Человек не терпит насилия!

П’яний експрокурор ганяв нічним Києвом і погрожував патрульним

Патрульні склали адмінпротокол на порушника та забрали автівку на штрафмайданчик.

Колишній прокурор Голосіївського району, ексспеціаліст Військової прокуратури Сергій Морозюк у стані алкогольного сп’яніння з перевищенням допустимої швидкості їздив нічним Києвом. Про це повідомляє «Київ оперативний».

Столичні патрульні о 2:45 зупинили автомобіль Mercedes, яким кермував Морозюк, за недотримання правил дорожнього руху.

Крім водія, в автівці перебувала жінка, але після зупинки патрульними вона втекла з місця події.

«Фрау тихесенько втекла, а от пан Сергій влаштував справжню виставу: не маючи свідоцтва про реєстрацію на ТЗ, він почав звинувачувати патрульних у крадіжці документа, потім взагалі якусь нісенітницю вигадав про те, що у нього через 15 хвилин має відбутися надзвичайно важлива для держави зустріч, де мають бути підписані якісь документи на мільйони доларів (о 02:45 ночі, якщо що). Трохи згодом Сергій почав казати, що патрульні понесуть кримінальне покарання за його зупинку, а ще згодом – що взагалі він не їхав за кермом», – йдеться в повідомленні.

Зважаючи на поведінку водія та запах алкоголю від Морозюка, патрульні запропонували йому пройти тест на стан сп’яніння, але той відмовився, мотивуючи свою відмову епідемією Covid-19.

Патрульні склали на Морозюка адміністративні матеріали за ст. 130 КУпАП «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції», автомобіль порушника переміщено на штрафмайданчик.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

12 ответов

  1. Морозюк — нарванный прокурор с завышенной самооценкой.
    Пусть полицейские доведут до ума выявленное нарушение.
    Будет интересно, если авто в угоне.

  2. 7-16 это доносящийся вой даунбассовского дебила из мусорного бака.

  3. авто со штрафплощадки уже точно не забрать, у них (военпроков) для того и номера прикрытия потому как автухи угнаны

  4. Ссука попишу порежу падл кто на смотрящего батон крошет! Я Леру Сумского короновал, Кадырова в горах ебал, Путину на ебало кончал!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ