Человек не терпит насилия!

Бабак та Лісовий визнали, що купили свої дісертації

Услід за міністром освіти Оксеном Лісовим від свого ступеня доктора технічних наук відмовився голова Комітету Ради з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак.

Про це він повідомив 30 травня в соцмережі, повідомляє Суспільне.

«Десь місяць тому я віддав на перевірку текст своєї докторської дисертації. І так, декілька експертиз показали, що там є часткові збіги тексту з іншими роботами. Хоча їх всі можна пояснити, формально це є порушенням», — заявив він.

Наказ про відмову Бабака від наукового ступеня також розмістили на сайті МОН.

Раніше Кабінет Міністрів затвердив процедуру, згідно з якою будь-хто може добровільно відмовитися від наукового ступеня.

Сергія Бабака звинувачували в академічній недоброчесності та назвали «плагіатором року» 2019. Він разом з міністром Лісовим відправив свою роботу на перевірку до Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

«А через те, що наша задача – сформувати нову культуру академічної доброчесності, будемо відмовлятися від старої. І потрібно починати з себе», – додав голова комітету.

З ранку стало відомо, що Міністр освіти Оксен Лісовий відмовився від наукового ступеня.

«Аргумент»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

5 ответов

    1. Власть в твоих руках — всех НАХ. Убогие министры, убогие замы, убогий народ, убогий презик — если это так! Слушай Алису Вокс из «Ленинграда»!!!

  1. Так повелось рожденные ползать всем хотять обьяснить и научить как летать.

  2. Бабак — це просто гнида в обдертій оболонці псевдонауковця. Все йомуробив батько, корумпований замміністра, ректор Нау. Гнати в три шиі!!! А Лісовий- це Фунт Стасіка Довгого , переданий Федорову для користування, оборудок із компютерами в школах…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Депутат Сергей Бабак обдолбился солями

17 грудня 2022 року Голова комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій — Сергій Бабак «Слуга Народа»…

НАПЛЮВАТИ НА УКРАЇНСЬКУ МОВУ? ЯК МІНІСТРА ОСВІТИ ПРИЗНАЧИЛИ БЕЗ ОБОВ’ЯЗКОВОГО...

Попри пафосність та демонстративний ура-патріотизм, виявилося, що міністр освіти та науки Оксен Лісовий та його заступники перед призначенням «забули» здати…

Забродський, Лісовий -- нова коаліция?

Володимир Бондаренко: «Зеленський погодив призначення заступником Залужного порошенківського нардепа Забродського. Новим міністром освіти буде Оксен Лісовий тісно пов’язаний з родиною…
НОВОСТИ