Человек не терпит насилия!

Анна на шее: «В Багдаде, типа, всё спокойно!», а вот и ни фига подобного.

Аннюта! Видиш што творится, в смысле што происходит, а этта зеркало нашэй палитики. От! А ты гаварила, мол, тама усё нармалёк. А фот и ни фига, оказуетца. Ты тока почитай што братва вытворряет. Шапито уехало, а клоуны все остались. Победитель выборов мэра Тернополя Роман Заставный обратился в городскую избирательную комиссию с просьбой исполнить решения судов и провести повторный подсчет голосов для того, чтобы поставить окончательную точку в избирательной кампании. Об этом во время пресс-конференции, во вторник, 11 июля, сообщил сам Роман Заставный.
В то же время Заставный не уверен, что пересчет голосов выведет ситуацию в городе из тупика. Он допускает, что после пересчета все равно найдутся неудовлетворенные, которые тоже будут обжаловать в судах результаты данного пересчета.
Вчера же провел свою пресс-конференцию и секретарь Тернопольского горсовета прежнего созыва Евгений Барткив. Барткив, сообщил, что он наконец-то получил разъяснение городской прокуратуры, согласно которому обязанности мэра города должен исполнять секретарь горсовета. А новый мэр (Роман Заставный) не может приступить к своим обязанностям поскольку нет окончательного результата выборов.
Прежний же мэр города, Богдан Левкив, лишился своих полномочий, поскольку стал депутатом Тернопольского облсовета, и не может по закону «совмещать» два представительских мандата.
Хотя в реальности Барткив до сегодняшнего дня не мог исполнять обязанности секретаря горсовета, не говоря уж об обязанностях председателя: коварный Левкив поменял замок в дверях рабочего кабинета Барткива. Но вчера, сразу же после пресс-конференции, Барткив в компании с журналистами пошел к Левкиву просить ключи от своего кабинета. После отказа секретарь горсовета с помощью дрели и прочих слесарсных инструментов взломал замок в двери своего рабочего кабинета. Депутаты Тернопольского горсовета четвертого и пятого созыва, которые помогали Барткиву, заодно еще и сняли табличку с двери соседнего кабинета с надписью: «Міський голова Богдан Левків». «Левкив больше не председатель горсовета», – так объяснили они причины своего поступка.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

186 ответов

  1. Звиняй шо матюкнувся. Бывает. Да! РаББатяга. Карабель в Голландские и Бельгийские воды зашол в Северном море. Встречный ему флажками маякнул, что морская полиция. А бельджики бац и контейнер по ходу с 50 с чем-то молдаванов в море. Их в Адессе загрузили под харошие бабки. И ты думаеш что кто-то что-то вертит?
    Умру я наверное, РаББотяга скоро! Не, не депресняк — чуйка. Где то я ” в хорошем смысле слова” , как говорит Шалман, сильно близко подошол. Очень близко, почти в притык! Копия медкарты поместника-бджоляра у меня на руках!

  2. Дружэ, цэ вжэ вабще! Што за корабель такой из Моря Понта Эвксинского аж у Северное море пошол? Што он перевозил окромя нелегалов? А капитан… это ж прям какой-то Рикардо Пэрэйра Торговец Чорным Деревом. Куда молдаван везли? Ты тока представь как их 50 молдаван на корабле содержать, этта ж хавчика скока нада, цистэрну фекальную и тэпэ. Нескладуха , в натурре.
    Ну а про смерть нада всигда думать. Хто не думает — тому кирдык быстрей приходит.
    Копию медкарты толкнуть за скока можна?
    [:to:]проФФєсор[:/to:]
    [:cite:]Звиняй шо матюкнувся. Бывает. Да! РаББатяга. Карабель в Голландские и Бельгийские воды зашол в Северном море. Встречный ему флажками маякнул, что морская полиция. А бельджики бац и контейнер по ходу с 50 с чем-то молдаванов в море. Их в Адессе загрузили под харошие бабки. И ты думаеш что кто-то что-то вертит?
    Умру я наверное, РаББотяга скоро! Не, не депресняк — чуйка. Где то я ” в хорошем смысле слова” , как говорит Шалман, сильно близко подошол. Очень близко, почти в притык! Копия медкарты поместника-бджоляра у меня на руках! [:/cite:]

  3. Дивись карту, друже. Заходив карабель в порт Антверпен. Бельгію омиває Північне море. Заход в порт через річку Шельда! Ти неуважний. я написав про Одеса порт, а то був Іллічовськ. За 50 миль (морських) малдаванів викинули. Скока хавчика? Да нискока. Omnium mea mekum porto.
    Кантейнери обладнані як бус каравани. З тувалєтом. Я тебе питаю, Який флажок вивісили, шо “АВРАЛ”. А якшо то не перший кантейнер? Бабулю срубили и дасвидания. Задавай питання далі. Прошу від щирого серця. Це сприяє мисленню. Приїду додому, зайду в “Рідну ХАТУ” і зо три тома недоработок в писок! То шо СеБеУ недоробляні сидять.Комар носа не підточить. Нов СЗР?
    Ви мене звиняйте.

  4. Голова Представництва Європейської Комісії в Україні Ієн Боуг зустрівся з головою Тернопільської облдержадміністрації Іваном Стойком та головою облради Михайлом Миколенком. «Цей візит є нагодою ознайомити керівництво області та населення із зобов’язаннями ЄС щодо поглиблення політичного співробітництва та економічної інтеграції з Україною», — зазначив Посол. Про це повідомили 23 травня ЗІКу у прес-службі Тернопільської облдержадміністрації.

    Ієн Боуг із зацікавленням ознайомився з інформацією щодо соціально-економічної ситуації на Тернопільщині з метою вивчення можливості поглиблення співробітництва у межах програм технічної допомоги ЄС.

    Керівник області зазначив, що Тернопільщина має перспективне бачення співпраці України із Європейським Союзом. «Мешканці краю з розумінням ставляться до цих тенденцій. Вважаю, що співпраця у різних галузях між Україною та Європейською спільнотою повинна розвиватися і міцніти», — сказав Іван Стойко.

    Під час зустрічі йшлося про потребу інформування громадян про діяльність Європейського Союзу в Україні, про результати реалізації проектів ЄС у різних галузях соціально-економічного життя, що втілюються у нашій державі.

    Також йшлося про потребу налагодження співробітництва у різних галузях соціально-економічного життя: у галузі сільського господарства, підтримки та розвитку відновлювальних джерел енергії, посилення регіональних соціальних служб, розбудови громадянського суспільства, боротьби із ВІЛ/СНІД в Україні, допомоги дітям вулиці

  5. Два пустых вагона товарного поезда сошли с рельс 26 мая на станции “Денисов-Купчинцы” Козовского района Тернопольской области. Об этом сообщил источник в управлении Министерства по чрезвычайным ситуациям и защите населения от последствий Чернобыльской катастрофы в Тернопольской области.

    Авария произошла около 14:00 во время транспортировки вагонов по тупиковой железнодорожной ветке. Перегон для движения пассажирских поездов не используется. По состоянию на 15:00 26 мая вагоны поставлены на рельсы. Предварительная причина аварии — прогнившие шпалы.

  6. 27 травня близько одинадцятої години ранку у селі Рохманові Шумського району на Тернопільщині більше десятка чоловік зайшли на подвір’я сільського храму, де в цей час відправляли богослужіння віруючі іншої конфесії. З метою недопущення сутички, змушені були втрутитися правоохоронці. Працівники Шумського райвідділу міліції виставили міліцейський ланцюг. Однак віруючі намагалися прорватися. Співробітники міліції змушені були застосувати засоби спецвпливу та затримати порушників громадського порядку. Віряни вчинили опір та завдали тілесних ушкоджень правоохоронцям. Чисельні травми отримали шестеро працівників місцевого райвідділу. Трьох правопорушників, мешканців Дніпропетровської області, затримано. У селі Рохманові тривалий час конфліктують дві православні громади. Перевірку за даним фактом проводить прокуратура Шумського району.

  7. Корвет Военно-Морских Сил Украины “Тернопіль” вчера оставил греческую военно-морскую базу Суда-Бей и, совместно с английским фрегатом “MONTROSE”, в рамках операции “Активные усилия” начал осуществлять контроль гражданского судоходства в определенных районах Средиземного моря. Как сообщает ТРК ВМС Украины “Бриз”, имеющая на борту корабля специального корреспондента , информация относительно подозрительных гражданских судов на корабль будет поступать от командования Объединенных Вооруженных Сил НАТО “Юг” (г. Неаполь) через фрегат “MONTROSE”. Как сообщалось ранее, около недели назад на украинском корабле, который принимает участие в антитеррористической операции “Активные усилия2, поднят флаг НАТО.

  8. Военный корабль “Тернополь” является территорией Украины под флагом НАТО.

  9. Директори спиртових заводів Тернопільщини зустрілися з головою обласної ради Михайлом Миколенком та з першим заступником голови ТОДА Петром Вовчуком. Причина зустрічі — стурбованість директорів спиртозаводів ситуацією, що склалася у спиртовій галузі краю. За радянських часів спиртова галузь Тернопілля посідала 4-6 місця в Україні. Тепер протягом останнього десятиріччя вона є лідером в Україні за об’ємами і якістю продукції — кращі торгівельні марки України зроблені саме з тернопільських спиртів.Тому не дивно, що викликає неабияке занепокоєння ситуація, коли «підкилимно» намагаються усунути з посад керівників кращих спиртових заводів у період політичної нестабільності.
    Голова Тернопільської обласної ради Михайло Миколенко запропонував під час зустрічі провести нараду на рівні двох керівників області – голови облдержадміністрації та облради, обговорити згадані проблеми й донести їх до керівництва країни.

    Як повідомили у прес-службі облради, за неофіційною інформацією, у даний час існують спроби купити посади директорів спиртових заводів і такі дії мають підтримку з боку певних високопосадовців Тернопільської області.

  10. Співробітники Управління з боротьби з організованою злочинністю в Тернопільській області звільнили заручника, за життя якого злочинці вимагали у його дружини $6 тис. Про це повідомляє прес-служба ГУБОЗу МВС України.
    В УБОЗ в Тернопільській області 15 червня звернулася 21-річна місцева мешканка смт Гусятин, яка повідомила, що її чоловіка викрали невідомі і загрожуючи фізичною розправою вимагали за його звільнення $6 тис.

    Наступного дня, при передачі викупу, оперативники затримали трьох місцевих жителів (24-28 років), які, як виявилось, працювали і раніше не притягувалися до кримінальної відповідальності.

    При проведенні подальших оперативно-пошукових заходів правоохоронці з автомобіля “Каділак-Еськалайдер”, який стояв поблизу від місця передачі викупу, звільнили заручника, якого охороняв ще один член злочинного угрупування.

    Як з’ясувалося пізніше, охороняючий заручника чоловік був колишнім співробітником органів внутрішніх справ.

    Як встановили правоохоронці, потерпілого тримали в кімнаті тимчасового утримання Тернопільського міськвідділу N1 УМВС України в Тернопільській області.

    Після звільнення заручника направили на судово-медичну експертизу для визначення ступеня тяжкості його тілесних ушкоджень.

    УБОЗівцями зараз відпрацьовується версія причетності до злочину директора одного з Тернопільських ТОВ, і начальника охорони цієї ж компанії, який, як передбачається, виступав організатором даного злочину.

  11. Як свідчить статистика, макова соломка найпоширеніша у Тернопільській області серед наркозалежних осіб. Із вилучених міліціонерами за півроку майже двох центнерів наркотичних засобів – понад 135 кілограмів складає саме макова соломка.

    Чимало мешканців сіл продовжують культивувати та вирощувати рослини маку. Окремі селяни цікавляться у правоохоронців, яку кількість рослин маку можна вирощувати. Відповідь одна: безліцензійне культивування нарковмісних рослин законодавцем категорично заборонено.

    Хоча рослини ще не помітні на присадибних ділянках, однак уже виявлено та знищено більше десятка незаконних посівів. Зокрема, у селах Кременецького, Козівського, Збаразького та інших районів.

  12. У Тернопільському обласному управлінні міліції відбулася зустріч керівництва обласної міліції з молодими співробітниками правоохоронних органів. На зібранні були присутні 67 випускників, більшість із яких представляли Прикарпатський та Львівський юридичний інститути. Як зазначив заступник начальника відділу з роботи з персоналом УМВС України в Тернопільській області Олег Ляхович, правоохоронців-початківців після закінчення вузів стовідсотково забезпечено роботою, більшість випускників працюватиме за місцем проживання. За кожним із них закріплено наставника, котрий допомагатиме у становленні на службі. Варто зазначити, що останнім часом на Тернопільщині значно зменшився потік працівників міліції, які звільняються з роботи і водночас зростає престиж працювати у міліцейських лавах. Заступник начальника обласного управління внутрішніх справ Володимир Перм’яков наголосив, що найскладніше на початках буде тим молодим правоохоронцям, котрі працюватимуть в оперативних підрозділах.

  13. Голова Тернопільського обласного осередку Партії регіонів Орест Муц заявляє, що керівництво партії пообіцяло йому посаду губернатора, якщо ПР набере в регіоні 10% голосів. Муц стверджує, що таку обіцянку йому дав сам лідер Партії регіонів Віктор Янукович напередодні формування виборчого списку. “Нас, представників західних регіонів, зібрали і сказали, що якщо в когось є велике бажання зосередитись суто на депутатській діяльності, то того можуть перемістити до відповідної частини списку. Якщо ж хтось має амбіції працювати у виконавчій владі, то їхні кандидатури будуть серйозно розглядатися. Але все залежатиме від взятих на себе зобов’язань”, — розповів Муц. За словами Муца, він зобов’язався видати результат у 10% голосів, а також відмовився від переміщення у списку, тож залишився на 206 місці. “Навіть якщо я стану депутатом, то здам мандат і оберу посаду губернатора. Звісно, громадськість трішки покричить “Ганьба!”, але я вже до цього звик. Я розберуся і дам собі раду, адже я в себе вдома”, — запевнив Муц.

  14. В Тернопільську область 22 серпня з візитом завітає лідер блоку БЮТ Юлія Тимошенко.Лідер БЮТ зустрінеться з мешканцями області у райцентрі Бережани на центральній площі міста.

  15. Вибори та вироби” — выставка под таким названием открылась в субботу, 25 августа, в Тернополе. На ней представлена агитационная символика политических партий и блоков. При этом посетители могут сравнить креативность политических сил в саморекламе.
    Атрибутику участников предвыборной кампании 2007 года дополняют экспонаты, собранные на протяжении выборов 2006 года. Это, прежде всего, теплые зимние шапки и шарфы. Новая же коллекция агитационной атрибутики представлена по большей части летними вещами — блайзерами, майками и банданами. Организаторы надеются, что выставка и в дальнейшем будет пополняться новыми экспонатами, ведь избирательная кампания только началась.Организатор выставки Татьяна Тарасенко в этой связи сказала: “Выставка открыта для всех посетителей. Она отличается от других тем, что надписи “Руками не трогать” здесь нет. Наоборот, каждый может и примерить понравившееся изделие, и сделать себе фото на память. Большей частью посетители стараются надеть на себя как можно больше продукции разных политических сил”.

  16. Ого! Так Тернополь все понял правильно. Выборы — чистый бизнес,никакой тебе ни политики, ни идеологии тем более. И тернопольчане соответственно реагируют, начиная “нагревать” политиков на всяких маечках-флажках. А те, далекие от народа, думают, что чем больше всякой символики — тем круче.

  17. 19 вересня очікується приїзд лідера і представників БНУНС. Зокрема, Юрій Луценко матиме зустріч з мешканцями міст Бучача і Бережан. В’ячеслав Криленко побуває у Підволочиську і Гусятині, Ольга Герасим’юк – у Вишнівці і Збаражі, Руслан Князевич – у Кременеці та Почаєві.А 23 вересня до Тернополя завітає лідер БЮТ Юлія Тимошенко. За інформацією Тернопільського обласного виборчого штабу БЮТ, вона матиме зустріч з тернополянами на Співочому полі та прямий ефір на тернопільському телеканалі TV-4.

  18. Волинські маршрутні таксисти не хочуть розміщувати політичну рекламу Партії регіонів на транспортних засобах, побоюючись «санкцій» місцевої влади. Як зазначається у повідомленні прес-служби, Волинський обласний виборчий штаб Партії регіонів звернувся до власників маршрутних автобусів, що курсують вулицями Луцька, із пропозицією щодо розміщення політичної реклами партії на їх транспортних засобах.
    «Однак ті відмовилися від такої співпраці, мотивуючи це страхом залишитися без роботи, оскільки видачу усіх дозволів на перевезення видає пробютівська Луцька міська рада», – стверджують волинські регіонали.

  19. какой-такой ренесанс!? каких олигархов поддержуем? какой такой единый закон для волыняки и донецкого, при условвии. чтоб все бабки — донецким?

  20. от Нельотчик ты кипятишси!я ж про СЭЗы донецкие не гаварю.кста можна наклепывать на ВТО но от вступу в вто по уму выиграють сельхозвиробныки волынянские патамушта преференции сельхозгосподарству как раз положены а не шахтам.От трохи не по теме но канкретра Расея агроперспективу видит в вто.И ваще енергетика енергетикой а кушать хочеца всегда. Нет шоб национальной идеей двинуть по агросехтору. !от паетому вопрос о земле в настоящий мамент архиважный.

  21. Аннюта, ну, хоть ты поясни ПРоффесору, што нада немедленно нацыональной идеей двигать по агросектору, обязательно тихими невидимыми для начала оперативными мероприятиями.

  22. На Тернопільщині тривалий час зберігається значний дисбаланс між попитом і пропозицією робочої сили, розрив між ринком освітніх послуг та ринком праці. Продовжується перевиробництво спеціалістів традиційних в області спеціальностей: бухгалтерів, економістів, менеджерів, юристів, вчителів. Загалом, третина зареєстрованих безробітних має повну чи базову вищу освіту. Водночас при високому рівні освіченості мешканців Тернопільщини, 33% безробітних — особи без професії, спеціальності, або такі, котрі займали місця, що не потребують спеціальної підготовки. З поліпшенням економічної ситуації в області зростає затребуваність саме кваліфікованих робітничих кадрів, особливо будівельників, газоелектрозварників, електромонтерів тощо.
    «У нашій аграрній області щороку зростає попит працедавців на професії робітник фермерського господарства, овочівник, бджоляр, рибовод – їх наші заклади профтехосвіти не готують. Жодне ПТУ на Тернопільщині, на жаль, не береться за підготовку кваліфікованих робітників для цукрозаводів, тому служба зайнятості, щоб задовольнити заявки підприємств, змушена готувати їх за межами області, витрачати значні кошти страхового Фонду», – сказав Борис Довжук.Перелік дефіцитних на Тернопільщині можна продовжити рядом будівельних професій, як реставратор пам’яток кам’яної та дерев’яної архітектури, різьбяр по каменю, монтажник гіпсокартонних конструкцій, а також фахівців з євроремонту. Особливо тривожна ситуація з підготовкою в області токарів, фрезерувальників, слюсарів-інструментальників, попит на яких постійно зростає.Варто зазначити, що у першому півріччі цього року на обліку в обласній службі зайнятості перебувало майже 500 випускників ПТУ, переважно тих, які отримали неходові професії.

  23. Депутати Тернопільської обласної ради прийняли заяву з приводу дій Одеської міськради щодо встановлення пам’ятника Катерині ІІ.У заяві, зокрема йдеться: «Ми, депутати Тернопільської обласної ради, спираючись на думку широкої громадськості області, вважаємо, що дії Одеської міської ради щодо встановлення пам’ятника російській імператриці Катерині ІІ, з іменем якої пов’язані найчорніші сторінки в житті українського народу, є політично помилковими і суперечать самій суті державотворення.На нашу думку, це стало можливим через відсутність продуманої і послідовної державної концепції національного розвитку України. Бажання увіковічнити Катерину ІІ – це чергова спроба нав’язати одеситам, як і всьому народові України, так звану «малороську» свідомість.
    Вважаємо, що своїми необдуманими діями Одеська міська рада ображає національну гідність нашого народу, його національні цінності. Переконані, що в межах Української держави не варто вшановувати осіб, які заперечували сам факт існування українського народу. До таких осіб беззаперечно належить і Катерина ІІ. Вона не просто зруйнувала Запорізьку Січ – осередок української демократії й незалежності, але й послідовно проводила політику нищення української мови, ліквідувала козацький устрій на Слобожанщині та козацькі школи, а разом з ними — українські навчально-культурні заклади, скасувала інститут українського гетьманства та усунула від влади українськомовних службовців.Ми рішуче заявляємо, що ані Катерина ІІ, ані Петро І, ані жоден російський цар не заслуговують на те, щоб їм споруджувати або залишати пам’ятники у незалежній Україні.Сподіваємося на відповідну реакцію з боку центральних органів влади щодо «війни пам’ятників» в Україні. Це буде доказом того, що Українська держава утверджується, а не перетворюється на окремі безнаціональні феодальні володіння».

  24. поставить памятник Кате и ее коню в стиле ХХХ
    Да еще в Одессе — столице юмора.

    БЕШЕНСТВО МАТКИ, народное название нимфомании.

    Екатерина II, сменившая за 34 года царствования 21 официального фаворита (и бессчетное количество временных партнеров), приобрела известность не только “русской Минервы”, “философа на троне”. Ее образ запечатлели не только дипломатичные мемуаристы; миф о “русской Семирамиде” стал достоянием известных европейских писателей. Рудольф Распе “свел” русскую царицу с известным любителем гиперболических деяний бароном Мюнхаузеном, а Маркиз де Сад изобразил Екатерину в своей порнографической “Истории Жульетты” 35. Мемуарист екатерининского царствования Ш. Массон, описывавший утонченные ночные вакханалии Екатерины и ее приближенных в обществе братьев Зубовых, язвительно замечал: “Екатерина была таким же философом, как и Тереза” 36. Массон отсылал к самому главному бестселлеру французской эротической литературы — к роману того же маркиза Д’ Аржана “Тереза-философ”, образцу либертинской философской порнографии. Сравнение Екатерины с героиней этого романа, занятой исключительно любовными приключениями и возводящей секс в своеобразную философию, иронически оттеняло известную претензию русской царицы быть “философом на троне”.

    [:to:]Вісті з ланів[:/to:]
    [:cite:]Депутати Тернопільської обласної ради прийняли заяву з приводу дій Одеської міськради щодо встановлення пам’ятника Катерині ІІ.У заяві, зокрема йдеться: «Ми, депутати Тернопільської обласної ради, спираючись на думку широкої громадськості області, вважаємо, що дії Одеської міської ради щодо встановлення пам’ятника російській імператриці Катерині ІІ, з іменем якої пов’язані найчорніші сторінки в житті українського народу, є політично помилковими і суперечать самій суті державотворення.На нашу думку, це стало можливим через відсутність продуманої і послідовної державної концепції національного розвитку України. Бажання увіковічнити Катерину ІІ – це чергова спроба нав’язати одеситам, як і всьому народові України, так звану «малороську» свідомість.
    Вважаємо, що своїми необдуманими діями Одеська міська рада ображає національну гідність нашого народу, його національні цінності. Переконані, що в межах Української держави не варто вшановувати осіб, які заперечували сам факт існування українського народу. До таких осіб беззаперечно належить і Катерина ІІ. Вона не просто зруйнувала Запорізьку Січ – осередок української демократії й незалежності, але й послідовно проводила політику нищення української мови, ліквідувала козацький устрій на Слобожанщині та козацькі школи, а разом з ними — українські навчально-культурні заклади, скасувала інститут українського гетьманства та усунула від влади українськомовних службовців.Ми рішуче заявляємо, що ані Катерина ІІ, ані Петро І, ані жоден російський цар не заслуговують на те, щоб їм споруджувати або залишати пам’ятники у незалежній Україні.Сподіваємося на відповідну реакцію з боку центральних органів влади щодо «війни пам’ятників» в Україні. Це буде доказом того, що Українська держава утверджується, а не перетворюється на окремі безнаціональні феодальні володіння».[:/cite:]

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ