Человек не терпит насилия!

Академія СБУ. Недолугість, некомпетентність, порушення прав.

Друзі, з огляду на дисфункцію старого форуму продовжимо наше спілкування тут.

Оцените материал:
54321
(Всего 22, Балл 4.73 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

378 ответов

  1. Останні вимоги свідчать, що Черняк взагалі ОХУЇВ !!! Якого дідька ми повинні «добровільно» здавати по 2% з грошового забезпечення?!? Якщо ці внески добровільні — чому ви це ВИМАГАЄТЕ кожного місяця? Чому ПОГРОЖУЄТЕ САНКЦІЯМИ тим хто не здав?!? Чому ці «добровільні» внески приймаються ВИКЛЮЧНО ГОТІВКОЮ?!? Чому досі не створений РАХУНОК для благодійних внесків співробітників? Чому такого ЗДИРНИЦТВА нема в підрозділах ЦУ СБУ ?!? Куди блять дивиться ГУВБ ?!? Тварюки!!!!!!

  2. Пишіть офіційні скарги на Голову. Прийдемо до Академії з перевіркою. Припинимо це самодурство разом. Досить допускати цей розвал і хаос. Війна навкруги. Не будьте рабами. Будьте воїнами на своєму місці!

  3. Дуже цікаво проходить навчання зараз в академії.
    Замість того, щоб посилено вчитися в перервах між тривогами — курсанти займаються усім тільки не учобою!
    Постійні прибирання — як не поверхів, так території, або сховища, або сміття, мало того — їдь на Лобановського і там прибирай за викладачами і будівельне сміття таскати йди!
    Керівники академії — наші діти йшли вчитися військовому ділу а не різноробочими. Звичайно — прибирати за собою потрібно, але ж не за дорослими офіцерами чи взагалі за сторонніх осіб!!! Тільки й розповідають — сьогодні носимо меблі, вчора будівельне сміття, завтра прибиратиме листя на мусорці! ПРИБИРАТИ ЛИСТЯ НА МУСОРЦІ!!!

    1. А може керівництво щось знає?
      В наступному році реформа, скорочення, демілітаризація, вільних посад немає, курсантів на вулицю, а так вони хоч якусь копійчину зможуть заробити.

  4. Черняк все робить для того щоб Академію закрили. Недолугість викладачів, а особливо керівництва, зашкалює.

    1. Ви дуже толерантно називаєте повну імпотенцію «недолугістю». Академія не має потенціалу для зростання, бо всю прогресивну частину викладачів випхали за межі Академії і Служби. Залишилися лише пристосуванці і черняківсько+татаровські призначенці, яким все одно де викладати — аби грошей побільше. Це тягне на дно навчальний заклад, оскільки ніхто не зацікавлений у якісній освіті для курсантів.
      Чого варто лише керівництво ННІКРД — Рега, Рижий і компанія. Їм глибоко до одного місця навчальний процес — головне наряди, прибирання, ремонти, будівництво — хіба для цього курсанти вступали у Академію? Чому курсант повинен замість заняття йти цілий день гребти сніг, бо важливі гості приїхали? Чому після гостей які насрали як свині, курсанти мають прибирати курілки з горою пляшок, банок і бичків? Це приклад для майбутніх спецслужбістів? Чому в вихідний день курсанти замість звільнення мають носити меблі для конференції, і слухати насмішки «поважних гостей конференції» в свою адресу? Чому курсанти постійно щось роблять на Лобановського — працюють замість охорони і прибиральників — вони ж там не вчаться і не живуть! Працюють як взвод забезпечення, але ж вони не содати-срочники!
      Що викладачі, що керівництво — суцільні імпотенти як в керуванні закладом так і в науці. Саме тому їх і привели в Академію — тупим бидлом зручно керувати, ніхто не задає жодних питань…

      P.S. де давно обіцяне звільнення Рижого?

  5. Що ж, колеги, отримали різдвяні подаруночки від ректорату. Хвора атмосфера, породжена дегенератом черняком і його холуєм, або краще хуєм, гребенюком, набирає нових витків. Як казав класик «пора ту всю пиздоту пиздити».

  6. Більшості шиш — гребенюку трикімнатну квартиру. Андріє, він же ж тебе використовує. Ростиш собі конкурента. Алочка вже докторську захистила чи в січні?

  7. Знову курсантів | курсу знімають з самостійних робіт і долучають до прибирання на будівництві гуртожитку Лобановського 98.
    Невже адміністрація жалюгідна за ті копійки?
    Курсанти по факту прибирають, а по документам клінінгова компанія чи різноробочі за 1000грн в день.
    Кошти за прибирання приміщення в кишеню адміністрації академії СБУ капають.
    Відповідальні курсові, старшини, оперативний черговий, ви особисто за це будете відповідати!

  8. Чому керівництво курсантів таке нахабне, що краде відпустку у дітей? Курсантів не випускають з Академії по надуманим причинам. У них на руках квитки на поїзди і автобуси, багато хто запізнився на рейси! Що їм тепер на вокзалі ночувати? Чи може Рега поверне гроші за квиток? А час, втрачений дітьми, хто поверне? По якому праву не випускають дітей додому?

    1. Вони вже не діти — вони військовослужбовці, якщо буде треба — то завтра вже можуть опинитися в окопах на «нулі» !

    2. А хлопці під Крутами, курсанти та студенти, якого віку були, пам’ятаєте?
      І за власним бажанням вони їхали в іншу сторону.

      1. А крім курсових і пари викладачів і прибиральниць ви когось бачили в сховищі під час тривоги? Всі спокійно йдуть на каву чи тікають пораньше з роботи тіпа по тривозі!
        Так чого їм можна, а курсантам не можна?

  9. От читаю цю пургу і вже навіть закономірності вимальовуються: щоразу, коли вже нема що ляпнути, то якесь чудо згадує Гребенюка і квартиру. По-перше, він її вже другий рік отримує і ніяк отримати не може. Напевно спецом, щоб тут тема не закінчувалася. По-друге, а чому не він? От чому він не має отримати цю квартиру? Хто ще в академії є тією особою, яка на цю квартиру заслуговує?

    1. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍красава. Ти ще кота припиши, може 4 кімн дадуть.

      1. Цікаво, а кого жаба давить))) Люди ж просто так не пишуть. Лише з певного інтересу, зі своїх душевних переживань, від ропухи, яка на грудях сидить, чи в дупу смалить))) Мусієнко через хєр всю академію прокрутив і роздав квартири варягам. Усіх посунули! Тоді треба були лупити, коли кавоваркам, сіськам роздавали. А могли квартири отримати академічні. Так, отримали, але вже потім, на підсосі… Що з носа впало. А тепереішня трьошка Гребенюку — це, шановні, не ДжекХаус, а сране соціальне житло, вторяк зануханий (втюзали, так втюхали), не набагато краще від тих двушок. А він таки здасть ту двушку і її отримає хтось інший. Таке щось…

        1. так гребенюка ж і давить жаба, бо дуже хоче захаагарбати, а воно не виходить так просто… Подивіться на величезну квартирну чергу більше 120 сімей, а до найшли блдь «гідного», потвори недолугі…

        2. віталька, займись чимось корисним, не відбілюй себе. Вїбись, наприклад, у стіну. Більше користі буде

    2. тому що НЕМА ПРАВОВИХ ПІДСТАВ для надання йому цієї квартири, бо він нещодавно ОТРИМАВ ДЛЯ ПОСТІЙНОГО ПРОЖИВАННЯ КВАРТИРУ, і є повністю ЗАБЕЗПЕЧЕНИМ ЖИТЛОМ. Але ви, два хитродупих довбограя, вдаєте що все законно. ТВАРЮКИ КОРУПЦІОНЕРИ

      1. А кому двушку Гребенюка? Він же її не залишає, хоча писють усіляке. Довбограї окремі щось ділять)

    3. Неоніла, харе писати в інтересах Гребенюка. Не виходить з тебе сірого кардинал Академії. Туповата для цього. Хоча з Гребенюком проти Черняка нормально працюєте.

  10. Черговий перл хаотичного керування: ректор-ідіот черняк продовжив всім робочий день на годину — до 19-00, і звичайно не з якоюсь конкретною метою, а просто так, щоб всі впевнилися ще раз, що він ідіот. Дякуємо, ніхто й не сумнівається вже давно.

    1. Правильно зробив, все рівно тиняєтеся по пів дня біля Коло, Нова пошта, Розетка, Варус.
      Взагалі потрібно дати вказівку керівникам відділів, підрозділів, щоб в кінці кожного місяця робили вибірку по карті на вхід та вихід кожного робочого дня, і нехай пояснюють куди і навіщо виходять під час робочого дня, а то деякі персонажі заходять на роботу пізніше 09:00, по декілька разів виходять за день, і в 17:50 вже йдуть додому.

      1. Буряк, ти дибіл? Потрібно оцінювати ефективність співробітника по якості , а не по часу сидіння! То, що ти цілими днями з Сергієм Клименко каву п’єш не є ефективною роботою. Навіть якщо ти це робитимеш до 21.00

    2. Почався повноцінний терор працівників навчального закладу. Всі мають бути залякані — в хід йдуть всі засоби — зняття премій, незаконне продовження робочого часу, дурнуваті завдання, якісь незрозумілі таємні чорні списки неугодних.
      Ніяких аргументи не беруться до уваги — наукові досягнення не зараховуються (якщо ти не з команди Черняка-Найдьон-Гребенюка), лікарняні вважаються прогулом, після добових нарядів не надаються передбачені статутами вихідний. Все це приправлено добровільно-примусово вилученням частини зарплати «на піар-благодійність Черняка».
      До речі, виявляється в академії є профспілка, яка ніби то захищає права працівників…. Хтось про неї чув? Ніхто, бо вона не тільки мовчить, а й годується з добровільних зборів працівників — має свій «добровільний фонд».
      Може нарешті приїде якась перевірка щодо незаконних покарань, перевищення повноважень і незаконних поборів?

  11. Не розгонять. Раби опустять голови. У нас є міс НАЗЯВо — Неоніла. Вона стільки позитивного для Академії зробила за державний кошт! Правда в аудиторію не ходить, статті не пише, зарплату отримує. Хто від неї користь замітив? Раз цукерки на тренінгу були, кульки кидали. Що ще корисного за 2 роки?

  12. Про те як Черняк 335 тис. бюджетних коштів на повітря витратив — читайте у нашому дописі: _https://telegra.ph/YAk-Andr%D1%96j-CHernyak-335-tis-byudzhetnih-kosht%D1%96v-vitrativ-na-pov%D1%96trya-01-22

  13. Доцент з категорії підстракуватих совкових «ображених» .. смішно))
    Точно потрібно розігнати поливинку. Оце обіжене, сидить і слідкує хто з ким і до котрої години пє каву))
    Реформи потрібні! Крапка.

  14. Про те, як ректор Академії СБУ Андрій Черняк втрачену зброю списав за безцінь, читайте у нашому дописі: _https://telegra.ph/YAk-AMCHernyak-zbroyu-spisav-za-bezc%D1%96n-02-12

  15. А давайте поговоримо про те, як 🐽черняк нагрівається на здобувачах при захисті дисертацій🤦🏼‍♂️🔝🐖

    1. На Phd дійсно заряджає цифру. Його дуже дивувало, що в Нацполі такса, а тут безкоштовно. А у докторській раді за майже чотири роки не було жодного. Отак дохтор юр наук сприяє розвитку кадрового потенціалу. Куди МОН дивиться? На що витрачаються державні кошти?

  16. інакше ЯК пояснити, що ВСІ РОБОЧІ, які саме зараз під час ВОЄННОГО СТАНУ інтенсивно роблять ремонти приміщень у головному адміністративному корпусі Академії — НЕ Є ПРАЦІВНИКАМИ ПІДРЯДНИКІВ, бо працюють без трудових договорів? Як це можливо взагалі НА РЕЖИМНОМУ ОБ’ЄКТІ???

    1. Ви ж звісно направили відповідне звернення та заяву про злочин до органів прокуратури, поліції, ДБР, НАБУ, ВБ СБУ та Президента України, а не тільки коментарик залишили анонімний на розважальному сайті?

      1. думаю що не направили, бо нема сенсу при цій владі, просто черговий раз показали що Академією керує ідіот і злочинець

        1. Напевно в черговий раз показали, що пердіти на дивані та казати що навколо ідіоти та злочинці легше, ніж щось реально робити. Але в реальності ідіоти ті, хто пердять в диван і більше нічого не роблять.

  17. Про те, як ректор Академії СБУ Андрій Черняк вчинив нецільове використання бюджетних коштів в розмірі близько 300 тис.гривень, читайте у нашому дописі: _https://telegra.ph/nec%D1%96love-vikoristannya-CHernyakom-300-tisgrn-byudzhetnih-kosht%D1%96v-02-22

  18. Добрий день!
    Залишення машини в академії на ніч мешканцями наших відомчих будинків — це опція для всіх чи тільки для обраних? Бо під будинками нема де паркуватися, а в Академії здорова пуста територія!

    1. Тільки для обраних. Дуже зручно — паркомісця безкоштовно, цілодобова охорона. Головне домовитися!

    2. інше питання, що т.зв. парковка під КПП Академії (яка закрита шлагбаумом) є незаконною, бо ця ділянка не належить Академії СБУ — її межі йдуть чітко по паркану, тому і шлагбаум той незаконний

  19. Подивимося чи купить Академія СБУ 50 штук бетонних напівсфер для інституту на Лобановського за вдвічі завищеною ціною — наразі на кваліфікації перебуває одна єдина пропозиція від ТОВ Хімімпекс на 34800 грн., це по 696 грн. за одну напівсфери. У той же час коли наприклад на _https://metkonbud.com.ua/napivsfera-betonna-pomarancheva-500h250-mm такі самі напівсфери продаються по 370 грн за штуку. І ще одне — не підкажете, чим передбачена можливість витрати бюджетних коштів навчальним закладом на ці напівсфери? А, СБУ нікуди гроші дівати, на ЗСУ вони не потрібні….

  20. Ко дню СБУ в Нацакадемии навели мега-лоск! Все ждут Первое лицо — Зеленского!!! Весь бомонд Службы собирают в красивейшем актовом зале Академии! Даже стены перекрасили в холле и пол вскрыли свежим лаком!!! Подвесили шаланду к потолку ))) и навезли кучу других экспонатов!!! За спонсорские деньги!!! Красотища!!! Но простым сотрудникам сказали сидеть дома!!! Мегастратег современности Черняк все держал в супер-секрете (начало торжества и список приглашенных) — даже обидно такое отношение — неужели реально считает, что никто не узнает и это не унижает коллектив??? Это смешно!!! Но последние события говорят, что это очень опасно!!! Как можно быть такими легкомысленными??? Вспомните недавно Одессу!!! Неисправимая тяга к пиару недалеких руководителей!!! Надеемся все будет тихо!!!

  21. Щось давно вже не було цікавих статей і посилань на telegra.ph про пана Андрія та його посіпак… АГОВ, Науковці! Пишіть! Ми Вас чуємо та документуємо!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ