верю, при сегодняшних то ценах на пищу, НЕ ВЕРЮ,т.к. ПЕРСПЕКТИВА, собственно как и любрвь, НЕ КОРМИТ!

  2. Сім”ї ще немає… був би ппцц.. а так є, можеш вірити або ні! Ти сам сказав що працюєш вже 5-6 років за 2 тис. грн. що тебе тримає?

  3. а ты как считаешь, что мене тримае? Не верю,что живешь на 1000 гриве6нь в месяц, ты прикалываешься, или живешь с родоками, при этом кушаешь и одеваешься за их счет, я прав?

  4. Балбесы, что ж вы пишите. Хоть бы подсказали чуваку, что зрение -1, это ношение очков. На оперативной работе (1 графа) это не допускается. Приказ 642 (висит в сети). Выход: сделать лазерную коррекцию зрения и через год после этого идти на ВВК. И то не факт, что его пропустят остальные врачи (в том числе психиатр, а потом еще и кадровый психолог). Ко всем обращение: злые Вы…

  5. Для Доброго — по поводу лазерной корекции- а почему именно через год надо проходить ВЛК, разве нельзя сразу после операции? И второй вопрос -я не прошёл ВЛК по зрению, если я сделаю лазерную корекцию -то могу ли я повторно пройти ВЛК?

  6. Добрый-Доктору. Я пишу -1 (это называется минус один). Эх, доктор…
    Далее: через год ВВК проходится после лазерной коррекции, потому что? так положено по приказу! (тому самому — приказу № 642). См. в инете. С приветом!

  7. “С” Не віриш то не віриш… Ну стараюсь щось підзаробити але то так — дрібниці …з батьками не живу.

  8. Ну вот видешь, любий друже, левачек то есть, небольшой, на твой взгляд, но есть же. А у нас нет, не у всех конечно же

  9. “С” ну невеликі це точно… мені немає резону брехати ))) Ну у вас канечно зарплати низькі і я розумію що за такі гроші важко виконувати свою роботу…хто б там що не казав… (не люблю коли всіх під одну стінку ставлять)))))

  10. Так вот я Вам уважаемый за це и талкую, що не треба усих одним мирилом мерити, хтось сидить та косе лаве у контори. а хтось и працюе на благо своей держави, але ж на хлибних мисцях сидять дуже крути та позвоночни ребята, серед яких теж е справжни патриоти. Я тоби так скажу, той факт, що твий “тупий” одногрупник потрапив до лав СБУ це не е випадковисть и мана небесна (фарт) це просто за ним хтось стоить, тому, що “тупий” не пройшов бы тест у психиатора и його просто бы завалили складними питаннями. Я тоби бильш скажу, у рамках дозволенного, мены особисто приходилося служить лише у одному Управлинни, алеж за час проходження службы, а це 13 рокив, я зминив лише 2 выддылу, тобто 7 рокив у одному, а по теперешний час (6) рокив проходжу службу у иншому виддили и за всей час поряд зи мною небило “тупих” хлопцив, якось не зводила доля з такими. Але ж про таких чув, що вони не знають як рапорт на видпуску написати, це я жартую, просто е таки до яких туго та тривалий час доходить де вони и навищо служать, а батьки поруч не мае, який синкув скаже, що робити.
    так что, мой юний друже, не хвилюйся та спи спокийно, твою незалежнисть та цилоснисть держави захищають дуже МУЖНИ, ЦЕЛЕСПРЯМОВАНИ, УМНИ, КОМУНИКАБЕЛЬНИ та ХРАБРИ ХЛОПЧИНИ (та и дивчини е дуже красиви, але мало).

  11. доброго вечора, “Л”. брехати не буду тому що не е спивробитником кадрив, та никого не оформляв, небуло у цьому потреби. беруть за рекомендацимя поважних осиб, як правило, але е и винятки, но дуже мало. мени видомий такий випадок, коли хлопака подийшов до бюро перепусток и попросився визвати йому когось з кадрив, коли робитник кадрив вийшов до нього вин вислювлив бажання працюввати у СБУ, и писля видповидних тестив и перевирок його зарахували до служби, я з цим хлопцем служив у однопу пидроздили, нормальний спивробитник.

  12. Добрий вечір “С” так приблизно я і думав … а можна переводитись, наприклад з інших правоохоронних і не тільки — МВС, ДПА, ДПСУ, ДМСУ і тд. і тп. ?

  13. на сколько иени видомо, то у дийсни час немаэ подобних переводив, особисто я не чув за останних 5 рокив щоб хтось перевився, видомо,що з ЗСУ беруть, але точну видповидь дати не можу, не видомо мени. у мени особисто процес прийняття до СБУ тривал 2 роки.

  14. хммм довго… бо наскільки я знаю то з МВС практично неможливо перевестись… з інших служб типу трохи легше якщо добре знаєш свою справу… а люди з викладацькою,педагогічною практикою у вас бувають? ))) точніше працюють ))) (бо бувати мабуть можуть)

  15. Шановні! Підскажіть будь-ласка — чи може офіцер запасу, (прикордонник), який звільнився за вислугою років на пенсію, призватись на службу в СБУ? На даний час офіцеру 37 років. Якщо так, то які критерії?

  16. 1.Раньше, до Нного распоряжения Валеры брали всех!!! сейчас только вс(читаем законы, кто явлеется вс).
    2.Берут на службу до 30 лет, далее вольный найм.
    3.Оформлялся сам на оперативную ровно год.

  17. Той курсант-шахрай Міша Биківський, якого хапнули на вимаганні, вже знову ходить по людях і гроші збирає. Одним каже, що своєму дядькові ВБ-шніку мусить дати, другим, що є офіцером СБУ у Києві і на день служби треба завести грошей. Цікаво, куди дивиться ректор академії Скулиш Є.Д.? І що з такого М.Бика буде, як він дійсно стане офіцером спецлужби і стане до праці?

  18. Якщо я не служив в армії і не проходив військової кафедри, а після закінчення вузу поступив в аспірантуру, а в 25 років призов закінчується і видають військовий квиток сержанта запасу. Чи можна в такому випадку працевлаштовуватися в СБУ чи все ж таки потрібна армія або військова кафедра? Дякую!

  19. Головне щоб зір був крадене скаладати та хабарі рахувати!
    Ось звернувся наприклад такий собі Дорош Ю.П. до СБУ м. Кам’янця-Поділського на злочини мера міста. СБУ за хаьар в один лімон не українських зелених відпустила його через апеляційний суд Хмельницької області на волю.
    Цей апеляційний суд наприклад недопустив в судове засідання сторону цивільного процесу (по вибиванню хабара з громадянина Дороша з боку комунального підприемства яке навіть договору немає, але суди визнали наявність боргу) з допомогою міліції охорони суду. Кримінальніс прави відмовляється порушувати МВС, ГПУ.

  20. Хочете можу копію рішення цих пі..ів вислати. Мусора СБУ, верховна рада, ГПУ та інша … -це недоноски мякокажучи! Той хто хоче там служтити має поіметь сам себе в дупу.

  21. мой юнный друг, если ты не различаешь такие понятия как поступить на воинскую службу в органы СБ Украины и “влизть без блату”, да еще плюс со зрением херня, то дам совет, — иди в милицию

  22. Если есть люди которые могут с протежировать то возьмут и с МВД ГПУ ДМСУ КРУ откуда хочеш я знаю десятки примеров

  23. Підкажіть будь-ласка, чи приймають зараз на службу в СБ? Мені доповіли, що діє мораторій на нових працівників. Чи правда це?

  24. Кто читает этот сайт и думает,что вопросы об СБУ и ее особенностях задают здесь или наивные или дегенераты,то глубоко заблуждаются.У меня предложение к действующим,если у вас есть еще доля патриотизма и чести:прекратите снабжать иностранные спецслужбы интересующей их информацией.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ