Человек не терпит насилия!

“Батальйон “Монако” на високих посадах українських підприємств

maljutin 369x432 2023

Пить пиво после тяжелой гонки обязательно”

Роман Малютін 2 вересня 2022

На Бахмутському напрямку ворог обстрілював з мінометів, танків, ствольної та реактивної артилерії райони населених пунктів Суха Балка, Юр’ївка, Бахмутське, Майорськ, Зайцеве, Соледар, Бахмут, Яковлівка, Білогорівка. Завдав авіаудари в районах населених пунктів Зайцеве, Весела Долина, Соледар, Бахмут, Яковлівка. ЗСУ відбили наступ противника у напрямках населених пунктів Бахмутське та Бахмут, а також Весела Долина та Майорськ.

Генштаб ЗСУ 2 вересня 2022

АТ «Укртрансгаз» забезпечує діяльність українських підземних сховищ газу, а також здійснює роботи з модернізації та будівництва магістральних газопроводів і об’єктів на них.

З одного боку це підприємство входить в орбіту підвищеної “зацікавленості” агресора, з іншого боку це великий ласий кусок для корупціонерів. Тому критично важливо для країни, щоб менеджмент цього підприємства був криштально чистий і прозорий.

6 січня 2023 року без проведення конкурсу, як передбачено по закону, в ручному режимі по схемі «тимчасово виконуючого обов’язки» на посаду керівника АТ “Укртрансгаз” призначено Малютіна Романа.

У відкритому доступі про Романа можна знайти небагато 20 років у галузі, підіймався з низів, в негативі непомічений. Статки Романа перевірити неможливо з причини закритих декларацій. На перший погляд персонаж позитивний.

Але, наша редакція провела розслідування, щоб більше познайомити народ України з новим топменеджером одного з ключових державних підприємств.

До свого призначення Роман очолював технічний департамент Укртрансгазу, де відповідав за експлуатацію компресорних станцій, напрямки енергетики та метрології.

Середня посада держпідприємства з відповідною, не дуже великою, заробітною платою. Однак вона дозволила сім’ї Малютіних у 2021 році купити квартиру у житловому комплексі преміум-класу “Резиденція” у м. Харкові. Загальна площа квартири 160,8 м2. Згідно з даними сайту “лун”, така квартира коштувала понад 215 тисяч доларів без ремонту.

Для своїх двох автомобілів 2017 року випуску Mitsubishi Pajero Sport та Wolkswagen Toureg, родина придбала ще два паркомісця у тому ж елітному ЖК. Третю машину Mitsubishi Outlander, якою Роман також користується, він оформив на свою свекруху.

До цього Малютіни мешкали у квартирі ЖК “Консоль” загальною площею 109 м2, яка також залишилась у них у власності. А навіщо продавати одну квартиру, щоб купити другу? Це ж набагато краще докупити просто другу квартиру і мате декілька, а кошти, то судячи з усього, не проблема в сім’ї Мілютіних. А те, що Роман працює в сім’ї один, бо дружина виховує двох дітей, то теж не проблема, що ж він не може заробити для сім’ї коштів! Для формування повної картини звичного життя Романа, ми вивчили інстаграм сторінку його дружини. На щастя, Ольга Малютіна (olenka.maliutina), доволі детально її веде. Згідно з фото на сторінці, Роман займається вітрильним спортом і обожнює яхти. Його дружина і діти займаються великим тенісом. Але загальним хобі родини є подорожі. Мальдіви, Куршевель, Італія і звичайно Відень — невеликий перелік курортів, які за останні роки відвідала родина Малютіних. Звичайно ж діти навчалися до війни у найдорожчій приватній харківській школі, але оплата навчання дітей для Романа також не була проблемою.

Але, якщо підсумувати всі статки сім’ї Мілютіних, порахувати хоча б дуже скромно витрати на подорожі, квартири, машини, тощо, то виникає цікаве питання: а як це пан Роман при своїх незначних статках працівника державного підприємства зміг собі дозволити придбати всі вказані активи і вести стиль життя, подібний до олігархів!

І якщо ми, журналісти бачимо таку очевидну картину наявності необґрунтованих доходів у пана Романа, то куди дивиться служба безпеки України, НАЗК, НАБУ, інші антикорупційні структури, яких в країні безліч, а виявляти такі факти приходиться журналістам!

На останок, хотілося б відмітити ще одну пікантну деталь.

З введенням військового стану виїзд особам чоловічої статі за кордон суворо обмежено, окрім випадків, якщо особа їде в офіційне відрядження, або має інвалідність чи інші передбачені законом виключні підстави. Як розповіли знайомі Романа, і підтверджує його дружина в Інстаграмі, Роман Мілютін за період військового стану у 2022 році зумів щонайменше 4 рази виїхати за кордон, в тому числі покататись в Австрії на яхті на відповідній тусовці, попити там пива, відвідати дружину і дітей, які під час війни проживають у Німеччині та відсвяткувати з ними Новий Рік.

Але, враховуючи все зазначене, навіть без огляду на кричущу невідповідність офіційних доходів сім’ї Романа Мілютіна з його статками та стилем життя, постає важливе питання, чи має право з морально-етичних міркувань особа займати посаду керівника одного з найбільших державних підприємств, яка під час кровопролитних боїв за Бахмут і Вугледар, спокійно попиває пиво в Австрії на приватній тусовці, виїхавши за кордон під виглядом «волонтера», або як «волонтер» святкує Новий рік із сім’єю за кордоном, хоча ж очевидно, що волонтерська робота не передбачає таких «радощів»?

Такі приклади породжують у звичайних українців одне риторичне питання: «За що прості українські хлопці в окопах проливають свою кров? Щоб зберегти для деяких осіб і надалі грабувати Українську Державу?»

Мальдіви

eeee1 html 5c4d9862

Відень

 

eeee1 html 199e2e1

Куршавель

eeee1 html m26e5ca71

Італія (елітний парк розваг)

eeee1 html 5f8faa46

 

eeee1 html 45a7f025

Роттердам

 

Під час третього виїзду за кордон, в той час, коли в Україні точилися криваві бої за рідну землю, чоловік призовного віку, без фізичних вад і повністю годний до служби, героїчно перемагав келих пива в Австрії, чим його дружина вважає за потрібне похизуватися, мовляв «які вони розумні», що захищають вітчизну на австрійському курорті.

eeee1 html 4de86a6d

Оцените материал:
54321
(Всего 3, Балл 3.67 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

12 ответов

  1. Хробаки по окопам,паны по заграницам
    Думаете случайно першим гасом яке було кинуто олигархами була декоммунизация. Нтильки потворы боялися що протестну повестку в 2014 перехватять леви силы и тиж митингувальники що прогнали януковича прогонять такуж мразоту —ахметню-порохоблядню-фирташню . Но Пидро ловко отвлёк быдло на войну с памятниками,щоб НЕ ДАЙ БОЖЕ не занялись устранением вопиющей социальной дискриминации

  2. Самое обидное — що плодами грядущей перемоги воспользуются не пресични бойцы,чьей кровью пропитана земля Домбаса — а от ти потворы повернутьтся забирати себе золоты гектары Крыма,вцелевши предприемства,кроити европейську финансову допомогу. Ахметову в карман пойдут репарации за МК Азовсталь,а що получать окрим протезов ти,кто это предприемстов защищал? Пидорасу порошенке знов отойдут в володиння побережья Крыма та нерухомисть.И кто тогда победив ?Одни клептократы инших клептократив руками хробакив?

  3. Тю які ви смішні ))) я можу для такого корупціонера створити декілька джерел доходу де йому платять гроші і все легально можно декларувати і бути щуром директором де платять якихось 60 тис але ще легально декларувати джерело доходу і жити на широку ногу і демонструвати це все в інстаграмм…
    Про що ця стаття? Ну якщо корупціонер то де факти злочину … а те що живе так так може в нього є сайт порно або казино чі будь який … це вже смішно писати що у людини зп і все … в нього ще може бути повно бізнесів … ви всі застрягли в якійсь риториці із 90 яка актуальна для якихось пенсіонерів чі бюджетників хз

    1. Чуваки из яРасеи — выучите Украинский язык
      Не пользуйтесь переводчиком
      Это страшно читать

    2. Да, дохнут. Потому что для одних закон, то для других и не закон вовсе. И вообще закон это загон для быдла. Разве может хозяин фермы жить по одним законам и в одном загоне со своим скотом? Пора бы это понять. Потому и в стране бардак, а все органы власти демонстрируют сплошной фарс и показуху. Это очень удобная модель для того, что бы делать вид будто ты что то делаешь. Единственное же что на самом деле все делают на пост советском пространстве есть воровство. Но если воровство обсмеять, то это уже и не воровство вовсе, а юмористическое шоу. А за юмор сажать не принято. Дальше больше! Пионеры, красный флаг, красный галстук, слава кпсс, вышиванка, деды за победы, слава зсу одного поля ягоды, которые утратили свои сакральные смыслы и стали ширмой для воровства. Закон как дышло, кто у руля, тот им и вертит. Закон на пост советском пространстве используют как дешевую шлюху. Такие дела панове. Так что статейка слабенькая и рассчитанная на плебс. По старым чекистским понятиям на каждого есть папочка и когда кто то плохо себя ведёт, папку пускают в ход. В лучшем случае папку, в худшем в расход клиента. Так что прекращаем чекистский фарс. Золотой миллиард на то и золотой, что живет иными принципами. Хорошо декларировать свободу, равенство и братство руками по уши в крови. Верьте в Бога единого и помните, что мир во зле лежит.

  4. На фото якийсь облізлий щур і його побутова жінка, що там такого? Якісь всрані парко місця і мандрівки та це зараз може собі дозволить аби хто … треба злочин зафіксувати а це ні про що

  5. Сбитые с укртрансгаза менты наносят Харьковским «ответный удар убойным компроматом за три копейки»

  6. Це нормально телепню 19.10 ))) бідні не можуть і не хочуть багатіти а багаті не збираються бідніти … але тільки тупий рёський хоче все забрати у багатих щоб віддати все в общак де будуть інші більш розумніші бідні брати все собі а інших бідних запрягали в ідейное рабство ))) це комунізм по росіянскі ггг

  7. Третю машину Mitsubishi Outlander, якою Роман також користується, він оформив на свою свекруху. — З цього місця, будь-ласка, з подробицями. У нього одностатевий шлюб???!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ