Человек не терпит насилия!

Провідний український виробник олії може зупинити роботу: названа причина

Група компаній повідомляє про спроби рейдерства та необґрунтоване кримінальне переслідування з боку правоохоронців.

 

Правоохоронні органи намагаються заблокувати роботу одного з провідних українських виробників соняшникової олії – групи компаній ViOil. Про це повідомляє From-ua.

 

Зазначається, що з квітня цього року проти промислової групи розпочали три кримінальні провадження. Йдеться про можливу господарську діяльність в інтересах громадянина Російської Федерації, реалізацію продукції на територіях РФ та ОРДЛО, розміщення коштів на рахунках російських банків. Слідство у цих справах проводять окремо Головне слідче управління Національної поліції, Подільське управління поліції Києва та Державне бюро розслідувань, незважаючи на те, що за законом, підслідність мала б належати СБУ.

 

“Всі звинувачення зводяться до того, що фактичний власник і керівник групи ViOil Віктор Пономарчукмає громадянство російської федерації. Натомість, у самій групі компаній стверджують, що Пономарчукє громадянином Республіки Кіпр. З трьох років постійно проживає в Україні у місті Вінниця, де відомий вагомим внеском у розвиток рідного міста”, – йдеться у матеріалі.

 

Промислова група відкидає всі звинувачення. Також зазначається, що нині виробнича діяльність – під загрозою повного блокування через звернення правоохоронців до судів з клопотаннями про арешт майна, корпоративних прав і рахунків ViOil.

 

Додамо, що група компаній ViOil включає ПрАТ«Чернівецький олійно-жировий комбінат» та ПрАТ«Вінницький олійножировий комбінат». Це – одне з найбільших підприємств олійножирової галузі України. Група забезпечує робочими місцями понад дві тисячі людей та постачає продукцію до понад 100 країн світу.

 

Після початку повномасштабного російського вторгнення виробничі показники промислової групи скоротились удвічі – через порушення логістики та блокування росіянами українських портів.

 

У липні 2022 року група компаній надала мільйон гривень для подолання наслідків російської ракетної атаки на Вінницю та виплату допомоги для родин постраждалих.

Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 4.5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

11 ответов

  1. Вродеж на Виннице олией Свиночолый промышляв усю дорогу?
    Наступили #порошенко на крысиный хвост сталобыть

  2. Как же без ордло и Порошенко)) Ты бы хоть погуглил, поискал, понял бы, что никакого отношения к Винницкому масложиру Порох не имеет, хотя… когда тебя это останавливало) Порох, он везде, да?))

  3. А яке особисто ты,»алексей»,маешь видношення до Потроха?Эта погана блядь #порошенко в политикуме и у корыта вже 30 рокив и таки да,вин поднасрав практически везде

  4. Абсолютно никакого, ВОЖК знаю, руководителей в том числе. Поэтому и смешно наблюдать, как ты под каждой новостью (даже если она будет о Илоне Маске) лепишь фамилию Порошенко) У двух структур так сильно подгорает — ОПУ и ФСБ.

  5. Подгорае у посивилой истоты
    Дуже много подорожую,якщо десь в кавьярни або готели Судьба нас сведёт то вин своё получит
    Ручки-то помнят.Бгг

  6. Это российский миллионер , которого крышует наше сбу и служба безопасности виол тоже вся куплена и перепродана( из бывших сбушников).
    А все бабло шло в Россию -вот и песенке конец, а кому башлял Шлема он же Витя паламарчук , придётся отвечать_

  7. Сейчас порядок в Апк будь наведен- якобы замминистра Минапк назначен Максимка Мельничук! Да- тот самый беглый губернатор Киевщины ,обвиняемый у взяточничестве , который прятался от прокуратуры в сердце Рпц- в Печерской Лавре, приснопаятного Павла .. Это не первый приход выдающегося «ученого» в министерство . Уже был и замом, но также был изгнан… Сейчас даст дрозда всем….. Клан Мельничуков изголодался и пообносился , надобыть подкормиться.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ