Человек не терпит насилия!

У Корнякової істерика

Cайт „ОРД” паралізував роботу Генеральної прокуратури України. На кожному столі — роздруківка статті про „Снегурівку”. Народ лежить під стільцями та б'ється в припадках сміху. У Корнякової істерика. Вона бігає коридорами й верещить, мов свиня перед опоросом. Кажуть, її зойки чути з вулиці.

Почався шантаж та погрози. Оскільки з мене злізеш там, де сядеш, Корнякова стала розшукувати моїх друзів. Урешті-решт з'ясувала, що якогось далекого знайомого мають призначити заступником міністра. Тетяна Всеволодівна телефонувала в Кабмін і вимагала, щоби призначення не відбулося, якщо Бойко не зніме статтю. Ідіотка. Бойко статей на „ОРД” не ставить і не знімає.

Ще подробиця. Телефонували мені хлопці з прокуратури, які добре знають Гайса (особисто я його бачив рази три – був на прийомі, вимагаючи перевірки моїх публікацій по Хрущу). Кажуть, він взагалі ніколи не ходить у сауну. У нього щось там із здоров'ям.

Прохання до читачів – понаправляйте лінки на матеріал про „Снігурівку” Корнякову всім своїм друзям. Нехай, падла стара, повеселиться перед Новим Роком.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

63 ответа

  1. Линки направим ВСЕМ. Я скоро узнаю єл. адреса ВСЕХ Сотрудников прокуратурі. от стажеров до замов Генерального. Веселиться так веселиться, да, Володя 🙂
    А вообще мне нравиться как вы активно работаете, пишите интересные статьи, вскрываете гнойники в нашей правоохранительной системе и не только там. То что вы делаете — НУЖНО. С наступающим Вас!
    Не останавливайтесь, а мы, как говориться, чем сможем. (Салман кивком головы указывает своим друзьям на Бойко: он настоящий джигит!)

  2. Шановний беззлобный, “Самка” існує тільки в електронній версії, яка зараз поступово розміщується на ОРД. Питання про друк в паперовому вигляді перебуває в стадії проекту. Сподіваюся, що в наступному році книжку можна буде придбати в крамниці.

  3. Володя нужна новая книга с английским переводом-“УКРАИНСКАЯ МАФИЯ”
    Предполагаемый 1-й заказ Америкен-ньюз 2млн экз.

  4. Ага,Майк. Сейчас сядет и на английском замантячит тебе книгу о мафии в Украине. На иврите не нужно? Жаль!))) Счастья Вам в Новом Году.

  5. Комплименты Владимиру Бойко,сейчас сайт ОРД-совесть Украины.Это 100 ПРОЦЕНТОВ высоколегированной правды.Вы некрасиво заёрзали госп.Корнякова,в вашем понимании вот если высокое начальство наехало,то да, ведать недоплатила,серчають.А тут журналист чего-то хочет непонятного….Большие деньги-большие проблемы,привыкайте и вы-ПРОКУРОРСКИЕ ГОСУДАРСТВОПРОДАВЦЫ отвечать,а может и чалиться….

  6. Вовчик,Вітаю. А прокурор Кузовкін довів, що він не підарас?
    Доречі, він тільки погрожував тебе притягнути до відповідальності за накльопи, чи ще й пробував щось?

  7. Кузовкін мені ніколи не погрожував. Бо я ж ніяких наклепів на нього не зводив — завжди писав правду й тільки правду.

  8. Вовчик! Вітаю. Тобто як? То в тебе з Кузовкіном усьо нормальок розрулилось? А тут і нам пишшуть:”До нас надійшла інформація, що Київська міська прокуратура збирається робити якісь кроки
    проти автора статті, Володимира Бойка, за розповсюджлосьення “непідтвердженої інформації” щодо сексуальної орієнтації прокурора Кузовкіна. Журналіст відповідає що не має ніякого бажання надавати якісь фактичні підтвердження цьому “секрету Полішінеля”, тому що є гетеросексуалом.”

    “Хотілося б у цьому випадку порадити прокурору Кузовкіну два варіанта:

    Подати в суд на Бойка за недостовірну інформацію (якщо Кузовкін вважає що не є гомосексуалістом), або
    Не комплексувати та не соромитись своєї гомосексуальної орієнтації — згідно з пострадянськими змінами в законодавстві тепер це не є криміналом. (Інтернет-ресурси):)))

    То так і заглохло все з Кузовкіним?

  9. Мужик. Было б побольше таких — не жили бы в дерьме. Мы тоже по этому объекту отработаем после праздников, вы не против, Володя? Причем просто из любви к искусству. Схем вам не порушим?

  10. Проффесоре, про Кузовкіна я писав чотири роки тому в “Гранях-плюс”. Архів “Граней” не зберігся, але є передрук на ”Майдані”

    http://maidan.org.ua/static/mai/1046342765.html

    Ніяка прокуратура за ту статтю нічого в мене не питала. Проковтнули мовчки

  11. Навіть не чотири, а п*ять років тому.

    Примітку в кінці статті дописали на “Майдані”, я тут ні до чого. Це, проффесоре, у них стьоб такий.

  12. Да Днепровская лимитчица Таня.И в штате у неё все Днепровские,недавно зашёл очередной земельный вор Рычко….Тоже из ДНЕПРА.А то что стол накрыла,так это нормально,все прокурорские алканавты,и у Корняковой на лице написано что она из ГПУшной богемы.

  13. Таких журналистов как В.Бойко в Украине очень мало. Но слава Богу есть. А персонажи его опусов сайт “ОРД” не читают- эти взяточники реагируют только на деньги и физическую боль- как и все одноклеточные. Но они покупают должности, что мы и наблюдаем на примере назначения на должности начальников УВД теперишним министром МВД Луценко, о чем Вы, Владимир пишете недостаточно.
    С наступающим Новым годом, уважаемый Владимир!

  14. Мабуть, істерика розпочалася не у Корнякової, а в Афтара статті по ній, раз статтю з сайту скоренько зняли???
    А там можна було Володю зачепити і розкрутити на статтю. Запросто. Фільтруй базари, Володю. Не все так просто.

  15. Прочитайте краще Ви статтю ще раз. Там чітко зазначено джерело інформації: заступник Генерального прокурора України, державний радник юстиції 1-го класу Кудрявцев Віктор Вікторович. Я гроші не зважував, тому всі свої претензії Ви можете висловити Віктору Вікторовичу особисто – він приймає щосереди з 14 до 17 години за адресою: м.Київ, вул. Різницька 13/15. Запис на прийом за телефоном 280-10-20

  16. А Ви, Володимире, самі особисто цю історію від Віктора Вікторовича Кудрявцева почули, чи “від, типа, нідійного джерела”, яке, як завжди не бажає, щоб про нього хтось знав?

  17. Читайте уважно статтю — там все сказано. Але найсмішніше, що історія з хабарем має документальне підтвердження. Річ у тім, що хабародавець — один із власників “Фокстроту” Георгій Маркович Дігам — вів зошит, у який записував кожний транш, одержаний Тетяною Всеволодівною. Той зошит був у Дігама викрадений. Оригінал зошита — зараз у Кудрявцева (чи, скажемо так, перебуває під його контролем), а ксерокопія — у мене.

    Ще раз кажу — Корняковій не треба було вихвалятися перед Кудрявцевим своєю винахідливістю. Сподіваюсь, вони зробить висновки з цієї історії.

  18. Я обов*язково передам Тетяні Всеволодівні Ваші слова й попрошу наступного разу гроші зважувати в моїй присутності.

  19. А как зашевелились-то в кодляке!!! Видать будут таки подвижки, ой будут! Береги себя, Дружище, Ты нам нужен в отличной форме и здравии!

  20. Я і так себе бережу. Дякую за підтримку! Оце щойно перейшла на кремльовську дієту. А тут Бойко зі своїм ОРД наче, кістка в горлі стоїть.
    І що, Віктор Вікторович мене здав? Як ділитися, то самий перший, а як відповідь тримати, то й в кущі відразу ж.

    Для Аноніма: В тій маленькій торбиночці з грішми взагалі багато було 20-ми, а то і взагалі, 10-ми… Вони іздівалися над нашою Генпрокуратурою. От за це тепер і страждати будуть!

  21. Только появилась (в 2007 году еще)мысль — вот бы у Савика вам побывать, когда так и вышло… правда ненадолго дали поговорить. жаль.

  22. Сударыня, зачем извращаете? Кодляк-то как раз у вас! То-бишь в ГПУ действующего пошиба. Какая ж вы ”дружище”?!

    [:to:]Корнякова[:/to:]
    [:cite:]Я і так себе бережу. Дякую за підтримку! Оце щойно перейшла на кремльовську дієту. А тут Бойко зі своїм ОРД наче, кістка в горлі стоїть. [:/cite:]

  23. В.Бойко. Копни вас поглубже, так окажетесь или еврей, или педераст, или дисидент. Не нравятся украинские прокуроры, езжайте в Израиль. Там вас научат Родину любить.

  24. Насправді прокурори мені дуже подобаються – бо я їх вмію готувати.

    От тільки Ізраїль мене приймати не хоче. У посольстві кажуть, що спочатку треба зробити обрізання. Я вже погодився був, але як пригадав, що Червоненко після обрізання три дні ходити не міг, так і передумав. Але я знайшов вихід: попрохав Тягнибока видати мені довідку, що я – жидівська морда. Якщо Тягнибок відмовить – звернуся до Корнякової. Думаю, вона ще й грошенят на дорогу підкине. Аби тільки мене здихатися.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ