Человек не терпит насилия!

«Водаленд» і «бігуси»

240598Цикава дискусія точиться на форумі «Бігус-інфо». Автор, під ніком Віталій, стверджує, що надав «Бігусам» інформацію стосовно власників російської компанії Стандартпарк(Водаленд). Які як і до війни і зараз спокійно працюють в Україні і мають доступ до секретної інформації. Але, «бігуси» інформацію перевірили і начебто … СБУ їм відповила, що питань до Стандартпарку нема. І «бігуси» чомусь повірили СБУ, незважаючи на непрості стосунки з цією організацією. А може ще є якась причина, чому «бігуси» не чипають Стандартпарк? Цитуємо форум:

«Віталій, [07.02.2024, 14:18:07]:Молодці! Якби ви таким же чином перевірили власників російської компанії Стандартпарк(Водаленд) що перефарбувалася в українську і продовжує працювати з топ-підрядниками великого будівництва— ціни б вам не було! Але ви цього чомусь не зробили і скасували сюжет про діяльність цього російського бізнесу ,посилаючись…на те що в СБУ мовляв до цієї руснявої контори нема питань)))Я вам вчора надав відповідь на усі ваші твердження. Ваш основний аргумент полягає утому, що в СБУ і найчеснішого українського суда нема питань до цієї російської компанії. І ви зовсім не дослідили звязки бенефіціарів з російськими силовиками і і спецслужбами, а у них там вуха торчать не гірше аніж у Деркача. Вам продублювати мої контраргументи? Чому ви не досліди звязки бенефіціарного власника з російськими силовиками і спецслужбами? Саме таким чином, як ви працюєте по Ігорю? Чому не дослідили його соцмережі? Чому не поцікавились де він прописаний у Москві? Чому не поцікавились як він повязаний з тульськими силовиками з оточення путіна? Я цю інформацію надавав вам, бо вважав що цій темі ви надасте розголосу, як чесні і обєктивні. Але ви виступили в ролі захиснака цього офіційно російського до 2022 бізнесу, перефарбованого з 2022. Те що Стандартпарк встановлював водовідведення на Кримському мосту це для вас дрібниця? Понять і простіть?

Бігуси, запитайте будь-ласка у цих же хлопців. Чи знають вони, що у якщо для них будуть будувати укріпрайон, то з вірогідністю у 70% водовідведення для цієї споруди буде надано російською компанією Стандартпарк(Водаленд). Бо вона займає зараз рівно стільки ринку в процентному відношенні України і співпрацю є з топ-підрядниками будівництва. А для того щоб запроектувати водовідведення на цій споруді, компанія отримає точне креслення обєкту та точну геодезичну інформацію його розташування. А бенефіціар цієї компанії має звязки з російськими силовиками. А ще Стандартпарк на Кримському мосту проектував водовідведення.

Але Бігуси з кінця жовтня, три місяці, ретельно перевіряли цю інформацію, планували випустити сюжет, і чомусь його скасували. Бо вони повірили що бенефіціар пообіцяв в суді вийти з російського громадянства, а про його звязки зі спецслужбами і силовиками у них часу не вистачило перевіряти. Це ж не Ігорь з СБУ!

Значить железяка? Точно нема питань до Стандартпарку(Водаленда)?Військові повірять?

Наталя, [07.02.2024, 14:25:32]:

Віталію, судячи з того як ви у коментарях і особистому спілкуванні активно намагаєтеся довести нам, що ми якось не так робимо свою роботу, то у вас дуже багато вільного часу і ви можете провести, опублікувати власне розслідування. А все, про що ви пишете — було перевірено. І, наприклад, коли ви кажете, що міжнародні філії компанії торгують з росією, то вам варто просто придбати платну версію імпортно-експортної бази і ви побачите, що ці торги відбувалися до повномасштабного вторгнення. Вам у безкоштовній версії відображає інформацію без дати.

У багатьох частинах інформації, яку ви пишете, ви оперуєте не доказами і документами, а власними припущеннями.

А тепер по суті, відповідь на пряме питання. Бенефіціар Стандартпарка(Водалаенд) Дутко прописаний у москві за якою адресою? За якою адресоюпрописаний його компаньон Франко? За якою прописаний Франко молодший? За якою адресою прописана співвласниця тульського оружейного заводу і Стандартпарку Гапошкіна (Соловова)?

По Ігорю ви бетмени, по Стандартпарку у вас лапки?

1)Стандартпарк це компанія міжнародна. Ви стверджуєте що між офісами росія, білорусь, казахстан ,узбекистан різко перерізали пуповину і припинили всі зносини у 2022 році між офісами в Україні, Польщі, Румунії, Канаді, Англії, Іспанії та США. І спецслужби росії маючи таку агентурну можливість ніяк цим не скористалися, чи не мають змоги скористатися. Погоджуюсь. Знімаємо з дискусії

2) До 2022 року Стандартпарк офіційно продвала продукцію на окупованих територіях і в Криму, причетна до зведення Кримського мосту. І за це бенефіціар українського офісу має нести відповідальність, яка не настала чомусь.Гадаєте це нікому не цікаво і варте суспільної уваги?

3) Ви не говорите, скажу я. Те що є у відкритому доступі. Свою частку бенефіціари Дутко і Франко, громадяни України з російськими паспортами, передали бувшому сспіввласнику тульського оружейного завода Соловову і, найцікавіше, бувшому меру тули Авілову, з команди путінського охоронця Дюміна, що, цитата з вікіпедії «на 2017 год Алексей Дюмин входил в тройку вероятных преемников президента России Владимира Путина». Як ви ціх слонів у справі Стандартпарку не помічаєте?Ну не дивно? Чи ви вірите в історію що два западенці Дутко і Франко зробили бізнес з тульськими силовиками а потім полюбовно розійшлися з путінськими наближеними під час війни? І головне. З чого я почав. Ви по Ігорю з СБУ прошерстили усі соцмережі. А по руснявому Стандартпарку і його бенефіціарам Дутко і Франко цього чомусь не зробили. А там і і син Франко у фсбшному РУДН ,і дружини росіянки Дутка Франка, і прописки у відомчому будинку через дорогу від університете мвд рф. Ну взагалі нічого цікавого…Дутко і Франко передали свою частку Авілову і Соловову. Їхні звязки з сином аркадія ротенберга ігорем є в гуглі у відкритому доступі. На аркадія ротенберга, та на його дітей накладені міжнародні санкції за будівництво Крмського мосту в тому числі. Звязок ігоря ротенберга із міжнародною команією Стандартпарк очевидний. Те що російський Стандартпарк буде ретельно приховувати звязки з українською та зарубіжною філією щоб уникнути санкій та конфіскацій — це очевидно. Не зрозуміло тільки, чому ви пристаєте на версію ворога? І не пройшлися по ньому так ретельно як по Ігорю з СБУ?»

Ітогі подведьом:

Компания «Стандартпарк» успешно работает в России. Она занимается производством и поставками материалов для поверхностного дренажа и обустройства.

Предприятию более 20 лет. За это время оно открыло филиалы во многих странах. В Польше, США, Румынии, Канаде, Испании и Украине филиалы закрыли. На официальном сайте «Стандартпарка» есть сведения лишь о присутствии компании в Беларуси, Казахстане и Узбекистане.

Оказывается, на самом деле украинский и другие зарубежные филиалы продолжают работать, но под другим брендом — «Водаленд». Впрочем, «Водаленд» продает продукцию «Стандартпарка», что легко проверить. Но поскольку официально об этом никто не говорит, потребители на Украине и в других странах довольны.

Уроженцы Львовской области владеют не только украинскими, но и российскими паспортами. Формально из состава учредителей российской компании они вышли. Но на деле они продолжают владеть этим бизнесом, получая от него прибыль.

В сложившейся ситуации это вызывает немало вопросов. Дело в том, что продукция «Стандартпарка» идет и на военные объекты Украины. А филиалы компании имеют доступ к точной геодезической и геостационарной информации, ведь без нее устанавливать системы водоотведения невозможно. Российское общество эта информация, скорее всего, негативно впечатлит. Может быть, силовикам стоит заняться Олегом Франко и Олегом Дутко?

Але «бігусам» то не цикаво

Сергій Федоров для «ОРД»

Оцените материал:
54321
(Всего 4, Балл 4.25 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

9 ответов

  1. В чому суть претензії до журналістів? Що у нас працює кацапський бізнес? Звертайтесь в органи.

  2. Україна переможе тоді коли на нашій землі не буде жодного юдомонгола -азіята чорних та інших кольорових

  3. Початок статті українською, кінець руснявою, навіть бажання аналізувати це немає, але пані Наталя, чиї слова були процитовані, все детально описала, по факту в нас є один конкурент який постійно про нас таку інфу розповсюджує, то німецький виробник з представництвом в Україні, вони продають гарну продукцію по цінам вище ринку, тому програли загальну конкуренцію і побачили можливість перерозподілу ринку через фейкові вкиди про Водаленд. В мене немає питань до їх продукції, до компанії виробника в Німеччині, але люди в українському представництві ні про що, плюс дивно таке чути від представника компанії яка не вийшла з російського ринку, в їх соц.мережах навіть висіло повідомлення для русні, «не хвилюйтеся, ми з вами, нікуди не йдемо». Бігус точно намагалися рослідувати, бо від клієнтів чув, що до них зверталися, але як бачимо, немає від них статті, тобто вони нічого не знайшли. А це якась стаття жовтої преси з набором гучних звинуваченнь. Але факт залишається фактом, Водаленд і Стандартпарк зараз є незалежними, не пов’язаними компаніями, Стандартпарк має своїх власників які до України відношення не мають, а Водаленд працює на Україну, Європу і США і її власниками є вихідці з Тернополя. Самі звинувачення розбирати сенсу не бачу, людина оперує такими фактами, що якби вони були правдою, то цю людину в СБУ можна було брати. А так людина розказує про паспорти засновників, їх взаємозв’язки з РФ, але не надає доказів, лише свої не дуже логічні висновки в якості аргументів. Тому питання до автора статті, чиїсь коментарі в інтернеті для вас є приводом для написання статті без перевірки фактів?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ