Человек не терпит насилия!

З життя прокурорів-корупціонерів. Вілла на Лазуровому узбережжі Франції

Прокуратура – найбільш корумпований орган України. А діамантові прокурори бувають різні. Бувають такі, як Олександр Корнієць. Завдяки останньому сюжету журналіста Дмитра Гнапа, ми маємо уявлення про типову схему збагачення корумпованих прокурорів.

Але Корнієць – це “діамантовий прокурор” дрібного провінційного рівня, який виглядає школярем на фоні старших товаришів.

Що таке “козирний” діамантовий прокурор, читайте та дивіться далі.

Я не знаю, в якій нормальній країні можливо, щоб прокурор усе життя працював на державній службі, жив на мізерну зарплату, а потім став власником розкішної вілли на Лазуровому узбережжі Франції.

Ідеться про тричі генерального прокурора України Святослава Піскуна, нерухомість якого я нещодавно виявив у містечку Ле Канне поблизу Канн, відомому на весь світ завдяки набережній Круазет і червоній доріжці міжнародному кінофестивалю.

0e0da piskun04
16fa3 piskun011
5f4af piskun01
97492 piskun010
98af3 piskun09
5e245 piskun0cannet
b3240 piskun0ship

Повна адреса гніздечка колишнього чиновника: 1745 Chemin des Collines, Le Cannet, France 06250.Будинок Піскуна оформлений на компанію SCI Kuasar, яку придбано на його дружину Світлану Піскун та дочку Тетяну Іващенко у грудні 2011 року. Саме тут і жив Піскун, коли в часи Януковича втік з України.

1f1ee piskun0kuasar

Декілька тижнів тому я писав, як Піскун підробив документи – проставив фальшиві штампи у свій закордонний паспорт. Робив це з метою створити хибне уявлення, що Піскун в часи Януковича він жив в Україні, а тому мав право балотуватися на виборах 2014 року, бо нібито не порушував пятирічний термін проживання на території держави.Піскун стверджував у суді, що цілий рік жив на базі в “Буковелі”, а насправді – під Каннами. Фальшиві штампи в паспорт були проставлені в Дніпропетровському аеропорту, який контролював Ігор Коломойський. Так само Коломойський володіє “Буковелем”, який створив алібі для Піскуна. І саме завдяки Піскуну десять років тому, в 2005-му Коломойський уник кримінальної справи за замах на вбивство адвоката Карпенка. Закриття справи коштувало 50 мільйонів доларів. Сума була багато разів повернута Коломойським назад через Укрнафту.Я вже не один місяць намагаюся порушити кримінальне провадження проти Піскуна за підробку документів. Нарешті, минулого тижня отримав з прокуратури Києва позитивну відповідь – екс-генпрокурор тепер під слідством. Сподіваюсь, що цей епізод доповнять незаконним збагаченням і хабарництвом, а вілла на Лазурному узбережжі Франції з місця перепочинку від української буденності перетвориться на речовий доказ у справі.

69315 piskin0valenduk12

Сергей Лещенко

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

8 ответов

  1. каламойській і піськун це вам не слюсар 3 розряду.

    вони є патріоти і зовсім ніякої загрози державі не створювали, не створюють і не створять у подальшому

    А вот слюсар 3 розряду за 1150,0 гривень це небезпечна небезпека всієї правової системи та економіці країни.

    А тому кара повинна бути невідворотнєю

    Дура лекс сед лекс (Закон суров, но он ЗАКОН!!!)

  2. А під люстрацію не підпадає тому що крав вагонами( але не при Януковичу). Може стати знову Генеральним злодієм. Автори закону про люстрацію майже всі мільйонери і серед них 90% жуліки.

  3. Рже не могу! Ха-ха-ха-ха-ха..!

    Виллу рни во Франции нашли, а в Украине его активов не видят.

    Так и скажите, что главный герой в этой истории не один из многих генпрокуроров Пискун, а нежелающий слить старшему брату активы Коломойский.

  4. Кордон це такий комплекс, який ніколи не буває самотнім. Кордони завжди два! Можна сказати, що це закон природи кордонів. Яка проблема уточнити компетентним органам коли заїзжав-виїзжав із Євросоюзу гр.Піскун? Якщо в Україні йому могли наставити печаток на будь-якій митниці (до речі це коштує сущі копійки), то на кордоні Євросоюзу все гарненько фіксується. Час перетину, фото, відео…, а печатка це для вас особисто, що знали коли необхідно додому їхати, щоб не порушувати візовий режим.

  5. Фантомас разбушевался. Ты ещё с контрабасом в особокрупных размерах насоветуй так бороться.

    Если в замке появится ещё хоть один призрак, я его тут же арестую.

  6. нехирово так парнишка при Ющенко с колен встал, можно сказать уверенно поднялся и встал на ноги.

    подскажите, где можно на список всех украинских генпрокуроров посмотреть? (реестр недвижимости не предлагать)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ