Человек не терпит насилия!

Прокурор Антощук Євген підозрюється у рейдерстві дванадцяти об’єктів нерухомості в Одесі

antoshhukКому війна, а кому майно….

Прокуратура Одеської області знову намагається «охороняти законні інтереси» власника майна хибно ігноруючи чисельні судові рішення. Під сфабрикованою справою №12021164480001069 від 18.08.2021р. за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 190, ч. 3 ст. 358 КК України у відношенні невстановлених осіб за невстановленими обставинами, прокурор відділу Одеської обласної прокуратури  Антощук Євген Миколайович звертається з клопотанням про арешт майна із забороною володіння, користування та розпорядження ще 13.11.2023р.

Отримав ухвалу Приморського районного суду м. Одеси про накладення арешту прокурор відділу Одеської обласної прокуратури Антощук Євген Миколайович. не реалізує цю ухвалу, тобто не вносить відомості до Єдиного державного реєстру нерухомого майна, а залишає її «на всяк випадок».

Власник дізнаючись про існування вище вказаної ухвали звертається з клопотанням про скасування арешту майна до Приморського районного суду м. Одеси та отримує ухвалу від 31.05.2024р., якою арешт дванадцяти об’єктів нерухомості було скасовано, як противоправні. У цій ухвалі (15 аркушів) суд наводить законність набуття, чисельні судові рішення, які на протязі 5 років сторони отримували, як доказ добросовісного набуття права власності (більш 30 рішень суду).

20210120 124747 2

Питання вичерпано складається помилкове враження у читача, але ні….

11.06.2024р. на дванадцяти об’єктах нерухомості було проведено обшуки, на підставі ухвал про надання дозволу на обшук житла від 06.06.2024р., якого суду, спитаєте ви? А це питання з зірочкою, чому саме…?

Слідство триває у СУ ГУНП в Одеській області, тобто самому головному слідчому управлінні в Одеській області, яке знаходиться у Приморському районі м. Одеси, тобто всі слідчі дії повинні проводитись у Приморському районному суді м. Одеси, як це було до вище вказаної ухвали про скасування арешту майна, але розуміючи, що Приморський районний суд Одеси відмовить у проведенні такого беззаконня (раніше вже відмовляв у проведенні обшуків), прокурор відділу Одеської обласної прокуратури Антощук Євген подає клопотання про проведення обшуків у Суворовський районний суд м.Одеси, який і надає такий дозвіл….

Що робити далі власнику майна? Як захищати свої законні права власника?

Було подано чисельні кількість скарг, зателефонували на гарячу лінію, чекаємо якусь реакцію….

Інформуємо і далі небайдужу спільноту.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ