Человек не терпит насилия!

У Вінниці за побитого журналіста протестували під обласною міліцією

«Менше міліції – більше порядку», «Україна – для українців», «Свободу не спинити» — під такими гаслами пройшла сьогодні опівдні акція протесту, влаштована молодиками з УНА-УНСО під керівництвом громадського діяча Сергія Годного. Громадські активісти встали на захист журналіста Тараса Чорноівана, на якого ввечері 5 березня було скоєно напад трьома невідомими особами.
— Ми навіть не подавали заявку на проведення акції, ми просто прийшли для того, щоб висловити свою неповагу, — прокоментував свою появу на Театральній пан Годний. — Не можна бити журналістів! У Вінниці – не можна, на Поділлі – не можна!
Сам Тарас Чорноіван та його колеги вважають замовником побиття Олександра Домбровського, оскільки журналіст відкрито виступав проти екс-нардепа на сайті та у газеті «Тарасова правда». Факт нападу на журналіста співпав з виходом випуску друкованого видання.
За словами Захара Чистякова, партнера Агентства конфліктного піару «PR я Z», Тарасу Чорноівану вибили зуби і зламали ребра.
— Він по телефону ледве говорив. А ці п…си навіть не сказали, за що, – повідомив на прес-конференції 6 березня пан Чистяков. — Якщо ви караєте людину за щось, то повинні повідомити — за що. Оскільки, якщо людина навіть не підозрює про привід, і вже досить «лякана життям», але залишається живою після вашого «покарання», то вона буде мстити всім і вся. У тому числі і тим, хто «замовив» його «навчання».

Наразі журналіст перебуває у міській лікарні №2, за повідомленням лікарів у нього черепно-мозкова травма, переломи ребер, забій грудної клітини, розсічення голови та численні гематоми.

  • Розкрийте мені злочин! Я вимагаю, щоб генерал розкрив злочин, — звертався Сергій Годний до міліціонерів, що вийшли на площу поцікавитися щодо зібрання людей.

За попереднім сценарієм акції учасники акції – хлопці та дівчата років 18-19 – мали заклеїти собі роти скотчем, проте надягнувши на обличчя чорні маски та розгорнувши червоно-чорні прапори, стали під стінами адмінбудівлі обласної міліції.
— Будемо воювати? Так! Так! Так! – кричав у мегафон Сергій Годний.
Майже відразу до пікетників вийшов представник правоохоронних органів та запропонував піднятися до кабінету першого заступника начальника УМВС у Вінницькій області Сергія Вучкана. Пан Годний наполягав на зустрічі лише з генералом, проте погодився на розмову з його заступником.
За словами Сергія Вучкана, версія, що злочин проти Тараса Чорноівана пов’язаний з виконанням професійних обов’язків потерпілого, не відкидається. Також пан Вучкан повідомив, що ця справа знаходиться на контролі не тільки їхнього управління, а й у обласній та Генеральній прокуратурах. Скандально відомого громадського діяча заяви міліціянта не задовольнили, і він демонстративно залишив кабінет, отримавши попередження щодо порушення громадського порядку.
У громадській приймальні Олександра Домбровського його причетність до побиття журналістів категорично заперечують.
— Це просто нонсенс. Олександр Домбровський навіть не знав про існування такої газети, як “Тарасова правда”, і ми самі дізналися про побиття, коли нам почали дзвонити журналісти за коментарями, — заявила представник прес-служби Світлана Вишневська. — Домбровський ще жодного разу із журналістами не судився, тому звинувачення його у побитті є провокативною заявою. Домбровський був дуже здивований такою заявою, і йому дуже шкода тієї людини, яку побили.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

6 ответов

  1. Комсомольский выпердыш Домбровский никогда не пользовался авторитетом у Винничан,хотя и бизнесом занимался и мэром был(Юрчик Иванов посадил в кресло свою шестерку)даже Губернатором побывал при Юще-прокаженном,сумел гнида вовремя предать Яныка с его партией Рыгов и превратиться в апельсин революционный.За все годы своего правления в городе и одласти он НИЧЕГО не сделал для людей и города,а вот нагреб немало для своей семейки и пораздавал все сладкие куски земли шоколодному королю(пока)Порошенку,новую его фабрику на Тарногородского пока еще не забрали в “семью”,но это дело времени…

  2. А не УНА-УНСО ли и прочих козлов вина в том, что из милиции массово ушли профессионалы, которые были готовы служить за ту позорную зарплату и в тех условиях, которые предоставляет государство? Сделали так, что ушли идейные, а теперь кричите: “раскройте!” А кто раскрывать будет, если сегодня в угро опер со стажем 5 лет — редкость?

  3. Беріть самі та й розкривайте, якщо такі розумні.От після реформи ще не так будете кричати. Поки-що МВС пережило оптимізацію та новий КПК — результати на виду, а саме вже на вулицях столиці серед білого дня убивають.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ