Человек не терпит насилия!

ЮЛЯ РУБИТ

«Российские СМИ намекают на связь Тимошенко с разведкой РФ

И утверждают, что будущий президент России Медведев делает ставку на президентство Юлии Владимировны в Украине».

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

192 ответа

  1. Аб чом рзагавор, форумчани? Мы ж усі зійшлись на позиції, що не мамає в нас на сьогоднішній день політічесьекого вожака. Хай би як, там Корін тую Юлю-дулю не захищав. А то що в Рабатяги мишлєніє нестандартне — факт. Правда любить повчати, а я повчань не люблю. А відповісти на питання (їх там чимадло накопичилось) на інших галузках скромому дописувачу форума С.В. йому бачте не з руки. Промовчує. От я маю ідєологічеського партнера — Тетяну Монтян. Вона також проти всіх. Я, Корін як через пару годин успєшно прийду з суда, то тобі розпишу, що таке “коса в середині”.

  2. Работяга
    Неее. Сузив до черно-белого, потом, конечно, можна расширенно вылить всю пролетарскую страсть до самой что ни на есть глубины.
    Страна, она состоит из йусчей и ахметовых, но она также состоит и из нас.
    Вот именно в этом мы идеологические противники.
    Лично для меня вышеперечисленные составляющие — не главные.

  3. С.В.
    Не правильно понимаешь, уважаемый, С.В. оттого, что не все читаешь или, как и Работяга, намеренно суживаешь. (Веточку удалили, а для полноты картины там не хватало сообщения из позавчерашних новостей).
    Дело в том, что в отличие от Работяги, который прикидывается работягой на катерке по Днепру (заметь — по Днепру, а не по, скажем, Темзе), у меня обычный украинский нерабоче-крестьянский менталитет.
    Он мне подсказывает, что в условиях, коли “не має в нас на сьогоднішній день політічесьекого вожака”, а каждый день в телевизоре показывают от 10 до 100 этих самых вожаков — не усьо тип-топ у нашем королевстве. Или в наших головах.
    Чтобы в усьом разобраться, бутылки мало, нужно порыться в иррациональном, Работяга называет это душой.
    Вот так помаленьку. Главное не перепутать.

  4. С.В. сказал:
    “Аб чом рзагавор, форумчани? Мы ж усі зійшлись на позиції, що не мамає в нас на сьогоднішній день політічесьекого вожака”.

    И тут появляется на форуме Недзельский в боксерских перчатках…

  5. С.В.
    Подумал, а ведь прав С.В.
    С колокольни общения с Монтян (а она верняк себя ценит на мильен), патриотического позиционирования и убежденности в своей правоте (а я повчань не люблю.) — точно прав — против всех — не за что бороться — нечего желать… — средний класс — рантье.

  6. Раніш, якби я почув від Работяги. Взагалі-то він мій психотип знає. Я не Недзєльський, а як хто менеі каже “хахол”, дістає таку п*здюліну. Я багато не спарінгуюсь, тимбільше з Кличками. Доречі, недавно , якийсь хача питає, почув що я по мабілі українськоюґ говорив: ті хахол? Я навіть не по встиг подумати, як два пальці лівої руки йому в кадик а пальці правої (пробаште мене дами) так мошонку затисли. А він, отой Работяга на канкрєтні питання не відповідає. Пише Хох_ляндія. А є ж Нідерландія — “Низька земля”, А “Хох” — означає “висока”. То воно й непогано Нідерландія — (ланд — земля) -низька змеля, а “Хохляндія” -“Висока земля”.

    Корін, по суті писати про мої політичні опори не буду. Бельгйська поліція якісь там зловживання збоку нашої фірими , тіпо, знайшла. Адвокат — маладчага. Ну, потім я виступив, він (адвокат) мені сказав ,що я виступав , як Гебельс. От потім прийшлось “паляну” поставити, прийшов додому і відповідаю. Бо я людина, на відміну Работяги вихована, чемна, доволі розумна, з ах*єнно розвинотую інтуїцією, професійна у своїх справах, люблю животИну — Ви такого слова не знаєте,(звірів, худобу), коней, дельфінів — этта всьо. Не люблю мєнтів, Ющенка, Тимошенко,Януковича. Литвина? Та я б мусив сьогодні і вчора три раза втричі більш напитись, як сьогодні. Стас писав, що від мене посмерджує тоталіторизмом. Неправда — я необуздана чистота, і сама святість. Якби мені крила, то — викопаний ангел. Правильно, Корін. Сарказм Ваш зрозумів. Проти всіх! Щоправда, Україні доведеться трохи почекати. І потім приходжу Я. Не якась там месія,чи якесь задрипаний Янукович, типу Ющенка,а Я! Корін, ви згадайте Прибалтику. Хто й звідкіля там прийшов? Отож-бо.
    Гаразд , добраніч.
    Також піти спати, чи що?

  7. С.В. , выбачай, ежли на какой вапрос не ответил.
    А нащот хохла, то давно тебе уже обяснил, шо ты украинский нацык-романтик, а я украинский интернационалист.
    А возражать тебе больше не собираюсь, патамушта не намерен. Патамушта возражать романтику бессмысленно.

  8. Рабатяга! Историю делают романтики. Были разные комунисты — утописты, потом национал социалисты — романтики марксисты, ленинисты , сталинисты. Сейчас самое время. Господь нам дал шанс. Кризис. Поднять народ именно сейчас, максимум — март. Видишь я не боюсь тебе писать.

  9. Да хто ж не понимает што ты не боишся? И мыслей таких нет, и так понятно, што ты нифига небоишся.
    А нащот поднятия народа так тебе скажу: де и какой народ и против кого поднимать?
    Как интернацыоналист понимаю, што на территорийи Украины проживает несколько народов. По моему убеждению , русины и гуцулы — самостоятельные народы, которые отличаются от галычан и волыняк; а потому , С.В. не со всеми народами нада подниматца, патамушта мы уже поднялись дальше некуда, а щас нада народ на землю возвращать. Отакой тебе мой рабоче-крестянский ответ.

  10. С.В.
    “Я навіть не по встиг подумати…” Однажды в детстве, мы стояли с моим другом, спина к спине на танцплощадке с чем-попало в руках. Вокруг было десятка полтора старших ребят. Чужих.Я был старше и сильней. Но они пошли на мировую потому, что друг мой был отчаянным.
    Представьте, я Вас понимаю. Сарказм, немножко, но не для Вас.
    “ті хахол? Я навіть не по встиг подумати…” это чуть странно, чуть непонятно…чуть-чуть не так…
    Если в тумане…или картинка, но нечеткая… Картинка, которая скрывает что-то другое. Настоящее.
    Возможно Фрейд прав. У нас говорят и понимают — “викапаний ангел”. и пилюют на обвинения в русизме.

  11. А от у Греції, Рабатяга, який кіпіш який там романтики здійняли. Це ж справжня війна , помста за скридженого, точніш вбитого юнака. Я дивився ролики , що в Греції і Франції праві витворяли. А для України це можливо? З такою філософією, як у тебе, то неможливо. Бо ти звичайний обиватель, пересічний українець. А щоб тримати усю поліцію в страху. Тільки під страхом смерті влада буде служити народу. Якщо не проти, процитую думки із “ЖЖ” виклад думок одного мого однодумця(люблю тавтологію).

    “chumacky_shlyah
    Щодо подій в Греції…

    Розмірковую. Що би було, якби
    -після подій з хлопцем, якого нещодавно побили мєнти на Оболоні (ну, той, що за бабусь вступився),
    -або після подій з тим хлопцем, якого побили в Луганську на виставці УПА ті ж мєнти,
    -або після 18 жовтня,
    -або після 10 листопада…
    …. ну от що би було, якби вийшли на вулиці люди? Багато людей. Почали би бити вікна в АП, ВРУ,КМ, СБУ, закидати їх коктейлями “Молотова”; поперекидати й спалити вщент їхні машини …. і людей виходить не 100-200, а хочби 1000-2000. А там і тут — палає…

    От в Греції збитку на 5 млн. Міністр тремтить. Йому світить відставка. Громадяном обіцяно компенсації. Влада довго відхаркуватиме цю подію. Влада БОЇТЬСЯ ГРЕКІВ, не всіх. Але тих, кого боїться, достатньо, щоби створити проблеми владі.

    Це лише нас, українців, можна виморити голодомором, примусити їсти своїх дітей, а не взяти своє; це тільки нас, українців, можна примусити тремтіти над своїм куцим майном, замість зробити так, щоб влада боялася зажиратись, бо завтра запалає; це тільки у нас можна…

    Український обиватель хоче влади, яка наведе порядок, але обиватель не піде проти влади, яка забирає в нього багато більше, ніж спалений паркан, або авто. Українець не піде…
    А нашими мордами ще довго будуть шліфувати бруківку,наші суди ще довго будуть існувати лише для того, щоб суддям було принесено від двох сторін зелені аргументи. Нас ніхто не боїться. І не боятиметься.

    Обрали обаму. Показували в Нью-Йорку нацистський марш. Боже збав якомусь космонавту зачепити ліктем якогось нациста!..
    Показували правий марш у Швеції…”

    Тяжко з chumacky_shlyah не погодитись.
    Мир хатам, війна палацам!!!

  12. С.В., дякую! Написані тобою слова: “Бо ти звичайний обиватель, пересічний українець” — є для мене найвищою оцінкою.

  13. Доброго вам дня Шнобель!!!
    Извините что втручаюсь в вашу дискуссию с Тунеядцем. Также насмотрелся вдоволь этих роликов и во многом с вами соглашаюсь по прошедшим событиям в Греции, Италии,Франции, тихой Швеции и др…
    С чем не могу согласиться, так это с пересичностью да обывательщиной. Гуляй поле в национальном отношении это сжатая пружина. Ежели ваши друзи которые никогда не крали будут далее, ну хоть с годик, то восток, центр и юг могут расжаться. Для этого уже есть все предпосылки, так называемые признаки революционной ситуации.Пчеловод, незаметно для себя взрастил даже теневой авангард, который его в ближайшем хаосе раздавит как блоху.
    Помощи он как ранее нет получит, так как тут у самих все в запарке. Не работавший всю жизнь негр, это одно “счастье”, а вот голодный — смертельно опасно. Плюс через шесть-восемь месяцев, более белые по кожи, вспомнят, что дали много молодому президенту.Тут и самооборона не поможет!
    У вас ежели начнут протестовать промышленные регионы, то мало ни кому не покажется.И тут к этой глыбе подцепят как всегда пересичность, но не Гуляй поля а более масштабнее, свои Морозовы, да Демидовы уже взращенны вашим идиотом пчеловодом.
    Вобщем много накатывающихся вопросо а за ними и масштабных проблем в территориальном отношении!

  14. Неплохо. Даже почти хорошо пишете, ребята.
    Но кому-то нужно быть и плохим мальчиком… Чтобы поддержать разговор.
    Так вот картина может выглядеть и по-другому.
    Можно, например, согласиться, что Голодомор оказал определенное влияние, но также можно было бы поспорить в какой степени 2-х летний голод сказался, изменил душу, дух, “Дух предків козаків”.
    Также можно не соглашаться, что “визвольні змагання забрали життя великої кількості українців-козаків”, по простой причине — “визвольні змагання” должны воздействовать именно на дух следующих поколений.
    А вот отсутствие “визвольних змагань”, жесткое подавление и замалчивание — есть пустота духовности — и, как следствие, молчаливый Голодомор.
    И не только кнут. Пряник — отсутствие проблем, участие власти в решении твоих проблем вплоть до женитьбы и развода.
    Пример? раньше звонок в партком — и загулявший муж клянется в любви. Сейчас — обращение в СБУ, прокуратуру и секретариат президента — и везде ответ ПНХ. И кто им указ?
    Поколения, выросшие в подобных условиях не в состоянии перестроить свое сознание.
    70 лет бездумной жизни вырастили поколение коммунистического быдла совершенно неприспособленного и неконкурентного нынешним правилам.
    То, что делают йусченки с ахметовыми, не потому, что они плохие или идиоты — сознательно или интуитивно они ЗНАЮТ — пока не появились свободные духом, они действуют правильно, не они так другие, но это неизбежно. Более того, появись романтик-мечтатель-благодетель задарма — его уничтожат.
    И чтобы сослаться на авторитета, можно задать риторический вопрос — зачем Моисей бродил 40 лет по пустыне?

  15. Якось я писав ,що ми не зможемо як, скажімо в Грецї протистояти «космонавтам» з «Беркута» з порожніми руками, бо ми українці. А ми з порожніми руками можемо й не йти можна піти з непорожніми руками. Дякувати Богу,що безин подешевшав. Отже, як виготовити «Коктейль Молотова» у домашніх умовах?
    Коктейль складається з бензину та технічного мастила. У пляшку з під горілки «Московская», «Столичная», «Хортиця», як вам до вподоби, бажано 0,7 літра. Заливаєте в пляшку дві третини – бензину й одну третину мастила. Машинне масло можна виміняти за чикушку в будь-якого тракториста , чи механізатора, можна купити на бензозаправці. А ось тут , будьте пильні. В залити в пляшку суміш слід акуратно вставити гніт (фітіль). То може бути лоскут від простирадла, чи ще з якогось сукна. Треба щоб він добре просяк бензином, і кінець лоскута(фітіля) стирчав з горловини , см. на 5-ть. Горловину пляшки треба тісно обкрутити сургучем, скочем, ізострічкою, щоб не було зазору між фітільом (гнітом) і вмістимістю в пляшці, до горловини найкраще ще скочем припасувати сірники. «Коктейль Молотова» готовий до вжитку. Сам процес метання в обєкт, це можуть бути щити «космонавтів», «шоломи», автомобілі, двері приміщень СП,ВР,КМ, Прокуратури,Міліцейських дільниць. Видко шкрябаєте об примайсровані до горловини торцем сірниковоїї коробки, щоб сірники загорілись і загорівся фітіль. Тоді негайно жбурляєте пляшку в обєкт. Потрібно щоб пляшка розбилась. Тоді досягаєте максимального результату. Якшо зо 5-10 таких пляшок розосереджено кинути об щити «космонавтів» то вони довненько мудохамутимуться щоб полум*я гніву загасити. Про авта –членовози вже й не казатиму. А бо згорить, або якщо просякнеться до бензобаку, то авто вибухне.
    Це з напростіших засобів самооборони. Є й кращі речі, які нетяжко виготовити в домашніх умовах. Якщо цікаво, то розповімо, як змайструвати магнієву вибухівку.
    Також, як і «Коктейль Молотова» використовується під час масових маршів протесту проти злочинної влади, під час мєнтовських наїздів на цивільних громадян. Як з отим хлопцем, що його мусора побили, бо зпа бабусь вступився.От тоді б гатонути в їхній сраний бобік.

  16. “Машинне масло можна виміняти за чикушку в будь-якого тракториста , чи механізатора…”.
    А ты сначала найди отак просто отого тракториста чы механизатора в Киеве. Потом поищи механизаторау сэли. Там найдёш,токавсэли проблемма найти мента. Отрываютца политики и рэволюцыонэры от”пэрэсичных украйинцив”.
    Не, С.В., за Донбасс и Крым кидай сам “Коктейль Молотова”.

  17. Роботяга, за Донбас і Крим, щоб за них кидати “Коктейль Молотова” мова не йде. Мова йде про те, щоб силою і страйками змусити оцю корумповану владу працювати для народу України, або нафіг з пляжа. Народ Греції також не однорідний.Там і албанці скупчено живуть, і македонці, й чорногорці, і також купа говірок й діалектів. Правда держава унітарна. Але дивись, як вони монолітно виступили проти влади зі своїми вимогами. Думаєш, не допоможе? Побачим , як пройдуть в Україні дні Бандери, побачимо, як буде проведено п*ятиріччя від початку руху Україна Без Кучми? А мастило для “Коктейлів Молотова” знайдемо. Кажеш, що по селах трактористів днем з вогнем не знайдеш?
    Типу, як Великий Кобзар писав:
    “Село ,неначе погоріло,
    Неначе люди подуріли,
    Німі на панщину ідуть…”

  18. С.В., я тобі кажу: “стрижене”, а ти мені у відповідь: “голене”. Державний аппарат буде служити лише тому, хто його створив. Цю Україну ніякий народ не створював, тому “влада” для якогось там народу працювати ніколи не буде. Спочатку треба визначити в кого який народ і де той народ проживає, на якій території, а потім створювати народну владу. Повторюю, що романтичні вибрики реалістичному народу по барабану. Ти хочеш пояснювати кримцям, що вони українці? Не маю нічого проти — пояснюй.

  19. Я тобі, Роботяга кажу “голене”, а ти мені кажеш “стрижене”. Кримчани споконвіку не були українцями і я їм нічого доводити не збираюсь. А от те, що цю Україну ніхто не створював, то ти одним махом, раз і перекреслив усю історію України. Що вже немає предмету “Історія України”? Шкода, Робтяга,що цей сайт http://iat.kiev.ua/ зараз на реконструкції. Інститут видрукував цікаву карту Київської Русі і Галицько-Волинської держави. Деякі речі навіть для мене були відкриттям. От, чи ти знав, що Київська Русь-Україна з 1019 по 1054 роки сягала від Перемишля, Галича північніше до Берестя, на північ аж до Новгорода, Ладоги, Білоозера, далі на схід Ярославль, Муром, на південь аж до Чоного моря, а Крим заселяли половці, а потім османи. На той час в КРУ було два анклави, відірвані від материнської землі- частина на заході від Азовського моря, а інша на сході від Керченської затоки, місто Тмутаракань, а далі ще північніше вгору по Дону був анклав м. Біла вежа. О! А якщо взяти 1917-1920 роки — то це істинні землі вже Української Народної Республіки. Від Ужгорода,Чернівців,Львова,Луцька,Берестя,Житомира,Мозира,Гомеля, Києва, Сум,Бєлгорода,Харкова(який большевики проголосили столицею УРСР у 1920) і щоб ти знав, РОботяга, до складу УНР входив Луганськ, Юзівка, і донизу до Чоного моря Херсон ,Одеса. Оце була територія УНР. А от Крим до УНР не входив.

    І ти кажеш,що Український народ немає історії? І,що, ти скажеш, що не було ані Грушевського, ані Петлюри, ані Винниченка, ані Шептицького, Бульби, Шухевича, Коновальця, Бандери, Мельника, Славка Чорновола, Геля, Братів Горинів, Левка Лук*яненка, Степана Хмари і багатьох інших?

    А подивитись , як професійно *бошити мєнтов та інших зажирілих котів, то попередній лінк задовгий і не відкривається. То можеш подивитись відео за лінком
    http:// news.yahoo.com/ s/ap/20081210/ ap_on_re_eu/ eu_greece_riots
    або набрати в лінійці Google, або на Yahoo “strikes in greece and photos”.

    Так, мастила даси на благородну справу?

  20. С.В., в каком годе образовалось отэто название — “Київська Русь-Україна”? В 1019 годе были “киевские русичи- украйинцы”? С.В., гляди, как украинец, понимаю, што украинцы — это народ, прожывающий в Галычыне, на Волыни и в Канаде. Ещо есть украинцы раскиданные по разным чужым землям, таким как Австралия, Англия, Донбасс, Малороссия, Новороссия… И чо ты думаеш, што киевские славяне и галицкие славяне — это один народ? Я знаю, что галицко-волынские славяне сильно отличаются от киевских славян. От!
    С.В., хто и в каком годе зделал название Украина?

  21. Гляди, С.В., какая подписка для Йули со стороны “нужного украйинца”. Председатель Верховной Рады Украины Владимир Литвин выступает против обострения отношений с РФ вообще и отключения российских телеканалов, а также политизации темы Голодомора в частности.
    Об этом Литвин заявил сегодня в эфире программы Вести недели на телеканале Россия.

    “По моему глубокому убеждению, сегодня нужно делать все, чтобы наладить нормальный диалог между Украиной и Россией”, — сказал Литвин.

    Он подчеркнул, что выступает против “разрывов, которые бесследно для Украины не произойдут”. “Я имею в виду разрывы с Россией и по линии религиозной”, — объяснил спикер.

  22. Все, Роботяга. Я вже немаю сил тобі писати і не тільки тобі,звідкіля пішла назва УКРАЇНА. Давай відштовхнемся від 1917 — Українська Західна Народня Республіка і входження ЗУНР в УНР — Українську Народню Республіку. Чи, так тобі теж не канає?

    А Литвина треба було за яйла підвісити ще за “Кучмагейта”. Воно там щось щей в релігії петрає, стерво:
    Он подчеркнул, что выступает против “разрывов, которые бесследно для Украины не произойдут”. “Я имею в виду разрывы с Россией и по линии религиозной”, — объяснил спикер.

    Завтра на Майдані УБКівці збираються. Роботяга,скинь лінк на то сране радіо, тра хлопцям розіслати з інструкціями, щоб щиманули трохи того казла.

  23. 1917-ый? Согласен. И “входжэння” было. Но нафига, спрашуетца? Нафига было ото “объединение”, а? Наверно, шоб в 1939 году Кремлю было удобненько присоединить Галычыну.
    Ну зачем галычынам нужны Сургут, Москва, Донецк и Киев? Ведь у них есть Бережаны и Рогатын, Яремче и Ворохта, Стрый и Трускавец… А Пидгайци? С.В., ты був у Пидгайцях?
    Кста, С.В., а ведь Кременец и Почаев , и Шумск — это же Волынь, и они должны быть в Волынской области, а не в Тернопольской. Согласен?

    Не понял про какой линк какого радио ты гавариш нада скинуть.

  24. Та той канал, на якому Литвин виступав. Я вже знайшов і на УП, і в оригіналі. Як тобі таке гасло? “ЛИТВИНЯКУ НА ГІЛЛЯКУ!”
    Давай, Роботяга тему про ЗУНР і УНР перевісимо на іншу гілляку. Бо вона тутечки з Литвином, Юльою і прочая не цілком в*яжеться. Вже час іти спати. Добраніч.

  25. Между прочим Литвины — это волыняки. Панимаеш? Пока некатарые втыкают туда-сюда, отакие Литвины народ волынский разлагают. Отаким литвинам без объединения никак, как раз отэтой Хох_ляндийи и потрибен Литвин. Об”единьонной Украйине нужны Литвин и Йуля.
    Ладно. Вешай про ЗУНР и УНР. Пасмотрим скока туда хохлов набежит.

  26. Работяга, не разделяя позиции Литвина, нужно быть честными — Литвин имел право нечто подобное сказать ввиду итогов президентства Ющенко.
    Взагали, Вы, пан Работягя, достаточно интересная личность. В том плане, что можете говорить в том числе и правильные вещи, отстаивая свою идею, которой у Вас нет.

  27. Да…а вот куда-то “нолики” подевались.Никакой активности при обсуждении объединения и единения.

  28. http:// pravda.com.ua/ news/2008/12 /15/86134.htm
    Почему, являясь идеологическим сторонником Ющенко, больше верю Григоришину?

  29. korin! Неужели вы изменили своей платонической любви и прислушались к слова здравомыслящего человека?
    Константин Григоришин: “Я лучше меньше заработаю, чем буду облизывать Ющенко, Януковича и даже Тимошенко…”

  30. korin
    (15.12.2008, 09:28)
    Работяга, не разделяя позиции Литвина, нужно быть честными — Литвин имел право нечто подобное сказать ввиду итогов президентства Ющенко.
    Взагали, Вы, пан Работягя, достаточно интересная личность. В том плане, что можете говорить в том числе и правильные вещи, отстаивая свою идею, которой у Вас нет.

    Што это ты так слова фасуеш непанятно, типо, “отстаивая свою идею, которой у Вас нет”.
    Это как прикажете понимать? У кого этта идеи нет? Ты што, пацак, дальтоник?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ