Человек не терпит насилия!

Хто попадає в оновлену прокуратуру Львівської області історія як прокурор Пшеничка А.М. заробляв весь час гроші

Хочу в черговий раз повідомити, що в лавах прокуратури Львівської області працюють працівники, які мали бути звільнені з приходом до влади демократичних сил.
​Перебуваючи на посаді заступника прокурора Миколаївського району Львівської області Пшеничка А.М. неодноразово був скомпрометований, одним з прикладів порушення закону є справа Сивулько і про цю жахливу історію знав весь Миколаївський район, адже всім було відомо, як Пшеничка А.М. фабрикує докази та розслідує замовні справи.
​Так, історія розпочалася після виграшу в національну лотерею 1 500 000 грн родиною Сивулько, що проживає у м. Миколаєві Львівської області. З метою фабрикування справи та можливого наміру незаконного збагачення заступником прокурора Миколаївського району Львівської області Пшеничкою А.М. було створено штучну справу відносно сина даної родини — Андрія Сивулько. Так, за «бездоганним» планом Пшенички А.М. відносно Сивулько, Андрія Пшеничка відкрив кримінальну справу за ч.2 ст.307 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів) з метою заволодіти у батьків виграних у національній лотереї грошей.
​Абсурдом цього розіграного спектаклю створеного Пшеничкою А.М. було те, що ніби то закупівлю у Сивулько Андрія робила неповнолітня особа і після довгих вимагань незаконної вигоди прокурором Пшеничкою А у батьків Андрія Сивулько останні відповіли відмовою. Розуміючи, що задум викрито та зруйновано прокурор Пшеничка А.М. перекваліфіковує кримінальне провадження з ч.2 ст.307 ККУ на ч.1 ст.126 ККУ (побої та мордування), мотивуючи це тим, що Сивулько Андрій при закупівлі вдарив неповнолітнього закупника.
​Всім зрозуміло , що порушення такої справи було повним абсурдом, а подальша перекваліфікація була цьому підтвердженням. Прийшовши на посаду прокурора Львівської області та почувши про таку резонансну подію пан Гураль звільнив з займаної посади прокурора Пшеничку Андрія Михайловича про що повідомив громадськості в ефірі одного з місцевих телеканалів. Пан Гураль намагався звільнити його з органів прокуратури, але не встиг, оскільки був переведений в генеральну прокуратуру для проходження служби.
​Прошу Вас створити спеціальну комісію з працівників Генеральної прокуратури України по перевірці діяльності роботи прокурора Пшенички А. та перевірити всі його діяльність за останні 10 років фабрикування справ, перекваліфікації з одної справи на іншу кримінальну справу. За результатами перевірки прошу Вас прийняти відповідне рішення та у разі виявлення інших незаконних інцидентів притягти Пшеничку А.М. до кримінальної відповідальності.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

96 ответов

  1. Якщо ці факти правдиві, чому не піднімається громадськість? Де ЗМІ? Хочеться бачити інформацію про всіх без виключення кандидатів. А Пщеничці та його керівникам влаштувати публічну люстрацію.

  2. Такі “Пшенички” не мають пройти в оновлену прокуратуру бо тоді Майдан і загиблі люди нічого не значать для нової влади.

  3. Вірю, що влада на яку покладені величезні сподівання народу влаштує чесний суд прокурору Пшеничці, щоб другим повадно не було.

  4. Маладец пацан! Видно, что не из робкого десятка! Делай деньги, делай деньги — а остальное все дребедень!

  5. Пшеничка злочинець, це відомо громадськості. Що він ще має зробити, щоб керівництво звернуло увагу?

  6. Чому в неті стільки сумних історій і вибирають нових керівників “ПРОЗОРИХ” і вони далі лишають такіх недоумків, невже нема достойних людей, за яких не прийдеться червоніти

  7. Чого тримати його, та море юристів чесних і компетентних в чому проблема замінити непотріб?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ