Человек не терпит насилия!

Поговорим о контрразведке

Коллеги! Хотелось бы узнать и услышать ваше мнение о том,  во что превратилась классика контрразведки СБУ в период правления «диких ментов» и «химиков» у руля.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. Ну, кому коллеги, а кому пани.)
    А якщо без жартів, то контррозвідка, в класичному розумінні цього словосполучення, закінчилась десь на межі 2017-2018 років, коли керувати ДКР прийшли «супер-професіонали» з ДКЗЕД Льоха Петров та його вірний ля-шене Толян Сандурський. Тоді, дійсно, контррозвідка почала деградувати і остаточно накрилася мідним тазом в 2021 році, коли Баканов поставив у керма Саню Поклада (на нього ще пилюкою тоді не покрилося ОРС в архіві УЗСО по вбивству).
    Наразі, якщо ретельно придивитися, то в ДКР працюють виключно ті, кому нема куди перейти, або ті, кого не відпускають туди куди можна с…батися з цього бедламу.
    Замість довготривалих операцій і класичних вербувань, підстав агентів під об’єктів, наразі у моді мішок на голову або доказова база у смартфоні жертви оперів. Більше ні на що розуму не вистачає, оскільки у руля управлінь стоять реальні самодури та кар’єристи, які йдуть по головам оперів, як по асфальту.
    Ось і маємо: понтів дох…я, а результату (реального) — нуль.

  2. Дайош поклада на голову сбу, а малюка резідєнтом в ізраїль.
    От тоді буде діло. Усі москаляки подохнуть як щурі. ))))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ