Человек не терпит насилия!

Февральская революция не началась

Повідомляємо, що 21.02.2009 року відділенням дільничних інспекторів міліції Макіївського ГУ ГУМВС України в Донецькій області була проведена перевірка фактів, розміщених на сайті www.for-ua. com.
    Встановлено, що викладена інформація не відповідає дійсності. Підрозділ «Беркут» на охорону громадського порядку по території м. Макіївка з 20 по 22 лютого 2009 року не залучався.
Також,  згідно з медичною довідкою від 23.02.2009 року, виданою міськлікарнею №1 р. Макіївки, за період часу з 20 по 23.02 2009 року до них по медичну допомогу працівники КП «Міськводоканал» не зверталися.
    Згідно з опитуванням директора і службовців КП «Міськводоканал», акції страйків або протестів не проводилися і проводитися не плануються. Зі слів головного бухгалтера КП «Міськводоканал» (яка, згідно опублікованої інформації, «вийшла на барикади»), 21.02.2009 року весь день знаходилася удома по своєму місцю проживання, і про подібні акції нічого не знає. Також вона стверджує, що заробітна платня працівникам видається в повному обсязі, заборгованостей немає. На сьогоднішній день КП «Міськводоканал» здійснює прийом охочих на роботу, що підтверджує фінансову стабільність роботи підприємства.
    Із слів голови профспілки КП «Міськводоканал», подібні заходи проводитися не могли, оскільки претензій до керівництва підприємства немає.
    За одержаними даними від керівництва КП «Міськводоканал», холодна вода 21 лютого 2009 року подавалася згідно затвердженому графіку – вранці і увечері по чотири години.

ДЗГта  МД МВС України

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ