Человек не терпит насилия!

З сиволопів у депутати.

Новий заступник голови Запорізької обласної військової адміністрації Олександра Старуха Віталій Сиволап змінив на цій посаді Руслана Шиханова, який звільнився від неї 23 квітня. Сиволап представляє партію «За Майбутне», пов’язану з олігархом Коломойським та його активами. Сам він спадковий медик, і за офіційною версією прийшов у політику, щоби проводити зміни в охороні здоров’я на місцях і навіть на рівні держави. Ось тільки реальність трохи інша.

Нагадаємо, що на останніх місцевих виборах Сиволап вів список «За Майбутне» до міської ради, але зазнав поразки, список не подолав бар’єр, набравши лише 2 відсотки голосів. Цікавішою для розуміння запорізьких виборчих перспектив «За майбутнє» є постать «сірого кардинала» обласного партосередку, депутата Запорізької облради Геннадія Фукса, який нещодавно очолював обласну депутатську фракцію «Батьківщини». В області Фукса знають не лише як багатого депутата облради, а й як незмінного заступника кількох голів ОДА поспіль та засновника групи компаній «Інтрейд» та «Віннер Форд Запоріжжя». Професор Сіволап потрібен Фуксу та народному депутату від Мелітополя Сергію Мінько для офіційного прикриття на чолі обласної філії партії «За майбутнє», тоді як Фукс займався б «вирішенням питань виборчого штабу». Насправді ж – качав запорізькі гроші до Мелітополя, отруюючи місцеве довкілля та попутно збагачуючись. Свого протеже Фукс також не забув, за деякими даними, стан скромного хірурга збільшився більш ніж удвічі за час його недовгої політичної кар’єри.

У результаті черговий керівник обласного масштабу немає від партії влади, до того ж абсолютно некомпетентний у питаннях політики, тим більше у воєнний час людина. Замість того, щоб займатися першорядними питаннями першої необхідності у військових умовах, він, прикриваючись розмовами про медицину, допомагає Коломойському та Фуксу далі розкрадати Запоріжжя. Куди дивляться «Слуги народу» та особисто президент у цій ситуації, і хто в нас тепер партія влади, не зовсім зрозуміло.

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 3 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

12 ответов

  1. Якщо е факты що вин «разкрадае запорижжя» то пиши заяву, а якщо фактов немае то хули тут пиздеть бещдоказательно?

  2. Абсолютно уси партии яки иснувалы та иснують завязаны на источнике бабла.А уж як ций источник обзывають — парАшенкой ли,каломойшьским або ахметовым—не суть. Без бабла mixailo-potap ты взмози тильки сколотить партию пивка попить або в домино.
    Так що упрекать что ктото под кемто и от когото така соби дурныця

    1. Якщо ты маешь величезни бабки — ты примушен мати партию=играти в политику,дабы их сохранить
      Якщо ты маешь по факту рождения батькив из страты пресичних хробакив — ты маешь погибать за бабки того,кто мае партию в окопах
      Якщо тезисно — не маешь бабок — маешь подохнуть за бабки того ,кто купив партию = купив власть.Бо мающий бабло придбав право прописывать идеологию, за защиту которой тоби тупому пролетарию ловить грудью свинец от такогож тупого пролетария

  3. Пока недашь избирателям на лапу или пакеты с едой… — деньги на ветер…! Надоели жителям Украины все эти стерреотипные патртии и обещания… — неверят они бесплатно…!

  4. А в России голоса непокупают… люди сами идут и честно Голосуют… — ещё неутратили веру…! Но когда небезразличные Граждане — посчитали сколько избирателей Явилось на избирительные участки…! Разница была в сотни и тысячи раз с колличеством посчитанных бюллетеней… — на каждом участке…!

    1. Невбрасывать бюллетени в России невозможно… иначе небудет Явки… — даже если покупать Избирателей…! Кремлёвские врут Россиянам што их около 140 миллионов… — а реально около 80 Было раньше…!

      1. Так не теряйте час — Хейшенвей,Байкал цапцарап, ванек он скильки безхозных на дальнем востоке — дармовой рабсилы и мечта трансплантолога.Забирайте сибирь — древесина ,смачни кедрови орехи,территория с фертильными не до конца сбухавшимися натахами

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ