Человек не терпит насилия!

Мнение «белочника» Кивы о митинге и митингующих

Видео по ссылке: https://www.facebook.com/100004444778679/videos/901266090031542/

Р адник Авакова у Києві напав на чернівецького журналіста
Напередодні Ілля Ківа непристойно висловився щодо учасників акції протесту

На чернівецького журналіста Василя Забродського у Києві напав скандально відомий радник Арсена Авакова Ілля Ківа. Політик намагався вибити із його рук телефон та погрожував, що зробить «известным».

Напередодні Ілля Ківа оприлюднив у facebook відео, де відпускав непристойні жарти щодо учасників акції, яку 17 жовтня зорганізували у Києві Міхеїл Саакашвілі та його партія «Рух нових сил».

«Пока эти еврооптимисты дойдут, их возраст такой, что до Верховной рады дойдут не все», «девиз сегодняшней акции: каждому место на Байковом кладбище», – зі сміхом зазначив Ківа.

Василь Забродський випадково зустрів політика на вулиці та висловив йому своє обурення.
«Пояснив популярно чому вважаю його мудаком. Представився як журналіст, показав посвідчення і паспорт. Запропонував подати в суд, якщо образився. Далі двохвилинна перепалка. При цьому в руці телефон і попередження, що йде трансляція в Фб.

А потім це, що я таки зняв. Телефон одразу вимкнувся, а за мною пішов його охоронець. Я зробив вигляд що його також знімаю( з вимкненим телефоном), і забіг в сервісний центр «Інтертелекому». Заряджаю телефон виставляю відео і пишу, – повідомив журналіст.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ