Человек не терпит насилия!

Розмови на передовій

snimok jekrana 2022 08 28 v 20.58.14Ці відео записує військовий, розвідник Першої окремої танкової Сіверської бригади. Це прості, дуже короткі розмови з його однополчанами. Без пафосу і лозунгів. Про «буденну» важку роботу. Роботу по захисту всього, що нам дорого. Рідних, своєї країни, свого майбутнього. Роботу по знищенню ворога.

Ці відео про головну цінність – наших безцінних людей.

Сподіваємось, ці відео стануть постійною нашою рубрикою. До самої Перемоги

Командир танкового взводу під позивним «Заець» в цивільному життю робітник податкової інспекції міста Києва . Коротке інтерв’ю прямо на передовій .

 

54 бригада , тут служить не звичайна людина . Воює з під@рами з 2016 року , дочка снайпер , син теж воює , головне для нашого героя , щоб діти були живі та цілі . Побажаємо йому вдачі

БЛА або «дрон» для військових дуже важливий .

БЛА бувають :

-ударні ( несуть на собі бойові заряди) ,

-дрони — розвідники ( для коректування артилерії чи вистежування позицій противника) ,

— також бувають з тепловізором для роботи вночі

— та без для роботи тільки дньом .

Кожний «дрон» має свого «власника» — команду з трьох військових ,які цей «дрон» обслуговують . ..

— пілот : управляє БЛА , вибирає місце зліту та посадки , контролює, щоб хватило заряду вернутися «додому» , відповідає щоб ворожий РЕП не перехватив керуванням «дроном»

— штурман , планує маршрут, виявляє ворожі цілі ,для негайного удару ,чи для передачі координат для артилерії

— охоронець, який охороняє штурмана та пілота під час упоавлінням «дроном»

На перший погляд управлінням «дроном» , це не є небезпечною роботою . Але це не так , коли вилітає БЛА ,то ворожий РЕП вислідковує ,як координати пульта управління , місця взліту та посадки і в це місце може прилетіти міна чи інший боєзаряд , тому треба бути професіоналом, щоб виконати завдання не втратити «дрон» і самому не загинути.

 

Про розвідку та найкращого друга солдата

 

Оцените материал:
54321
(Всего 3, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. Що там Свиночолый та поросята Михуил и Олексий?Держать оборону в лондонском тербате поручь с Альмиркой та Дамиркой,донбасяцкими блядюжатами?
    От цикаво—колы деоккупують пресични хробаки Крым—земли санатории заводы яхты знов вернуться у собственность олигархии или нарешти переможе социальна справедливисть та рядовий боець теж отримае клаптик крымской земли та малесенький двуповерховий будыночек? Или мавр зробыв свою справу и мавр може бути вильний.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ