Человек не терпит насилия!

Привіт із 90-х: Як на Одещині криптовалютний мільйонер Волканов розправляється з людьми

612180Завдяки героїзму наших воїнів більша частина України може продовжувати жити відносно спокійним та нормальним життям. Проте, за стабілізацією подачі електроенергії на Одещину повернулися схеми та бандитські 90-ті. Користуючись зв’язками та заступництвом влади місцеві князі намагаються фізично знищувати неугодних.
Ми вже писали про далеку громаду Кубей у Болградському районі Одеської області.

Друг губернатор, латифундист, криптовалютний мільйонер

Одним із самопроголошених князів Бессарабії є друг голови Одеської військової адміністрації Максима Марченка – Валентин Волканов. Його війна проти громади триває вже кілька років. Він офіційно визнаний одним із найбагатших власників криптовалюти в країні.

При цьому Волканов уже три роки не сплачує податки на землю. Сьогодні борг із несплачених податків становить понад 2 млн гривень. Коли громада та землевпорядник вимагали заплатити до бюджету кошти на захист мільйонера, стали голова адміністрації Марченко та голова обласної ради Діденко. Дійшло до відкритих погроз від керівників області депутатам Кубейської ради.

А заслужив таку підтримку Волканов завдяки тому, що він є менеджером у тих самих колишніх «смотрящих» Януковича братів Аврамових. Поки йде війна. колишній військовий. колишній командир героїчної 28-механізованої бригади, а сьогодні голова військової адміністрації Максим Марченко — кришує людей Януковича.

Не менш важливим ресурсом на півдні Одещини є вода. Без неї цінність тисяч оброблених земель дорівнює нулю. А скромний депутат Одеської обласної ради Валентин Волканов називає себе не інакше, як «королем води». Він захопив майже всі свердловини у регіоні. І продає людям (не лише фермерам) воду за 300-400 гривень за 1 куб. Кілька років тому Волканов захопив свердловину у громаді Кубей. До цього водою розпоряджалися брати Аврамові. Але вони продавали воду всім. Волканов же став продавати воду тому, кому він забажає, і за тими цінами, які він скаже.

Віддаєш мені землю як пайовик, – отримуєш воду – такі були умови. Не будучи пайовиком саме у Волканова — воду купити неможливо. При цьому до бюджету Волканов не сплачує ні за воду, ні за землю.

Маючи своїх людей у керівництві області, району та ради Волканов без проблем підробив старий договір на оренду в обхід ради громади. Однак, коли прийшло нове скликання депутати вимагали повернути свердловину та воду громаді.

Привіт із 90-х

Поки з боку громади протистояння за землю та свердловини перебуває у судах, Валентин Волканов згадав про близькі йому методи 90-х – банальний пресинг та залякування за допомогою правоохоронних органів. 1 лютого 2023 року Київським районним судом міста Одеса прийнято рішення про проведення обшуків у низки депутатів та чиновників Кубейської громади. Суть справи полягає в тому, що нібито депутат В’ячеслав Желязков своїм власним авто вивозив ухилістів у Придністров’я.
1 2 3

У ухвалі кажуть, що ухилісти нібито приїжджали до Оріхівки Болградського району. Ночували там, а потім Желязков нібито віз цих ухилістів понад 200 км через транзитну зону з Молдовою, проїжджаючи два КПП з пред’явленням документів. Логіки тут просто нема.

У ухвалі є ще 2 прізвища, нібито Желязков може перебувати у землевпорядника (який боровся за сплату податків) Сергія Гойчева або у старости села Ірини Волкової. За дивним збігом обставин, ці люди є ініціаторами руху за повернення свердловини. Гойчов — головний борець за сплату Волкановим податку на землю та укладання білих договорів з пайовиками. Самі обшуки більше нагадують акт залякування.

 

У особистих розмовах «правоохоронці» так і кажуть: ну ви ж розумієте, чому так. Звучить і прізвище Волканов.

Замість підсумків…

Україна воює не лише з країною агресором, ми воюємо і за нову державу. Держава в якій немає місця продажу кримінального провадження заради того, що знищити неугодних. Де менеджери «смотрящі» від Януковича, не можуть диктувати Військовій адміністрації свої права. Валентин Волканов – менеджер братів Аврамових, мільйонер, який не сплачує податки, «король води» перейшов до фізичного усунення неугодних. І все це за особистої підтримки Максима Марченка та Григорія Діденка.

Ця війна, з кумівством, рейдерством і корупцією, яку ще доведеться пройти.

Оцените материал:
54321
(Всего 5, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. Администраторы есть на сайте?
    Удалите эту матюкливую вонючку в 14-54 отсюда, от неё никакой информации, один сплошной срач.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Партнеру братьев Аврамовых Волканову доверили разворовывать землю Одессы

Немного о «новом» главе земельной комиссии Одесского областного совета.  Ирочка уже писала о том, что полномочия земельной комиссии передали в…
Любченко сняли. А как же "идеолог скруток" Марченко

Любченко сняли. А как же "идеолог скруток" Марченко

Издание «РБК-Украина» обращает внимание на роль министра финансов Сергея Марченко в масштабных схемах по «скручиванию» налога на добавленную стоимость. Они…
Депутат Трухин задумал переворот в бюджетном комитете, чтобы шантажировать главу Минфина Марченко

Депутат Трухин задумал переворот в бюджетном комитете, чтобы шантажировать главу...

Замглавы бюджетного комитета Верховной Рады и участник резонансного ДТП с шестью пострадавшими Александр Трухин организовал тайную встречу с рядом других…
НОВОСТИ