Человек не терпит насилия!

Відповідь Міністра внутрішніх справ України Луценка Ю.В. на інформаційний запит Северина Олександра Євгеновича від 07.06.2005 р.

24363

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ
вул. Богомольця, 10, м. Київ, 01024,
тел. 256-0333, www.centrmia.gov.ua

     липня 2005 року  № _______

На № ______ від ____________

 

Северин Олександр Євгенович

Постійна адреса в мережі Інтернет:
http;//ord.com.ua/categ_1article_20782.html

                                            Шановний Олександре Євгеновичу!      

У Міністерстві внутрішніх справ розглянуто Вашу публікацію “Інформаційний запит до Міністра внутрішніх справ (відкритий)” від 12 червня 2005 року на Інтернет-сайті “ОРД” про інцидент, який мав місце в Закарпатській області під час виконання судового рішення щодо застосування запобіжного заходу відносно колишнього голови Закарпатської облдержадміністрації Різака І.М.

Повідомляємо, що на сьогодні у МВС України не існує нормативного акта, який би визначав особливості дій працівників міліції стосовно народних депутатів.

З метою встановлення можливих порушень законності в діях працівників міліції у вищезазначеній ситуації УМВС України в Закарпатській області було проведено службову перевірку.

Установлено, що працівниками міліції були допущені непрофесійні дії, які виявились у припиненні фізичних дій народних депутатів України Прошкуратової Т.С., Шуфрича Н.І. та Воша В.Д.

За непрофесійні дії керівників Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області та ВШР “Сокіл” УБОЗ УМВС України в Закарпатській області притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Крім того, на сьогодні прокуратурою Закарпатської області розслідується кримінальна справа, порушена за фактом перевищення службових повноважень працівниками УМВС України в Закарпатській області, за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 2  ст. 365 КК України.

Вину працівників міліції може бути встановлено тільки  після розгляду зазначеної кримінальної справи в суді .

З повагою

Міністр                                                                                           Ю.В. Луценко 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ