Человек не терпит насилия!

Пенсии военным пенсионерам

Предлагаю здесь общаться а то там собралось кодло непонятных

Оцените материал:
54321
(Всего 5, Балл 3.6 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

1 507 ответов

  1. Посовітуйте юридичну організацію по підвищенню пенсій та індексація 2016 року

  2. Сьогодні святий вечір, місцевий депутат організував продуктові набори для пенсів 70+. Вочевидь можливість для цього у місцевому бюджеті є. Склад подарунку цукор, борошно, літр молока, банка м’ясних консервів, паска та красива откритка. Активісти принесли, привітали, тому дякую.

  3. Панове пенсіонери! Христос Воскресе! Трохи не в цю тему — а створювати гілку окрему не бажаю… Хтось розібрався з вас стосовно нововведень з мобілізацією (хто не з ЗСУ) — треба кудись йти, реєструватись, медкомісія та інше ? Дякую хто в темі.

    1. Надо идти в ТЦК, там за 15 минут вас признают годным, через 2 дня полигон и через 2 недели вы штурмовик в ваши 55 лет

      1. Мрієш, колаборанте, що українці чекатимуть вашої москальської ракети, або окупації, щоб зрозуміти, що Батьківщину треба захищати?

      2. Особенно прикольно быть 55-летним штурмовиком после того, как был подполковником МВД

        1. В 55 10 метрів пробіг і серце вискакує від тиску. І можна геройськи загинути від інфаркту. Як кажуть — толку з тебе ніякого, зате пенсію платити вже нікому не потрібно. Так і винищують як вони говорять «людський ресурс» непотрібний.

        2. меньше горілки треба жерти і в два горла заїдати, а то нажерли брюхо, як свині, і бігати не можете

  4. Пенсійна реформа буде запроваджена, бо солідарна система вже не здатна забезпечити утримання 10,2 млн пенсіонерів – Верховна Рада

  5. Я в такому віці нікому і нічого не зобов’язаний, так що йди нахуй анонім-спортсмен! Сам бігай якщо тобі подобається, а мені здоров’я вже не дозволяє. Ні в одній країні світу не призивають після 50 років, бо в такому віці людина це тягар і обуза для всього підрозділу. Це сковує рух і швидке виконання завдання цим підрозділом і ставить під загрозу життя решти особового складу. Тому думай що пишеш, дурень! Якщо завдання керівництва покласти більше «мяса», то вони з цим цілком справляються, при нульовій ефективності такого підходу.

    1. Багато країн зможеш назвати, на які напала московія, в яких не призивають після 50?
      Ти або іпсошник-московіт, або провокатор-колаборант, або людина, яка так і не зрозуміла, що в країні війна і якщо всі будуть такі хітродупі як ти, то московіти тебе і твоїх рідних просто пристрелять і їм буде байдуже, пузо в тебе, або геморой.

      1. Яка, бляль, різниця, хто на кого напав? Тобі, тупому, просто намагаються пояснити, що 23-річний солдат навоює більше, ніж 50-річний.

        1. Звісно, тобі, московітському іпсошнику, все одно хто на кого напав, ти будеш виправдовувати свого фюрера путлера і тобі все одно скільки українців повбивають, ти зацікавлений, щоб українці ухилялися від мобілізації, а московіти-фашисти трощили українські міста.

  6. Тре йти до тцк та соціальної підтримки, зрозуміло?
    Ми тебе уважно вислухаємо та надамо широкі роз’яснення.
    До зустрічі.

  7. Батько поважної особи пішов до тцк, спитав про влк. Йому не відповіли і записали в бригаду.

  8. Реєструйтесь через електронний кабінет який буде з 18 травня ( правда поки тестовий варіант),пердунів після 50 років нормальні командири відмовляються уже брати- це тягар на їхні плечі (хворіють, бухають на …й посилають і т.д.) , потрібні молоді та вмотивовані воїни.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ