Человек не терпит насилия!

Злодійкуватий директор Тернопільськоі дирекціі УДППЗ «Укрпошта» Юрчишин Василь Іванович- комуністичний хамелеон та перевертень

Живе та працює в “файному” місті Тернополі такий собі Юрчишин Василь Іванович. Він же — директор Тернопільськоі дирекціі Украінського державного підприємства поштового зв’язку “Укрпошта”. Постать сіра та нікчемна. В яких лише партіях не перебував Василь Іванович. Був і комуністом і регіоналом, одним словом пристосовувався і міняв окрас як лише міг, щоб втриматися на посаді і хоч ще трошки подєрибанити це державне підприємство, яке і так ледь дихає. Пора тобі друже на “Вихід” бо прийдем і витягнем тебе за вуха в мусорний бак. Компромату на тебе Василю стільки, що років 8 з конфіскацією потягне.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

77 ответов

  1. Так, це на превеликий жаль цілковита правда. Зверніть увагу на плинність кадрів яка відбувається у нас. Бездарне керівництво проводить відбір кадрів за принципом “свій-чужий” за відповідну плату а не за принципом фаховості. Маєм те що маєм і тішимся цим. Я змушений був піти на пенсію бо не хотів бачити того безладу і хаосу, масового розкрадання і брехні яка заполонила практично всі відділи пошти тернопільщини. Вихід один — мусорний бак під вікна теперішнього ХЕРОВНІКА і тикнути його у фекалії туди тою тупою перстрашеною вусатою мордою. Знаю, що запив з горя і того страху.

  2. Василь Іванович явно готується на пенсію, адже посиленими темпами, не жаліючи ні державних грошей ні своїх підлеглих, облаштовує своє чергове добротне помешкання. Такий собі “невеличкий” будиночок, придбаний ним на вкрадені ним гроші у нас з вами дорогі ПОЧТАЛЬОНИ, метрів так на 300 квадратних в престижному місці — Гаї Шевченківські.

  3. Я чув про це і навіть бачив в якому ряді. А як ви думаєте, хто зайнятий облаштуванням цього “сімейного гніздечка”? Правильно, наші будівельники. Тобто за наші з вами гроші, які були вкрадені цим хамом та злодієм і нашими ж руками помагаємо тій скотині в’їхати в рай. Нехай то хамло жирує, а ми будемо дивитись на це все і руками розводити і казати: “Живуть же люди….”. І куда лише прокуратура і міліція дивиться????

  4. Класно,некласно, але нехай в того старого вусатого ПІДЕРА очко буде в тонусі. Дивись як той гандон заочкував, охорона навіть нікого з чужих до нас в приміщення не впускають. Він думає, що таким чином себе убереже від мусорного ящика?

  5. Шановні працівники тернопільської поштової служби! Поділіться будь ласка інформацією де у Василя Івановича торгові точки його преславутого рибного бізнесу. Напишемо заяву податківцям, нехай перевірять його трохи і потрясуть, може він ще й податки від держави никає? А потім подивимся його декларацію про доходи. Де ж інтересно і у якій графі декларації він покаже свої доходи від реалізації риби? Нехай підлеглі знають які доходи у його керівництва.

  6. А погляньте на нашу Ярославу Василівну Юськів невже у людини є совість сама сидить на пенсії уже вісім років у такому начальницькому кріслі а інших пенсіонерів звільняє.Шановна майте хочаби трішички гідності і підіть на заслужений відпочинок.Люди добрі чи на свою зарплату вона побудувала такий замок. Чого вам ще бракує Ярославо Василівно?

  7. http://ru.myalbum.com/Foto-WZHEFD48.jpg

    Зайдіть на дану ссилку. Подивіться люди добрі якими методами будується робота начальника ЦВПЗ Зборів — заклятої регіоналки Семенець О.П.
    Що за термін “Зобов’язую кожного” ???? Хто ти така щоб зобов’язувати??? Починай з себе, візьмись за розум, адже Юрчишин не вічний.
    Ще аукнуться вам ті збори на Антимайдан!!! Що ти доброго зробила для пошти, які ти особисто доходи принесла — пред’являй ти нам квитанції, а не ми тобі.
    Зверни увагу що нас більшість і твому Васі вже тоже потиху кінець підходить. Не ті часи настали щоб сидіти і мовчати.

  8. Не знаю, де його рибні точки, але де цех по виготовленню копченої риби — знаю. Знаходиться по вул.Текстильна, навпроти митниці, біля СТО”Козак”.

  9. Яка сума угоди між В.Деревляним та комуністом В.Юрчишиним?Суму збитків, нанесених підприємству, оцінюють приблизно в 16 мільйонів гривень.
    У Києві очолювали цю злочинну схему новий керівник УДППЗ “Укрпошта” Михайло Паньків та комерційний директор підприємства, колишній начальник львівських поштарів Василь Веселий. За пепередніми підрахунками, горе-менеджери організували вкидання у поштові скриньки українців більш ніж 7 мільйонів неоплачених адресних агітаційних листів на суму більш ніж 16 мільйонів гривень. Як стало відомо редакції з джерел у трудовому колективі тернопільської “Укрпошти”, “безкоштовне” вкидання жителям Тернопільської області листів від Юлії Володимирівни обійшлося державі в 600 тисяч гривень. Стало також відомо, що в результаті цієї оборудки Паньків і Веселий розраховували і далі годуватися за рахунок державного підприємства, відкривати так звані “віконця Міст-Експрес” у відділеннях “Укрпошти”, передати окремі маршрути в аутсорсинг “Міст Експресу” (не вічно ж їм контрабанду возити?).

    Схема проста: корпоративним клієнтам пропонується суттєва знижка (близько 20%) на послуги з пересилання кореспонденції з умовою переукладання договорів зі службою доставки “Міст Експрес”, конкурентом “Укрпошти”, топ-менеджером якої був донедавна Паньків. І кажуть, що гроші йдуть в “Міст Експрес”, а роботу виконує держпідприємство за казенні кошти.

    Адже компанія “Міст Експрес” не пристосована здійснювати доставку й обробку великих обсягів письмової кореспонденції. Хитруни беруть гроші собі та завозять кореспонденцію переманюваних клієнтів “Укрпошти” в мережу тієї ж “Укрпошти” через львівську дирекцію підприємства, минаючи всі офіційні процедури обліку та контролю, без повної оплати послуг державного оператора поштового зв’язку. Так само завезли і листи від Юлії Володимирівни.

    “Укрпошта” несе збитки. А у поштарів падає зарплата, готуються скорочення. Росте вартість передплати періодичних видань. Газети і журнали стають не по кишені багатьом українцям.

    На сьогодні правоохоронні органи вже проводять слідчі дії по даних оборудках, порушено кримінальні провадження.

    А яка ситуація в тернопільській дирекції “Укрпошти”? Відповідь на це питання повинні дати правоохоронці. Очевидно, що окрім вказівки “зверху”, Василь Юрчишин за листи від Ю.Тимошенко мав зиск і з очільника місцевої “батьківщини” Василя Деревляного. Хоча, комуніст не міг взяти гроші з рук непримиримого ворога, та й Василь Тимофійович за гривню був готовий сам розносити ті “листи щастя”.

  10. За підсумками роботи пошти Тернопільщини, робота керівництвом “Укрпошти” визнана незадовільною. Скоро тобі Василю “лапті сплетуть”. Підеш ти на пенсію рибу коптити. Або в тюрму, за твої попередні дєлішки. Слухай ти, підер, в тебе совість є? В такий важкий час коли люди з останнього тягнуться, стараються підтримати армію, а ти сволото лише бензин списуєш щоб свою сраку возити. Забрати в того підера службове авто!!! Нехай на велосипеді чи тролейбусом їздить. Запам’ятай, тобі ті всі твої махінації даром не минуться. Ти думаєш охорону свою на вході в приміщення накрутив, щоб нікого не впускала? Вона тобі, гною, не допоможе.

  11. Згідний на 100%. Пора вже ті “метастази” з організму тернопільської пошти видаляти. А також потрібно перевірити роботу зав.кадрами. Там також пора половину порозганяти а начальника посадити за тотальне хабарництво. Цікаво чи буде фігурувати ця “хатинка” в декларації?

  12. А ви дальше ходіть за свій рахунок…а він возиться взад-вперед…козел …вже в людей терпець вривається

  13. А ті кадри на чолі з ЮЗЬКОВОЮ взагалі страх втратили.Нормальних людей звільняють або виганяють на пенсію…а сама сидить як кляча,нічорта не робить.Шо Юзиха,думаєш ти не замінима???Йшла би ти…бо виведуть за патли…бо допекла ти всіх!!!

  14. ПОШТУ НОСИ ВЧАСНО,ГАЗЕТИ ДОСТАВЛЯЙ ВЧАСНО, І ЗА СВІЙ РАХУНОК ВСТИГНИ ПІТИ -ПРИМУСОВО…І ШО ТО ЗА МОДА, МОЖЕ ПАНЕ ДИРЕКТОР ПЕРЕГЛЯНЬТЕ СВОЇ ВИТРАТИ?

  15. Юзькова знов чергову жертву собі підшукала. Привела до директора дівчинку на роботу. Накрутила її, насплітала і пообіцяла їй що візьмуть ту дитину на роботу, але треба директору дати 3 тисячі євриків!!!! О такі в нас кадри друзі… На 100 відсотків впевнений що дерік в темі в долі. І коли ви скоти наїсьтеся??? Подавитесь скоро. І на вас управа знайдеться. Запам’ятайте скоти, на кожну гайку є свій болт…

  16. Знущаються як можуть,в такий важкий час для України.Розїжджають на машинах по всій області і за межі-в своїх інтересах,а Ви і дальше терпіть і ходіть за свій рахунок.А той Василь навіть не подякує.Та про шо ж я? Воно навіть несоізволило привітати наших жінок з днем Жінки…навіть ні цукерочка.Все поділили між собою. Коли ти вже наїсишся?

  17. Нєхєр вам цукерки жерти!!! Я і сам іх люблю. Непереживайте, кого треба — я привітав і нах….вся в жопу на 8 Березня з ким треба. Так бухали що в мене сьогодні не голова — а срака. А завтра я вас курвів спитаю за роботу

  18. Доброго дня шановні і нещасні інтузіасти поштовики задайте питання цьому нелюдові ( скотині) скільки він виписав газет щоб підтримати свою фірму , скільки він купив дорогого неходового товару на пошті , скільки купив книжок які надрукував і тепер через ту дурновату Удичку продає насильно по 95 грн за 1 екземпляр в тойже час як він показує в Київ що підприємство рентабельне (прибуткове) .І шановні поштовики як будете мовчати то ця гнида буде ще довго на посаді . Скоро мають бути Київські гастролери по передплаті він їх буде поїти чорно та темно щоб нічого неперевіряли і нешукали в дирекції а буде гнати на райони . А в кінці ті люди напишуть що в Дирекції все добре. моя думка зустрітися з ними і написати колективного листа щоб прийняли відповідні міри особливо в торгівлі в бухгалтерії фінансах дирекції там де обертаються гроші і зробили правильну перевірку щоб викрили їх махінації . А ще поцікавитись майном що придбав за ці роки що був на пошті .

  19. ШАНОВНІ КОЛеги я прошу не підвести мене ви знаєте що скоро в нас перевірка з Києва тому ніяких коментарів всі думки лишаємо при собі вони нікого не цікавлять обіцяю краще вже не буде.

  20. Ти під-си маєш думати для народу і про народ який обділений зарплатою яку ти непіднімаєш а не лиш щоб поскорочувати людей х-ю ти невмиваний поноси пошту в таку погоду як нині і походи по такому болоті поноси і продай товар поді пи-ди

  21. Шановні колеги!свої думки лишаємо при собі вони нікого не цікавлять.Я МОЖУ ВАМ ПООБІЦЯТИ КРАЩЕ ВЖЕ НЕ БУДЕ .ПЕРЕВІРКА ПРИЇДЕ І ПОЇДЕ А ВАМ ТУТ ПРАЦЮВАТИ (якщо звісно маєте таке бажання)після перевірки Київської буде наша і я хочу почути те все що пишуть особисто в лице але я думаю щоніхто не посміє бо ви всі по натурі раби і Бидло яке готове за 50 грн мені жопу лизати тому не тявкайте і тіштеся тим що маєте на більше не заслуговуєте.

  22. А кажуть шо злодійкуватий Василько перебрався в новобудову в тернополі напротів подолян!
    Як тобі Вася живеться в новій хаті коли люди за свій щот ходят і 1000 гривень мають на руки?
    З собою на той світ ніхто нічого ше не забрав!

  23. 10 днів тому,в газеті Ріа плюс про тебе скотино правду написали ,ти казав що твої раби самі писали кожного місяця один день за свій рахунок. Ти брехло вусате-заставляли писати всіх. Після того ,як ти прославився в газеті,ти мстиш тим рабам,які працюють на Тебе і твій рибний бізнес, і знову сьогодні 20 березня,добровільно-примусово заставили писати один день без збереження зарплати,Ти яку зарплату маєш падло,в порівнянні з рабами ти подумай,як би ти жив на ту нашу зарплату,За часи керування Мисака,ми мали хоч трохи прогресівки бо він думав про людей ,а ти ,,, До кінця року ти пошту обкрадеш і так втічеш як твій друг-колєга Янукович, Не сиди в кріслі цілий день, бо люди Тебе проклинуть,і дістанеш гемарой,думай трохи про тих хто тяжко працює, коли ти зустрічався з людьми, які проблеми по роботі,Наші начальники думають,як би тих хто давно працює позбутися ,молодих взяти-а собі ДОЛЯРИ в кишеню сховати,В нас начальства більше як робочих Докерувався !Йди продавати рибу! звільни крісло в кабінеті і прийде другий,а він є, але ти стоїш йому поперек дороги !!!!Зчезни!!!!

  24. нєєєєєєє…в нас тепер новий тариф доляри йому не треба треба директору відсосати.що йому і роблять заступникитипу Дмитришина і Оксани ігорівни (не знаю фамілії але колись була Бідна потім ше якось а зараз не понятно шо) зрештою не всім то дано і доступ до тіла мають вони на нас постарших в нього не стане тай губи не в усіх такі робочі як в деяких…так що долари не прходят тільки натура,

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ