Человек не терпит насилия!

Не люструвані прокурори , загроза для держави !

Прокуратура Тернопільської області , хоче за хабарі закрити справу ( Справа N 1201421000000122 ст. 190 ) про шахрайське угрупування , яке очолює мешканець обласного центру Лучкевич Любомир Ярославович , його заступник та поділник Штогрин Володимир Васильович , члени їх родин, та підставні особи котрих вони в свій час ставили на чолі ТОВ “Грмес” , “КРЕДИТНОІ СПІЛКИ”, та “ДІАСПОРИ” спільники також у США , так що ця справа набула міжнародного формату за участі Інтерполу та ФБР ! Міліцією проведено роботи за останні два роки дуже багато, злочини зафіксовані та віддокументовані: серед яких( шахрайство, вимагання, залякування, фіктивне підприємництво, та Несплата податків в особливо великих розмірах) , якщо говорити простою мовою то- злочинці надавали населенню послуг на 100 грн,- а вимагали за свою роботу 10 000 $ , і це дуже добре їм вдавалося, тому що вони мали від тисяч людей розписки на подібні суми, таким чином так звані “Лохи” платили щоб не мати проблем, а більш розумні відмовлялись, через це, злочинці забирали майно обклавши себе адвокатами-рейдерами, за роки своєї злочинної діяльності ці покидьки віджали в населення дуже багато коштів та різного майна: рухомого та не рухомого! злочинці мають сісти до в’язниці на тривалий пожиттєвий термін, адже за свою діяльність вони пограбували населення України на десятки міліонів долларів , покалічили долі багатьом родинам та заволоділи чужим майном на міліони доларів, довели деяких людей до самогубства, а де кого просто продали в рабство!!! Замість цього прокуратура області не дає ходу справи та спускає на гальма цей резонанс! Зрозумійте ненажерні хабарники , вам звісно за це горіти у пеклі, але імідж країни через вас страждає і це не жарт!!!!!!!!!!!!!!

ps: цій статті пробути тут не довго, тому що вона дуже пече в дупі Штогрину та Лучкевичу , адже ситуація не на користь їм , тому вони її видаляють , або флудять за допомогою розумників таких як самі! Тому репост буде обов’язково , в усіх можливих медіаресурсах!!!

http://job-sbu.org/v-ternopoli-vikrili-firmu-shho-brala-groshi-za-vigrash-gr in-karti-85375.html

За останньою інформацією відомо , що процесуальні прокурори : Суманський , Пащенко В. В. та Сипень В. М. , отримавши винагороду та зпрацювавши по вказівці ( відомо чиїй ) не тільки спускають на гальмах , але й ламають справу , але це все не важливо, тому що поновити буде легко , да і заявників уже побільшало. Крім того , особи які кришували брудні шахрайські схеми Штогрина та Лучкевича ,- це представники минулої злочинної влади режиму Януковича : серед них були і працівники Генпрокуратури , міністерства енергетики, подейкують що у ВР також. Але ж сльози потерпілих , дістали небес — дах розвалився , прокурори хабарники скоро отримають свої сміттєві баки , а ОЗ під ватажком Лучкевичем Любомиром опиниться у в’язницях !!!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

50 ответов

  1. Міським монополістом з послуг водопостачання та водовідведення є комунальне підприємство «Інфоксводоканал(рос.)укр.»[91], що у грудні 2003 року міською владою було передано в оренду на 49 років іншому підприємству — ООО «Інфокс»[92]. Вода для Одеси передається із річки Дністер[93], що знаходиться у 41 кілометрі від міста, міські водопровідні мережі мають довжину 1,3 тисяч кілометрів. Забезпечення Одеси водою здавна було однією з найбільших проблем міста, розташованого на вододілі. Перше постачання місцевих жителів водою відбувалося за допомогою колодців. Так 1797 року на місці сучасної вулиці Балківської було вирито близько двадцяти свердловин, звідки населення купувало воду, а ще на початку 2000-х більшість одеситів мала воду лише 18 годин на добу[94], з 2005 року в Одесі було запроваджено цілодобове водопостачання. Вуличне освітлення здійснюється в Одесі комунальним підприємством «Одесміськсвітло»[91]. Постачання електроенергії міським споживачам здійснює ВАТ «Одесаобленерго» — найбільша енергопостачальна компанія на Півдні України[95]. Постачання теплової енергії здійснюють комунальне підприємство «Теплопостачання міста Одеси»[91]. А постачанням газу до осель жителів міста займається ПАТ «Одесагаз».[96] Проблемним є для Одеси вивіз сміття, який здійснюється компанією «Союз», власником якої вважається український політик та українофоб Ігор Марков. Однак на початку 2014 року міська рада вирішила розірвати договір із компанією про оренду Одеського сміттєзвалища, що робить її де-факто монополістом на ринку вивозу сміття в Одесі. До речі, договір про оренду було підписано у 1999 році на 50 років. За деякими даними можливо, що міська рада планує відродити комунальне підприємство «Одескомунтранс», що нині знаходиться під арештом через борги.[97][98][99]

  2. Станом на 1 лютого 2014 року в Одесі налічується 1 п’ятизірковий, 15 чотиризіркових, 7 тризіркових та 51 інших готелів[100]. У місті велика кількість ресторацій. Станом на 2010 рік в Одесі знаходиться 648 об’єктів ресторанного бізнесу: ресторанів, кав’ярень, барів тощо. Найвідоміші з них кафе «Fanconi 1872», «Печескаго», ресторани «Бульваръ», «Кав’ярня-книгарня» тощо. Також представленні такі мережі харчування, як McDonald’s, Пузата хата, Піца Челентано тощо.

    У місті розвинена інфраструктура роздрібної торгівлі. Мережа роздрібної торгівлі становить 14 670 об’єктів. У місті присутні як деякі європейські, так і багато національних мереж супермаркетів; великою популярністю користуються місцеві мережі: «Auchan», «METRO», «Сільпо», «Таврія-В», «Фуршет». Найбільші міські базари — «Привоз»(англ.)укр., «Новий базар».

    У місті розвинена соціальна інфраструктура. Діє 10 театрів, 9 кінотеатрів. У місті функціонують 126 загальноосвітніх навчальних закладів комунальної власності. До послуг жителів близько 1,5 тисячі спортивних споруд: тенісні корти, футбольні поля, спортивні зали, басейни, тири тощо.[16] В Одесі знаходиться 156 АЗС.[101] Як українські так й іноземні банки мають у місті близько 655 відділень та 858 банкоматів.[102] Міська система охорони здоров’я представлена 61 лікувально-профілактичним закладом.[16]

    2011 року за версією журналу «Фокус» Одеса посіла перше місце у рейтингу українських міст за рівнем життя.[103]

  3. Одеса є одним з найважливіших транспортних вузлів України і має розвинену транспортну інфраструктуру. Розвинені такі види транспорту: морський, повітряний, залізничний та автомобільний. Через місто проходять міжнародні автошляхи М05, М14, М15, М16, М22, E58, E87, E95, E581 та національний Н04, завдяки місто з’єднане з Санкт-Петербургом, Кишиневом, Віднем, Ростовом-на-Дону та багатьма іншими іноземними та українськими містами.[104] Через місто також проходять три міжнародні транспортні коридори:

    Європейський коридор № 9: Гельсінкі — Виборг — Санкт-Петербург — Псков — Москва — Калінінград — Київ — Любашівка/Роздільна — Кишинів — Бухарест — Димитровград — Александруполіс;
    Транспортний поток між Балтійським та Чорним морями: Гданськ — Одеса;
    «TRACECA»(англ.)укр.: Європа — Кавказ — Азія.
    Транзитні автомобільні потоки оминають місто об’їзною дорогою, проте це не вирішує внутрішньоміських транспортних проблем. Вони спричинені передовсім автомобільними заторами, погодними умовами та незадовільним станом дорожнього покриття.[105][106] Проблемою міського транспорту Одеси також є те, що система громадського транспорту міста недостатньо розвинена та перебуває у неналежному стані[107]. Серед причин, що до цього призвели це недосконала законодавча система, а також відсутність будь-яких електронних систем, що могли б полегшити всю систему пасажирських перевезень. Також у місті повністю відсутній розклад руху громадського транспорту, що також спричиняє проблеми у внутрішньоміських громадських перевезеннях[108]. В Одесі працюють трамваї, тролейбуси, автобуси, маршрутні таксі, таксі, фунікулер та катери.

    Одеський морський порт — найбільший торговельний порт в Україні. Технічні можливості порту дозволяють переробляти до 21 мільйон тонн сухих і 25 мільйонів тонн наливних вантажів щороку. Він пов’язаний з більш ніж 600 портами зі 100 країн світу. Активно розвивається контейнеризація порту. Контейнерні термінали розраховані на обробку до 900 тисяч TEU на рік. Пасажирський комплекс здатний обслужити до 4 мільйони туристів на рік. Також у порту діють дві паромні переправи — одна у Туреччину, до Стамбула, а друга у Грецію.[22] На колишній околиці, а нині практично у центрі міста, розташовано залізничний вокзал. Одеська залізниця — головна транспортна мережа на півдні Україні, щомісяця обслуговує близько 700 тисяч пасажирів, відправляється понад 2 мільйони тонн вантажів. З місцевого вокзалу без пересадок можна доїхати найпівнічніше до Санкт-Петербурга, найсхідніше до Челябінська, найпівденніше до Баку та найзахідніше до Берліну.

    На південно-західній околиці, за 7,5 кілометрів від центра міста, знаходиться Міжнародний аеропорт «Одеса». Цей аеропорт займає третє місце в Україні за обсягом пасажирських перевезень. Повітряними лініями аеропорт пов’язаний більш ніж з 60 містами світу та обслуговує 111 регулярних рейсів на тиждень. Авіалініями місто пов’язане з великими містами Європи та Азії, курортами Середземномор’я та Близького Сходу.[16]

  4. Автор , маленька помилочка , за номером цієї справи провадження закрийте , а от то що було в жовтні листопаді , ще по гуде !

  5. Так це правда , актуальний номер провадження актуальний інший , але процесуальні прокурори ті самі, про що це говорить ? Про те що замазані прокурори і генеральний прокурор за це вже в курсі !

  6. Професор Цезар Ламброзо – італійський єврей, батько науки про злочини, а також батько дегенерології, тобто науки про виродження (1835-1909). Був видатним психіатром і керівником будинків для божевільних, де він збирав матеріали для своїх дослідів. Мав би на сьогодні невичерпну кількість об’єктів для своїх досліджень, зокрема серед таких персон як : Турок, Місцевий, 555, Журналіст, Козак, На мою думку, Тарас, Волонтер, Надія, Свобода слова, Свідок, Кіберу, Укроп, Всевидяче око, Робимо висновки, Микола Прут, Микола Фріман, Вікторія 27, Кац, Вован, Опер, Фрідом, 3.14, Пастор та ін..
    Душевнохворі лише в деяких випадках виявляють той повний розлад розумових здібностей, який їм приписує натовп. Навпаки, сама хвороба викликає в них «надзвичайну жвавість розуму». Про це свідчить гіперактивність дописувачів деяких форумів ОРД. В них якраз і проявляється вищевказана, та сама «надзвичайна жвавість розуму» — чим не клієнти Ламброзо?..
    Коли нечистий дух вийде з людини, то ходить по безводних місцях, шукаючи спокою і не знаходить. Тоді говорить : Вернусь я в дім свій, звідки вийшов я…
    Тоді іде, і бере з собою сім других духів, ще зліших за себе, і зайшовши, живуть там;
    І буває для людини цієї останнє гірше першого (Матв.12:43-45).
    «Сім других духів» — це інші сім психічних розладів, точніше сім нових дописувачів, і, можливо ще сім, які являються однією і тією ж особою, або ж в змові з сімома другими духами, на форумах ОРД.
    Побачимо, чи у всіх вищеперерахованих дописувачів прокинеться здоровий глузд (хоча це малоймовірно), чи проявлять себе знову як пацієнти доктора Цезаря Ламброзо і покажуть «надзвичайну жвавість розуму».

  7. І що ми бачимо?.. Ніби то клієнти професора Ламброзо на диво перечитують статтю і вагаються, чи утриматися від божевільних коментарів, чи поринути у вогонь божевілля… Але, як кажуть в народі : «Бог шельму мітить». Нажаль, в списку легіонерів для досліджень : Турок, Місцевий, 555, Журналіст, Козак, На мою думку……. як не дивно, активно проявили себе працівники самого сайту ОРД – видаляють коментарі професора Цезаря Ламброзо. Зачепило за живе?!? Чи просто ПРОПЛАЧЕНО ??? І це називається українська свобода слова??? Чи самі ж працівники сайту підпадають під дослідницький матеріал доктора Ламброзо??? Чому вони дозволяють на загальновідомому сайті, який люди мають за правдивий, робити протизаконні дії і висвітлювати брехливі теми і ще брехливіші коментарі про людей, котрі не є державними посадовцями, політичними діячами чи шоубізнесовими маріонетками??? Чи мають право створювати наклепи, які в цивілізованих країнах є незаконною дією і караються кримінальною відповідальністю?! Чому сайт дозволяє дописувачам з «надзвичайною жвавістю розуму» переходити на безкультурну і брудну фаміліарність, тим більше, ритися в спідній білизні, лізти в сім’ї – попахує подавленим гомо… Тут вже варто звернутися за консультацією до доктора Альфреда Кінсі. Надіємось на здоровий глузд працівників сайту і що вони займуть правильну журналістську позицію, їх професіоналізм, який так потрібен ДЕРЖАВІ в сьогоденні. Професіоналізм, який зможе відокремити дописувачів з «надзвичайною жвавістю розуму» та тих, котрі, наче нечисті духи бродять по форумах сайту…

  8. Історія Nintendo почалась 1889 року завдяки Фусадзіро Ямауті (дід президента компанії Nintendo Хіросі Ямауті, що перетворив її в ігрове видавництво), який почав свою справу в Кіото, Японія. Тоді компанія називалась Marufuku та випускала гральні карти Ханафуда в особливому японському стилі.

    Компанія Nintendo має цікаву назву, яка теж має стосунок до богів. Якщо придивитися, то в назві фірми можна побачити три ієрогліфи «нін», «тен» і «до». Дослівний переклад цієї фрази означає «небеса благословлять важку роботу».

    В 1907 році компанія змінила свою назву на Nintendo Koppai і почала продавати свої карти вже за межами Кіото.

    У 1951 компанія була перейменована в Nintendo Playing Card Co. Ltd.

    У 1958 компанія випустила на ринок гральні карти з персонажами Walt Disney і відкрила новий ринок гральних карт для дітей, що поклало початок нового буму.

    1963 компанія змінила назву на Nintendo Co., Ltd. і на додаток до ігрових картах почала виробництво ігор.

    1970 компанія почала продажі іграшок Beam Gun, заснованих на оптоелектроніці: в Японії вперше в індустрії ігор були задіяні електронні технології.

    1973 компанія розробила аркадний симулятор стрільби з допомогою світлового пістолета, який конкурував з боулінгом за звання основної розваги в Японії.

    1980 Nintendo почала продаж на японському ринку товарної лінії GAME & WATCH — першої портативної гри з рідкокристалічним екраном і мікропроцесором.

    1985 випущена відеогра Super Mario Bros., яка була занесена до «Книги рекордів Гіннеса» як гра, що розійшлась найбільшим тиражем у історії. Всього було продано 40,24 млн копій гри по всьому світові.

    1989 випущена перша портативна кишенькова ігрова система Game Boy зі змінними ігровими картриджами.

    1990 з випуском консолі Super Famicom Японія увійшла на ринок 16-розрядних пристроїв. Система Game Boy була випущена на ринок Європи і фактично поклала початок світового тріумфу портативної системи Nintendo. По всьому світу було продано понад 46 мільйонів екземплярів консолі Super Famicom.

    1995 Nintendo випустила мільярдний ігровий картридж.

    1996 в Японії почалися продажі Nintendo 64 — нової 64-розрядної домашньої ігрової системи. У перший же день продажів розійшлося понад 500 000 екземплярів системи. Наступного року Nintendo 64 вийшла на ринок Європи, за рік було продано 2,3 мільйона примірників.

    2000 Nintendo Game Boy стала найпродаванішою консоллю за всі часи, подолавши рубіж в 100 мільйонів проданих примірників.

  9. Snowball Studios — російська компанія, локалізатор, видавець, продюсер комп’ютерних ігор. Заснована 25 травня 1996 року. Студія спеціалізується на рольових іграх, пригоди і військово-історичних стратегіях, а також випускає ігри для дітей. Станом на лютий 2010 року студія Snowball випустила більше 270 ігор для ПК та консолей (PSP, PS2, PS3, X360, DS, Wii) сумарним тиражем понад 10 мільйонів екземплярів.

    Студія була створена в 1996 році з метою розробки власних ігор (PIKE, «Всеслав Чародій»). У 1998 році компанія випустила свої перші видавничі проекти («Дон Капоне», «Війна і Мир»), а в 1999 разом з фірмою «1С» сформувала перші ігрові серії («ІГРАШКИ», ORIGINALS).

    Партнери студії — це розробники та видавці з різних країн світу, чиї проекти студія локалізує (перекладаючи і/або адаптуючи текст на російську мову і дублюючи озвучення) і просуває на російському ринку. Серед партнерів — чеська студія Amanita Design («Машінаріум»), німецька Battlefront Studios («Лінія фронту»), польська CD Projekt («Відьмак»), литовсько-аргентинська Ivolgamus («Лілу та її зоряний звір»), каліфорнійська NovaLogic (Загін «Дельта»), шведська Paradox Interactive («День перемоги»), британська PomPom Games («Космічний мисливець»), мічиганської Stardock Corporation (Demigod), бельгійська Larian Studios («Divinity II: Ego Draconis») і турецька TaleWorlds (Mount & Blade). Протягом дванадцяти років основним стратегічним партнером Snowball і співвидавцем більшості ігор студії залишається фірма «1С».

  10. 2010 року серед 245 осіб працездатного віку (15-64 років) 179 були активними, 66 — неактивними (показник активності 73,1%, у 1999 році було 73,0%). З 179 активних мешканців працювало 166 осіб (88 чоловіків та 78 жінок), безробітними було 13 (6 чоловіків та 7 жінок). Серед 66 неактивних 15 осіб було учнями чи студентами, 28 — пенсіонерами, 23 були неактивними з інших причин[5].

    У 2010 році в муніципалітеті числилось 154 оподатковані домогосподарства у яких проживали 335,0 особи, медіана доходів виносила 18 915 євро на одного особоспоживача[6]

  11. Любчик відкупитися від в’язниці у прокурорів , та ментів це одне, а зоторчати людям стільки бабла , це Зовсів , Зовсім інше . Тебе ж на шматки порвуть, тюрма для тебе спасіння!

  12. О,відізвався ще один клієнт доктора Ламброзо,а клієнти Ламброзо це ж очманівші ГОМІКИ, таких полюбляютьу в’язниці, таких не будуть рвати на шматки, такими будуть насолоджуватися…

  13. Клієнт Ламброзо це той нечистий дух, який бродить по безлюдних місцях і шукає ще сімьох собі подібних.

  14. Кажуть справжнє прізвище ” Ломброзо ” — Шморгін , він навмисне змінив із Штогрина , щоб замаскуватися)

  15. Власне шизофренію обох одіозних шахраїв Штогрина та Лучкевича , визнати дуже просто! Достатньо одного лікаря , а от довести їх нормальність , буде вже тяжче тут потрібен вже консиліум лікарів!

  16. Ви Їм не давайте тут діагнози, конкретні злочини скоїли ці особи, вони мають понести за це покарання.

  17. Покарання говорите? А хто ви такі , щоб судити ??? Ти спочатку вдягти взуття тих кого хочеш покарати, та зрозумій його , можливо його життя заставило стати на такий шлях ?!

  18. На решті оголосили про підозру, справедливість все ж таки є в цьому світі, шкода тільки ту жіночки Вовчок Людмилу , яку Лучкевич Любомир тримав за директора один час, не варто їй брати на себе не свої гріхи, хоча, вона дуже зухвало та гостро розводили людей навіть наіжджала жостко… І це все за зарплату та премію іноді? Сміх Тайп годі, але тішить що теперко цій групі шахраїв не відмазатись!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ