Человек не терпит насилия!

Колишнього керівника Хустської філії «Закарпатгазу» оголосили в розшук

За словами товаришів по службі Хустського міжрайонного прокурора, Кайло Івана Юрійович — це людина, яка завжди доводить почате до кінця. За словами самого прокурора, кожен злочинець повинен сидіти за гратами. Вже майже підійшла до кінця справа Павла Нагірного. Процес майже дійшов до своєї розв’язки. Нещодавно суд схвалив прохання прокуратури Хустського району Закарпатської області про повернення всіх матеріалів по справі Павла Нагірного, якого звинувачують у скоєнні кримінального злочину, на повторний розгляд і оголошення його в розшук. Кайло Іван Юрійович, міжрайонний прокурор Хустської прокуратури впевнений, що зможе домогтися для злочинця гідного покарання. Нагадаємо, що підозрюваний Нагорний 19 листопада 2012 рухаючись на своєму позашляховику по об’їзній дорозі біля закарпатського райцентру Хуст у нетверезому стані, виїхав на зустрічну смугу, де протаранив легкове авто. Від сильного зіткнення, 32-річна жінка, яка перебувала за кермом авто та її 7-річна дочка пасажир померли на місці. Ще двоє неповнолітніх дітей були доставлені в найближчу лікарню з важкими травмами.
Сам нагорній звернувся до лікарні у зв’язку з сильною психічною травмою, де його відправили лікуватися в місцеву психіатричну лікарню. Після виписки, Нагорний залишив територію України і де зараз знаходиться поки не відомо. На початку березня 2013 року, як повідомляє прокурор Кайло Іван Юрійович, було точно встановлено, що Нагірний керував транспортом в алкогольному стані. А наприкінці березня того ж року відбувся підготовчий судовий процес над підозрюваним. Під час винесення вироку, сам Нагорний був відсутній, так як вже залишив територію України. У зв’язку з цим прокуратура заявила клопотання про проведення судового розгляду за відсутності підсудного. Суд схвалив клопотання. Іван Юрійович наказав органам внутрішніх справ розшукати підсудного і доставити його в зал суду для винесення йому вироку. Також суд передав всі матеріали на повторну перевірку і схвалив запит про розшук підсудного Нагорного.
Спочатку суд засудив підсудного Павла Нагірного всього лише до двох місяців позбавлення волі. Родичі загиблої жінки з рішенням суду згодні не були і вирішили оскаржити його. Вони звернулися до Хустської прокуратури, де їх вислухав Іван Юрійович і вжив відповідних заходів. Як зазначає сам прокурор, його позиція принципова, і він зробить все, щоб злочинця знайшли і судили по справедливості.
Є інформація, що Нагірний все ще перебуває на території України, тому Кайло Іван Юрійович відправив всі необхідні документи в Держприкордонслужбу для упіймання злочинця і доставки його в зал суду.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ