Человек не терпит насилия!

Семейно-рейдерский подряд Ивченко

Владимир Бондаренко: «Последнее время участились случаи списания собственности у граждан рф. Благородное рейдерство так сказать, в общем то ничего против не имею.

Но бывает и наоборот, например, Олександр Лємєнов описал интересный кейс как 3 тыс кв метров в сердце Печерска рейдеры списали у граждан Украины в пользу граждан рф https://blogs.pravda.com.ua/authors/lemenov/64469e617b074/

Суть.

Уроженцы Луганщины, а ныне граждане рф — Денис Кочков и Анна Меденцева стащили недвигу у дедушки 1939 года рождения по поддельной турецкой доверенности.

А помогла аферистам киевский нотариус Івченко Анастасія Володимирівна (1978 г.р., уроженка Луганщины), судебный реестр пестрит многочисленными делами с её участием, и никакой минюст ей не указ.

Её муж — Івченко Анатолій Миколайович (1977 г.р.) судья хозсуда Киева фигурирует в деле продажных судеек Татькова-Емельянова.

Судья Івченко известен тем что отписал русским 3 миллиарда ДОЛЛАРОВ из украинского бюджета по долгам Юлии Владимировны и Павла Ивановича. И Ивченке за это ничего не было что уж говорить про несчастные 3 тыс квадратов на печерске. тем более что он входит в в последний модный призыв судеек Андрюши Портнова, которого очень уважает зам ОПУ — Смирнов

интересно, что проделки нотариуса Івченко Анастасіі Володимирівни покрывает ДБР, которое арестовало недвижимость несчастного дедушки по липовому уголовному делу.

В тему:

Як ДБР допомогло росіянам вкрасти майно

Давно відомо, що одним з моїх улюблених органів досудового розслідування є Державне бюро розслідувань. Тому розповім одну цікаву історію, яку нещодавно переповіла моя знайома адвокатеса Ірина Бігунець.

Отож, існує підприємство – «Київміськсантехномонтаж». Директором компанії є один зі співвласників – 83-річний Василь Пшеничнюк. В свою чергу, у власності «Київміськсантехмонтажу» знаходиться майновий комплекс загальною площею майже 3 тис. кв. м., що розташований за столичною вулицею Іоанна Павла ІІ у респектабельному районі.

І саме це підприємство разом із вищезгаданим майновим комплексом стало «мішенню» для групи «ділків» – нечистого на руку нотаріуса, ефемерних поліцейських і слідчих ДБР. Розповідаю про все по черзі.

15 грудня 2021 року електронно-цифровий підпис директора «Київміськсантехмонтажу» – Василя Пшеничнюка – було заблоковано. Як пізніше стане відомо, у зв’язку із державною реєстрацією зміни керівника цієї компанії. Як так сталось? Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Анастасія Івченко провела державну реєстрацію змін до відомостей щодо «Київміськсантехмонтажу» від 14 грудня 2021 року за N1000701070007042578. Вказану реєстраційну дію нотаріусом проведено на підставі поданих їй росіянином Денисом Кочковим документів, а саме: заяви, квитанції, протоколу загальних зборів учасників ТзДВ «Київміськсантехмонтаж» від 13 грудня 2021 року та двох довіреностей (підробки), засвідчених у Туреччині. Далі більше.

За змістом поданого нотаріусу протоколу, загальні збори учасників ТзДВ «Київміськсантехмонтаж», нібито вирішили:

— звільнити Пшеничнюка Василя Сергійовича з посади директора ТзДВ «Київміськсантехмонтаж» з 13.12.2021 року на підставі його особистої заяви (якої не існувало в природі);

— обрати на посаду директора «Київміськсантехмонтажу» (нікому не відому громадянку рф) Ганну Медєнцеву, 1988 року народження;

— здійснити державну реєстрацію змін затверджених цим протоколом відповідно до вимог чинного законодавства, для чого доручити громадянину рф Денису Кочковому підписатися в протоколі та завірити його нотаріально від імені голови та секретаря зборів відповідно;

— доручити йому здійснити державну реєстрацію змін керівника ТзДВ «Київміськсантехмонтаж» затверджених протоколом відповідно до вимог чинного законодавства;

-створити ТОВ «Тандем Білдінг Та Ко» (надалі також – ТОВ «Тандем Білдінг Та Ко») та затвердити розмір статутного капіталу зазначеної компанії у розмірі 3,6 млн грн. При цьому, розподіл часток у новоствореній компанії «Тандем Білдінг Та Ко» мав наступний вигляд: «Київміськсантехмонтаж» – 5,56%, 200 тис. грн; Медєнцева Ганна Олексіївна – 94,44%, 3,6 млн грн.

У якості внеску до статутного капіталу ТОВ «Тандем Білдінг Та Ко» його учасник – «Київміськсантехмонтаж» – вносить нерухомість площею майже 3 тисячі квадратів, яку оцінено у 200 тисяч грн. В свою чергу, росіянка Медєнцева вносить до статутного капіталу нікому невідоме обладнання для лазерного розкрою металу Yawei HLE-1530 (2КW), яке оцінюється засновниками товариства в сумі 3,4 млн грн. Просто фантастика!

Йдемо далі. Якщо зважити на вищезгаданий протокол засідання учасників компанії, то були присутніми двоє – Пшеничнюк і Єлісеєва – з 60,78% голосів. Але були не вони, а їх репрезентант росіянин Денис Кочковий, що діяв за довіреністю, яку нібито посвідчив головний секретар нотаріальної контори N16 району Анталії в Туреччині 04 жовтня 2021 року. Але цей документ – підробка.

Рухаємось далі. Ключові законні співвласники компанії – Пшеничнюк і Єлісеєва – 14 грудня 2021 року звертались письмово до нотаріуса стосовно припинення вчиняти незаконні дії. Але результату це не дало і вже 16 грудня нотаріус переоформляє майно.

Згодом адвокати Пшеничнюка і Єлісеєвої через Мін’юст скасували незаконні реєстраційні зміни. Але на цьому історія не закінчилась. З моїх джерел в органах правопорядку стало відомо, що сьогодні існує заборона на вчинення нотаріальних дій, адже в провадженні ДБР знаходиться кримінальне провадження N62021000000001036 від 28 грудня 2021 року, в рамках якого, на підставі ухвали Печерського районного суду міста Києва від 18 січня 2022 року, нерухомість було визнано речовим доказом та накладено арешт. Що вже цього разу сталося?

Після того, як нотаріус Івченко зрозуміла, що за подібні речі їй світить не тільки звільнення з посади, але й тюрма, вона швидко прямує в ДБР і повідомляє, що на неї здійснювався тиск з боку представників Нацполіції, які наполягали вчинити відповідні дії щодо привласнення майна Пшеничнюка і Єлісеєвої. У протилежному випадку – погрожували розправою. Правда Бюро чомусь за рік так і не спромоглося дізнатися, що це за представники Нацполіції і чи існували вони взагалі.

Мимоволі складається враження, що нотаріус Івченко – це «добре знайома» на Петлюри [адреса офісу ДБР – автор] особа – і керівництво Бюро просто не дає законно відновити порушені права вищезгаданих громадян. Класична змова правоохоронців і нечистого на руку нотаріуса. Наступний висновок – провадження ДБР видається абсолютно штучним, протягом року досудового розслідування слідчий і прокурор не здійснили жодних процесуальних кроків, спрямованих на неупереджене розслідування. Мабуть, не на часі. Зачекає ще декілька років.

Єдиним завданням кримінального провадження N62021000000001036, яке розслідує ДБР за заявою нотаріуса Івченко, є обмеження користуванням та розпоряджанням майном. Більше того, правоохоронцями навіть були проведені обшуки у вищезгаданих літніх людей, виламали хвіртку, вилучили з дому всі документи, не передбачені ухвалою суду, а на додаток у співробітників ДБР ще і реєстр акціонерів за 2006-2011 років «приклеївся» до рук. Яким чином те сталося – невідомо.

Замість цього співробітники Бюро, наскільки відомо, мали б займатися незаконним впливом поліції на нотаріуса, а не кошмарити пенсіонерів та відшукувати документи, що стосуються права власності на майно.

Крім цього, слідчі ДБР заблокували відкрите кримінальне провадження в столичному Печерському районі столиці, здійснивши виїмку нотаріальної справи. Як наслідок, ініційоване за заявою Єлісеєвої провадження не може розслідуватися за статтею 358 Кримінального кодексу («підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів»). І тепер всі оригінали нотаріальної справи знаходяться в ДБР. Філігранна робота підлеглих директора Бюро Сухачова – не просто заблокували відновлення права на повернення незаконно перереєстрованого майна, але й обмежили розслідування в Нацполі.

Підсумовуючи, в рамках абсолютно дивної і незаконної історії було відкрито кримінальне провадження для блокування повернення status quo через штучну реєстрацію в ЄРДР. І це точно сплановані дії, адже незадовго до проблем з крадіжкою нерухомості через зміни в реєстраційних документах до законних власників завітали ріелтори з різними пропозиціями, а отримуючи відмову – погрожували «хлопцями зі столичної вулиці Петлюри».

ДБР вчергове продемонструвало, що «госпрозрахунок» залишається для них пріоритетним завданням. І задля реалізації своїх планів вони не йдуть в столичні районні суди за дозволами на обшуки і арештами, а «користуються послугами» Личаківського районного суду Львова. Як мінімум, 4 ухвали ДБР отримали саме там.

Та й загалом, не просто ж так на Банковій зрежисували конкурс на постійного директора Бюро у грудні 2021 року. При цьому, я передбачив за 2 місяці до призначення Сухачова, що саме він переможе, оскільки є репрезентантом Татарова. Ось і результат – замість розслідувань злочинів правоохоронців, що тиснуть на нотаріусів, слідчі Бюро бігають за пенсіонерами, допомагаючи «віджати» майно, і обнуляють повноваження Мін’юсту по боротьбі з «чорними реєстраційними діями».

Олександр Лємєнов

Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. Ну хоч тут Ермака с Будановым не приплели журнолайки
    Както неожиданно —стильки текста и ни разу не упомянулы

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Баланда, газ и призрак Фирташа

Баланда, газ и призрак Фирташа

Одного из крупнейших в Украине добытчиков природного газа — компанию «Надра-Геоинвест» из орбиты банка «Січ» — переписали на эстонского спонсора…
Оффшором депутата от БПП Лопушанского заинтересовался Минюст США

Оффшором депутата от БПП Лопушанского заинтересовался Минюст США

Деятельность украинского депутата Андрея Лопушанского (Блок Петра Порошенко) может стать предметом разбирательств следственных органов США. Сообщает портал АНТИКОР со ссылкой на СМИ. По заявлению…
СПРУТ. Часть 2. Голова Госпотребслужбы Лапа В.И.

СПРУТ. Часть 2. Голова Госпотребслужбы Лапа В.И.

с ОЛИГАРХАМИ —  угроза национальной безопасности –жизни и здоровью народу Украины. Антигосударственная, коррупционная деятельность Головы Госпотребслужбы Лапы В.И. много раз была…
НОВОСТИ