Человек не терпит насилия!

“Звільнили Україну-Звільнимо столицю!”

20041      Під таким гаслом, у вівторок, 7 червня 2005 року о 09.30.  розпочнеться масштабне  пікетування  Шевченківської районної у м.Києві ради та райдержадмінстрації (вул.Б.Хмельницького 24), що відбудеться на підтримку ініціативи депутатської фракції  райради  “Народний Союз “Наша Україна”, яка внесла у порядок денний чергової  сесії  районної  ради  07.06.05р.  питання «Про звільнення з посади голови Шевченківської районної у м. Києві ради та РДА  Харитончука М.В.».
        Голова Шевченківської райради та РДА  Микола Харитончук  був  найбільш  одіозним  лідером біло-синього руху серед представників режиму Кучми  в Києві і  відкрито боровся проти В.Ющенка та коаліції «СИЛА НАРОДУ», а також підозрюється  у фальсифікації виборів Президента України 2004 року у  ТВО №  223 і значних фінансових оборудках та брудних схемах приватизації державної  власності у Шевченківському районі столиці.          Організатори акції обіцяють цікаве театралізоване дійство та потужний звук.

Межа  терпіння  киян  досягла свого  апогею. Подальше зволікання  може призвести  до  кризи  влади  у  Києві !

          Заплановано дії, що не будуть виходити за рамки Закону, але мають на меті  звернути увагу  Президента  та  негайно втрутитися у ситуацію, що склалася у Шевченківському районі і  м.Києві в цілому. Існує можливість  оголошення глобальних актів громадської непокори, що можуть перерости  у  загальноміський конфлікт, адже  м.Київ  перебуває  на межі соціально-політичної  кризи у зв’язку із затягуванням процесу зміни  місцевої виконавчої влади, яку кияни так і не отримали у результаті Помаранчевої Революції. Тому організатори впевнені, що без перемоги над «кучмізмом» в центральному   районі  нова влада в столицю так і не прийде і налаштовані боротись до кінця.

         В акції  беруть участь: “Народний Союз “Наша Україна”,  УРП «Собор», партія “Наша Україна”, Республіканська Християнська Партія, ВГО «ПОРА», Українська Народна Партія,  Народний Рух України та  інші політичні сили.
На сесію запрошені народні депутати України В.Бондаренко, Б.Безпалий, В.Лебедівський, Ю.Оробець, А.Семинога та ін.
При потребі відбудеться  похід учасників до Адміністрації Президента з вимогою про негайне звільнення голів райдержадміністрацій у м.Києві та інших місцевих чиновників.
                  Приходьте, підтримайте, не будьте байдужими! 
Телефон для акредитації ЗМІ на сесії Шевченківської районної у м. Києві ради:  234-85-40

Реєстрація до 17.00  6  червня  2005  року.

Прес-служба депутатської фракції «Народний Союз Наша Україна».

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ