Человек не терпит насилия!

Большой котел для ДНР

У Ростовській області вздовж російсько-українського кордону зведено понад 40 кілометрів загороджень і прокопано близько ста кілометрів ровів.

Про це повідомляє “Российская газета” з посиланням на регіональне прикордонне управління ФСБ Росії.

“Інженерне зміцнення державного кордону проводиться для забезпечення стабільності Донського краю, а також припинення незаконного обігу зброї”, — йдеться в повідомленні.

Наголошується, що з початку року в Ростовській області прикордонниками припинено більше 60 спроб незаконного переміщення через кордон зброї та боєприпасів. З незаконного обігу вилучено понад 40 одиниць вогнепальної зброї, близько шести тисяч боєприпасів, понад 200 гранат, 100 снарядів і понад 30 мін.

Затримано більше 130 порушників режиму кордону і близько 300 порушників прикордонного режиму.

Також прикордонникам РФ п’ять разів довелося застосовувати зброю для припинення протиправних дій на кордоні, які, в тому числі створюють загрозу безпеці співробітників ФСБ і місцевих жителів.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. Урюкский мир начал строить резервацию для даунбасяцкой гопоты, поддержавшей войну на Донбассе. Уря!!!

  2. Уря!Уря! И ведь убогое троллевское существо, не осознав написанного, сразу гадит по-маленькому:) Стець в помощь, животное!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ