Человек не терпит насилия!

Фіктивний конкурс для корупціонера — Андрія Бабарука

photo-2020-11-19-15-52-22

До представників ЗМІ надійшли звернення громадян які постраждали від купівлі неякісної харчової продукції на території міста Харкова. Провівши власне розслідування нами, як представниками ЗМІ було установлено, що до реалізації неякісної продукції на ринках міста Харкова причетне стійке злочинне угруповування, яке на протязі тривалого часу вчиняє корупційні діяння на території міста та області.
Зокрема, встановлено, що на кожному базарі міста та області існують державні лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи, які зобов’язані слідкувати за якістю продукції, що реалізується на ринках. Натомість кадровому складі даних лабораторій створилось СТІЙКЕ ЗЛОЧИННЕ УГРУПОВУВАННЯ, яке на протязі тривалого часу вчиняє злочини, та отримує за свої дії неправомірну винагороду. Дане ОЗУ має чіткий розподіл ролей, та чітко налагоджена схема чіткого розподілу грошових коштів отриманих злочинним шляхом. До даного ОЗУ входить більше трьох осіб, організатором є – в.о. начальника Головного управління Держспоживслужби в Харківській області Бабарук Андрій Валерійович

photo-2020-11-19-16-06-20

, потім до складу ОЗУ входить – начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини – Волошко Дмитро Григорович.

photo-2020-11-19-15-52-03

Нам стало відомо про корупційні дії працівників державної лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на ринка міста Харкова та Харківської області, які зловживаючи службовим становищем, всупереч вимог діючого законодавства та нормативно-правових актів, без проведення будь-якого дослідження за винагороду надають місцевим підприємцям дозвільні документи на продаж м’ясо-молочної та іншої продукції.
Дану винагороду розприділять в середині ОЗУ, відповідно до ролі кожного члена стійкої злочинної організації.

Щодо, м’ясної продукції, схема наступна: на ринок завозять реалізатори м’ясну продукцію, «забійної» документації (в основному вони не мають), прямо на базарі працівники ветеринарної лабораторії здійснюють «продаж» забійних документів (на ринку, що розміщений біля м. 23 Серпня, такі документи «продають» в основному з богодухівської ветеринарної лікарні), потім не проводячи експертні дослідження надають висновки лабораторії про придатність для реалізації м’ясної продукції. Зазначу, що якщо проаналізувати діяльність державної ветеринарно-санітарної лабораторії на ринку в районі м. 23 Серпня в місті Харкові, дослідивши первинні документи, то можна віднайти наступні порушення: за останні декілька місяців більшість так званої документації про забій тварин (м’ясо яких продавалось на ринку) видано саме Богодухівською ветеринарною лікарнею, не має не придатної для продажу продукції (тобто всі зразки які надано на лабораторні дослідження придатні для продажу та споживання), реалізатори здають зразок на дослідження (не дочекавшись лабораторного висновку) відразу години дві-три здійснюють реалізацію продукції (після чого їм приносять висновки лабораторії). І за всі ці висновки, знімається набагато вища оплата (ані ж передбачена офіційними документами), квитанції не видаються.
Зразки, які було віддано на лабораторні дослідження (в кінці дня продаються працівниками лабораторії в місця ресторанного господарства де працівниками лабораторії уже чітко налагоджена схема збуту даної м’ясної продукції). На базарі, який знаходиться в районі м. Олексіївська в місті Харкові відбувається масова реалізація домашніх ковбас, зальцу, кров’янки (що прямо заборонено, дані зразки навіть не підлягають навіть лабораторним дослідженням). Працівники ветеринарно-санітарної лабораторії, за таку реалізацію, беруть додаткові кошти з продавців на ринку.

Щодо, молочної продукції, то реалізація молока, сироватки відбувається в пластиковій тарі з під напоїв (що прямо заборонено діючими нормами). На дані порушення працівники ветеринарно-санітарної лабораторії не зважають.
Щодо реалізації, рибної продукції, то походження риби не встановлюється лабораторією, транспортування риби до пунктів продажу на базарах міста та області здійснюється з порушенням санітарних норм, лабораторні дослідження риби не проводяться (так як не має жадних фактів за останній час, про не придатність рибної продукції до продажу на ринках).

Щодо реалізації, плодоовочевої продукції, то про порушення санітарних норм свідчить наступне про те, що плодоовочеву продукцію здають на лабораторне дослідження і відразу здійснюють її реалізацію, а висновок позитивний (так як негативних взагалі не має) отримують години через дві-три після здачі продукції до лабораторії. Продукцію, яка завезена в Україну закордону (манго, авокадо, ананаси, банани тощо) взагалі не здають до лабораторії, сертифікатів які відповідають якості взагалі не має.
За всі вище описані факти, встановлена тверда грошова сума яку отримують, як не правомірну грошову винагороду, працівники лабораторії (члени вище описаного ОЗУ).
На даний момент, я маю інформацію, що організовано псевдо-конкурс на посаду начальника Управління Держспоживслужби Харківської області. Насправді давно вирішено, що по цьому конкурсу посаду начальника займе Бабарук Андрій. Тобто стане не в.о., а продовжить свою злочинну діяльність вже, як НАЧАЛЬНИК Управління.

photo-2020-11-19-15-51-10

Встановлено, що раніше АНДРІЙ БАБАРУК уже знаходився в полі зору правоохоронців.

photo-2020-11-19-15-52-38

photo-2020-11-19-15-52-53

photo-2020-11-19-15-53-07

photo-2020-11-19-15-58-21

photo-2020-11-19-15-58-38

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ