Человек не терпит насилия!

Чернівецька митниця

“…ПРИПИНИТИ державну службу та звільнити САЛАГОРА Миколу Михайловича з посади начальника Чернівецької митниці ДФС у зв’язку з отриманням державним службовцем негативної оцінки за результатами оцінювання службової діяльності у 2019 році…”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

342 ответа

  1. Другий коржик зараховано, Дьордій! Тільки не відкривай широко хавало, дійсно смердить…

  2. Схему вимагання та одержання від 500 до 1000 доларів організував співробітник Луцького прикордонного загону Державної прикордонної служби України. У порушенні брали участь двоє посередників. Кошти вимагали за кожен ввезений автомобіль на іноземній реєстрації в митному режимі «транзит» на територію України. Про це 18 червня повідомили у пресслужбі Офісу Генерального прокурора.

  3. Румынский институт неоконченных експертиз и исследований выяснил, что в восьми случаях из десяти

  4. Не разорви жопу на всех руководмтелей и помни, что не всех отправиш на небеса…сучье личко с дьявольськой продажной душонкой.

  5. А ми у вихідний день розмитнюємо автомобілі!

    Швидко, легко та без проблем!
    Євробляхи, які заїхали на «Тимчасовому Ввезенні» та в режимі «Транзит».

    Формується черга на розмитнення по всім областям України за номером: 098 11 222 33

    Розрахунок вартості розмитнення тут: auto-euro-sila.com.ua

    Для розмитнення необхідно мати:
    — договор купівлі-продажу
    — підтвердження зняття з обліку
    — тех паспорт
    — сертифікат відповідності
    — митну декларацію
    — сплачені митні платежі

    Якщо ви не знаєте як це зробити, телефонуйте на номер гарячої лініі, Вам допоможуть:
    098 11 222 33

  6. А ми у вихідний день розмитнюємо автомобілі!

    Швидко, легко та без проблем!
    Євробляхи, які заїхали на «Тимчасовому Ввезенні» та в режимі «Транзит».

    Формується черга на розмитнення по всім областям України за номером: 098 11 222 33

    Розрахунок вартості розмитнення тут: auto-euro-sila.com.ua

    Для розмитнення необхідно мати:
    — договор купівлі-продажу
    — підтвердження зняття з обліку
    — тех паспорт
    — сертифікат відповідності
    — митну декларацію
    — сплачені митні платежі

    Якщо ви не знаєте як це зробити, телефонуйте на номер гарячої лініі, Вам допоможуть:
    098 11 222 33

  7. Когда уже всё это бдя… ство закончится?? Народ уже имеет доки на руках и готов ехать таможить авто которое обещали с 15 начать и тут очередной ууй..300 евриков наверх, по ходу не то курите.

  8. Рамазанович пошёл по беспределу, собирает мзду на Киев на должность запускает мох и болото , бусники везут без разтаможки все!!!!

  9. А євробляжи теж в темі якщо по 200 боксів з авто, та як в минулий раз 11000 авто то два ляма потяне !

  10. Рамаданова напоили две профуры из фуры бассарабского разлива для окончательного лишения ума. Наблюдаем .

  11. Рамазанович держи ухо востро- чорная вдовушка Светик евроцветик собирает кассу чтобы кинуть тебя и стать владычицей буковинской, уж больно видит себя начальницей еврики потекли рекой и остановить ее сможет только ДБР

  12. Светулік не коза, вона підла і продажна тварюка, піде по трупах заради свого збагачення , там школа Андрейківа- кума і вчителя, такого наглого збору грошей, продажу посад, корупційних схем Буковина ще не знала! Заграється курва, погано закінчить!

  13. Доброго дня шановний але де ти там шановний ти просто (Воно) бо гниди тільки сидить тихенько в норі і пишуть всяку ***ню. Я не митник і до Митнеці відношення не маю но такого підара як ти я би хотів побачити. Назнач зустріч де скажеш і я приїду бо ти сучара вже перегнув. А не вийдеш сам я викину всі свої ресурси і можливості щоб тебе найти це принципово тепер для мене. І якщо ти думаєш що це не можливо то ти ошибля гниль позорна. І запомни від сьогодні ходи і оглядайся це тобі порада по найду деб ти не був чи в маршрутці чи в магазині неуважно там ти і відповіш за свої слова

  14. Доброго дня шановний але де ти там шановний ти просто (Воно) бо гниди тільки сидить тихенько в норі і пишуть всяку ***ню. Я не митник і до Митнеці відношення не маю но такого підара як ти я би хотів побачити. Назнач зустріч де скажеш і я приїду бо ти сучара вже перегнув. А не вийдеш сам я викину всі свої ресурси і можливості щоб тебе найти це принципово тепер для мене. І якщо ти думаєш що це не можливо то ти ошибля гниль позорна. І запомни від сьогодні ходи і оглядайся це тобі порада по найду деб ти не був чи в маршрутці чи в магазині неуважно там ти і відповіш за свої слова

  15. Нам обіцяли в минулих ефірах, що держава бере на себе зняття з обліку євробляхи які підпадають під пільгове розмитнення. Де Ваше обіцяне ? Нам обіцяли, що розмитнення буде спрощеним, де брокерів не буде. Нічого подібного, вони (брокери) залишились. І ціни за їх послуги, захмарні Де розмитнення через додаток ДІЯ ??? Зеленський на пальцях пояснив, що таке розмитнення через ДІЮ. Це не пільгове розмитнення, це стара корупційна схема з новими державними посадовими особами. Перерозподіл потоків, не більше. Ганьба.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ