Человек не терпит насилия!

Зампред СБУ Поклад. К чему бы это?

1057289052 0 103 2000 1228 1920x0 80 0 0 fb14f985076bcc740c3f98bf3a8fc207Интересно совпало назначение Александра Поклада зампредом СБУ и озвучивание идеи передать в СБУ расследования коррупции в высших эшелонах власти. С одновременным приравниванием коррупционных преступлений к измене родине. Так вот сразу и представляешь, как Поклад по кличке «Душитель», в свое время пытавшийся «отжать» в свою пользу существенную часть спиртового бизнеса – душит украинских предпринимателей и переписывает на себя их предприятия в обмен на, к примеру, неприменение к ним статьи 111. Странное, мягко говоря, назначение. Говорят, что Поклад – гениальный диверсант и выкосил много русни. Это чудесно и можно наградить человека орденом. Но статус зампреда… Тем более учитывая сложную биографию Поклада, о которой мы многократно писали. Не боитесь своего «пригожина» вырастить? Естественно, что сразу после назначения Поклада пошли слухи, что он станет врио Председателя, а Малюка на МВД, а Клименко на МО или вместо Татарова. Или что Андрущенко на Председателя, а Малюка на МВД. Такое случается после назначения каждого нового зампреда. И, в принципе, объяснимо крайней ментообразностью Малюка, которого как-то естественнее видеть в кресле главы МВД. Не суть важно.

Важно то, что в «службе» весьма нездоровая обстановка, которая заканчивается, в частности самоубийствами сотрудников. Вот что пишут наши форумчане. «25.08.2023 у службовому кабінеті УСЗ СБУ зупинив своє життя полковник Бакаєв Дмитро Сергійович, заступник начальника 1 Служби. Причину такого вчинку Дмитро виклав у власноручно написаному рапорті на Голову СБУ де назвав прізвища перших двох осіб Управління. Фотокопія рапорту розійшлася по особистим повідомленням вже тисячам людей, почерк у Бакаєва не сплутаєш, він був особливий. Зараз активно розганяються ганебні чутки, що Бакаєв Д. зробив це через зняття 30 тис   та наявність кредиту. НІКОЛИ він не вчинив би таке через якісь грьобані 30 тис.! Це був розумний фахівець, мав дві вищі освіти, розсудливий, адекватний. Не секрет також, що морально-психологічний клімат в Управлінні, як назвав його Дмитро у своєму рапорті, концтабір. Стиль керування в УСЗ — постійне публічне приниження людей з криком, матом, чисельними доганами, самодурством, часто без потреби, залученням усього особового складу до роботи в позанормовий час, виділенням особливо наближених. Війна цьому стала лише гарною відмазкою. Траплялися смерті в підрозділі на робочому місці від серцевого нападу. Кожний співробітник є свідком цих фактів! З такими умовами служби нам і ворога не потрібно — просто створюй нестерпні умови для колективу і його ефективність дорівнюватиме 0. Зараз проходитиме розслідування цієї трагедії і ми маємо пам’ятати, що присягали українському народові, а не невігласам керівникам, які вважають себе царками. Смерть Бакаєва, його рапорт — спроба привернути увагу до цієї ситуації, він загинув за кожного співробітника УСЗ, щоб ви припинили бути забитими терпілами. Не дайте недолугим самодурам- керівникам та їх особливо наближеним, що кинуться їх відмазувати,  перекрутити ситуацію, як їм вигідно, зганьбити честь офіцера Бакаєва. Напишіть в показах те, свідками чого ви неодноразово були! ПерестУпите через Дімку зараз — завтра можете опинитися на його місці ви! Не підкачайте, офіцери!»

specpovidomlennja po faktu samogubstva bakaieva d.s. 1

«Факти викладені у статті повністю відповідають дійсності ситуації у вказаному підрозділі. Більш того , керівництво підрозділу попереджували офіційно на нарадах про психо-емоційний стан, що склався та може призвести до трагедії.. Ніяких висновків та відповідних рішень прийнято не було. В діях вказаних керівників дійсно є склад злочину Доведення до самогубства», але остаточне рішення у правовий державі повинен прийняти суд.Розлідування цього факту стане іспитом для відповідних правоохоронних органів на зрілість . На дану трагедію требо звернути особисту увагу усім керіникам, суспільству. Ми разом повинні подолати це ганебне явище, а відповідальні особи понести законне покарання. Будем сподіватися, що так і станется. Іншого у европейської державні бути не може. Цю трагедію можливо било не допустити, але не було зроблено нічого. В практике европейських країн, керівникі підрозділів, організацій пишуть добровільно заяви на тимчасово складання повноважень для проведення об’єктивного розслідування. У нас поки що це не прийнято. Але, вище керівництво може самостійно прийняте таке рішення Будем сподіватися, що наразі воно з’явится.»

Будет ли обстановка лучше после назначения Поклада зампредом? Весьма сомнительно. Станет ли в СБУ лучше в случае реализации безумной идее передать ей подследственные НАБУ дела? В материальном плане – безусловно. Как и в плане внутреннего разложения. Вообще, идея заместить НАБУ СБУ – из разряда идей «твори хуйню, мы тут проездом». Понятно, что с такой идеей вряд ли согласятся партнеры и непонятно как это скажется на поддержке Украины в целом. И от этой идеи попахивает намерением устроить в Украине некую личную диктатуру с прицелом на грядущие выборы. Но идея бредовая, учитывая нашу зависимость от партнеров. Возможно, это вообще одноразовая акция, например, с целью раскулачить Коломойского и Ахметова? ( А заодно, к примеру, Порошенко – перед выборами?). Но тоже вряд ли пролезет. Хотя, справедливости ради стоит отметить, что столь беззубый орган как наше НАБУ – еще поискать нужно. Но не наши ли власти в этом виноваты, системно пытаясь ограничить сферу деятельности НАБУ?

В целом есть ощущение, что Запад в один прекрасный момент решит более серьезно контролировать использование выделяемых нам средств и зачистит всю нашу силовую обойму. А возможно, заодно и политическую. Не зря ведь заговорили о предстоящих выборах.

P.S. Кстати, интересная деталь. Поклад — зампред, а Червинский — сидит

Сергей Никонов, «ОРД»

В тему:

Під виглядом прирівняння корупції до “державної зради” Татаров хоче передати справи про ТОП корупцію від НАБУ до СБУ. Мета влади – уникнути відповідальності

Dlia say tu 960 644
В Офісі президента намагаються обдурити суспільство, начебто прирівнявши корупцію під час війни до державної зради.

Про наміри змінити законодавство заявив президент Володимир Зеленський. Відповідний законопроєкт він обіцяє подати до Верховної Ради вже найближчими днями.

На практиці це означатиме колапс антикорупційної системи.  Як свідчать джерела Центру протидії корупції, законопроект надасть право розслідувати такі справи контрольованому з ОП СБУ. Це дозволить передавати до служби справи ТОП корупції НАБУ та зведе до нуля виключну юрисдикцію НАБУ. 

Мова про справи, де збитки державі становлять понад 24 млн грн. Тобто, всі найбільш масштабні корупційні справи. За свідченнями ZN.ua, розробили його “під керівництвом профільного заступника ОПУ”. Скоріше за все мова йде про фігуранта корупційних справ Олега Татарова.

При цьому в ОП маніпулюють запитом суспільства на більш суворе покарання корупціонерів на час війни, оскільки покарання за державну зраду передбачає найсуворіше покарання із можливим увʼязненням до 15 років з конфіскацією майна (якщо злочин вчинено вперше). Проте в руках СБУ і звичайних судів такі зміни – це просто можливість для ОП саджати осіб з іншими політичними інтересами, при цьому звільняючи від відповідальності “своїх”.

“Прирівняння корупції до держзради ОП переслідує наступні цілі: 1) захистити своїх ТОП корупціонерів. СБУ буде розслідувати те саме, що і НАБУ, а значить докази в “чутливих” для ОП справах буде знищено; 2) отримати інструменти знищення опонентів. НАБУ завжди працює в рамка КПК і публічно. СБУ буде знищувати ворогів Єрмака по бєспрєдєлу (див. на ДБР і БЕБ) і в мінімально публічний спосіб (специфіка процесу по держзраді)”, – зазначає голова правління ЦПК Віталій Шабунін.

ЦПК добиватиметься, щоб відповідний законопроєкт не було розглянуто у залі Верховної Ради.

Оцените материал:
54321
(Всего 6, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

24 ответа

  1. В СБУ повний пиздець. Деградація йде повним ходом. Незважаючи на прийняте рішення КМУ про поновлення виплат 30 тис грн, Малюк і Ко дали вказівку ФЕУ і регіональним управлінням заборонити виплату коштів з 01.05 2023 року. Крім того, ці кошти будуть вирахувані із зарплат співробітників, які їх отримали у травні. По групових чатах управлінь сбу вже гуляють вказівки про невиплату 30 тис грн.

    1. Читаючи коментарі, складається враження, що смисл життя співробітника СБУ — отримання доплати у розмірі 30 тисяч гривень….

      1. Причому тут 30 тис ? Кантора так деградувала у фінансовому плані, що вже мєнти і пожежні отримують більше, ніж в СБУ. Звичайно, це не стосується ЦУ, там понараховували собі кучу надбавок, премій і т.д. Вожді, йоб їх мать. Регіони та відділи у містах відсасують по повній. Навіть бензин за власний кошт купують, коли виїзжають на завдання або заходи. А 30-ка була хоч якоюсь надією на виживання та нормальне життя

        1. Спробуй на державній мові, може хтось в твою москальську маєчню повірить

        2. а в ментуре так всю дорогу было. Так что не жалуйтесь, а обилечивайте своих клиентов так, чтоб и на бензин хватило и кожаную куртку с наганом

  2. Всі менти, податківці, сбушники та інші правоохоронці у погонах віком від 25 до 50 років мають бути своїм керівництвом відправлені на фронт для поповнення лав ЗСУ. Замість них можна викликати з запасу пенсіонерів віком за 50, які готові та мають бажання замінити в роботі тих, хто піде захищати Україну, тим більше, що такі пенсіонери можуть робити не гірше сьогоднішніх протирачів штанів у правоохоронних органах. Це треба робити негайно, бо ЗСУ щодня несуть бойові втрати, необхідність демобілізації становить близько пів мільйона осіб. Тож краще поповнити українську армію саме спеціалістами в погонах з числа правоохоронців, які добре обізнані з тим, як користуватися табельною зброєю, нести службу в нарядах та чергуваннях, психодогічно витривалі, несуть всі тяготи служби, працюють понаднормово, розуміються у командах керівництва і тому є більш якісним резервом на поповнення аніж звичайні цивільні особи, які далекі від цього всього і до того ж не тримали в своїх руках зброї. Правоохоронці, — на фронт, батьківщина в небезпеці!!!

    1. податківці і митники мають у повному складі іти на фронт. немає там жодної посади , з якою не впоралась би жінка чи пенсіонери.

  3. Призначте Андрюшу Шиповалова начальником ДКРа, нехай наполеонЧИК задовільнить свої амбіції і все буде ОК.

    1. А нехай ен покажет что готов к назначеныю — пущай становицца раком, снимает штаны, раздвигает свои жирные булки и продеманстрирует ачко. Ежели оно большое и красное аки сфетлафор тада можна надаваць документы на прызначення.

  4. Пятая колонна делает развал СБУ со всех сторон!!!!!!!!!! УЖЕ ДВА МЕСЯЦА ПРЕКРАТИЛИ ВЫПЛАЧИВАТЬ 30 000 -НАДБАВКА ВО ВРЕМЯ ВОЙНЫ,ВСЕМ СОТРУДНИКАМ ВКЛЮЧАЯ АЛЬФУ!!!!!!!!КАК ТАКОЕ МОЖЕТ БЫТЬ ВО ВРЕМЯ ВОЙНЫ????????!!!!!!
    ЗЕЛЯ И ЕРМАК НЕПРИЧЕМ??????)

  5. Дикооборазы которые сука во время войны делают в Конторе лаве нах этих мусоров проклятых из Избушки!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Поклад и Деревянко. Уголовники управляют СБУ?

Поклад и Деревянко. Уголовники управляют СБУ?

Недавно узнал, что бывший уголовник, а ныне зампред СБУ Александр Поклад настолько забылся, что привел в СБУ своего давнего товарища…

Заступник голови СБУ везе в Британію «негатив» про стан справ...

Заступник голови СБУ Олександр Поклад вирушив на зустріч з лідером британської Лейбористської партії (Labour Party) Кіром Стармером (Keir Starmer). Для…
Игорь Поклад и Валерий Шайтанов

Игорь Поклад и Валерий Шайтанов

Неожиданное назначение начальником ДКР СБУ Александра Поклада заставляет вспомнить «дело Валерия Шайтанова», которое сейчас благополучно разваливается в суде. «Творцом» его…
НОВОСТИ