Человек не терпит насилия!

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА

Наразі маємо нового члена правління Любченко Дмитра Івановича котрий буде опікуватися безпекою всього Держмолодьжитла та самого пана Комнатного. Цікаво, що загрожує Держмолодьжитлу що для цього потрібно було брати на роботу такого «професіонала» як Любченко Д. І. ? Мабуть не спиться Сергію Комнатному, турбується за свою безпеку та свої кошти і нерухомість. Так, це також має місце, але не тільки це стало причиною того що Любченко був призначений в.о. члена правління Держмолодьжитла з питань безпеки.

Причиною і основним мотивом було наступне. Після того як на президентських виборах перемогла команда ЗЕ , Сергій Комнатний зрозумів що крісло під ним захиталось як ніколи. Ті давні дружні і комерційні відносини з Геннадієм Зубко вже неактуальні, так як цей уряд йде у відставку, а натомість очолить Мінрегіон представник команди ЗЕ . Тому Комнатний терміново почав шукати вихід на людей близьких до команди ЗЕ котрі б гарантували йому перебування на посаді. Довго шукати не довелося. Артур Палатний, давній друг Комнатного вже знайшов підхід до нової влади. Але пан Палатний далеко не простий хлопець і безкоштовно допомагати Комнатному не захотів. Адже Палатний чітко розуміє які фінансові потоки контролює Комнатний, до того ж ще й сам Палатний через свій комітет у Верховній Раді сприяє збільшенню фінансування Держмолодьжитла. Тому Артур Палатний виставив умову Комнатному взяти на роботу на керівну посаду його людину Любченка Д. І. котрий став би « смотрящим» за фондом. Оцінивши перспективу бути поза грою чи з необхідністю ділитися, Комнатний незважаючи на свою надзвичайну жадібність на такі умови погодився. До речі це стало несподіванкою для інших членів правління та викликало у них справедливе обурення. Адже прийдеться ділитися при цьому всіма лівими доходами з Любченко, відповідно доля кожного зменшується.

До речі, Любченко Дмитро Іванович дуже колоритна особа з таким корупційним досвідом що навіть Комнатному є чому у нього повчитися ( не будемо зараз на цьому акцентувати увагу, можна погуглити і знайти багато надзвичайно цікавої інформації про Любченка Д. І. та його « героїчне» минуле).

Основні цілі та завдання котрі поставив Комнатний перед Любченко в найближчий період, це є проведення кадрових чисток в Центральному апараті з метою усунення неблагонадійних. Не менш важливим, є в якомога коротші терміни створення Любченком ( як кадровим оперативником) та Паустовською Любою ( кумою Комнатного та формально відповідальною за боротьбу с корупцією) мережі інформаторів котрі би доносили Комнатному реальну ситуацію в колективі та чим живе кожен співробітник. Перед ними поставлено завдання терміново зібрати компромат на директорів та спонукати їх до співпраці. Не менш важливим, є для Комнатного руками свого заступника Любченко провести під час переатестації кадрову чистку непідконтрольних директорів регіональних управлінь та спонукати їх до сплати регулярної данини з регіонів. Ну і звичайно, саме Любченко має запобігти витіку небажаної інформації з Центрального апарату Держмолодьжитла та вирішенню делікатних ситуацій як із забудовниками так і з контролюючими органами.

Так що можемо зробити висновок, що Держмолодьжитло в своїй діяльності, як хоче нас запевнити Сергій Комнатний не тільки прозоре, але й тепер буде в цілковитій безпеці завдяки такому тандему як Комнатний і Любченко!

І на завершення нашої маленької публікації хотілось би Вам шановні читачі привести приклад як потрібно бути економним господарем і розказати як зекономити при будівництві свого особистого будинку. Правда для цього є одна умова: потрібно бути Головою правління Держмолодьжитла Комнатним Сергієм. Адже будує він в селі Крячки під Києвом свою домівку використовуючи безоплатну робочу силу. Запитаєте як це можливо? Просто співмешканець директорки Полтавського регіонального управління Алексеевої Олени є власником будівельної фірми ( до речі квартири Полтавське регіональне управління купує лише у нього) тобто у самої себе. Схема дуже проста, Комнатний виділяє кошти Полтавському регіональному управлінню котрі спрямовуються на закупівлю квартир, а як знак подяки фірма співмешканця Алєксєєвої будує Комнатному безоплатно будиночок.
Правда цікаво? Стежте за публікаціями, адже далі буде ще цікавіше! Адже Держмолодьжитло стає ще прозоріше! Чине так пане Комнатний?

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ